ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Επικίνδυνη προπαγάνδα: Fake φωτογραφία παρουσιάζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας μουσουλμάνων στις Σέρρες

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Καλά θα κάνουν κάποιοι και κάποιες να μην πιστεύουν ότι τους σερβίρουν στο ίντερνετ.!! Τα παίρνει μετά ο ένας από τον άλλο και κάνουν αναδημοσίευση και γίνεται της κακιάς πουτάνας το κάγκελο.!! Μάταια μετά εγώ φωνάζω να μην "τσιμπάτε" το δόλωμα....που ποιος ξέρει τι κρύβεται από πίσω και ποιοι χρηματοδοτούν αυτές τις ψεύτικες ειδήσεις.!! ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ...ΜΟΝΟ ΓΙΑΖΙΝΤΙ.! 
Βέβαια είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα έχουμε μεγάλο στοκ από...μαλάκες.! Που πιστεύουν προβοκάτορες.!
Μία φωτογραφία που απεικονίζει δεκάδες μουσουλμάνους να κρατούν σημαίες και να διαδηλώνουν κάνει σήμερα το γύρο διαδικτύου, επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη συγκέντρωση έγινε στις Σέρρες.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ δεν ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ τις Σέρρες.
Στις Σέρρες σήμερα πραγματοποιήθηκαν δύο συγκεντρώσεις στον ίδιο χώρο.

Η μία συγκέντρωση ήταν πολιτών κατά του μεταναστευτικού και η δεύτερη ήταν αλληλέγγυων που τάσσονται υπέρ του 

Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Μα πρέπει να επιτευχθούν πολλαπλοί στόχοι με μια φώτο .

1.να αρχίσει ο φόβος και να είναι μόνιμος σύντροφός των Ελλήνων .
2.να ξεκινήσει μια οργή η οποία υπό προϋποθέσεις και κατευθυνόμενη να φέρει σκληρότερα μέτρα κατά των Ελλήνων ως προς την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΉ των λάθρο στις τοπικες κοινωνίες
3.να συντονίσει νοητικά και τα υπόλοιπα μουσουλμανά για να κάνουν και στις άλλες πόλεις το ίδιο .
4.να φαίνεται πως έχουν δικαιώματα στην χώρα όπως ο κάθε Έλληνας.

Ένα μου κάνει εντύπωση πως κανένας δεν σκέφτεται να εξακριβώσει τα γεγονότα στις κοινωνίες και απλά κάνει post συνεχώς το ψέμα.
Μήπως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καθόλου εικόνες όπως αυτή ?
Μήπως θα έπρεπε συνεχώς να δείχνουν εικόνες από τις ζημιές που κάνουν ΄και την δυσωδία που αφήνουν ?


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 25 Νοεμβρίου 2019 - 12:34 μ.μ.

Συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες και επαυξάνω.! Να προσθέσω μόνο και ένα 5 στόχο....Εμείς οι "κακοί" Έλληνες που δεν δεχόμαστε τους "πρόσφυγες" και είναι αναγκασμένοι να διαδηλώνουν για να τους αφήσουμε να μείνουν εδώ.
Είδες τι ωραία προπαγάνδα πλασάρουν οι Τούρκοι στα δικά τους Hot-Spots και σε όλα τα σπίτια των "προσφύγων" η τουρκική σημαία.!! Που πάει να πει...ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...ΕΝΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΚΑΚΟΙ" ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!

Ακόμα και αν έκαναν διαδήλωση ΔΕΝ θα έπρεπε να το βγάζαμε στην δημοσιότητα.! Όπως είπες και εσύ μόνο τα ΑΡΝΗΤΙΚΑ τους σημεία...που φυσικά είναι και τα μόνα που υπάρχουν.Όλο αυτό είναι...η τέχνη του αποπροσανατολισμού και είναι μια τεχνική αιώνων που στοχεύει στον συναισθηματικό κόσμο του στόχου και στις ενστικτώδεις και αυτοματοποιημένες αντιδράσεις του. Όσο λιγότερη η ύπαρξη ψυχρής λογικής και κριτικής σκέψης από πλευράς του στοχοποιημένου τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα επιτυχίας του μέσου.

Εμείς (η Ελληνική Κοινωνία) είμαστε ο ΣΤΟΧΟΣ.!!

Ανώνυμος είπε...


Και τι στόχος ?

Εύκολος ,χωρίς σκέψη ,χωρίς σύνδεση με το παρελθόν ,χωρίς ηγέτες .

Να πω κι άλλα ?Ελπίζω να βρουν την κατάλληλη ώρα την θέληση που χρειάζονται οι καιροί .

Ο λήθαργος να φεύγει σιγά σιγά από τα μάτια ,και να έρθει στην καρδιά η φλόγα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Δεν υπάρχει πιο δυνατό σπρώξιμο από την φλόγα αυτή για εμάς .

Τ Ο Υ Σ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ.........

Ανώνυμος είπε...

τιποτα δεν θα γινει εδω τελειωνει ο κοσμος και η ζωη στον πλανητη φυλακη τη γη,παρηκμασε η ανθρωπότης στον πλανητη απο μαλακιες των θεοτητων ας πουμε ετσι που στο αποτατο παρελθον εκαναν μαλλον αλλα πραγματα αντι να εχουν ταξη και νομο στην δημιουργια,και ο πλανητης γεμισε με παρασιτα και αληταραδες,δηλαδη η λαθρομεταναστευση ειναι παρα πολυ παλια υποθεση που την εφαρμοζουν και τωρα σε επιπεδο γηινο,ολα εχουν ενα τελος καλο η κακο τι να κανουμε αφου μπλεξαμε σε μπουρδελιαρα δημιουργια και καριοληδες θεους καλα να παθουμε. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα