ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.!!

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ένα έχω να πω....Συμφωνίες πάνω σε εκλείψεις ΔΕΝ υπογράφονται.!!
 Θα υπάρξει εμπόδιο...στην Συμφωνία των Πρεσπών. Ας ξαναθυμηθούμε τι έγραφα  για την Συμφωνία των Πρεσπών :

ΕΔΩ  τότε έλεγα......
Ο χάρτης της Συμφωνίας....και οι προδιαγραφές του....δείχνει να ψάχνουν λύσεις, μια λογική εξήγηση, αλλά να μην βρίσκουν και να χάνονται στις λεπτομέρειες.
Ο Άρης στον Υδροχόο.....δείχνει ότι δεν φοβούνται τίποτε, έχουν σκληρή κράση.
Ο Ποσειδώνας όμως στους Ιχθείς....δείχνει ότι κάποιοι έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης δίπλα σου...αλλά τα όνειρα ακόμα άπιαστα.
Η Σελήνη στον Λέοντα....η ψυχή του λαού, ο λαός κοντά στον απλανή αστέρα Βασιλικό....REGULUS.. δείχνει περηφάνια, στην καρδιά του Λιονταριού, γιατί ο λαός των Ελλήνων έχει καρδιά.!! Δίνει τιμές ....δίνει υψηλές θέσεις, μεγαλοψυχία...αλλά και από την άλλη μεριά ,πιθανές πτώσεις και καταστροφές για κάποιους (για ποιόν βαράει η κουδούνα;;)
Ήλιος στους Διδύμους.....ανεξάρτητο πνεύμα.
Ουρανός στον Ταύρο.....κινήσεις για οικονομική ασφάλεια και ανεξαρτησία, αντιδραστικός, αμφιβάλλει, αλλά για ότι έχει τεκμηριωθεί, έρχεται ξεχωριστή φιλοσοφία...στον 9ο Οίκο του Χάρτη.
Πλούτωνας ...ελεκτικός αγγίζει απλησίαστα ζητήματα στον 5ο Οίκο, ριψοκινδυνεύει, διεκδικεί...αλλά θα πληγώσει κιόλας.
Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία....λύση στα πιο δύσκολα ψάχνεις, πίσω από γρίφους και διλήμματα. Ξέρουν να χειρίζονται τον λόγο, και φυσικά ψάχνουν επικοινωνία με άλλες κουλτούρες.
Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη όμως...παρορμητικές κινήσεις με άδοξο τέλος....δεν θα εξελιχθεί τίποτε όπως το περιμένουν.!!
Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό....ρισκάρουν αλλά έχουν εμπόδια , και ασφυκτικές δεσμεύσεις από τα αφεντικά τους....κατά βάθος φοβούνται , αλλά και εμπλέκονται με άτομα που δεν είναι διαθέσιμα να προσφέρουν αυτά που θέλουν.
Δίας  τρίγωνο με Ποσειδώνα.....πνευματικοί προβληματισμοί και απορίες, για το τι κρύβεται  από πίσω , αυτό που δεν βλέπουμε.Το "όραμα" τους το καυτηριάζει αφού Ποσειδώνας και Πλούτωνας είναι σε εξάγωνο από Ιχθύ και Αιγόκερο.
Σελήνη  ο λαός...σε αντίθεση με Άρη...δεν θα υπάρχει υποστήριξη, συμπαράστασης, θα τους πάνε ενάντια και θα υπάρχουν αντιδράσεις....και αυτό θα φέρει ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ με την πάροδο του χρόνου.Ίσως  υπάρχει  δράση.
Σελήνη τετράγωνο με Δία...επιλογή τους και απόφαση τους...να μην συμβιβαστούμε....οι κατατατάσεις θα οδηγήσουν ΣΤΑ ΑΚΡΑ, γεροί καυγάδες μεταξύ τους και αντιπαραθέσεις.
Ερμής  ΑΝΤΙΘΕΣΗ  με Κρόνο.....θα έχουν προσήλωση κάποιοι στους στόχους τους (στο να ξεπουλήσουν τα  πάντα) χωρίς να νοιάζονται για την πατρίδα και το κοινονικό σύνολο.
ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   στις 13/7/2018 ΕΚΛΕΙΨΗ ....αφαιρετική, μερική ηλιακή συμμετέχει ο Πλούτωνας, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΙΚΑ.....ΚΑΘΑΡΣΗ ΖΗΤΑΕΙ ΟΥΤΩΣ η ΑΛΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008.....ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΩΣ ΤΟ 2024 ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ....ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΔΟΣ /ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ....θα ξύνει παλιές πληγές.....ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΚΥΡΟΥΣ...ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.....ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ...ΑΠΟΛYΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 15/8/2018...
Στις 27/7/2018 δεύτερη έκλειψη μέσα στον Ιούλιο.....Σελήνη και Άρης ανάδρομος στον Υδροχόο....σε τετράγωνο με Ουρανό απο Ταύρο...ΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ σε συνεργασίες και οικονομικές συναλλαγές....ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ...ΦΟΒΕΡΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ.!!!!
Κάποιοι απο αυτούς που εθελοτυφλούσαν μέχρι τώρα θα πρέπει να δουν την αλήθεια ΚΑΤΑΜΑΤΑ θα είναι και ο Ερμής ανάδρομος στον Λέοντα....οπότε θα έχουμε  ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ....ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ....ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΒΡΟΧΗ.
ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ  ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ....ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.

Στις 26/6/2018 ο Άρης ανάδρομος...θα τα ξανασυζητήσουν
Ο Δίας στις 10/7/2018  ορθός
Κρόνος  6° Αιγόκερου  ανάδρομος...17/6/2018 τέλη Οκτώμβρη ξανά την ίδια θέση ορθός...
Ο Ουρανός ( το απρόβλεπτο) τέλος Σεπτέμβρη επανέρχεται ....αλλά και 6/3/2019  και 5/4/2019  στο ίδιο σημείο.
Ποσειδώνας ....10/3/2019   ξανά στην ίδια θέση..
Πλούτωνας .....1/1/2019  αλλά και 1/10/2019  ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
Χείρωνας ...ξανά σε αυτές τις μοίρες  Ιανουάριο του 2020.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ..ΑΦΟΥ ΚΡΟΝΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ..ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ..
22/3/2020..Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ..
ΜΑΡΤΙΟ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2021 ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..

20/1/2022..Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΟΨΗ ΤΟΥ..14°ΥΔΡΟΧΟΟΥ..
ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ..ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΜΕ..

Υ.Γ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΌΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΩΡΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΑΛΛΑΞΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: