ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

ΠΕΡΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :  

- Ευτυχώς που απαγορεύτηκε το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους και μπορούμε και αναπνέουμε. Θα βγάζαμε τον καρκίνο εδώ μέσα... 
Είπε εμφανώς ευχαριστημένη η υπερήλιξ με μαλλί καμένο και κατάξανθο βαμμένο με έξι στρώσεις βαφή και νύχι με άλλες έξι στρώσεις μανό...κατακόκκινο σαν της Εμμανουέλας.
Το ότι εισπνέει τόσα χρόνια τις βαφές που βάζει στην κεφάλα της και η μπογιά έχει ποτίσει τον εγκέφαλο της , από τις αμμωνίες και τις οσμές από τα μανό που βάφει τα νύχια της 3 φορές την βδομάδα για να μοιάζει με τον δράκουλα , με ροζιασμένα χέρια δεν την πειράζουν, ούτε που έχει γίνει το συκώτι της σαν σφουγγαράκι πιάτων μετά από καθάρισμα πουρέ με κρύο νερό...

Η αλήθεια είναι ότι κρατήθηκα (παράξενο) και δεν της τα 'πα μην έχουμε τίποτα νταμπλάδες γιατί αυτά δεν μπορώ. Πάντως η αλήθεια είναι ότι κάνω φιλότιμες προσπάθειες να μην καπνίζω σε χώρους ακόμα και ανοιχτούς και να ενοχλώ τους γύρω μου .
Και βρήκα την λύση που με κάνει να ξεχνώ ν' ανάψω τσιγάρο . Μασάω φρέσκα σκόρδα. χα χα χα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τσιγάρο στα χείλη και αναβοσβύνετε τον αναπτήρα.Οι ρουφιάνοι πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση...

Ανώνυμος είπε...

Μπα... καρφακι δεν τους καιγεται για την υγεια του κοσμου.. Απλως - οπως ειπωθηκε στο Αμερικανικο Κογκρεσσο ανευ τσιπας και καταμουτρα - οι καπνιστες δεν καταστελλονται εξ αιτιας της νικοτινης.. με ολιγους λογους.. τους καπνιστες δεν τους πιανει το ψεκασμα..
Αλλιως τι νομιζαμε.. μας πονεσαν ξαφνικα..? Σας χαιρετω ολους συνελληνες

Ανώνυμος είπε...

η νικοτινη ενεργοποιει την ντοπαμινη στον εγκεφαλο,γιαυτο οι τρελοι καπνιζουν σαν τζιμινιερες,και απο την μποχα και την καπνα του καπνισματος γινεται εαν πλεγμα στους πνευμονες οπου δεν περναει ουτε οβιδα των 8 ιντσων.
Καποτε ειχα δει ενα εργο με μοντερνους βρυκολακες, η μητρια λοιπον καποιων παιδιων καπου στο Αμερικα ηταν βρυκολαξ που ζουσε κανονικα με ολους τους ανθρωπους χωρις καν να φαινεται οτι ειναι κατι τετιοιο,αλλα η κυρια εφηρμοζε αλλες μεθοδους και επινε το αιμα των αλλων λιγο λιγο και οχι τακτικα οπως οι αρχαιοι συναδελφοι της.
Ετσι λοιπον πιεζε τα πιτσιρικια ως καλη μητρια να μην πινουν κοκα κολες,να μην τρωνε τζανκ φουντ,και γενικα τα προετρεπε να κανουν διατροφη τετοια ωστε το αιμα τους να ειναι αλκαλικο,για το καλο τους ενδιαφεροταν η κερια? μπααα τις επεφτε βαρυ το βρωμικο αιμα και δεν μπορουσε να τους το αφεμαξει,ετσι λοιπον και σημερα σε θελουν μη καπνιστη για να ειναι τα πνευμονια σου καθαρα και ανοιχτα σεκαθε ειδους εισβολη για να αρρωστησεις και να πας στους συγχρονους βρυκολακες γιατρους και φαρμακαυτικες να σου πινουν σιγα σιγα το αιμα να μην σε αγριεψουν κιολας.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σωστοί και οι τρείς σας.!! Συμφωνώ και επαυξάνω...αλλά έχω να συμπληρώσω κάτι στον ανώνυμο στις 2 Δεκεμβρίου 2019 - 7:32 μ.μ.που έγραψε :

" η νικοτινη ενεργοποιει την ντοπαμινη στον εγκεφαλο "

Η ντοπαμίνη δρα σαν νευροδιαβιβαστής.! Οι νευροδιαβιβαστές χρησιμεύουν στη μεταβίβαση πληροφοριών στον εγκέφαλο.!! Ο εγκέφαλος δεν είναι κάτι το μηχανικό αλλά σχετίζεται -όπως και όλο το σώμα- με τα ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΠΕΔΙΑ της ΨΥΧΗΣ.Συγκεκριμένα σε σχέση με τον εγκέφαλο έχουμε το "αντιληπτικό όργανο της ψυχής", το οποίο είναι διττό : αφενός αφορά τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο μας , και δομούμε την ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗ μας, και αφετέρου τις εσωτερικές και ανώτερες ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ που έρχονται κατά καιρούς από ΑΝΩΤΕΡΑ και ΘΕΙΚΟΤΕΡΑ ΠΕΔΙΑ.!!

Λειτουργεί από μέσα πρός τα έξω και από επάνω πρός τα κάτω.Αυτό το ΑΚΡΩΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ όχι απλώς επηρεάζεται αλλά κυριολεκτικά ΝΕΚΡΩΝΕΤΑΙ από τα σημερινά ψυχοφάρμακα από αυτά που μας ψεκάζουν, και από τα δήθεν φάρμακα που συνταγογραφούν γιατρουδάκια που τους έχουν καταστήσει χειραγωγήσιμους με "ιατρικά συνέδρια" και "δωράκια", για να συνταγογραφούν συγκεκριμένα σκευάσματα. Η σημερινή ιατρική έχει ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ και έγινε υποχείριο του μεγαλοφαρμακευτικοῦ καρτέλ.

Κατά τα άλλα το τσιγάρο κάνει κακό.!! χαχαχαχα και αυτά που λένε ότι δήθεν προκαλεί καρκίνο...είναι μπουρδολογίες.