ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑΣ.!

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1168584212737396738/pu/vid/320x580/4Wc_yn_7QxBw-kIV.mp4?tag=10&fbclid=IwAR15om0t0RdVul6Kuj9CnyWheUUeahXv8cz3BSzlQYfIsL2a-hdVuoh1fHI

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όλα καλά; Πως σου φαίνεται ο νέος σου γείτονας, από την Ασία η την Αφρική; Δεν σε νοιάζει, συμβαίνουν τέτοια έτσι δεν είναι; Θα συμβούν όμως και άλλα... και μάλλον ως είθισται θα είναι αργά όταν σε νοιάξει, και για άλλη μια φορά θα πεις ότι φταίνε οι άλλοι. Και μην ακούσω κανένα χρυσαύγουλο να πει ότι αυτοί δεν φταίνε για αυτό.!! Διότι ΚΑΙ η χρυσή άχνη είναι συστηματικό κόμμα...ανήκει στο σύστημα.
Αν το κόμμα (η Χρυσή Πορδή) δεν ήταν δημιούργημα του συστήματος, δεν θα μπορούσαν να την τελειώσουν.!!

Απλώς ακολούθησε την πεπατημένη όλων των καθεστωτικών αναχωμάτων, όπως ο Καραταπαίρνεις, ο συγΚαμμένος, ο Κουβέλης, ο Θεωοδωράκης, ο Λεβέντης κ.λπ.
Όταν διατάχθηκε από το σύστημα, κατέβασε τα χέρια.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα μαύρα και αρνητικά τα βλέπεις ρε φίλε Λύκαστρε και συ. Πλένεται ο άνθρωπος , θα τον προτιμούσες να ανεβάσει τα βρακιά του κατευθείαν μετά την ανάγκη του? Α ρε ξεσκαρτάρισμα που έχει να γίνει εδώ......
25αρης

Ανώνυμος είπε...



---Όλα καλά; Πως σου φαίνεται ο νέος σου γείτονας, από την Ασία η την Αφρική;---

Προσέχει την στοματική υγιεινή του ,καθαρίζει ότι τρύπα βρει ..'ολα καλά γι αυτόν ....

Αηδιαστικός!!!!!!!!!πως γλυτώνουμε ?


Άρης

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Άρη...συμφωνώ και επαυξάνω είναι όχι απλά αηδιαστικός...αλλά χειρότερος και από ζώο.!!Με το χέρι που πλένει τον βρωμερό του κώλο, πλένει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και την σκατόφατσα του.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δυστυχώς αγαπητέ 25αρη τα βλέπω σκούρα τα πράγματα. Και ξέρεις γιατί;; Διότι αυτά τα δίποδα ζώα σαν αυτόν που βλέπουμε στο βίντεο...έχουν νοοτροπία ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ.!! Και εμείς εδώ έχουμε μόνο ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.!! Άλλη η δική του νοοτροπία..έμαθε να μάχεται και να κατακτά με το σπαθί...και άλλη η νοοτροπία του κατοίκου της χώρας.!! ΠΩΣ λοιπόν θα γίνει το ξεβρόμισμα της χώρας...με ανθρώπους που τους έχουν ήδη ΓΑΜΗΣΕΙ το υποσυνείδητο;;

ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΘΕΛΩ...αλλά δυστυχώς έχουμε ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ που πιστεύουν το κάθε πολιτικό λαμόγιο και την κομματική προπαγάνδα που τους πουλάει.

Ανώνυμος είπε...


Έχουμε και πολεμιστές ,δυστυχώς όμως λίγους σε σχέση με αυτούς.

Έχουν όμως καρδιά γεμάτη ανδρεία ,δεν θα έβλαπτε να αρχίσουμε την εκπαίδευση και σε άλλους .

Για στόχους να βάλουμε τους ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ .

Άρης

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΗΣ : Για στόχους να βάλουμε τους ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ .

Συμφωνώ και επαυξάνω.!!χαχαχαχα Άλλωστε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουν στόχοι ΚΑΙ από τους σκουράντζες.

Ανώνυμος είπε...


Αλήθεια, τώρα ξέρετε γιατί οι σκουράντζες δεν κάνουν χειραψία με το δεξί και είναι προσβλητικό για αυτούς να τους δίνεις το δεξί.

Δεν τους ενοχλεί όμως να το βάζουν στο πρόσωπό τους ...

Γι αυτούς είναι το χέρι της υγιεινής περιποίησης χαχαχα γελάω .


Άρης

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο Λυκαστρε δεν έχουμε πολεμιστές. Ίσως ουτε εηω ο ιδιος μα μην λογιζομαι τέτοιος εφόσον στα λογια είμαι αλλα στην πράξη δεν το εχω δειξει ακομη. Αντιθετως οι σκουραντζες ειναι πάντα ετοιμοι να εκτελεσουν οποιονδηποτε βρεθει εμποδιο τους. Όμως, μεσα μου ξέρω ποιο ειναι το σωστο και ξερω οτι πρέπει να πολεμήσω, οπως υπαρχουν και αλλοι Έλληνες, οσοι και να είναι αυτοι, που νιωθουν και γνωρίζουν το ιδιο. Ίσως απο αυτά που περάσουμε ξυπνήσει σε κάποιο αναγκαιο αριθμό ανθρώπων η μνήμη, νιώθοντας ετσι την αναγκαιότητα να γίνουν πολεμιστές. Ούτως η άλλως δεν χρειάζεται να αποτελούμε τον ιδιο ααριθμό με αυτούς. Και λιγότεροι να ειμαστε εχει δειξει η ιστορία μας για το τι είμαστε ικανοί. Δεν πιστεύω πως θα πέσουμε αμαχητί.
25αρης

Ανώνυμος είπε...

1.---Τα χυδαία ρατσιστικά σχόλια έφεραν διαγραφή Γιάνναρου από τη Ν.Δ.

Ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς» και μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, εξαπέλυσε χυδαία επίθεση κατά πρόσφυγα χαρακτηρίζοντας τον «πίθηκο» και «απόβρασμα» με αποτέλεσμα το κόμμα της Πειραιώς να προχωρήσει στη διαγραφή του.---(διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στις ειδησιογραφικά )

2.---Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου το SolidarityNow εξέλεξαν ομόφωνα τον Γιάννη Μπουτάρη ως νέο μέλος στο ΔΣ της οργάνωσης, τιμώντας τη μεγάλη συμβολή του στη Τοπική Αυτοδιοίκηση και την ενίσχυση της κοινωνίας των πολιτών. Κάπου διάβασα πως πήρε τα ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ που του χρωστούσαν καλό μου άρεσε (Ιδρυμα Σορος)---

Έτσι για να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους .

Να μην ελπίζουν μερικοί μερικοί πως η παρούσα κυβέρνηση θα περιορίσει το μεταναστευτικό .

Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ,εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές τους και μαζί τους Έλληνες .

Ελληνοποιούν τους λαθρο ,γιατί και αυτοί τον καιρό της "ανάγκης" άλλαξαν όνομα ,εγκαταστάθηκαν με αυτό σε άλλα σημεία του Ελλαδικού χώρου και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να μας ταλαιπωρούν .

Άλλαξαν προβιά αλλά δεν μπόρεσαν να κρυφτούν επειδή η νοοτροπία τους είναι η ίδια .

Τι σημασία έχουν οι εκλογές !!!!!!!!!
Αφού το αποτέλεσμα δεν ελέγχετε .

Ξαφνικά μοιράζει λεφτά το σύστημα παντού .Ένα σύστημα που πριν από τρεις μήνες δεν είχε,άρα......

Τι είναι αυτό που δώσανε ΠΑΛΙ και ως αντάλλαγμα θα πάρουμε καθρεφτάκι α και χαϊμαλιά για να περνάει η ώρα .(Αιγαίο ,μετανάστες,τελικό ξεπούλημα όσο όσο.)

Ας δούμε την πραγματική εικόνα και όχι αυτό που μας δείχνουν ,με υπομονή προς τους συν έλληνες δεν έχουμε μείνει και πολλοί άλλωστε.

Άρης

Ανώνυμος είπε...


Κάπου πήρε το μάτι μου πως θα έχει συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη για τις Πρέσπες.

Αυτό πάει άχρηστο χαρτί .

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΌΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΑΙΜΑ .

Καιρός να συμφιλιωνόμαστε με την ιδέα του πολέμου .

Αρχηγό δεν έχουμε βέβαια .....αλλά κάτι θα γίνει και την κατάλληλη ώρα θα έχουμε τον σωστό!!!!!!!!!!

Άρης

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Απόλυτα σωστός και πάλι αγαπητέ ΑΡΗ..τα συλλαλητήρια είναι η βαλβίδα εκτόνωσης της οργής των Ελλήνων, και είναι η βαλβίδα ασφαλείας του σάπιου συστήματος. Συγκεντρώσεις και πανηγυράκια της πλάκας δεν κάνουν απολύτως τίποτε.Άλλωστε έχουμε κάνει ένα σωρό από δαύτα..και αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ.
Αν οι προγονοί μας καθόταν να κάνουν συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις και κουνούσαν σημαιούλες...ακόμα η Μακεδονία θα ήταν σκλαβωμένη. Δείτε ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ...και δεν είναι σημαιούλες..ούτε χτυπάνε κατσαρολικά στο Σύνταγμα. Κρατάνε ΟΠΛΑ .!!

https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2018/01/21/88_3.jpg

Όσο για τον αρχηγό....ο καιρός για τον Λέοντα πλησιάζει. Μέσα απο την μάχη θα αναδειχθούν οι αυριανοί ηγέτες των Ελλήνων, και όχι μέσα από τα ΜΜΕ η τα διάφορα ιστολόγια. Για αυτό θα πρέπει μετά την απελευθέρωση να έρθει μια γενεά όπου θα διαπαιδαγωγηθεί, ώστε να είναι αντάξια των μυθολογικών προγόνων της.

Ανώνυμος είπε...


Η διαπαιδαγώγηση Λύκαστρε θα είναι κατευθείαν από τις πράξεις όσων θα δώσουν την μάχη .Δεν θα χρειάζονται τα λόγια ,μείναμε πολύ καιρό άπραγοι.Δεν ξέρουμε καν να κρατάμε όπλα ούτε και να επιβιώνουμε στην φύση .

Πως βάζεις έναν βολεμένο λαό να σκεφτεί την επιβίωση ενώ αυτός ονειρεύεται την καλοπέραση .Όταν του λες πως η αντιστροφή μέτρηση έχει αρχίσει ,και αυτός σου λέει βρες μια διπλωματική λύση να μην χυθεί αίμα.Εκεί έχεις χάσει ,κυριαρχεί και κατευθύνει τα πάντα ο φόβος .

Κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και άμα ζήσω ....?

Άρης