ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

OI TΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Όσο να πεις ένα δίκιο το έχει ο Chipras  για την Ασυλία των τραπεζικών στελεχών που ψήφισε ο Μητσοτάκης..Άλλωστε ήταν αυτός που εξάντλησε στο έπακρο την "αριστεροσύνη" του επάνω στις τράπεζες. Ήταν αυτός που τους έδωσε 5 δις με το καλημέρα και μόλις ανέλαβε την εξουσία, ήταν αυτός που δημιούργησε το ιδιώνυμο κατά των πολιτών που αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς, ήταν αυτός που ψήφιζε στη βουλή ότι του έδινε η κυρία Απαλλαγάκη της ένωσης Ελληνικών τραπεζών ήταν αυτός που έστησε την ηλεκτρονική πλατφόρμα πλειστηριασμών και το κάθε κοράκι πετούσε στο δρόμο τους πολίτες από τον καναπέ του.


 Ήταν αυτός και ο κύριος Δραγασάκης που δέχονταν στο Μαξίμου όλους τους τραπεζίτες μαφιόζους που τους φέρνανε τα νομοσχέδια για να τα ψηφίσουν στη βουλή..Να μας πείτε κύριε Chipra και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ πόσες δικογραφίες εναντίον των εγκλημάτων των τραπεζικών στελεχών έχουν σχηματιστεί επί ημερών διακυβέρνησης σας. Κατάλαβες κορόιδο Έλληνα, ποιοι σε κυβερνάνε μέχρι τώρα κρυφά...και ποιοι θα σε κυβερνήσουν φανερά στο μέλλον;; Οι τραπεζίτες. Μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί οι τραπεζίτες και σπάνε πλάκα με αυτούς τους χαβαλέδες που στείλανε στην Βουλή.


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατι τωρα πιοι μας κυβερνουν?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" γιατι τωρα πιοι μας κυβερνουν?"

Οι Power Rangers .!!

Ανώνυμος είπε...

μαλλον οι Power Bankrangers αλλα δεν θες να το πιστεψεις!!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" μαλλον οι Power Bankrangers αλλα δεν θες να το πιστεψεις!!!! "

Βρε συ τι δεν θέλω να πιστέψω, αφού ο τίτλος λέει : ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
Τώρα κυβερνάνε στα αφανές και στα κρυφά ο κόσμος δεν το έχει πάρει μυρωδιά. Στο μέλλον θα καταργηθούν όλα τα κόμματα και οι πλαστές ιδεολογίες , που επίσης είναι όλα από αυτούς πληρωμένα, και θα πάρουν την εξουσία στυγνά και φανερά.

Όλες αυτές οι Τράπεζες και κυρίως η Fed. B.N.Y είναι Καδμειακοί/Ναοί/Τράπεζες που ονομάζονταν και Πέτραι , δηλαδή πέτρινα χτίσματα ...και Φύλακες τους ήσαν οι Dragen ή Dragon.
Εδώ ένας σύγχρονος Dragen η Dragi....λειτουργός σε έναν τέτοιο Τυφώνειο Ναό/Τράπεζα.

https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2018-11-16/Dragi.jpg

Και σύμβολό του το C με τις δύο παράλληλες γραμμές γιά να φαίνεται Ε, συμπληρώνω.
Το σύμβολο της σιγασμένης Σελήνης. Το σύμβολο του Βαβυλωνιακού ιερατείου του Νεβρώδ (Nimrod). Η Ημισέληνος.Πράγματι ο Δράκων είναι ο Der Ako, ήτοι ο καταχθόνιος Der (ναός, οίκος) της Ako (Σελήνης, μεγάλης θεάς).
Ένα νόμισμα που όλοι προσκυνάνε σαν θεό.!!

Αυτή την στιγμή σε όλον τον κόσμο Κυβερνάνε οι δύο Ναοί/Πέτραι/Τράπεζες....όλα τα χρήματα για την χρηματοδότηση της προπαγάνδας για το όνομα και την αρπαγή της Μακεδονίας από τους Έλληνες προέρχονται από εκεί.Όλη χρηματοδότηση για τον Εμφύλιο ανάμεσα στους Έλληνες προήλθε από εκεί.! Όλη η χρηματοδότηση για την δημιουργία πλαστών αντιθέτων ιδεολογιών για να κυβερνούν τον κόσμο με το "Διαίρει και Βασίλευε" προήλθε από αυτούς τους δύο Ναούς/Τράπεζες.

Ανώνυμος είπε...

ελα βρε πλακα κανω τι νομισες?

ΑΡ.Ρ. είπε...


Απ' όπου ψωνίζεις υλικά ή πνευματικά αγαθά, (εμπορικά και ναούς),
εκεί πραγματικά πιστεύεις και ψηφίζεις.

Ανώνυμος είπε...

και τι θα γινει μα αυτα τα κοπροσκυλα δεν θα βρεθει κανεις να τους φαει,πολυ τραβαει η βαλιστα...

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=iH1GPVuza-o&list=RDrUGQtAMtjpM&index=37