ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Δημόσια Τάξη: H κατάσταση είναι εκτός ελέγχου

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Για αυτόν τον λόγο έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε και ως έθνος και ως χώρα, διότι ΔΕΝ υπάρχει τιμωρία.!! Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει και του αρέσει...από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μικρό μεγάλο. Βέβαια για να λέμε και την αλήθεια δεν υπάρχει «Ελληνική Δημοκρατία», «Ελληνικό κράτος», κυβέρνηση κ.λ.π. Αυτό που υπάρχει επισήμως είναι ένα Γερμανικό lander στον Ευρωπαϊκό νότο, με πολλούς υποτακτικούς ανώτατους υπάλληλους που θέλουν να αυτοαποκαλούνται «πολιτικοί», «ιερείς», «στρατιωτικοί» «δικαστικοί», «δημοσιογράφοι» κ.λ.π.
Σε δύο διαφορετικά περιστατικά χθες το βράδυ καταδείχθηκε με τον πλέον σαφή τρόπο η πλήρης κατάλυση της έννομης τάξης. Ειδικότερα, στον καταυλισμό λαθρομεταναστών στη Μόρια της Λέσβου καθώς και στην Αθήνα πλησίον του ΟΑΚΑ όπου υπήρξε εμπλοκή οργανωμένων χούλιγκαν με ομάδα ΔΙΑΣ. Συνέπεια, της συμπλοκής ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός ενός αστυνομικού και ο ελαφρύτερος άλλων δύο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ η οποία εγκλωβίστηκε από χούλιγκαν της ΑΕΚ. Ο ένας αστυνομικός από τους τέσσερις της Ομάδας ΔΙΑΣ που ενεπλάκη και εγκλωβίστηκε σύρθηκε μέσα στον σύνδεσμο των οπαδών όπου και ξυλοκοπήθηκε βάναυσα.

Η ομάδα ΔΕΛΤΑ έκανε τη διαφορά στην αστυνόμευση. Αποτελεί μονόδρομο η ανασυγκρότηση της.
Τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα της ασυδοσίας που επικρατεί στη χώρα εδώ και τέσσερα χρόνια και που δείχνει μέχρι και σήμερα να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Μολονότι, η νέα κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε βαρύγδουπες εξαγγελίες για τη Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια εντούτοις μόνον σε επικοινωνιακό επίπεδο υπάρχουν αποτελέσματα απόρροια των πολιτικών εντυπώσεων που εντέχνως καλλιεργεί το αρμόδιο Υπουργείου.
Τρεις μήνες έχουν περάσει από την νέα κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία δείχνει να μην κατανοεί τα προβλήματα με τα οποία έχει αντιμέτωπη. Συγκεκριμένα, παρά τις εξαγγελίες για τον περιορισμό της δράσης ομάδων του αναρχικού χώρου καμία μέχρι πρότινος δράση δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Χαρακτηριστικά, αναφέρονται οι δράσεις του Ρουβίκωνα που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Ακολούθως, οι διαρκείς παλινωδίες δεν έχουν επιτρέψει την ανασύσταση της ομάδας «ΔΕΛΤΑ» ως τη πλέον ικανή και αποτελεσματική μονάδα συλλήψεων απέναντι σε οργανωμένες ομάδες αναρχικών και οπαδών. Χωρίς σαφή επιχειρησιακό πλάνο και σχέδιο το Υπουργείο πορεύεται σε μια νέα «ΔΕΛΤΑ» που καμία σχέση δεν θα έχει με τη παλιά Ομάδα.
Υπηρεσίες πρώτης γραμμής όπως η Άμεση Δράση και οι ΟΠΚΕ παραμένουν εγκαταλελειμμένες χωρίς επαρκή προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.
Επίσης, καμία ενέργεια δεν έχει αναληφθεί σε νομικό επίπεδο ώστε επιτέλους να αλλάξει ο περιβόητος Νόμος Παρασκευόπουλου που δημιούργησε νέο κύμα εγκληματικότητας ενώ καλλιέργησε και το έδαφος για τη περαιτέρω δράση εγκληματικών ομάδων που εισέρχονται για τη διενέργεια εγκληματικών πράξεων στη χώρα μας λόγω του ευνοϊκού νομικού και ποινικού πλαισίου.
Καθημερινά καταφτάνουν εκατοντάδες λαθρομετανάστες.
Στο Μεταναστευτικό, επικρατεί πλήρης χάος. Καθημερινά η χώρα μας δέχεται κύμα αλλοδαπών που είναι σε μερικές εκατοντάδες. Συγκεκριμένα μέτρα όμως κέντρα κράτησης κλειστού τύπου, αποτροπή και επαναπροωθήσεις των αλλοδαπών από τα πλωτά του ΛΣ καθώς και επιχειρήσεις αντίστοιχες του Ξένιου Δία δεν έχουν προγραμματιστεί και οργανωθεί. Οι ΜΚΟ συνεχίζουν τη δράση τους όντας ανεξέλεγκτες. Μόνον με τα παραπάνω μέτρα μπορούμε να πετύχουμε ανάσχεση του κύματος των αλλοδαπών που πλέον λαμβάνει διαστάσεις άτυπης εισβολής και εποικισμού στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Οφείλουμε ως κράτος με έννομη τάξη να φυλάξουμε αποτελεσματικά τα σύνορα μας.
Μπορεί η κυβέρνηση να θέλει να παρουσιάσει μια εικόνα αρκετά ωραιοποιημένη όμως η πραγματικότητα τη διαψεύδει. Η χώρα παραμένει έρμαιο αναρχικών, λαθρομεταναστών και δράσεως των εγκληματικών ομάδων εκμεταλλευόμενοι το καθεστώς ανομίας και πλήρους ασυδοσίας (πολιτικής, ποινικής και επιχειρησιακής). 

