ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

TA TOYΡΚΙΚΑ HOT SPOT ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι από το μεγαλύτερο hot spot στις συνοικίες Yayladağı και Altınözü του Hatay στην Τουρκία..Αυτές τις φωτογραφίες δώσανε στην δημοσιότητα τούρκοι διπλωμάτες προκειμένου να τις δείξουν στην διεθνή κοινότητα για το πως διαχειρίζονται τους "Σύριους" πρόσφυγες...Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως σε όλα τα σπίτια και σε όλες τις δομές κυριαρχούν οι τουρκικές σημαίες ως εργαλείο προπαγάνδας.
Δίνουν στην δημοσιότητα φωτογραφίες όπου δείχνουν "σύριους" μετανάστες σε σχολεία, κομμωτήρια σε γήπεδα σε σούπερ μάρκετ αλλά και σε χώρους λατρείας.Οι σύριοι πρόσφυγες χρησιμοποιούνται ως εργάτες στην εν λόγω περιοχή κυρίως στον πρωτογενή τομέα αλλά και στις μικρές βιοτεχνίες..


Υ.Γ  Έτσι γίνεται η προπαγάνδα κυρίες και κύριοι...και όχι σαν κάτι ιντερνικές χαβούζες που το παίζουν "ειδήμονες"....και από πίσω κρύβονται πράκτορες προ-πο.Όπως το pro που μιλάνε για δήθεν διαδήλωση πακιστανών στις Σέρρες και βάζουν φωτογραφία από την διαδήλωση των πακιστανών στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: