ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Δεν χρειάζεται κανείς να καταριέται κανένα μελλοθάνατο που θα θανατωθεί λόγο δικαίου, με σκληρό τρόπο. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει χάσει τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης στο Αιγαίο και στο Λαθρομεταναστευτικό!!! Ο Μητσοτάκης έχει βάλει σε εφαρμογή το Σχέδιο των Εβραιοσιωνιστών για τη μεταφορά λάθρο στην ενδοχώρα, ώστε να ξεκινήσουν οι εξεγέρσεις μαζί με τους αναρχικούς και να δημιουργηθεί χάος!!!
Οι Ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες επιβεβαιώνουν ότι οι εξεγέρσεις θα γίνουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αλεξανδρούπολη και άλλη μία άλλη Ελληνική Πόλη. Λόγο των εξεγέρσεων αυτών των λαθροεισβολέων που περιμένουν οι Ρώσοι έθεσαν σε εφαρμογή Σχέδιο των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών, και η Ρωσική Κυβέρνηση άνοιξε τα Προξενεία σε Αλεξανδρούπολη και Ναύπλιο και ενίσχυσε το Προξενείο Θεσσαλονίκης και την Πρεσβεία Αθηνών για την προστασία των Ρώσων πολιτών στην Ελλάδα!!! Όλα αυτά βέβαια γίνονται απόλυτα κατανοητά στην άνωθεν φωτογρφία που βλέπουμε το Αστυνομικό τμήμα Θερμαϊκού να καλεί σε εκπαίδευση τους πολίτες σε θέματα "Άμαχου Πληθυσμού" που διενεργείται τις τελευταίες μέρες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης από την Ελληνική Αστυνομία.

Ήδη η   Ρωσία έχει μεταφέρει πράκτορες της FSB και Speznatz με πολιτικά που θα βοηθήσουν στην εκκένωση των Ρώσων και των Δυτικών πολιτών από τη χώρα!! Όλες οι άλλες χώρες γύρω μας έχουν κλείσει ήδη τα σύνορα τους. Ο κλοιός του θανάτου σφραγίστηκε  γύρω μας.  Πλησιάζει η ώρα που οι κηφήνες στον ηλιόλουστο λάκκο που έχουν φτιάξει, θα παλέψουν με τα φίδια των επιλογών τους. Άλλωστε το είπε και ό ίδιος ο Μητσοτάκης..." Σε δύο χρόνια η Ελλάδα θα είναι άλλη χώρα. Τι εννοεί άραγε;;;" . Αυτό που εννοεί  είναι ότι δεν θα αφήσει δείγμα ζωντανού Έλληνα στην χώρα.  Βέβαια οι Έλληνες στο πνεύματι, δεν είναι ένας λαός σοκαρισμένων από όλα αυτά που εξελίσσονται στην νεότερη Ελλάδα… τα περίμεναν. Και είχαμε προειδοποιήσει πολλές φορές για το τι έρχεται...τόσο εμείς όσο και άλλα άτομα εδώ και δεκαετίες.

Οι ποδαποί κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων είναι σοκαρισμένοι (και θα σοκαριστούν ακόμα περισσότερο στο μέλλον) , διότι ενώ έκαναν και κάνουν μόνιμο τουρισμό στην χώρα των Ελλήνων, που και που συμβαίνουν κάποια γεγονότα που τους ταράσσουν την καλοπέραση και τον επιμενίδειο ύπνο τους! Το τελευταίο απόθεμα ελληνικής συνείδησης απεβίωσε όταν ξεψύχησε ο Αλέξανδρος Γ΄του Φιλίππου… από τότε και μετά υπάρχουν ψήγματα και παροδικές εκρήξεις ελληνικής συνείδησης, που διασκορπίζονται εύκολα κάτω από το βάρος του δόγματος «διαίρει και βασίλευε». Κανείς Ελληνικός στρατός δεν θα αποδέχονταν πολλά από αυτά τα τραγελαφικά τα οποία ζούμε… ούτε και καμμία Ελληνική Αστυνομία. Για αυτό και μην περιμένετε πολλά από αυτούς. Οπότε δεν έχουμε να κάνουμε με Ελληνικό στρατό, αλλά μόνο με Ένοπλες Δυνάμεις, που επιβάλλουν προς το παρόν με την παθητική τους στάση, όχι την θέληση του έθνους, αλλά την θέληση του κράτους επί του έθνους. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι συνεργοί στην πολυετή και με πολιτικούς τρόπους και τεχνάσματα, προδοσία του έθνους. Προ πολλού έχουμε περάσει αυτή την γραμμή που θα μπορούσαν να διορθωθούν πράγματα με ειρηνικό τρόπο.

Υ.Γ  Και για να μαθαίνεται γιατί γίνονται όλα αυτά… οι Χάζαροι δεν θέλουν το 4ο Ράιχ να εξαρτάται από το ρώσικο φυσικό αέριοαλλά να είναι ανεξάρτητο ενεργειακά από το Ελληνικό φυσικό αέριο! Για αυτό μας έβαλαν παράτυπα στην Ε.Ο.Κ. για αυτό μας έβαλαν παράτυπα στο €. Οι δε Αγγλοσάξονες θα προτιμήσουν ένα εξαρτώμενο ενεργειακά 4ο Ράιχ από τους Ρώσους, παρά ένα ανεξάρτητο ενεργειακά 4ο Ράιχ δια μέσου του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας… και κάπου εκεί θα παίξουν πολύ καλή μπάλα η Τουρκία, η Αλβανία , τα λαθροορκς κ.λ.π.



Δεν υπάρχουν σχόλια: