ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Όλες οι ανώτατες θέσεις στη CIA κατέχονται για πρώτη φορά μόνο από γυναίκες

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :  Ε Ν Τ Υ Π Ω Σ Ι Α Κ Ο .!!  Αυτό δεν είναι τυχαίο.

Η διευθύντρια της CIA Τζίνα Χάσπελ έχει διορίσει μια άλλη γυναίκα στο ανώτατο επίπεδο της υπηρεσίας, ονομάζοντας την Σύνθια “Ντίντι” Ραπ αναπληρώτρια διευθύντρια για ανάλυση, ουσιαστικά τον κορυφαίο αναλυτή της CIA.
Ο διορισμός σημαίνει ότι και στις τρεις πρώτες διευθύνσεις της υπηρεσίας, για τις επιχειρήσεις, την ανάλυση και την επιστήμη, και την τεχνολογία, οι επικεφαλής είναι τώρα όλες γυναίκες.

Η Χάσπελ, η πρώτη γυναίκα διευθύντρια της υπηρεσίας, είχε προηγουμένως ονομάσει την Ελίζαμπεθ Κίμπερ, μια 34χρονη βετεράνο της υπηρεσίας όπως και η ίδια, ως την πρώτη γυναίκα αναπληρώτρια διευθύντρια επιχειρήσεων, υπεύθυνη για το παγκόσμιο κατασκοπευτικό δίκτυο της υπηρεσίας. Η Κίμπερ και η Ραπ ενώνονται με την Ντον Μέγιερικς, αναπληρώτρια διευθύντρια για την επιστήμη και την τεχνολογία, ως τα κορυφαία στελέχη των παραδοσιακών κέντρων εξουσίας της υπηρεσίας.
Είναι η πρώτη φορά που και οι τρεις διευθύνσεις έχουν επικεφαλής γυναίκες. Το εργατικό δυναμικό της CIA είναι σήμερα σχεδόν 50% γυναίκες, δήλωσε ένας υπάλληλος των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ.
Η Ραπ, εμπειρογνώμονας στη Μέση Ανατολή, ήταν η διευθύντρια δημόσιων υποθέσεων της υπηρεσίας υπό τον διευθυντή Ντέιβιντ Πετρέους και αναπληρώτρια εκτελεστική διευθύντρια υπό την Χάσπελ. Είχε επίσης επιβλέψει την παραγωγή της Καθημερινής Ενημέρωσης του Προέδρου ενώ βρισκόταν στο γραφείο του Διευθυντή Εθνικών Πληροφοριών.
Ο σύζυγος, ο πατέρας και η μητέρα της Ραπ εργάστηκαν όλοι στη CIA.
Η Χάσπελ ονόμασε την Κόρτνεϊ Σίμονς Έλγουντ ως την γενική σύμβουλο της υπηρεσίας και την Σόνια Χολτ ως διευθύντρια διαφορετικότητας στους μήνες αμέσως μετά την ανάληψη της δουλειάς της διευθύντριας τον περασμένο Μάιο. Η Χολτ είναι όπως η Χάσπελ, η Ραπ και η Κίμπερ, μια 30χρονη βετεράνος της υπηρεσίας.
Όμως στο twitter δεν χάρηκαν όλοι γι’ αυτό, κάνοντας σχόλια όπως ”Τώρα και οι γυναίκες θα μπορούν να αναγνωρίζονται ως εγκληματίες πολέμου! Ζήτω ο φεμινισμός;” ή ”Πραγματικά ελπίζω ότι οι καταπιεσμένες γυναίκες στα μουσουλμανικά κράτη εκτιμούν ότι τα drone πάνω απ’ τα κεφάλια τους στάλθηκαν από δυναμικές γυναίκες”.

ΠΗΓΗ 

12 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Μητριαρχία, οφιολατρία, ομοφυλοπαιδοφιλία, τελετουργική βρεφοθυσία και αιματοποσία, κτηνοβασία, πολεμολαγνεία. όλα τα μωρά εις την νεοταξικήν πίσταν!
Δημοκρατία παντού...

Ανώνυμος είπε...

οχιες για πνιξιμο ειναι οι κουφαλες

ΑΘΗΝΑ είπε...

Tι ακριβως θα μπορουσε να σημαινει δηλαδη;
Με αλλα λογια τι ακριβως θα αλλαξει για αυτη την ετσι κι αλλοιως εγκληματικη "υπηρεσια"...που τους μονους που υπηρετει , ειναι τους επηλυδες και τα ολεθρια σχεδια τους!
Ποσο χειροτερα θα γινουν δηλαδη τωρα τα πραγματα,απο λιγα χρονια πριν που στα ανωτατα κλιμακια υπηρχαν μονο ανδρες!
Αυτη η χωριστικοτητα ειναι λαθος να υποστηριζεται και μαλιστα να ντυνεται με φιλοσοφικες και προφητικες προβιες.
Ανδρες και γυναικες χρησιμοποιουνται με το χειροτερο τροπο σ'αυτους τους κυκλους και ο μονος που κερδιζει ειναι ο εχθρος ..ο αιωνιος εχθρος του Ανθρωπου.
Ας μην δαιμονοποιουμε λοιπον ουτε τους μεν ,ουτε τους δε,πολυ περισσοτερο οταν θελουμε να βαδιζουμε στο δρομο της Φωτισης και της Λευτεριας!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Μιλάμε για καθαρόν πολιτικόν συμβολισμόν ισχύος
λανθανόντων πολιτικοθρησκευτικών μυστικών ιερατείων
συνεχιστών της κρονιοφοινικικής μαιναδικής-φεμινιστικής ερπετικής γραμμής.
Ουδεμία πρόθεσις δαιμονοποιήσεως του θήλεως ή μισο-φοβο-γυνισμού.

Είπαμε:Κατοχική νεοταξική δημοκρατία,
(αντιστροφή, διαβολή και διαστροφή των εθνοανθρωπιστικών αξιών)
παντού!
(Ο αναρχο-αριστερο-φεμινισμός εν εκ των βασικών όπλων της.)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Αθηνά...ας το εξηγήσω λίγο παραπάνω, το γενικό σκεπτικό της προώθησης των γυναικών στο παγκόσμιο διοικητικό ιστό και ειδικά σε τέτοιες θέσεις δεν είναι τυχαίο.Και βεβαίως η αναφορά μας σε αυτό δεν έχει να κάνει ότι μισούμε τις γυναίκες...απλά ο παγκόσμιος διοικητικός ιστός, βασίζεται η τουλάχιστον βασιζόταν εδώ και περίπου 5.000 χρόνια στους άντρες, με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Κατά την διάρκεια επομένως ολόκληρης της συμβατικής ιστορίας , όλοι συνήθισαν και εκπαιδεύτηκαν για όλα , ειδικά σε τέτοιες θέσεις να είναι άντρες.

Θεμελιώδεις επομένως αλλαγές σαν και αυτή του άρθρου, μπορούν να δικαιολογηθούν εφόσον τον κόσμο αρχίσουν να τον διοικούν γυναίκες.Αυτό είναι τ σκεπτικό προώθησης των γυναικών στην Παγκόσμια εξουσία, και σε τέτοιες νευραλγικές θέσεις ...ώστε να αλλάξουν τον κόσμο ριζικά και να έρθει στην τελική μου μορφή που θέλουν.

Ανώνυμος είπε...

