ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

$ 50,5 δισεκατομμύρια για εξοπλισμούς από την Ιαπωνία το 2020: Τι θα προμηθευτεί;

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Σας είχαμε πει ότι θα γίνουν αυτά τα "βήματα" κινήσεις τις Ιαπωνίας ΠΡΙΝ από όλους τους άλλους, και πριν ακόμα γίνουν .ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ , και ΕΔΩ. Η Ιαπωνία και η Αυστραλία θα είναι η ΠΡΩΤΗ γραμμή ΑΜΥΝΑΣ των Η.Π.Α στον επερχόμενο μεγάλο πόλεμο με την Κίνα. Ως συνήθως βάζουν άλλους πρώτα να βγάλουν το φίδι από την τρύπα...και μετάααα στο τέλος έρχονται να το παίξουν νικητές , πατώντας πάνω στο αίμα άλλων χωρών. Όπως δημιουργήθηκε το Αραβικό ΝΑΤΟ για να χτυπήσει το Ιράν αντί των Ισραηλινών και των Αμερικάνων....έτσι δυναμώνουν και την Ιαπωνία, Ινδία και Αυστραλία, για να αντιμετωπίσουν την Κίνα.....θα έχουμε και άλλα "βήματα" της Ιαπωνίας στο μέλλον.

Το ποσό των $ 50,5 δισεκατομμυρίων ζήτησε το Υπουργείο Άμυνας της Ιαπωνία για να χρηματοδοτήσει σειρά εξοπλιστικών προγραμμάτων το 2020. Δύο σημαντικά εξοπλιστικά προγράμματα είναι αυτό της προμήθειας εννέα (9) μαχητικών αεροσκαφών F-35A (3) και F-35B (6), συνολικού κόστους $ 1,08 δισεκατομμυρίων, και η προμήθεια τεσσάρων (4) επιπλέον αεροσκαφών εναέριου ανεφοδιασμού KC-46A, συνολικού κόστους $ 1,05 δισεκατομμυρίων (ήδη η Ιαπωνία έχει παραγγείλει δύο KC-46A, ένα το 2017 και ένα το 2018).

Περίπου $ 1,9 θα δαπανηθούν για προγράμματα εκπαίδευσης και υλικά και υπηρεσίες υποστήριξης, ενώ $ 284,8 εκατομμύρια θα δαπανηθούν για την προμήθεια αντιπυραυλικών βλημάτων SM-3 Block IIA. Το ποσό των $ 654,3 εκατομμυρίων θα δαπανηθεί για τη ναυπήγηση ενός υποβρυχίου κλάσης «Soryu», ενώ $ 213,4 εκατομμύρια θα δαπανηθούν για την προμήθεια τριών (3) επιπλέων αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας P-1, ιαπωνικής σχεδίασης και ανάπτυξης.
Στα $ 599 εκατομμύρια έχει προϋπολογιστεί το κόστος προμήθεια έξι (6) επιπλέον μεταφορικών αεροσκαφών C-2. Ο Ιαπωνικός Στρατός θέλει 33 τροχοφόρα τεθωρακισμένα οχήματα Type-16 και επτά (7) τροχοφόρα πυροβόλα Type-19 των 155 χιλιοστών. Επίσης σημαντικά ποσά θα δαπανηθούν στο πρόγραμμα ανάπτυξης εγχώριων συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου.

πηγή

2 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Ιάπωνες.. λαός υπό ομηρία.

kakos04 είπε...

Καλησπέρα Κώστα , μπορείς να επεξηγήσεις την ομηρία , και τι παίζει με τους Αινού εκεί . γενοκτονήθηκαν και αυτοί ?