ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Άρχισε από χθες να εφαρμόζεται στο Βελιγράδι πρόγραμμα κοινής δράσης Σέρβων και Κινέζων αστυνομικών

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όταν εμείς τα λέμε παρά 5 , οι άλλοι τα λένε και πέντε. Βέβαια χωρίς την δική μας ανάλυση. Τι γράφαμε εδώ..." Γνωρίζουμε από το 2011  ότι προωθείται το Αμερικανό(ομπαμικό) κινεζικό σχέδιο για την άγρια εκμετάλλευση των πόρων των βαλκανικών χωρών σε μία ευρύτερη γεωστρατηγική αναδιοργάνωση των Αμερικανικών συμφερόντων στην περιοχή και με κύριο παράγοντα τις νέες χώρες Κοσσόβου και Σκοπιδαρέων... Πίσω απ’ αυτά ήταν  και είναι η Κίνα και πίσω απ’ αυτούς οι Χαζάροι της Αμερικής (Γαΐδαροι) για τον έλεγχο των Βαλκανίων μέσω της μεγάλης Αλβανίας (βλέπε αγκαλιές τον Κινέζο με τον Αλβανό).
Τώρα με την βοήθεια της Ρωσσίας...η Κίνα έβαλε πόδι και στην Σερβία.!!

'Αρχισε από χθές να εφαρμόζεται στο Βελιγράδι ένα πρόγραμμα κοινής δράσης Σέρβων και Κινέζων αστυνομικών για την ασφάλεια των πολιτών, βάσει συμφωνίας που υπέγραψαν πρόσφατα οι κυβερνήσεις των δύο χωρών. Το πρόγραμμα αυτό προβλέπει την σύσταση μεικτών ομάδων που θα αποτελούνται από Σέρβους και Κινέζους αστυνομικούς και θα περιπολούν σε διάφορα σημεία της πόλης. Ήδη από χθες εμφανίστηκαν μεικτές περιπολίες στο κέντρο της πόλης και σε περιοχή του νέου Βελιγραδίου όπου λειτουργεί κινέζικη αγορά.
Οι Κινέζοι αστυνομικοί φέρουν την ίδια στολή με τα ίδια διακριτικά που φορούν και στην Κίνα. Ο υπουργός Εσωτερικών Νεμπόισα Στεφάνοβιτς ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ότι στόχος του προγράμματος είναι να εξυπηρετηθούν οι δεκάδες χιλιάδες τουρίστες από την Κίνα που επισκέπτονται την πρωτεύουσα, αλλά και να αντιμετωπιστούν θέματα ασφάλειας σε περιπτώσεις όπου εμπλέκονται υπήκοοι της Κίνας οι οποίοι ζουν στην Σερβία. Ο Πίθος της Πανδώρας άνοιξε....και θα γίνει το έλα να δεις στα Βαλκάνια.

Από τον περασμένο Ιούλιο άρχισε να ΄΄τρέχει΄΄ ακόμη ένα πρόγραμμα συνεργασίας Κίνας - Σερβίας στον τομέα της ασφάλειας. Πρόκειται για πιλοτικό πρόγραμμα με την ονομασία "Ασφαλής πόλη" με το οποίο προβλέπεται η τοποθέτηση, μέχρι το τέλος του 2020, σε διάφορα σημεία του Βελιγραδίου, 1.000 καμερών υψηλής ευκρίνειας που θα έχουν την δυνατότητα σάρωσης και αναγνώρισης προσώπων εν κινήσει. Ανάδοχος εταιρεία είναι η κινέζικη Huawei η οποία έχει ήδη τοποθετήσει 400 κάμερες στην πόλη. Το συμβόλαιο έχει χαρακτηριστεί από την σερβική κυβέρνηση "Απόρρητο" και το περιεχόμενο του παραμένει άγνωστο. Ο υπουργός Εσωτερικών Νεμπόισα Στεφάνοβιτς, προσπαθώντας να καθησυχάσει την κοινή γνώμη, τόνισε ότι στοχεύει στην αύξηση της ασφάλειας των πολιτών. Παραδέχθηκε ότι η αναγνώριση προσώπων είναι μία από τις βασικές δυνατότητες των καμερών που θα χρησιμοποιήσουν οι αρχές, ισχυρίστηκε ωστόσο ότι δεν θα γίνει κατάχρηση. "Όταν κάποιος φοράει μια κουκούλα, πρέπει να ξέρουμε από ποιο σπίτι βγήκε, ποιον είδε, τι αυτοκίνητο χρησιμοποίησε πού πήγε και τι έκανε…", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Στεφάνοβιτς απαντώντας στις αιτιάσεις κοινωνικών φορέων για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

5 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Φίλε Λύκαστρε,εφόσον η Ρωσία είναι απ'τη μεριά του Τραμπ,γιατί να βοηθήσει την Κίνα;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Δημήτρη..τι είναι οι Ρώσσοι;; Σλαβομογγόλοι είναι.!! Έχεις δει την φάτσα του Σοιγκού;;;Δες την και μετά πες μου ότι δεν είναι μόγγολος.

Δημήτρης είπε...

Αυτό είναι το θέμα!Πως οι σλαβομογγόλοι είναι ταυτόχρονα κι απ'την ίδια πλευρά του λόφόυ με τον τραμπ κι συνεργάζονται με την κίνα;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Δημήτρη οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει ότι τόσο οι αριστεροί (δεν υπάρχουν σύνορα, αλληλεγγύη και κουραφέξαλα) και οι λαθροεισβολείς είναι τα δύο "δάχτυλα" της K.G.B.
Οι Σκύθες (Ρώσσοι) είναι ύπουλα πλάσματα.!! Οι Σκύθες ήταν πάντα Κρόνιοι...το λέει και το όνομα τους...η Σκύθη (ημισέληνος) ήταν το σύμβολο της Σελήνης.!

Δημήτρης είπε...

Φίλε Λύκαστρε,συνοπτικά δηλαδή άλλο ένα παράδειγμα του ότι το "ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου" δεν υφίσταται.Μια χαρά εχθροί μας είναι κι οι γάιδαροι κι οι ελέφαντες του πλανήτη.