ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

Τραμπ: Μπορώ να απαντήσω στο Ιράν ακόμα και με πόλεμο

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ναι μπορούν να το κάνουν αυτοί που βρίσκονται πίσω από εσένα...αλλά ΔΕΝ θα το κάνουν.!! Εσύ είσαι απλά ο αχυράνθρωπος που φαίνεται και που εκτελείς τις εντολές τους...για αυτόν τον λόγο σε έβαλαν και στην θέση του Προέδρου των Η.Π.Α. Φυσικά και πίσω απο το χτύπημα στην Σαουδική Αραβία ΔΕΝ βρίσκεται το Ιράν.!! Το χτύπημα αυτό βοήθησε ώστε να...βγούν ΟΛΟΙ κερδισμένοι....Ρωσσία, Ιράν, η μία φράξια των Η.Π.Α τα αφεντικά του Τράμπα. Κοινή τους επιδίωξη, να τραβήξει ο πόλεμος, για να μηδενιστεί η παραγωγή και αυτής της χώρας (βέβαια αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι το πετρέλαιο της Σ.Αραβίας τελειώνει)  , πράγμα που σημαίνει ότι θα μειωθεί περαιτέρω η προσφορά και θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν οι τιμές. Η Σαουδική Αραβία επιχειρεί να αλλάξει όχι μόνο την ενεργειακή της βάση αλλά και τον ίδιο τον πυρήνα της οικονομίας της ώστε το πετρέλαιο να μην είναι η μόνη πηγή της και εξάρτηση στην παραγωγή πλούτου. Το κλίμα αυτό ολοκληρώθηκε με την αλλαγή του ίδιου του Προέδρου του κολοσσού της Aramco. Έτσι η Βασιλική οικογένεια, κατέληξε σε ένα σχήμα το οποίο πριν λίγες μέρες,ανακοίνωσε το σχέδιο Vision 2030. Ένα σχέδιο το οποίο θα αναδιατάξει την οικονομία της χώρας. Βασικός άξονας του σχεδίου αυτού, είναι η εξοικονόμηση 2 τρις δολαρίων έτσι ώστε η χώρα να αλλάξει παραγωγική σύνθεση και να πάψει το πετρέλαιο να αποτελεί τον κύριο άξονα του ΑΕΠ της χώρας. Δέκα drones απλά να χτυπήσουν τις πετρελαιοπηγές...από μόνα τους είναι ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.!! Δέκα drones δεν μπορούν να επιφέρουν τέτοιο χτύπημα και ζημιά ακριβείας.!! Χωρίς να γίνουν αντιληπτά από πουθενά. Διότι τα δέκα αυτά drones θέλουν αυτόματα και 10 πιλότους στο έδαφος . Κάποιους που τα κατευθύνουν τα καθοδηγούν...και αυτοί σημαίνει ότι από κάποιους έχουν εκπαιδευτεί σε αυτό το πράγμα. Επίσης ΔΕΝ μας λένε ΠΟΥ ήταν το επίγειο κέντρο συντονισμού όλης αυτής της ιστορίας;;; Διότι δεν μπορούσε κανείς απο μόνος του να χάραζε πορεία, κάποιος τους ΣΥΝΤΟΝΙΖΕ .!! Ποιός ήταν αυτός που συνέδεε το μπαντγουιτς όλων αυτών των συσκευών σε ένα ΚΟΙΝΟ ΕΠΙΓΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ;;; Ποιος λοιπόν ήταν αυτός που έκανε την ΖΕΥΞΗ όλων αυτών των συσκευών στο επίγειο κέντρο και τα συντόνιζε;; Αυτές τις ικανότητες τις έχουν μόνο 4-5 μυστικές οργανώσεις-υπηρεσίες  στον κόσμο...να συντονίζουν δηλαδή σμήνη απο drones που σημαίνει ότι έχουν δεσμεύσει ένα  τεράστιο εύρος μπαντγουιτς μέσων , μέσω δορυφορικών συσκευών, δορυφόρων,μέσω άλλων ραδιοφάρων, μέσω λέιζερ και να συντονίζουνε με απόλυτη επιτυχία τέτοιου είδους επιθέσεις.!! Σίγουρα όχι οι Χούτι....η επίθεση ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ με drones , αλλά από μέσα...εν γνώση των Σαουδάραβων, σε συνεργασία με τις Η.Π.Α του Τράμπα και με την σύμφωνη γνώμη Ρωσσίας και Ιράν.
Ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε σήμερα ότι διαθέτει «πολλές επιλογές» για να απαντήσει στο Ιράν, μετά τις επιθέσεις του Σαββάτου εναντίον των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων της Σαουδικής Αραβίας, την ευθύνη για τις οποίες η Ουάσιγκτον επιρρίπτει στην Τεχεράνη.
«Υπάρχουν πολλές επιλογές. Υπάρχει η έσχατη επιλογή και υπάρχουν και επιλογές πολύ μικρότερες από αυτό. Και θα δούμε» απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος σε δημοσιογράφους από το Λος Άντζελες, αναφερόμενος σε μια πιθανή στρατιωτική απάντηση στο Ιράν.
«Λέω ότι η έσχατη επιλογή σημαίνει το να πάμε σε... πόλεμο».
Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε επίσης ότι οι λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες κυρώσεις σε βάρος της Τεχεράνης θα διευκρινιστούν «στις επόμενες 48 ώρες», λίγες ώρες αφότου ανακοίνωσε «σημαντική» αύξηση των κυρώσεων στο Twitter.

Την ίδια ώρα, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο έφθασε το βράδυ της Τετάρτης στην Σαουδική Αραβία και χαρακτήρισε «πράξη πολέμου» από το Ιράν την επίθεση στην Aramco.
Νωρίτερα,  το υπουργείο Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας παρουσίασε τα συντρίμματα των drones και των πυραύλων που έπληξαν το περασμένο Σαββατοκύριακο τις εγκαταστάσεις πετρελαίου, υποστηρίζοντας ότι αποτελούν απόδειξη της ιρανικής εμπλοκής στην επίθεση.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που το σχόλιο του ιστολογίου ταυτίζεται απόλυτα με τα λεγόμενα του Γιώργου Αδαλή ...!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο κύριος Αδαλής γνωρίζει πολύ καλά τι λέει...και πάντα πέφτει μέσα. Το ιστολόγιο μας ταυτίζεται με τα λεγόμενα του...υπάρχει όμως και κάτι που δεν το είπε ο κύριος Αδαλής...ότι τα πετρέλαια της Σαουδικής Αραβίας ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.!!