ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Π. Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση (Βίντεο)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τα πολιτικά τομάρια δεν παραιτούνται από ευθιξία...ούτε αποχωρούν από τον Κυβερνητικό σχηματισμό λόγο Μακεδονικού ζητήματος.Όπως τον Κοτζιά τον "παρέτησε" ο Τράμπος, έτσι τώρα και ο Συγκαμμένος " αποχώρησε" κατόπιν εντολής, από τα αφεντικά του....για λόγους συγχρονισμού, επειδή αποφασίστηκε  να τεθεί  σε κίνηση ένα σχέδιο εκατέρωθεν των συνόρων, για αποτροπή εφαρμογής της συμφωνίας Τσίπρα - Ζάεβ.Ο οποίος Ζάεβ σύντομα τελειώνει.!! Αυτός που θα πάρει πόντους είναι ο Δημητρώβ.
Ο ΣυγΚαμμένος, παίρνει εντολές από το ακουστικό που του έχει φορέσει η CIA και βγαίνει από το στόμα του.
 Η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα, στο οποίο ο λαός μπορεί να ψηφίσει και να επιλέξει ελεύθερα, ΜΟΝΟ  ποιος πουλημένος, εχθρός της πατρίδας του, ιπποκόμος των Εβραίων, θα τον κυβερνήσει.Με το παρόν εκλογικό σύστημα, ότι και να ψηφίσει ο ελληνικός λαός, τα ίδια λαμόγια θα μας κυβερνήσουν.Φυσικά το ίδιο συμβαίνει, σε όλες τις δυτικού τύπου ψευτοδημοκρατίες.Το να θεωρείται δημοκρατικό, ένα εκλογικό σύστημα με υπερενισχυμένη πλειοψηφική κατανομή των εδρών, με επικάλυψη των εξουσιών και με όρια εισόδου στη Βουλή, είναι ανέκδοτο.Το όριο του 3%
είναι  δικαιολογία.....Στην πραγματικότητα, είναι για να κρατάει τα αντισυστημικά κόμματα εκτός Βουλής.


Την απόφασή του να αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.
Ο Π. Καμμένος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και είπε ότι ο πρώτος στόχος που ήταν η έξοδος από τα μνημόνια επετεύχθη.

Ωστόσο, όπως σημείωσε, εξήγησε στον πρωθυπουργό ότι για το εθνικό ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία.
«Κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση υπήρξε μια συνεργασία επί τέσσερα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
Καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια αλλά το θέμα της ονομασίας της Μακεδονίας - θέμα για το οποίο έπεσαν χιλιάδες νεκροί- δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα» είπε χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά η δήλωση:
«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό. Κάναμε μία αρκετά μεγάλη συζήτηση. Υπήρξε μια συνεργασία επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Καταφέραμε να βγάλουμε την πατρίδα μας από τα μνημόνια. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μη θυσιάσω την καρέκλα. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό. Για το εθνικό θέμα δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτή η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.
O κ. Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας που έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

” ο πρώτος στόχος που ήταν η έξοδος από τα μνημόνια επετεύχθη.”
Ε! αφού το λένε συνέχεια, πιστεύουν ότι θα το πιστέψουμε κι εμείς… [ποιος έχασε την τσίπα για να την βρουν αυτοί]
“για το εθνικό ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία”!!! Στους ψαράδες καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι και τώρα θυμήθηκε ότι διαφωνεί… Μάλλον τελειώσανε οι “προμήθειες” του υπουργείου και καθάρισε…
Α.Α.