ΠΗΓΉ

4 σχόλια:

ΜΕΙΔΙΑΣ είπε...


Ο ΑΕΡΑΣ ΣΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ

Σσσσσσστ! και καλό μήνα.
Η δημοκρατία, και φυσικά, δεν έχει αδιέξοδα. αποτελεί γαρ το απόλυτο αδιέξοδο με την εξοργιστική διεθνιστική εθνοπροδοτική παθητικότητα των ξενοδούλων, πλην δημοκρατικά εκλελεγμένων, ταγών της (δεδοκιμασμένη και επιτυχής πολιτική ξενοκρατική συνταγή από εποχής αρχαίων Αθηναίων.)
Αλλά και ο μισέλλην τουρκογενίτσαρος δεν πάει πίσω. Εξίσου εξοργιστικός κι αυτός νομίζει είναι αυτάρκης και πανίσχυρος, πήρε το κούφιο μυαλό του οθωμανικό αέρα, κι άνοιξε πολλά μέτωπα. Δεν σκέπτεται ότι μπορεί ν' ¨αδειαστή¨ ξαφνικά απ' όλους όσους τον στηρίζουν τώρα όπως εγένετο και με τον Χίτλερ τότε και ναβρεθή στο απόλυτο κενό.
Αν και ίσως το σκέπτεται αναλογιζόμενος ότι ούτως ή άλλως δεν έχει άλλη επιλογή. Ή μεγαλώνει ή διαλύεται. Και εδώ που τα λέμε, καλύτερο ίσως να διαλυθής έχων την ψευδαίσθησι μέχρι τέλους ότι μεγαλώνεις παρά το εγκαταλείπειν τον αγώνα και παραδίδοσθαι άνευ όρων και μάχης της τιμής έστω όπως κάνει η νεοελληνική ξενόδουλος και διεφθαρμένη δημοκρατία.
Τα σατανικά κρόνεια ιερατεία της Ανατολής πάντως θα έχουν ίσως τον τελευταίο πολιτικοστρατιωτικό λόγο όπως πάντα ιστορικά είχαν, και κυρίως από πτώσεως της αρχαιοελληνικής τάξεως πραγμάτων και μετά...

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΕΤΟ αλλα επικαιρο


στο εργολαβαδικο τι θα γινει με τον μαλακα τον παλιο σαβουρα.του το εταξα παντως θα τον βαλω στην ΚAWASAKI και στα 1000 μετρα το πολυ θα μεινει απο καρδια ο χλαπατσας

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε ανώνυμε...το τι θα γίνει θα εξαρτηθεί από την στάση του "Ειδικού Συνεργάτη" χα χα νομίζω ότι μόνος του άνοιξε τον λάκκο του. Τα ίδια του τα λόγια δείχνουν τι είναι.

Ανώνυμος είπε...

Διάταγμα πρώτον.
Παράγραφος 100.

Εβγάλανε διάταγμα
να μπουν οι μουσουλμανοι
Ελλάδα μου σε σάξανε
σωστό λαθρολιμανι.

Διάταγμα δεύτερον.
Παράγραφος 1122.

Το διάταγμα το έβγαλε
ο Τσιπρας και ο Πανος
ο Σορος και ο Κισιγκερ
ο Μουζαλας κι ο Ξυδάκης.

Διάταγμα τρίτον.
Κάθετος 4, παράγραφος 8.
εδαφιον 5988
Πολλά τα διατάγματα
μα τίποτα δεν τρέχει
και όσο να φωνάζουμε
για κείνους πέρα βρέχει.

Διάταγμα τέταρτον.
Εδάφιον 1623.

Μα ο καιρός πλησίασε
και θα μας θυμηθούνε
εδώ δεν έπρεπε ποτέ
έτσι να ξηγηθούνε.
Γιατι ο καιρος πλησιασε να πα να γαμηθουνε