ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Γεωργιάδης για μετανάστες: Κανείς Ελληνας πατριώτης δεν θα αφήσει να καούν τα νησιά, θα πάρουμε όλοι μας από λίγους

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Κόψε τις μαλακίες μπουμπούκο.!! Αν θέλεις να πάρεις εσύ στην βίλα σου όσους θέλεις, εμείς οι Έλληνες ΔΕΝ θέλουμε κανέναν ούτε στο σπίτι μας, ούτε στην πατρίδα μας.! Για να μην καούνε τα νησιά δηλαδή να ΚΑΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.! Βρε πως αλλάζουν όλοι ΜΕΤΑ τις εκλογές.!! Άλλα λένε και υπόσχονται πριν, και άλλα κάνουν μετά.! Βέβαια αυτός είναι ειδικός στις κωλοτούμπες, έχει πάρει μάστερ. Εδώ όμως έχουμε και ΔΗΜΟΣΙΑ παραδοχή από επίσημα χείλη ότι περιμένουν να ....ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ.!! Και παρά όλα αυτά συνεχίζουν να φέρνουν σωρηδόν και άλλους.!! Γιατί;;;....Απλά, όταν είναι κάποιος κυβέρνηση παίρνει το 50% των κερδών και όλοι οι υπόλοιποι μοιράζονται ότι απέμεινε. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα και οποίος συνεχίζει να είναι δεξιούλης οπαδός, στείρωση αμέσως γιατί θα αναπαραχθεί και θα γίνουν περισσότεροι.
Να δείξουν όλοι αλληλεγγύη στα νησιά του Αιγαίου και να βοηθήσουν στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης των μεταναστών και των προσφύγων, ζήτησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Εισερχόμενος σε ξενοδοχείο της Λάρισας το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να συμμετάσχει σε επιχειρηματικό δείπνο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Βιομηχανιών, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι κανείς δεν αισθάνεται ευχάριστα με την αναγκαστική μεταφορά μεταναστών στην ενδοχώρα και συμπλήρωσε: «Πρέπει όλοι μας να δείξαμε αλληλεγγύη στα νησιά μας. Η επιλογή είναι ή θα πάρουμε από λίγους όλοι μας, για να μπορέσουν να βγάλουν το χειμώνα η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος και η Κως ή θα πούμε εμείς ας καούν τα νησιά αυτά κι εμείς να μην έχουμε κανέναν. Δε νομίζω ότι ένας Έλληνας πατριώτης μπορεί στα αλήθεια να πει ας καούν τα νησιά. Κι επειδή δεν ακούσαμε από κανέναν άλλη λύση… αυτό γίνεται άπαξ, εκτάκτως και μόνον γιατί δεν έχει λειτουργήσει ακόμη το νέο σύστημα απέλασης».


Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

που πας ανθρωπακι με τετοιο καιρο
ποτε δεν θα λυσεις τον γορδιο δεσμο
τον κοβει ο Αδολφος ο μεγας Αλεκος
και συ χατζιαβατης κομπαρσος ναιναικος
που μ'εριξες μανουλα μου μεσα σ'αυτον τον βοθρο
ειχα ονειρα για Ντ'Αρτανιαν και με φωναζουν Πορδο
μαξιμου βουλη μελισι βουβο κηφηνες κλωσανε φηδισιο αυγο
μπορεις να δαγκωσεις μηλο μασονικο με γευση τσουκνιδας
με γονιδια απο Ροτσιλντ
που μ'εριξες μανουλα μου μεσα σ'αυτον τον βοθρο
ειχα ονειρα για Ντ'Αρτανιαν και με φωναζουν Πορδο

στιχοι Πανουσης του Συριζα
εκτελεση Σπυραδωνις Γεωργιαδης
μουσικη Νικος Καρανικας



απο τραγουδι του Τζιμυ Πανουση μεταποιημενο