ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Κρις Σπύρου: Ακυρώσιμη η Συμφωνία των Πρεσπών – Ετοιμάζεται προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η επαίσχυντη κωλοσυμφωνία μπορεί και πρέπει να ακυρωθεί....ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ,  Τότε κάποιοι εντομολόγοι "αναλυτές" μας έλεγαν ότι αυτή η συμφωνία είναι δεσμευτική και ότι ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε πλέον τίποτε από την στιγμή που υπογράφτηκε από τους Φοινικοβαβυλώνιους που μας κυβερνάνε.!! Δεν τελείωσε απολύτως τίποτε...όπως έχασε η Κηβέρνηση του Εβραίου Chipra έτσι θα πέσει και η Κηβέρνηση του Εβραίου Coolis (το Κηβέρνηση επίτηδες με ήτα...από το Κήβος=είδος πιθήκου ). Το πολύ ακόμα έναν χρόνο τους δίνω. Ο λαθροεποικισμός θα είναι ο "τάφος" και αυτής της γερμανοτραφής συμμορίας. Για όσους ακόμα επιμένουν να έχουν την άποψη ότι με την ψήφο τους θα αλλάξουν κάτι, έχω να πω....Το καθεστώς έχει φροντίσει ώστε να μην έχει σημασία το τι θα κάνεις μέσα στο παραβάν...ότι και να ψηφίσεις, όποιον και να ψηφίσεις, είτε άκυρο είτε λευκό.!! Άπαξ και μπεις μέσα στο εκλογικό κέντρο...σε έχουν στο χέρι. Οι αγώνες και η ελευθερία δεν κερδίζονται...ρίχνοντας χαρτάκια.!!! Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γεννηθεί για να κάνουν τους φόβους σας πραγματικότητα λαμόγια...αυτό που φοβάστε έχει ήδη γίνει.!!
Όχι μόνο δεν είναι δεσμευτική, αλλά, αντίθετα, είναι μονομερώς ακυρώσιμη η Συμφωνία των Πρεσπών, όπως αποκάλυψε στον Hellas FM και την εκπομπή «Πρόσωπα της Νέας Υόρκης», με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Φιλιππίδη, ο Ελληνοαμερικανός πρώην Ομοσπονδιακός Βουλευτής, Κρις Σπύρου…Ειδικότερα, ο κ. Σπύρου, παρουσίασε την γνωμάτευση των δικηγόρων που ανέθεσε την υπόθεση, στην Ουάσιγκτον, τονίζοντας ότι τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα και ότι υπάρχει δυνατότητα ακύρωσής της, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα από Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση.

«Η εγκυρότητα της Συμφωνίας βάσει τους διεθνούς δικαίου δεν είναι δεδομένη. Έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι, σύμφωνα με τις αρχές που διέπουν το Διεθνές Δίκαιο, άκυρη από την αρχή και επιπλέον είναι ακυρώσιμη με πρωτοβουλία ενός εκ των μερών. Για αυτόν τον λόγο δεν δημιουργεί νομικά δεσμευτικές υποχρεώσεις σε κανένα κράτος», ανέφερε η έκθεση των διεθνούς εμβέλειας δικηγόρων, σύμφωνα με τον Κρις Σπύρου.
Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

 https://soundcloud.com/chris-athan2/hellas-fm

Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο φίλος της Hillary Clinton, Κρις Σπύρου θα μας σώσει;
Προκόψαμε ...

Ανώνυμος είπε...

μμμμμμ τωρα σωθηκαμε !!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα