ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

ΟΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα στην Ελλάδα, είναι ότι οι κάτοικοι της δεν γνωρίζουν ιστορία... αλλά και την όποια ιστορία γνωρίζουν, την γνωρίζουν παραποιημένη σε τέτοιο βαθμό, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα! Το παγκόσμιο πολιτικό σύστημα που έχει στηθεί τα τελευταία 300 χρόνια και το έχουν ονομάσει "δημοκρατία" επειδή αφήνουν προς εκλογή μετρημένα πλαστά αντίθετα προς εκλόγιμη υποψηφιότητα, είναι ένα αδιέξοδο σύστημα πάρα πολύ καλά στημένο.
 Oι μυθοπλασίες των ιδεολογιών μέσα από την ιστορία λειτουργίας των κεντρικών τραπεζών...μας αποκαλύπτει πολλά. Η πολωνική κεντρική τράπεζα γιόρταζε την 185η επέτειο λειτουργίας της και την συνεχή σχέση της με την Αμερικανική κεντρική τράπεζα..Μήπως κάτι μας διαφεύγει πως το εν λόγω κράτος από το 1944 έως και το 1989 είχε κομμουνισμό;;;Τι δεν ξέρουμε από την ιστορία και τις μυθοπλασίες των ιδεολογιών που μας έχουν εκπαιδεύσει;;



Αλλά ας δούμε και άλλο κράτος σαν παράδειγμα...ας πάρουμε την Ινδία. Μην μου πει κάποιος πως το 1961 που η Ινδία είχε κομμουνισμό και πως η εν λόγω σύμβαση που υπογράφηκε με την ΕΣΣΔ για πώληση χρυσού ήταν μέσα στα πλαίσια στήριξης των προλετάριων;; Γιατί το μέλλον απέδειξε πως ο καπιταλισμός σώθηκε από την κεντρική τράπεζα των κομμουνιστών..βλέπουμε λοιπόν ότι οι ιδεολογίες όπως και οι θρησκείες είναι όργανα στα χέρια των καθεστωτικών-τυράννων για να δημιουργούν πρόβατα-οπαδούς.. 
 
 Όταν στις αρχές τις δεκαετίας του 1960 ο Ψυχρός Πόλεμος μεταξύ ΕΣΣΔ και Δυτικού Κόσμου ήταν στο αποκορύφωμα, στην κατεστραμμένη Ελλάδα "Δεξιοί" και "Αριστεροί" σκοτώνονταν μεταξύ τους και ήταν στα όπλα...και ο διχασμός είχε περάσει για τα καλά στην Ελληνική κοινωνία...τότε το Καπιταλιστικό Σύστημα ΣΩΘΗΚΕ  από την Κεντρική Τράπεζα της ΕΣΣΔ (ναι πολύ καλά διαβάζετε)  από την Κεντρική Τράπεζα της ΕΣΣΔ που ΠΟΥΛΗΣΕ ΧΡΥΣΟ για το ΣΩΣΕΙ.!!  Αλήθεια υπάρχει στην παγκόσμια βιβλιογραφία, έστω και ένα  βιβλίο που να μας αποκαλύπτει πως λειτουργούσε η Κεντρική Τράπεζα των ΣΟΒΙΕΤ.;;


Οι Χαζάροι (Hazalla) τραπεζίτες δημιούργησαν και εδραίωσαν των καπιταλισμό και τον κομουνισμό όπου με την σειρά τους καπιταλισμός & κομουνισμός δημιούργησαν το Ισραήλ.! Ένα απο τα καλά ανέκδοτα που μας λένε όλοι τους "δεξιοί" και "αριστεροί" (για να γίνουν τα καλύτερα τσιράκια της διεθνούς τραπεζικής συμμορίας ) είναι πως αν φύγουμε από το Ευρώ θα καταστραφούμε.!!. Γιατί δεν ρώτησαν τους Λευκορώσους να τους πούνε πως κάνανε την μετάβαση από το Ρούβλι της ΕΣΣΔ σε εθνικό νόμισμα;;;Δεν μπήκαν καν στο κόπο να δούν τι γράφει η κεντρική τους τράπεζα.!

Η  απελευθέρωση μας δεν θα γίνει ανώδυνα. Δεν είναι μόνο τεχνικό το θέμα. Θέλει θέληση, οργάνωση και προετοιμασία για πόλεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: