ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΓΗ ΜΕ 2 ΗΛΙΟΥΣ;;

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Υπάρχει περίπτωση να είχαμε στην Γη δύο ήλιους σε μια πολύ μακρινή εποχή, πριν απο την Τιτανομαχία ;; Και τι είδους τροχιά θα μπορούσε να έχει αυτός ο δεύτερος ήλιος, και διάρκεια σε μέρες η τροχιά του γύρω από τον εαυτό του και την Γη;; Θα υπήρχαν μήνες που δεν θα υπήρχε σκοτάδι καθόλου πάνω σε όλα τα μέρη του πλανήτη, και πως αυτό θα επιδρούσε βιολογικά στον γονότυπο και φαινότυπο των ανθρώπων;;

Θα ήταν όπως ο πλανήτης του Luke Skywalker's από την ταινία "Star Wars" που περιστρεφόταν γύρω από δύο ήλιους;; Σίγουρα η μορφή ζωής πάνω στον πλανήτη θα ήταν διαφορετική, για να μπορεί να επιβιώσει , θα έπρεπε να ήταν πιο εξελιγμένη, πιο προηγμένη από αυτή που υπάρχει τώρα πάνω στον πλανήτη, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είμαστε το 5 και χειρότερο βιολογικά γένος σύμφωνα με τον Ησίοδο. Πριν από εμάς υπήρξαν άλλα, πολύ καλύτερα...και το καλύτερο όλων το ΧΡΥΣΟ ΓΕΝΟΣ. Μήπως ονομάστηκε Χρυσό Γένος...λόγο του ότι οι δύο ήλιοι προϋπήρχαν πριν την έλευση της Σελήνης , μιας και η Σελήνη διαμορφώνει συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου, κι όταν φύγει, θα διαμορφωθεί άλλος. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την ύπαρξη δύο ήλιων.Όλα θα ήταν διαφορετικά πάνω μας...από το αίμα μας, το δέρμα μας...τις ικανότητες μας, διότι είναι γνωστό ότι η ηλιακή ακτινοβολία επηρεάζει όλο το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπου...πολύ δε περισσότερο τις εγγραφές των εγκεφαλικών του κυττάρων.!!

Η φύση θα ήταν πιο ακμάζουσα και πιο οργιώδης....τα μεγέθη ακόμα μεγαλύτερα,οι εποχές σίγουρα δεν θα ήταν 4....και η ενέργεια θα ήταν πολύ περισσότερη.Σίγουρα ο ένας από τους δύο θα ήταν σε πιο μακρινή απόσταση από εμάς από τον άλλο...αυτός ο δεύτερος ήλιος  είχε διάρκεια έτους 1260 ημέρες, αν και "Θνήσκων Ήλιος", και  ήταν σε τροχιά γύρω από τον δικό μας  Ήλιο.
"Θνήσκων Ήλιος"  διότι κάποιοι τον κατέστρεψαν,  και η ιστορία αυτή είναι τρομακτική όσον αφορά τους πρωτεργάτες αυτής της καταστροφής. Την βρίσκει κανείς σε όλη την Ελληνική Μυθολογία και βεβαίως στον ίδιο τον Χριστιανισμό.Ο πυρήνας ενός Ηλίου δεν χάνεται ποτέ σύμφωνα με όλους τους Αστροφυσικούς. Μπορεί όμως να κλαπεί και να εγκλωβιστεί με τεχνητό τρόπο...όπως και έγινε...


Αυτό ακριβώς έκαναν οι Τιτάνες (666)  
ΤΕΙΤΑΝ=666

Από όσα μπορώ να συνδυάσω μέσα από την Ελληνική Γραμματεία σε συνδυασμό με βασικές θέσεις Αστροφυσικής και Κβαντικής Φυσικής αυτό έγινε κάποτε αλλά με ολέθριες συνέπειες συνέπειες για την ανθρωπότητα και κυρίως για τους Καδμείους ....Ιαπετός ή Ιαμπάτα στην γλώσσα των καδμείων, σύγχρονοι, Κροάτες κλπ σημαίνει "απότομη στάση". Αυτά και άλλα πολλά τα έχω διδαχτεί από τον αγαπημένο μου Δάσκαλο.

24 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Δεν θα πω ότι με εκπλήσσεις, γιατί δεν με εκπλήσσεις καθόλου. Όσο πάει και σκίζεται ακόμα περισσότερο το "πλέγμα" του κρόνιου μάτριξ (δεν ξέρω και αν μού επιτρέπεται να το ονομάζω έτσι) και πλημμυρίζεις από Θεία Συμπαντική Γνώση. 🙂

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έκανα ένα μικρό συμπλήρωμα στο τέλος φίλε Κώστα...διάβασε το νομίζω αξίζει τον κόπο.Καλή σου μέρα...με ενέργεια και δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=OVW814MV7W4

χρονια πολλα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Χρόνια Πολλά και σε σένα φίλε ανώνυμε.

ΑΘΗΝΑ είπε...

Ισως αυτη η Χρυση Περιοδος να ειναι η εποχη της Μου η Λεμουριας καπου εκει στο νοτιο Ειρηνικο,τοτε που τα σωματα των ανθρωπων ηταν πιο αιθερια ,οι αισθησεις πιο οξυμενες και ο χρονος της Ζωης μεγαλυτερος και γεματος γνωση και ευημερια.

Μια μεγαλη κατα-στροφη την επνιξε μαζι με τους ανθρωπους της και τους φωτεινους ηγετες της, καπου εκει στο τελος της Ηωκαινης περιοδου(δηλ.https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97%CF%8E%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF).
Υπαρχει η δοξασια οτι ενω η Ατλαντιδα καταστραφηκε απο το Υδωρ η Λεμουρια αφανιστηκε απο το Πυρ (το ηφαιστιακο το οποιο ενεργοποιηθηκε απο προσκρουση ουρανιων σωματων με τη γη).

Εκατομυρια χρονια περασαν για να επανεμφανιστει ανθρωπινος πολιτισμος ξανα και να καταληξει περιπου στα ιδια ,με αλλο καταστροφικο εργαλειο, αντιστοιχωντας την ουρανια δυναμικη.. της περιοδου.

Η επομενη περιοδος ειναι αυτη που διανυουμε .. ας ευχηθουμε μα κι ας προσπαθησουμε να αποτρεψουμε τον αφανισμο....με τα χερια μας,το νου μας , την καρδια μας!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Αθηνά η Χρυσή Περίοδος που εγώ αναφέρομαι είναι το Χρυσό Γένος για το οποίο μας έχει μιλήσει ο Ησίοδος. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με την εποχή ύπαρξης της Λεμουρίας,αυτό που ξέρω είναι ότι τότε το είδος του ανθρώπου που ζούσε πάνω στον πλανήτη,είχε ειρήνη και η αρμονία ... Οι άνθρωποι δεν έπρεπε να εργάζονται για την επιβίωσή τους, γιατί η Γη παρείχε τρόφιμα σε αφθονία...άρα δεν υπήρχε σίγουρα χειμώνας για να έχουν αφθονία...άρα σε αυτό ίσως να έφταιγε το γεγονός των 2 ήλιων.

Επίσης ζούσαν σε πολύ μεγάλη ηλικία αλλά με νεανική εμφάνιση και τελικά πέθαναν ειρηνικά. Συμπέρασμα έχουμε άλλο βιολογικά είδους ανθρώπινο πλάσμα....η νεανική εμφάνιση μέχρι την ώρα που θα πέθαιναν "ειρηνικά" δηλαδή...όχι από φθορά η αρρώστια η κάποια μορφή αλλοίωσης και οξείδωσης μου δηλώνει έναν οργανισμό που είχε και διαφορετικό ΑΙΜΑ.

Ο Πλάτωνας στον Κρατύλο (397e) αναφέρει το Χρυσό Γένος στο οποίο ανήκαν οι άνθρωποι που ΗΡΘΑΝ ΠΡΩΤΟΙ..!!
Η λέξη "ήρθαν" μας δηλώνει ότι από κάπου άλλου ήρθαν στην Γη....δεν νομίζω να εννοεί ο Πλάτωνας ότι ήρθαν π.χ στην Ελλάδα από την Αυστραλία, δεν θα είχε καμία διαφορά για να μας το τονίσει. Περιγράφει αυτούς τους ανθρώπους ως "δαίμονες" πάνω στη γη (δηλαδή αυτοί που γνωρίζουν ή σοφοί) και ως ευεργετικά πνεύματα, τα οποία αποτρέπουν τα δεινά των θνητών. Άρα εδώ μας δίνει δύο είδη πάνω στον Πλανήτη...τους θνητούς και αυτούς που ΗΡΘΑΝ ΠΡΩΤΟΙ και ανήκουν στο Χρυσό Γένος.!!

ΕΕ τι λες πως σου ακούγεται αυτό;;

ΑΘΗΝΑ είπε...

". Άρα εδώ μας δίνει δύο είδη πάνω στον Πλανήτη...τους θνητούς και αυτούς που ΗΡΘΑΝ ΠΡΩΤΟΙ και ανήκουν στο Χρυσό Γένος.!!"


Το γεγονος οτι ηρθαν πρωτοι δεν σημαινει αναγκαστικα οτι ηρθαν στην Ελλαδα ,οπως την γνωριζουμε σημερα..μην ξεχνας οτι η διαμορφωση γηςκαι υδατων ηταν πολυ διαφορετικη και σε αναλογια και δε σχεδιασμο.

Συμφωνω οτι υπηρχαν δυο ειδη και γιαυτο ολες οι παραδοσεις μιλουν για τους φωτεινους Δασκαλους/Θεους που "Ηρθαν" απο τον ουρανο.
Οι υπολοιπες πληροφοριες ταιριαζουν με τα γραφομενα του Πλατωνα,(σε οτι αφορα την φυσιολογια και την ψυχικη ποιοτητα των κατοικωντης Λεμουριας.

Λες.."γιατί η Γη παρείχε τρόφιμα σε αφθονία...άρα δεν υπήρχε σίγουρα χειμώνας για να έχουν αφθονία."
Εκεινη περιοδος, η Ηωκαινη ,ειχε αυτα ακριβως τα χαρακτηριστικα..Το όνομα Ηώκαινο προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις ἠώς (αυγή) και «καινός» , δηλαδή είναι η αυγή της νεας πανίδας η οποία εμφανίστηκε εκείνη την εποχή. Το κλίμα του Ηώκαινου ήταν το θερμότερο του Καινοζωικού αιώνα, με τα δάση να επεκτείνονται και να καλύπτουν σχεδόν όλες τις χερσαίες εκτάσεις.


"Ο πυρήνας ενός Ηλίου δεν χάνεται ποτέ σύμφωνα με όλους τους Αστροφυσικούς. Μπορεί όμως να κλαπεί και να εγκλωβιστεί με τεχνητό τρόπο...όπως και έγινε..."

Εδω υπαρχει μια σαφης νυξη, του τι μπορει να συνεβει την μακρινη εκεινη περιοδο ,αν συνυπολογισουμε και τις αυξημενες τεχνολογικες,και οχι μονο, δυνατοτητες
των ανθρωπων εκεινων....
Λεει η wikki..."Το τέλος εκεινης της περιοδου χαρακτηρίζεται από συμβάν εξαφάνισης, το οποίο μπορεί να σχετίζεται με τη σύγκρουση αστεροειδών στη Σιβηρία και στον κόλπο Τσέζαπικ. "

"ΤΕΙΤΑΝ=666"
Αυτη η τιμη ισως και να εχει σχεση με τον ανθρακα ,οπως αυτος εμφανιζεται στα εμβια κυτταρα.
Ο ανθρακας βεβαια μπορει να ειναι καρβουνο η διαμαντι ,αναλογα με την μοριακη του κατασταση!

"ΑΠΟΤΟΜΗ ΣΤΑΣΗ"
Υπαρχει κατι τετοιο στο συμπαν;

ΑΘΗΝΑ είπε...

"...ΕΕ..."

Αυτo;;

ΑΘΗΝΑ είπε...


Παγωνια , χιονονιφαδες πυκνες και αθορυβες καλυψαν τα παντα !
Ιδανικα για περπατημα στα χιονια... καθαριζει το μυαλο !

Θυμηθηκα , οτι εχω δει μια τετοια φωτογραφια,(σαν αυτη της αναρτησης)
που απεικονιζει το τριπλο συστημα του Σειριου.Νομιζω οτι ο Γ' ειναι αυτος που σχηματιζει το απειρο ολοκληρωνοντας την τροχια του.Θα το ψαξω ....
Μηπως εννοουσες αυτο το συστημα και οχι τη Γη;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Παγωνια , χιονονιφαδες πυκνες και αθορυβες καλυψαν τα παντα !
Ιδανικα για περπατημα στα χιονια... καθαριζει το μυαλο !"

Αγαπητή Αθηνά...δεν ξέρω αν καθαρίζει το μυαλό...σίγουρα όμως έχεις "σύνδεση" με το δικό μου μυαλό.Όλη μέρα ήμουν στο χιόνι και στο κρύο...και πυκνές νυφάδες έπεφταν παντού.Θα σου ανεβάσω φώτο...από το τοπίο που ήμουν.

Τώρα για την φωτογραφία του θέματος την ανέβασα γιατί μου θύμισε μια άλλη τροχιά σε σχήμα "Χ" η αν το δεις ξαπλωτά σχηματίζει το σύμβολο του απείρου...και έχει σχέση με το όνομα σου.....Ακενα-χ-Ατών.

Η λέξη Άτων σημαίνει ουράνιο σώμα/σφαίρα....που περιστρέφεται.Το " Χ " στην αρχαία Αιγυπτιακή σήμαινε 8.
Η λέξη Ατον ή Aton σημαίνει αγνή.Πάμε τώρα στο AGNI που σημαίνει ουράνιο πυρ.....ΠΥΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.!! .Agnus Dei και ο Αμνός....
Η Γη κάποτε είχε και δεύτερο ήλιο.....πριν την Τιτανομαχία....άρα άλλο 2 ήλιοι στον Ουρανό....και άλλο το ΤΡΙΠΛΟ αστρικό σύστημα του Σείριου.

"καὶ οἱ βασιλεῖς τῆς γῆς καὶ οἱ μεγιστᾶνες καὶ οἱ χιλίαρχοι καὶ οἱ πλούσιοι καὶ οἱ ἰσχυροὶ καὶ πᾶς δοῦλος καὶ ἐλεύθερος ἔκρυψαν ἑαυτοὺς εἰς τὰ σπήλαια καὶ εἰς τὰς πέτρας τῶν ὀρέων, 16 καὶ λέγουσι τοῖς ὄρεσι καὶ ταῖς πέτραις· Πέσατε ἐφ' ἡμᾶς καὶ κρύψατε ἡμᾶς ἀπὸ προσώπου τοῦ καθημένου ἐπὶ τοῦ θρόνου καὶ ἀπὸ τῆς ὀργῆς τοῦ ἀρνίου, 17 ὅτι ἦλθεν ἡ ἡμέρα ἡ μεγάλη τῆς ΟΡΓΗΣ αὐτοῦ, καὶ τίς δύναται σταθῆναι;"

Το επίμαχο σημείο...." ὀργῆς τοῦ ἀρνίου,"

Του ΑΜΝΟΥ, του Αρνού, Του Αγνού Πυρός, του Νικητού..

Μιλάμε για αστροφυσική και ουράνια φαινόμενα....ΚΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.!! ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΘΗΚΕ Η ΣΤΥΓΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΕΥ.....Η ΣΤΥΓΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΥΡ.....ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σήμερα την ώρα που κάθισα λίγο να ξεκουραστώ, μπήκα σε μερικά ιστολόγια για να διαβάσω λίγο τα σχόλια...κρατούσα την κοιλιά μου από τα γέλια.
Τρικυμία εν κρανίο όλοι τους,συσκότιση παραπληροφόρηση και άλλα τέτοια γραφικά και όμορφα. Ο εκφυλισμός με χρήση ουσιών, είδος ζωής και οι λεγόμενες "μυήσεις" έχουν "κάψει" οριστικά όσα υγιή εγκεφαλικά κύτταρα, τέτοιας απίστευτης υποστάθμης άτομα μπορούσαν να έχουν....."γνώση" μέσα από δήθεν διάβασμα και ιδιωτικές εμπειρίες..από ανεκδιήγητους τύπους, και αμφιβόλης αξιοπιστίας....όλοι τους πιστεύουν τους εαυτούς τους για μεγάλους "Διδασκάλους" και είναι "καμμένα χαρτιά" στην καλύτερη, είτε μπλεγμένοι σε "περίεργες" ομάδες και στοές.Δυστυχώς τους διαβάζουν ανώριμοι Έλληνες που δυστυχώς πάλι δεν φαίνεται να λειτουργεί σε αυτούς τους νέους Έλληνες ,ούτε το σωτήριο χαρακτηριστικό της ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Και επίσης δεν έχουν ούτε την στοιχείωση ούτε την ευγένεια για να κρατήσουν έναν διάλογο, με ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΔΗΛΑΔΗ....Της ΑΕΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΕΊΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Να σου δώσω ένα παράδειγμα αγαπητή Αθηνά...ας πάρουμε ένα θέμα όπως....

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε από τις αναφορές των αρχαίων Ελλήνων ποιητών, βλέπε για παράδειγμα Νόννο, "Κερασφόρος" ήταν ο Κρονίων, ο πατέρας του Κρόνου , όπως και ο Κρόνος ο Άραψ.
Κρόνος και τα κέρατά του που λένε, και διερωτώμαι αν γνωρίζει κανένας απ' όλους αυτούς, τι αντιπροσώπευε ο Κρόνος ή ο Κρονίων....και τι τα ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ!!

χαχαχα μα τα χίλια κέρατα της αρκούδας...αμφιβάλλω αν κανείς μπορεί να μου πει κάτι για όλο αυτό με ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ....όλα τους φταίνε, όλα τους βρωμάνε, όλα τους "ξυνίζουν" όλα τα βρίσκουν αλλοιωμένα...αλλά όμως σοβαρή μελέτη και έρευνα ουδείς από αυτούς μπορεί να κάνει.

ΑΘΗΝΑ είπε...

".."Κερασφόρος" ήταν ο Κρονίων, ο πατέρας του Κρόνου , όπως και ο Κρόνος ο Άραψ. "

Ο πατερας του Κρονου δεν ηταν ο Ουρανος;

Δεν ξερω για τον Κρονο ,αλλα ξερω οτι κερασφορο αναπαριστουσαν οι Ελληνες και τον Αλεξανδρο και τον Ηρακλη,
και ηταν ενδειξη δυναμης ,και ισως κυριαρχιας πνευματικης.. βεβαια με μικροτερα κερατακια ανπαριστουσαν και τον Πανα και αργοτερα τον Μωυση εδω μαλλον κατι διαφορετικο υπονοουνταν.

Παντως με τον Κρονο ειμαι σε συγχυση....ειναι ο "καθαρος Νους" ,
ειναι ο ηγητωρ της Χρυσης Εποχης(κατα Αρριωνα) ,
αδελφος των τιτανων, πατερας και φονιας των Ολυμπιων,
ο Μεγαλος Προεστως(κατα Α.Μπειλυ),
ο Χρονος που μορφοποιει το Χωρο,και αλληλουχει τα γεγονοτα,
ο εβδομος πλανητης του Ηλιακου μας συστηματος με 62 δορυφορους,
ο κυβερνητης της Πυλης εξοδου των ψυχων,
ή αυτος που εβληθη υπο του Διος...δηλ ο ιδιος ο Διαβολος!

Μια που το ανεσυρες ,διαφωτισε μας αν θελεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Αθηνά...αν δεν σου κάνει κόπο ξαναστείλε το τελευταίο σου σχόλιο....πήγα να το ανεβάσω από το κινητό...μικρά τα εικονίδια, και πάτησα ότι άλλο πλήκτρο θες εκτός από το σωστό.!!.Εμ όταν κανείς είναι σε κίνηση και θέλει να κάνει δουλειά από το κινητό, αυτά παθαίνει.

ΑΘΗΝΑ είπε...

Συμβαινουν κι αυτα καμμια φορα , κανενα προβλημα.

Ελεγα λοιπον οτι πιθανοτατα να ισχυουν ολα αυτα μαζι η ισως με μια συγκεκριμενη χρονικη αλληλουχια,
κατ'αναγκην της εξελισομενης και μεταβαλομενης ποιοτητας του
θεου-Αστερα,
ή ισως καποια απο αυτα τα χαρακτηριστικα να ειναι δανεια, απο καποιον αντιστοιχο Θεο της Ανατολης που μεταναστευσε στον Ελλαδικο Χωρο..

Εσυ βεβαια ανεφερες το θεμα αυτο για αλλο λογο....αλλα ο Κρονος ειναι παντα επικαιρος και ενδιαφερων!
Και..μια που εχεις απ'οτι φαινεται αρκετα στοιχεια ....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...


"ΑΠΟΤΟΜΗ ΣΤΑΣΗ"
Υπαρχει κατι τετοιο στο συμπαν;"

Επειδή λειτουργώ με χρονοκαθυστέρηση λόγο έλειψης χρόνου, τώρα βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω αγαπητή Αθηνά
Με ρωτάς για την "απότομη στάση"....την απάντηση και πάλι μας την δίνει ο Λυκόφρων.

"Αλλοίμονο,ταλαίπωρη εσύ που με θήλασες,που έχεις καεί
και πρωτύτερα απ'τις διαπεραστικές ακίδες που φέρουν καταστροφή
του τρίεσπερου λέοντος,τον οποίον κάποτε με τα σαγόνια του
παγίδευσε του Τρίτωνα ο κάρχαρος σκύλος
όμως,ξεφυσώντας θα διαιρέσει τα ήπατα καθώς βράζει
στον ατμό της χύτρας πάνω σε σχάρες χωρίς φλόγες
οι τρίχες της κεφαλής του έσταξαν στο έδαφος
αυτός που τα τέκνα του κατέστρεψε,που έφθαρε την πατρίδα μου,
ο που την δεύτερη μάνα του χτύπησε στο άτρωτο στέρνο
με βέλος βαρύ,μέσα στην μέση του σταδίου
το σώμα του παλαιστή πατέρα του με τα χέρια θα πιέσει
κοντά στον απόκρημνο λόφο του Κρόνου,όπου του γίγαντα
Ίσχενου βρίσκεται ο τάφος,του ταρακτή των αλόγων"

Εδώ βλέπουμε ότι ο Ήλιος είχε κολλήσει (ΣΤΑΣΗ μπορούμε να το πούμε) πολύ κοντά σε κάποιον πλανήτη, του οποίου την ατμόσφαιρα (Ήρα) την κατέστρεψε-έκαψε, μαζί και αυτούς που κατοικούσαν εκεί (τεκνοραίστης) και "δένοντας" τον πλανήτη Δία τον μετέφερε εκεί που βρίσκεται σήμερα, δίπλα στον πλανήτη Κρόνο....έχοντας έτσι μια ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ του ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Είναι αυτό που δεν σταματώ να επαναλμβάνω συνέχεια..ότι όλη η Μυθολογία μας έχει να κάνει με ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ και ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.
Βέβαια οι περισσότεροι απαξιώνουν τον Λυκόφρωνα...διότι λέει πρώτα οι Γερμανοί το 1908 στο Βερολίνο, κι ότι ανατυπώθηκε το 1958.!!! Λες και αυτό μειώνει την αξία του έργου του....τι να πει κανείς.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τώρα για τον Κρόνο που με ρωτάς..οι Ορφικοί τον Προμηθέα τον ονόμαζαν και Κρόνο.Άρα μπορούμε να πούμε ότι Προμηθεύς, Άτλαντας και Κρόνος εν και το αυτό.
Βέβαια έχω μάθει από τον δάσκαλο μου...ότι ο Κρόνος είναι "Μακκαβαίος"....Maccabes και σφυριά το ίδιο πράγμα.
Σύμβολο του Κρόνου η Σκύθη η το δρεπάνι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" που έχεις καεί
και πρωτύτερα απ'τις διαπεραστικές ακίδες που φέρουν καταστροφή
του τρίεσπερου λέοντος,τον οποίον κάποτε με τα σαγόνια του
παγίδευσε του Τρίτωνα ο κάρχαρος σκύλος"

O Τριέσπερος Λέοντας είναι ο Ήλιος που είχε κολλήσει για 3 μέρες στον αστερισμό του Κήτους.
Θα θυμάσαι απο την Μυθολογία ου όταν ο Ζεύς θέλησε να "κοιμηθή" με την Αλκ-μήνη...έκανε τον Ήλιο να μην ανατείλει για 3 μέρες και εποίησε τον Τριέσπερο Ηρακλή/Λέοντα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και εδώ το αρχαίο κείμενο Αθηνά....ΣΤΙΧ.30-45
https://tinyurl.com/y9aqddfb

" αἰαῖ, τάλαινα θηλαμών, ΚΕΚΑΥΜΕΝΗ
καὶ πρόσθε μὲν πεύκαισιν οὐλαμηφόροις
ΤΡΙΕΣΕΡΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ, ὅν ποτε γνάθοις
Τρίτωνος ἠμάλαψε κάρχαρος κύων·
35 ἔμπνους δὲ δαιτρὸς ἡπάτων φλοιδούμενος
τινθῷ λέβητος ἀφλόγοις ἐπ᾽ ἐσχάραις
σμήριγγας ἐστάλαξε κωδείας πέδῳ,
ὁ ΤΕΚΝΟΡΑΙΣΤΗΣ, λυμεὼν ἐμῆς πάτρας,
ὁ δευτέραν τεκοῦσαν ἄτρωτον βαρεῖ
40 τύψας ἀτράκτῳ στέρνον, ἔν τ᾽ αὐλῷ μέσῳ
πατρὸς παλαιστοῦ χερσὶν ὀχμάσας δέμας [p. 498]
Κρόνου παρ᾽ αἰπὺν ὄχθον, ἔνθα γηγενοῦς
ἵππων ταρακτής ἐστιν Ἰσχένου τάφος,"

ΑΘΗΝΑ είπε...

.έκανε τον Ήλιο να μην ανατείλει για 3 μέρες και εποίησε τον Τριέσπερο Ηρακλή/Λέοντα.

To θυμηθηκα εχθες που ξαναπιασα τον Διοδωρο στα χερια μου,κι επεσα στο δ'βιβλιο ,καμμια φορα η συγχρονικοτητα..
ομως ετσι παιρνει αλλο νοημα και βαζει κι αλλα κομματακια στη θεση τους!
Πολυ "homework" για σημερα !

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Πολυ "homework" για σημερα !'

Μπα αυτό δεν είναι τίποτε χα χα.!! Αλλά μια και μίλησες για εργασία στο σπίτι...και επειδή στο άλλο ιστολόγιο που σχολιάζεις μια άλλη κυρία, αναφέρθηκε στην "καθαριότητα" που έκανε ο Ηρακλής/Ήλιος στους Στάβλους του Αυγεία...ξέρουμε ότι ο Ηρακλής/Ήλιος τους καθάρισε στρέφοντας τα " νερά" η μάλλον τα " ΥΔΑΤΑ" του Πηνειού και του Αλφειού προς τους στάβλους.....και αυτά τα " ΥΔΑΤΑ" καθάρισαν την κοπριά.Αν καθίσεις λίγο να αναλύσεις τα ονόματα θα βρεις τι ακριβώς έγινε τότε.

Μετά θα πάμε στον επόμενο άθλο σου χα χα χα.Αν δεν το βρεις θα σε βοηθήσω, πρώτα όμως επεξεργάσου στο μυαλό σου λίγο το όλο θέμα...και να μην ξεχνάς να λες μέσα σου Ηρακλής= Ήλιος.

ΑΘΗΝΑ είπε...

Aυγειας = Γιος του Ηλιου ( αρα ορθως ειναι Φωτεινος)

Κληρονομει απο τον πατερα του ,3000 αγελαδες(;)
Και 12 λευκους ταυρους για να τις γονιμοποιουν (;)(!)

Ομως καιτοι Φωτεινος , η κατασταση ξεφευγει απο τα χερεια του,και τα κληροδοτηματα του,και οχι μονο, κινδυνευουν να αφανιστουν ,( απο τα αχρηστα ,δυσοσμα αλλα και μολυσματικα "προιοντα" τους), και να αφανισουν μαζι και τον περιβαλοντα Χωρο.

Ο Ηρακλης-Ηλιος εχει τη γνωση και τη δυναμη να θεραπευσει την α-σθενεια.

Εκτρεποντας τα ΥΔΑΤΑ δυο ποταμων (ο Διοδωρος αναφερει μονο τον
Αλφειο),και παροχετευοντας τα στην μολυσμενη και επιβαρυμενη περιοχη ( τους σταυλους).
Ομως ΥΔΑΤΑ ειναι και, τα ενεργειακα ρευστα του Ηλιακου συστηματος, τα οποια ρεουν σε συγκεκριμενους ενεργειακους διαυλους.
(Ειχες γραψει καποια στιγμη για ενεργειακους λωρους,που ενωνουν τη Γη με τον Ηλιο και αλλους Αστερες).
Τωρα αν δεν μπορει ο Ηλιος να εκτρεψει με μια φλασια τους ενεργειακους διαυλους που τροφοδοτει ...ποιος μπορει;

ΥΓ 1 Αυγεια λενε και τον αστερισμο του Αιγοκερω.
ΥΓ 2 Τα ονοματα των ποταμων ετυμολογικα μας δινουν κατι; Γιατι η ευρυτερη περιοχη ΗΛΙΔΑ μας λεει..
ΥΓ 3 Υποσχεθηκες οτι θα βοηθησεις!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Κοντά είσαι..πολύ κοντά αγαπητή Αθηνά.Για τους ενεργειακούς λώρους είχα γράψει εδώ :
https://zeys-elaynon.blogspot.com/2018/02/blog-post_78.html

Το πρώτο συνθετικό του ονόματος του Αυγεία το "Αυω" τι σου λέει;; Άυω σημαίνει διαχέω θερμότητα...θερμαίνω τα γαρ προσηνή , άρα δεν ήταν άνθρωπος.
Επίσης Άυως σημαίνει και ημέρα.Γιατί ο Ηρακλής εδάμη τον Αυγεία;; Με τα "Ύδατα" απο τον Πηνειό και τον Αλφαειό καθάρισε την κόπρο...παίξε λίγο με την λέξη Πηνειός...ταιριάζει με την λέξη Πηνίο...

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%BF

άρα αυτά τα 'Υδατα δεν είναι παρά ηλεκτρομαγνητικά κύμματα.Μόλις ξαναβρώ τον δικό μου υπολογιστή σου υπόσχομαι θα βοηθήσω περισσότερο..αυτός εδώ δεν με βολεύει...και δεν έχω τα δικά μου αρχεία....όπου θα μπορούσα να κάνω ένα γρήγορο ψάξιμο για περισσότερες πληροφορίες.

ΑΘΗΝΑ είπε...

"...παίξε λίγο με την λέξη Πηνειός....ταιριάζει με την λέξη Πηνίο..."

Πηνειος > Πηνος /πηνη = νημα
Πηνειον >το αναπτειν
Αρα εχουμε ενα ΝΗΜΑ που ΑΝΑΠΤΕΙ

Το ΠΗΝΙΟ,οπως ολοι γνωριζουμε, ειναι σπειροειδης αγωγος ,ο οποιος οταν τροφοδοτηθει με χρονικα μεταβαλομενο ηλεκτρικο ρευμα,δημιουργει μαγνητικο πεδιο.
Δηλαδη μετατρεπει την ηλεκτρικη ενεργεια σε μαγνητικο πεδιο.
Αρα μιλαμε για ενα νημα / αγωγο (Δι-αυλο), που αναπτει λογω του μεταφερομενου ηλεκτρικου φορτιου , το οποιο ρεοντας εντος των σπειρων με μεταβαλομενη ταχυτητα (δηλ.εναν παλμικο ηλεκτρικο κυμα), μεταβαλεται σε μαγνητικο πεδιο.

ΑΛΦΕΙΟΣ ,αλειος-αλιος ή ΑΛ/ΕΛ = ΦΩΣ , ΦΕΙΟΣ -ΘΕΙΟΣ > ΘΕΙΚΟ ΦΩΣ

Ισως μεσα στον σπειροειδη (κυλινδρικο) αυλο να ερεε ΘΕΙΚΟ ΦΩΣ..κατι σαν τις Ηλιακες εκρηξεις ,σε νιοστη και με ελεγχομενη στοχευση.

Και πιθανως η "κοπρος" να ηταν σκεψεις και συναισθηματα τα οποια οντας ενεργειακα πεδια και αυτα,
δονουμενα σε χαμηλες συχνοτητες
σχηματισαν ενα πυκνο και βαρυ πεπλο γυρω απο τη Γη, περιστρεφομενο μαζι της ,που την εκανε να ασφυκτια και να υποφερει απο την ελλειψη ζωτικης Ηλιακης ενεργειας.

Ενα πολυ δυναμικο ηλεκτρομαγνητικο πεδιο οταν εισχωρησει σε αλλα ασθενεστερα , δημιουργει παραμορφωση ή και αποροφηση τους στις δικες του δυναμικες μαγνητικες ροες.

Αν τα παραπανω ειναι στη σωστη κατευθυνση μενει να δουμε τι ηταν τα 3000 βοδια ...
Διαιρουμενος ο αριθμος με το 60' μας δινει το σημαντικο <50> ...