ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Κάτω τα χέρια απο την Κρητική περιουσία.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Κάτω τα χέρια και από την Κρήτη θα έλεγα εγώ. Για αυτό κάποιοι "ξύνονται" και μιλούν για ανεξαρτησία Κρήτης, διότι γνωρίζουν πολύ καλά τι πλούτος κρύβεται εκεί και θέλουν να τον αρπάξουν. Φώσκολος και Λυγερός...τα λένε εδώ και πολλά χρόνια για την ύπαρξη των κοιτασμάτων και οι προδότες πολιτικοί με τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης,τους πνίγουν την φωνή.Τώρα όμως υπάρχει το διαδίκτυο και σε λίγο θα υπάρχει και Γουδί......ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΜΥΡΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ & ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ: ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΗ ΔΕΣΠΟΤΕΙΑ & ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ!

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε ο καθηγητής Αντώνης Φώσκολος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Γ. Σαχίνη, αφού δήλωσε πως τα κοιτάσματα νότια της Κρήτης είναι δύο φορές μεγαλύτερα από αυτά της Αφροδίτης και τρεις φορές μεγαλύτερα από αυτά του Ισραήλ!
Εν συνεχεία είπε πως το κοίτασμα της Κυπαρισσίας μπορεί να δώσει αποθέματα για 130 χρόνια και όχι για 70.
Ο καθηγητής έκανε και μία αποκάλυψη για τον κόλπο της Μεσσαράς, όπου εκεί όπως είπε βρίσκονται 19 ηφαίστεια, όπου τα αποθέματα είναι τα μεγαλύτερα του κόσμου!
Αναλυτικά τα σημαντικότερα σημεία:
Ο καθηγητής τόνισε ότι ο πλούτος του φυσικού αερίου νότια της Κρήτης είναι αμύθητος και μπορεί να αναγορεύσει τα ΕΛ.ΠΕ σε βασικό κορμό ανάπτυξης της χώρας, αφού οι ποσότητες αυτές μπορούν να λύσουν το ενεργειακό ζήτημα της Ε. Ε. για τα επόμενα 70 χρόνια.
Το μέγα ερώτημα είναι γιατί με τέτοια δεδομένα φυσικού πλούτου που διαρκώς αποκαλύπτονται, η κυβέρνηση ετοιμάζεται ουσιαστικά να χαρίσει τα ΕΛ.ΠΕ σε έναν ιδιώτη επιχειρηματία, σύμφωνα με την neakriti.gr
Ο Αντώνης Φώσκολος κάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να μη προχωρήσει στο ξεπούλημα των ΕΛ.ΠΕ, ιδίως τώρα που μόνο σύμπτωση δεν είναι ο υπολογισμός των 280 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων φυσικού αερίου σε έναν μόνο από τους 16 ανάλογους στόχους νότια της Κρήτης, ποσότητα που κι ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον ίδιο ακριβώς αριθμό πριν από 6 χρόνια.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δημοσίευμα σε θαλάσσια περιοχή πλησίον της Κρήτης υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για  μεγάλο κοίτασμα φυσικού αερίου, στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η κοινοπραξία που εκμεταλλεύεται τη συγκεκριμένη παραχώρηση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: