ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

ΠΟΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ;; ( 2 )

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

 Ο Πάτροκλος δεν ήταν ένας απλός επιστήθιος φίλος του Αχιλλέα, αλλά ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥ ΞΑΔΕΛΦΟΣ.Παππούς του Πατρόκλου ήταν ο Άκτορας ο βασιλιάς της πόλης Φερές, ο οποίος φέρεται να έχει παντρευτεί την Αίγινα, την μητέρα του Αιακού και ο Μενοίτιος είναι γιός της, συνεπώς ο Αχιλλέας και ο Πάτροκλος έχουν πολύ στενή συγγενική σχέση. Η στενή τους συγγενική σχέση προκύπτει και από την αναφορά του Απολλόδωρου ότι ο Πάτροκλος κατά τον «Φιλοκράτη ήταν γιος του Μενοικέα και της Πολυμήλης της κόρης του Πηλέα» ! κάτι που σημαίνει ότι είναι πρώτα ξαδέλφια . Τους συνέδεαν λοιπόν δεσμοί ΑΙΜΑΤΟΣ.

 Επίσης μια άλλη πληροφορία για τον Οδυσσέα, έτσι για να αρχίσει να «δένει» το γλυκό…ο τεράστιος ανήρ ο Λυκόφρων , που δεν μπόρεσαν να τον καταλάβουν ούτε οι Γερμανοί που προσπάθησαν να τον αποκρυπτογραφήσουν στο τι έλεγε…και είναι απόλυτα λογικό μιας και ο Λυκόφρων είναι ένα χαμένο και κρυπτογραφημένο usb στικάκι από μια άλλη εποχή…που μόνο ελληνικά μυαλά μπορούν να το καταλάβουν…..μας λέγει λοιπόν ο Λυκόφρων στους στίχους 1242-1244 ότι » Με τον Αινεία είχε ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ στην Ιταλία ο Νάνος (ο Οδυσσέας) ο πρώην εχθρός που έγινε ΣΥΜΜΑΧΟΣ μετά από ΟΡΚΟΥΣ και παρακλήσεις.» !!! Και η Κασσάνδρα στο συγκεκριμένο ποίημα του Λυκόφρωνα προφητεύει ότι το σώμα του Οδυσσέα θα μεταφερθεί από την Ιθάκη στην Ετρουρία και θα ταφεί στην Κορτώνα (στιχ.805-806). Νάνος όμως στην γλώσσα των Ετρούσκων (Τυρρηνών) ήταν το όνομα του Οδυσσέα στα Τυρρηνικά. Νάνας ήταν ο Μυθικός ήρωας των Πελασγών.….Ναναία όμως ήταν και μια ονομασία της Σελήνης.!! Το όνομα » Νάνο »  ίσως θα έπρεπε να δούμε τι ακριβώς σημαίνει, ποια η ετυμολογία του.

«Τυφωνεία», έλεγαν κάποτε την Αττουρία ή Τροία ή καλύτερα Τροΐα, διότι αυτή την αλληγορική έννοια (η καταστραφείσα) της έδωσαν οι ποιητές. Παραδόξως σήμερα μας κυβερνά μια νέα ανθρωποκτόνα και λίαν καταστροφική Τρόϊκα και οι άπλυτοι αλήτες που κυβερνούν την χώρα τρίβουν τα χέρια από χαρά για την φθορά που προκαλούν στον Ελληνικό λαό.
Αναρωτιέμαι ΤΙ ήταν αυτό που έκανε τον Οδυσσέα να ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ και να ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ με τον αντίπαλο και εχθρό των Ελλήνων…τον Αινεία..!! Τι είδους όρκοι τους ένωναν ώστε να συμμαχήσουν;;
Το όνομα «Οδυσσεύς» είναι γνωστό σε διάφορες παραλλαγές: Ὀλυσσεύς, Οὐλιξεύς, Οὐλίξης, και ήταν γνωστός ως Ulyssēs και Ulixēs στα Λατινικά και στη μυθολογία των Ρωμαίων ….το όνομα και οι ιστορίες του υιοθετήθηκαν από τους Ετρούσκους ως «Uthuze».!!

Οι Τρώες ουδέποτε ήταν Έλληνες, ναι μεν ήταν πολυεθνική κοινωνία....αλλά Έλληνες δεν ήταν. Οι Τρώες ήταν και είναι υποχθόνιοι σαν τα αφεντικά τους, για αυτό και λάτρευαν τον θεό Ποντικό. Σμινθείς και οι Smiths και θεός τους ο "Ποντικός" Άρουρος,χρυσούς ποντικούς είχαν για τις συναλλαγές τους οι Χάλυβες-Χαζάροι-Εβραίοι. Επίσης άλλο στοιχείο στην αναζήτηση μας σε ποιους ήταν δούλος ο Πρίαμος πριν τον ελευθερώσει ο Ηρακλής (δλ.οι Ηλιακοί Έλληνες)Πρίαμος σημαίνει ο ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΣ, πριν ονομαζόταν Ποδάρκης, και η αδελφή του έδωσε την ΧΡΥΣΉ καλύπτρα της κεφαλής της για να τον εξαγοράσουν.Το όνομα Σκύθης είχε την έννοια του ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ, αυτού που είχε σκυθρή την όψη (ωψ),του θυμωμένου του άγριου, του δολοφονικού, Σκυθικό Πόντο ονόμαζαν και την Μαύρη Θάλασσα.
Τους Σκύθες τους τοποθετούσαν οι αρχαίοι συγγραφείς ακριβώς εκεί που είναι η σημερινή Γεωργία και τα υπόλοιπα παραμάγαζα, λέγεται μάλιστα ότι ο Σκύθης ήταν ο πατέρας του ΚΑΔΜΟΥ.!!
Συνώνυμο του Σκύθη είναι ο ΧΑΛΥΨ (ο Ορφέας τους ονομάζει Χάλυβες) η αλλιώς Χαλδαίους.! Οι οποίοι ήταν βίαιοι άνθρωποι, τέλος το όνομα "Σκόλοτοι" επιβεβαιώνει το "Σκότιον" Σκιερό, Σκοτεινό,Σκληρό,Κακό πρόσωπο του Κόλχα η Κοχλία η ανθρακωρύχου (Σμινθέα) κατοίκου της περιοχής.

 ΧΑΛΥΒΕΣ=ΑΛΥΒΕΣ=ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΧΑΛΥΒΕΣ η ΑΛΥΒΕΣ-ΧΑΛΔΑΙΟΙ=ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Σύμφωνα με το κείμενο στην σελίδα 254 εδώ :
Επί εποχής Ομήρου ονομάζονταν Άλυβες και μετά εξέπεσε το όνομα σε Χάλυβες η Χαλδαίους. Πάμε να δούμε και τι σημαίνει το Όνομα Τρώας, βγαίναι απο το Τρωσί(ν) αρσενικό δοτική πληθυντικού του Τρώς εδώ  . ΤΡΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ....τρώση <αρχ. τρῶσις < τιτρώσκω= τείρω ,τρυπώ δηλαδή ανοίγω τρύπες,στοές, μεταλεία....εδώ  .
Το όνομα "Κόχλες" είναι αναγραμματισμός του "Κόλχες", σίγουρα γνωρίζουμε ότι η "Σπείρα" ήταν ένας δημοφιλής τρόπος δημιουργίας στοών μέσα στα ορυχεία,αλλά έτσι ονόμαζαν και τα τρυπάνια.Επομένως η περιοχή των Χαλύβων που μας αναφέρει ο Ορφέας βοηθά στην εδραίωση του ονόματος Κόλχες (Κόχλες) δηλαδή των ανθρώπων που ζούσαν μέσα στο σκοτάδι (Kolge).
Επίσης σύμφωνα με το λεξικό Σιν-δίς=Σκυθία και αυτό μου φέρνει στο νου Αινεία (Τρώας που έφυγε μακριά μετά την καταστροφή της Τροίας και όχι μόνος του), ο οποίος είναι και ο γενάρχης τον Λατίνων ...έχουμε τους Ρωμαίους ΣΙΝ-ΑΤΟΡΕΣ που φορούσαν τις λεγόμενες ΣΕΛΗΝΙΔΕΣ ως διάκοσμο στα υποδήματα τους , δηλαδή οι υψηλόβαθμοι Γερουσιαστές οι οποίοι είχαν συναίσθηση της καταγωγής τους , αλλά ΣΕΛΗΝΙΔΕΣ ήταν και υποδήματα ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ σύμφωνα με τον Κάστωρ(α).

Plutarch, Quaestiones Romanae Frank Cole Babbitt, Ed.

 "διὰ τί τὰς ἐν τοῖς ὑποδήμασι σεληνίδας οἱ διαφέρειν δοκοῦντες εὐγενείᾳ φοροῦσιν;’
πότερον, ὡς Κάστωρ φησί, ΣΥΜΒΟΛΟΝ ἐστι τοῦτο τῆς λεγομένης ΟΙΚΗΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ καὶ ὅτι μετὰ τὴν τελευτὴν αὖθις αἱ ψυχαὶ τὴν σελήνην ὑπὸ πόδας ἕξουσιν, ἢ τοῖς παλαιοτάτοις τοῦθ᾽ ὑπῆρχεν ἐξαίρετον; οὗτοι δ᾽ ἦσαν Ἀρκάδες τῶν ἀπ᾽ Εὐάνδρου Προσελήνων λεγομένων.
ἢ, καθάπερ ἄλλα πολλά, καὶ τοῦτο τοὺς ἐπαιρομένους καὶ μέγα φρονοῦντας ὑπομιμνήσκει τῆς ἐπ᾽ ἀμφότερον τῶν ἀνθρωπίνων μεταβολῆς παράδειγμα ποιουμένους τὴν ΣΕΛΗΝΗΝ, ὡς "


 Πουθενά και κανένας αρχαίος συγγραφέας δεν αποκαλεί τους Τρώες Ελληνικό φύλο η Έλληνες....ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ τους ανεβάζουν, ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ τους κατεβάζουν. Ο Ευριπίδης στην "Εκάβη" αποκαλεί τους Τρώες ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ τα ίδια και ο Σοφοκλής στην "Ηλέκτρα" μας λέγει μάλιστα ότι ο Αγαμέμνων γύρισε από "ΒΑΡΒΑΡΗ ΓΗ"....πουθενά κανείς αρχαίος Έλληνας συγγραφέας η ποιητής ΔΕΝ αναφέρει ΓΡΑΠΤΩΣ ότι ήταν ένας εμφύλιος πόλεμος μεταξύ Ελληνικών Φυλών όπως κάποιοι θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε.

Ο Ισσοκράτης στον Πανηγυρικό μας λέει:
"[158] προαγορεύουσιν. οὕτω δὲ φύσει πολεμικῶς πρὸς αὐτοὺς ἔχομεν, ὥστε καὶ τῶν μύθων ἥδιστα συνδιατρίβομεν τοῖς Τρωικοῖς καὶ Περσικοῖς, δι’ ὧν ἔστι πυνθάνεσθαι τὰς ἐκείνων συμφοράς. εὕροι δ’ ἄν τις ἐκ μὲν τοῦ πολέμου τοῦ πρὸς τοὺς ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ὕμνους πεποιημένους, ἐκ δὲ τοῦ πρὸς τοὺς Ἕλληνας θρήνους ἡμῖν γεγενημένους, καὶ τοὺς μὲν ἐν ταῖς ἑορταῖς ᾀδομένους, τῶν δ’ ἐπὶ ταῖς συμφοραῖς ἡμᾶς μεμνημένους.

[159] οἶμαι δὲ καὶ τὴν Ὁμήρου ποίησιν μείζω λαβεῖν δόξαν, ὅτι καλῶς τοὺς πολεμήσαντας τοῖς ΒΑΡΒΑΡΟΙΣ ἐνεκωμίασε, καὶ διὰ τοῦτο βουληθῆναι τοὺς προγόνους ἡμῶν ἔντιμον αὐτοῦ ποιῆσαι τὴν τέχνην ἔν τε τοῖς τῆς μουσικῆς ἄθλοις καὶ τῇ παιδεύσει τῶν νεωτέρων, ἳνα πολλάκις ἀκούοντες τῶν ἐπῶν ἐκμανθάνωμεν τὴν ἔχθραν τὴν ὑπάρχουσαν πρὸς αὐτούς, καὶ ζηλοῦντες τὰς ἀρετὰς τῶν στρατευσαμένων τῶν αὐτῶν ἔργων ἐκείνοις ἐπιθυμῶμεν."

 Πολλοί μας μιλάνε και λένε ότι ο Τρωικός πόλεμος ήταν ένας εμφύλιος μεταξύ Ελλήνων και Τρώων, είναι όμως έτσι;;; Για να συμβαίνει αυτο θα πρέπει Έλληνες και Τρώες να έχουν κοινά σημεία όπως ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ, ΤΟ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ ΤΟ ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ ΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ κ.λ.π. Τα δύο πρώτα είναι σημαντικά,και είναι τα πρώτα που ένας καλός ερευνητής θα πρέπει να ψάξει, γιατί το ομόθρησκον και το ομότροπον είναι λιγάκι παραπλανητικά, παράδειγμα και ένας γύφτος που κατοικεί στην Ελλάδα μπορεί να είναι Χριστιανός Ορθόδοξος (να έχει βαφτιστεί) και να έχει την ίδια θρησκεία με έναν Έλληνα, και ναι μεν έχουν την ίδια θρησκεία αλλά ΔΕΝ ανήκουν στην ίδια φυλή.!! Και σίγουρα ένας γύφτος μπορεί να μιλάει και Ελληνικά αλλά έχει και την δική του γλώσσα τα λεγόμενα γύφτικα.Την γλώσσα της καταγωγής του.Επίσης ένας πακιστανός μπορεί να μένει στην Ελλάδα ,αλλά ΔΕΝ είναι Έλληνας, μπορεί ακόμα ένας αλλοδαπός να έχει πάρει την Ελληνική Ιθαγένεια, αλλά αυτό ΔΕΝ τον κάνει και Έλληνα.


Όση σχέση είχαν οι Τρώες με τους Έλληνες του Αχιλλέα, τόση σχέση έχουν και οι σημερινοί Αλβανοπακιστανοαφγανοί με τους σημερινούς Έλληνες.Πάμε να το δούμε αναλυτικά. Ο Όμηρος μας λέει ότι ..."Γιος του Έριχθόνιου ο Τρώας ακούστηκε, μέσα στους Τρώες ρηγάρχης, " δηλαδή ΓΕΝΑΡΧΗΣ των Τρώων ο Εριχθόνιος, άρα πρέπει να ψάξουμε το παρελθόν του μεσιέ Εριχθόνιου...ποιος είναι ,ποια η καταγωγή του,και από ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕ. Αν αναλύσουμε το όνομα ΕΡΙ-ΧΘΟΝΙΟΣ το πρώτο μέρος το "ΕΡΙ" σημαίνει πολύ μεγάλος-η-ο αν του κάνουμε και μια συγκόληση με την Χθόνα (γη-χώρα), καταλαβαίνουμε ότι ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ= η ονομασία του κατοίκου της μεγάλης ηπείρου , δηλαδή ΑΣΙΑΣ-ΛΙΒΥΗΣ. Το "Έρι" γράφεται και "Ερυ" λέξη που υιοθέτησαν και οι Κέλτες για το γνωστό σε εμάς αγγλικό "VERY". Σύμφωνα με τις παραδόσεις τον Εριχθόνιο τον αποκαλούσαν και "αποβάτη".!! Απόβαση όμως σημαίνει και η έξοδος εκ του πλοίου/σκάφους με πολεμικέ διαθέσεις.Μπορεί να ήταν και Άτλαντες η Καρχιδόνιοι Κάρες.

 "ΚΑΡΕΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΦΩΝΟΙ" μας λέει ο Όμηρος ΟΜΗΡΟΥ ΙΛΙΑΔΑ Β, ΣΤΙΧΟΣ 867 «Νάστης αυ Καρών ηγήσατο βαρβαροφώνων». Οι Έλληνες ΔΕΝ έλεγαν ποτέ κανέναν Έλληνα βαρβαρόφωνο...μόνο τους ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ. Και οι Καρχιδόνιοι Κάρες ήταν σύμμαχοι με τους Τρώες.Άρα εχθροί των Ελλήνων.Ο Εριχθόνιος ΔΕΝ ήταν Έλληνας, αν ρίξετε ένα γρήγορο διάβασμα στον Στράβωνα θα εκπλαγείτε...και ο Τρωικός πόλεμος ΔΕΝ ήταν η πρώτη σύγκρουση Ελλήνων και Τρώων, πριν από τον πόλεμο στην Τροία ΚΑΙ ο Ηρακλής (οι ηλιακοί Έλληνες) είχε καταλάβει την Τροία ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ. Αλλά και ο Ηρόδοτος μας μιλά για έναν στρατό ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ (Τρώες και σύμμαχοι/γείτονες τους) που είχαν εισβάλει στην Ελλάδα.!! ΠΡΙΝ ξεκινήσουν οι Έλληνες για να κατακτήσουν την Τροία.!! Σε αυτόν τον πόλεμο ο Αχιλλέας συγκρούστηκε με τον Πάρη ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ενώ ο Έκτωρας έφτασε μέχρι την ΤΡΟΙΖΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ!!(ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ 7,20 ΚΑΙ ΡΙΣΠΕΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΜ.Β ΣΕΛ 252 ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΘΗΣΕΥΣ ) και ΑΤΤΙΚΑ του ΙΣΤΡΟΥ.

Επίσης στην Ιλιάδα Ζ, 457 ο Έκτωρ λέει στην γυναίκα του ότι θα την αιχμαλωτίσουν και θα την πάρουν αιχμάλωτη στο Άργος ...«…κι από τη Μεσσηίδα ή την Υπέρεια θα σου λένε νερό να φέρεις…»
ΠΩΣ ξέρει τις πηγές αν δεν έχει πάει;;;
Ο Πλάτωνας επίσης θεωρεί πως τα ελληνικά ονόματα των Τρώων ,είναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ από τον Όμηρο
 είναι ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ, μιας και η προφορά τους στην γλώσσα τους ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΙΚΗΝ ηταν δύσκολη για τους Έλληνες, όπως το ΈΚΤΩΡ είναι το εξελληνισμένο ΧΑ ΥΚ ΤΟΥΡ.!! Ο Όμηρος επίσης μας λέει και για τον Τρωικό στρατό ΤΙ γλώσσα μιλούν «αλλά γλώσσ' εμέμεικτο, πολύκλητοι δ' έσαν άνδρες» ΙΛΙΑΔΑ Δ,433-438 δηλαδή "ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΩΧΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ". Οπότε για ποιόν εμφύλιο μιλάνε μερικοί μεταξύ Ελλήνων και Τρώων;;

Ο Ηρόδοτος μας μιλάει για "Βάρβαρούς" Τρώες, ο Όμηρος τους αποκαλεί "ΠΟΛΥΚΛΗΤΟΥΣ" αλλά και οι δύο αυτοί χαρακτηρισμοί έρχονται σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την έννοια ΕΛΛΗΝΑΣ. Ο Φιλόστρατος μας γράφει ότι άκουσε για το φάντασμα του Έκτωρα που μίλαγε σε  "βαρβαρική" γλώσσα, επίσης ο Αίας ο Λοκρός πολεμούσε για την Ευρώπη εναντίων των βαρβάρων.(ΦΙΛΟΣΤΡΑΤΟΣ ΗΡΩΙΚΟΣ,684 και 706).
Επίσης πάλι για την διαφορετική γλώσσα/ομιλία Ελλήνων και Τρώων μας ομιλεί και ο Λυκόφρων στο έργο του "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ", εκεί διαβάζουμε ότι οι Τρώες μιλούσαν την γλώσσα της 
ΜΑΥΡΗΣ ΣΦΙΓΓΑΣ..."Σφιγγός κελαινής γήρυν (γλώσσα) εκμιμούμενη" σελ.7 , άρα ΔΕΝ ΑΝΉΚΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΘΝΟΣ-ΦΥΛΗ με τους Έλληνες.

 
Ο εχθρός είναι ο ίδιος εδώ και χιλιάδες χρόνια, και χρησιμοποιεί τις ίδιες ΥΠΟΥΛΕΣ μεθόδους.!! Τόσο ο Αχιλλέας  ο Πάτροκλος όσο και άλλοι Έλληνες ήρωες στον Τρωικό (Αίαντας και Πολυμήδης) σκοτώθηκαν-δολοφονήθηκαν  με ΥΠΟΥΛΟ και ΔΟΛΙΟ τρόπο.Και οι δυο δολοφονήθηκαν με παρέμβαση του "θεού" Απόλλωνα (τον οποίο όμως δεν είχαν σε εκτίμηση τόσο ο Αχιλλέας όσο και ο Πάτροκλος).Η επέμβαση του Απόλλωνα ήταν καταλυτική και για τον θάνατο του Πάτροκλου.Με δόλιο τρόπο (καλύπτοντας την έλευσή του με πυκνή νεφέλη) στάθηκε πίσω από τον Πάτροκλο και τον κτύπησε ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ (είναι συμπεριφορά αυτή θεού;;) στην ράχη και τους ώμους προκαλώντας του ζάλη.!!! Έπειτα, ΑΦΟΠΛΙΣΕ (ενώ ήταν ακόμα ζωντανός) σταδιακά τον Πάτροκλο ,αφαιρώντας του το κράνος, την ασπίδα,και τον θώρακα....και στην συνέχεια του θρυμματίζει το κοντάρι.Βλέπουμε δηλαδή έναν Απόλλωνα που δρα ΥΠΟΥΛΑ και όχι ηρωικά στην εξόντωση του αντιπάλου, δηλαδή του Πάτροκλου.

 Τον αφήνει δηλαδή άοπλο,θολωμένο,και αποσβολωμένο στην μέση της μάχης,χωρίς προστασία και χωρίς ελπίδα σωτηρίας... ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ για τον Εύφορβο που πλησιάζει τον ζαλισμένο και άοπλο ήρωα με πανουργία, και αφού τον χτυπά ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ αμέσως κάνει πίσω μη τολμώντας να αντισταθεί ανοικτά στον Πάτροκλο «κι ας ήταν πια γυμνός σ’αυτή την αναμέτρηση»
Άρα οι παρεμβάσεις του Απόλλωνα και του Ευφόρβου στην θανάτωση του Πάτροκλου, ΜΕΙΩΝΟΥΝ το "κατόρθωμα" του Έκτωρα ο οποίος απλώς δίνει τη χαριστική βολή σε έναν άοπλο και τραυματισμένο αντίπαλο.Δηλαδή στην ουσία μιλάμε για μια ΑΝΑΝΔΡΗ επίθεση εκ μέρους του Έκτωρα όπως ακριβώς και τα πισώπλατα χτυπήματα του Απόλλωνα και του Ευφόρβου.

Άραγε αυτός ο Απόλλων είναι όντως Ελληνικός θεός;; Η μήπως μόνο κατ όνομα;;Αφού Απόλλων σημαίνει/είναι ο θεός του ΦΩΤΟΣ και Έλλην σημαίνει ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ τότε ΓΙΑΤΙ είναι με το μέρος των Τρώων;;
Τι είναι οι Τρώες...που ένας από αυτούς ο Αινείας είναι και ο γενάρχης των Ρωμαίων.;Έχετε ακούσει για τους Hyk-sos που κάποτε είχαν κατακτήσει την Αίγυπτο ; Hayk Tur λοιπόν ήταν ο ΕΚΤΩΡ.
Το ΕΚΤΩΡ είναι η ελληνική απόδοση.Στις μέρες μας ζούμε ξανά ακριβώς μια επιδρομή των Hyk-sos δηλαδή των Σκυθοαβγανοπακιστανών στην Ευρώπη.Μόνο που τώρα πάνε για ολοκληρωτική λύση τα καθίκια. Στα κείμενα της εποχής των Υξώς, μπροστά από τα ονόματα αυτών των ηγεμόνων υπήρχαν τίτλοι όπως «Γιος του Ρε» ή Χικ-χοσουέτ, «Ηγεμόνας Ξένων Χωρών». Ο όρος «Υξώς» παράγεται προφανώς από αυτόν τον τελευταίο τίτλο....Χικ-χοκ σουέτ.... Τα αιγυπτιακά έγγραφα της εποχής αμέσως μετά τη διακυβέρνησή τους τούς χαρακτηρίζουν ΑΣΙΑΤΕΣ!!

Οι ΥΚΣΩΣ είναι οι Οξιανοί των αρχαίων συγγραφέων και ήσαν η μάστιγα του αρχαίου κόσμου και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να είναι ο κακός δαίμονας της ανθρωπότητας. Αρχίζομε από τον Καμπούζα, γνωστό ως Καμβύση ο οποίος ισοπέδωσε και κατέστρεψε την αρχαία Αίγυπτο, και ο οποίος κακώς αναφέρεται ως Πέρσης και φτάνουμε μέχρι την Ρουχ Ουξάνα την Ρωξάνη δηλαδή το Πνεύμα του Όξου.H ονομασία ΥΚΣΩΣ είναι η Αιγυπτιακής προέλευσης λέξη Ουχσούς και σημαίνει οι Άγριοι, οι Βάρβαροι ή τα Θηρία.

Σήμερα τους γνωρίζουμε ως Αφγανούς και μας το παίζουν θύματα και κατατρεγμένοι πρόσφυγες ενώ στην πραγματικότητα είναι η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση σ΄ όλο τον πλανήτη.
Ο πρώτος Σουλτάνος και ιδρυτής της Τουρκίας είναι ο Αφγανός Ελ Γκάζνι από την Γκάζνα (θησαυροφυλάκιο) του Αφγανιστάν και συνεχίζουν να κυβερνούν μέχρι τον σημερινό Σουλτάνο τον Ερντογάν.Αυτούς τους ίδιους Οξιανούς πολέμησε και εκτόπισε ο Μ. Αλέξανδρος από την Περσική Αυτοκρατορία. Αυτοί σκότωσαν τον Δαρείο αυτοί γνωστοί και ως Χαλδαίοι τελικά τον έφαγαν διότι τους είχε πάρει το Θησαυροφυλάκιο.

Οξιανός ήταν και ο κ. Αβραάμ και οι δολοφόνοι μισθοφόροι συνοδοί του. Λένε ότι είχε 380 αξιωματικούς και δεκάδες χιλιάδες οπλοφόρους μαζί του. Αυτοί είναι οι γνωστοί μας Τυφώνιοι, τα σπέρματα της Έχιδνας κατά τον Ιησού.Σήμερα ελέγχουν σιωπηλώς τον Δυτικό Κόσμο και έχουν υπό τον έλεγχό τους ακόμα και την Federal Reserve Bank.Δικός τους ακόμα και ο Ομπάμα.Οι ρίζες τους είναι Ατλαντογενείς και φτάνουν μέχρι τις μέρες της Εξόδου από την Αίγυπτο.

Σε έναν Ελληνικής γραφής γνωστικό πάπυρο βρέθηκε ταυτίζει τους ΧΙΑΝ με κάποιον από τους αρχηγούς των ΥΚΣΩΣ που εισέβαλαν στην Αίγυπτο περί το 1700 π.χ

9 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

"..Στις μέρες μας ζούμε ξανά ακριβώς μια επιδρομή των Hyk-sos δηλαδή των Σκυθοαβγανοπακιστανών στην Ευρώπη.Μόνο που τώρα πάνε για ολοκληρωτική λύση τα καθίκια"

Και μέσω αγρίων τους που κουβάλησαν από την Κασπία στην Ήπειρο ( https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/12/blog-post_890.html ), δολοφονούν πάλι συμβολικά και σε αντιδιαστολή ( https://diodotos-k-t.blogspot.com/search/label/Use%20Your%20Illusion ).

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς φίλε Κώστα από εκεί που βρίσκονταν οι υποχθόνιοι Κόλχες-Άλυβες-Χαλδαίοι μας ήρθαν όλα αυτά τα όρθια σκατά.!!
Ακόμα και η Αργοναυτική Εκστρατεία δεν έγινε τυχαία εκεί.
Τους ίδιους εχθρούς πολεμούσε και ο Ιάσων και ο Αχιλλέας και όλοι οι Έλληνες ήρωες.
Τα τραγούδια των Αλβανών UCK μιλούν για Δαρδάνιες Πύλες...και ότι ΓΕΝΑΡΧΗΣ τους είναι ο Αινείας.!!
Άρα δεν γίνεται εμείς και οι Τρώες (Αινείας-Αλβανοί) να ανήκουμε στην ίδια φυλή και να είχαμε εμφύλιο μεταξύ μας!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ....

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

Εξαιρετικό!![θα υπάρξει γ΄μέρος;;]και πολύ σωστή η επισήμανση περι τραγουδιών UCK ...επιτέλους να το πει κάποιος!!!ευγε!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Μετά τις 3 θα αναδημοσιευτούν οι δύο αναρτήσεις σε μία.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Φωτεινή...έχω βέβαια κάποιες ακόμα πληροφορίες ...αλλά για 3 μέρος ακόμα δεν ξέρω. Πρώτα θα πρέπει να καθίσω να βρω και άλλα στοιχεία. Σε ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια, είμαι της άποψης ότι οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν όσο γίνεται καλύτερα το παρελθόν τους, την καταγωγή τους, τους εχθρούς τους....για να μην πέφτουμε συνέχεια στην ίδια την ΠΑΓΙΔΑ.!

Κάποια στιγμή πρέπει να βγούμε από αυτόν τον φαύλο κύκλο...και να δώσουμε ώθηση για να ανέλιξη σε καλύτερα πεδία. Αλλά για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε γνώση.
Να έχεις μια όμορφη και δημιουργική ημέρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Κώστα χαχα αν κάνω 3 μέρος θα το κάνω για να δώσω πληροφορίες για το κάθαρμα των Αγαμέμνων χα χα.
Η καταγωγή του έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρων.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Άντε, γιατί ο πολυαγαπημένος μας Εργοδότης στερείται χρόνου, λόγω της επιβίωσης της οικογένειας (ίσως και λόγω ψησταριών 🙂) και μάς έχει αφήσει απλά στη γλύκα τού ότι το αλλαζονικό καθαρματάκι ήταν της κρόνιας φραξιάς.

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

Ε μά εκεί αποβλέπω κι εγω και σού ζητώ εμμεσα γ΄μέρος[για το καθαρμα τον Αγαμέμνωνα,τσακώνομαι από χθές...κι επειδή εγω δεν ακούγομαι,δέν μπορώ να γράψω κιολας το κάνω με τεράστια δυσκολία,καλό θα κάνεις σε ολους μας...όποτε και αν μπορέσεις..]...σού το εκλεψα αυτό...ευχαριστούμε...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η επιθυμία σου θα γίνει αγαπητή μου Φωτεινή.
Θα γράψω ξεχωριστό θέμα με τίτλο..." ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ " χα χα χα ...ότι θέλεις μπορεί να παίρνεις δίχως να μου το ζητάς. Το ιστολόγιο μου είναι ανοικτό για σένα Φωτεινή μου.