Οι προηγούμενοι διευθυντές είχαν λάβει μέρος σε πολλές ή λίγες επιχειρήσεις, μερικοί όχι και ήταν απλά γραφειοκράτες. Όταν δεν έχεις πάρει μέρος σε ενεργή δράση, τότε είσαι περισσότερο ανάλγητος στις αποφάσεις και για τον εχθρό, αλλά και για τα υπηρεσιακά στελέχη της "υπηρεσίας" γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει στο "πεδίο μάχης".
Οι νέες διευθύντριες μάλλον είναι απλά γραφειοκράτες (εκτός αν η λέξη "βετεράνος" δείχνει κάποια πολεμική συμμετοχή - το θεωρώ απίθανο βλέποντας τις. Όμως μπορεί να σημαίνει μόνον ότι είναι πολλά χρόνια στην υπηρεσία).
Συμπέρασμα (προσωπικό) είναι ότι προσπαθώντας να εμφανίσουν "αποτελέσματα" στα σχέδια των αφεντικών θα επιδείξουν απίστευτη κτηνωδία που κανένας άντρας δεν θα τολμούσε...
Α.Α.

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Οι γυναίκες όταν πρόκειται να παρθούν σκληρές αποφάσεις,είναι αποτελεσματικές και δεν έχουν τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα των αντρών. Η καριέρα πάνω απ όλα.....

ΑΘΗΝΑ είπε...

Θα διαφωνησω με τις παραπανω αποψεις.
Τον κοσμο δυστυχως δεν τον διοικουν ,ουτε οι ανδρες πριν ,ουτε οι γυναικες σημερα...
Διοικειται απο συγκεκριμενα κεντρα ,κι'αυτα απο καποια αλλα ,κι εκεινα απο καποια αλλα ,κι οσο πλησιαζουμε στην κορυφη της πυαμιδας, τοσο αυτοι που εκπονουν τα προγραμματα επιβολης και εξουσιας μοιαζουν ολο και λιγοτερο με ανθρωπους....
Οι ανδρες και οι γυναικες που "χρησιμοποιουνται" σ'αυτους τους σχεδιασμους ειναι πιονια ,και φερεφωνα των παραπανω κεντρων......και αυτος ειναι και ο λογος της εκ-πτωσης τους.
Δεν μπορω να διακρινω καμμια πραγματικα φιλανθρωπη διοικητικη γραμμη ολα αυτα τα χιλιαδες χρονια που η Γη διοικειται απο ανδρες.
Παρα μονο αποσπασματικα και βραχυχρονια ... και ουτε και τωρα θα αλλαξει κατι.
Η κατασταση βαινει κλιμακουμενη ,και οι αλλαγες αυτες πιθανον να σηματοδοτουν καποια αναγκαιοτητα (γι'αυτους),
μα αν συνεχισουμε να χωριζομαστε και να βαλλουμε ο ενας εναντιον του αλλου ..αντι να βαλλουμε ολοι ενωμενοι,ανδρες και γυναικες εναντιον ολων αυτων ,που μας εφεραν ως εδω,στο χειλος της αβυσσου,
τοτε δεν θα χρειαστει να προσπαθησουν πολυ για να μας αποτελειωσουν, γιατι θα το εχουμε καταφερει μονοι μας!

ΑΘΗΝΑ είπε...

Συμπέρασμα (προσωπικό) είναι ότι προσπαθώντας να εμφανίσουν "αποτελέσματα" στα σχέδια των αφεντικών θα επιδείξουν απίστευτη κτηνωδία που κανένας άντρας δεν θα τολμούσε...

Θα μπορουσα να γεμισω σελιδες ολοκληρες με τις απιστευτες κτηνωδιες στα στρατοπεδα των ναζι ,για τα γενετικα πειραματα σε βαρος παιδιων και φυλακισμενων στο Ισραηλ,η λοβοτομες σε ζωντανους αιχμαλωτους στην Ιαπωνια (στην διαρκεια του β'ΠΠ).... που σχεδιαστηκαν και εκτελεστηκαν καθ'ολοκληρια απο ανδρες!!
Και αυτα ειναι μονο λιγα παραδειγματα απο τις τελευταιες δεκαετιες....δεν τολμω να παω πιο πισω γιατι θα μαυρισουμε την αναρτηση με πολυ αιμα και πονο.
Δεν ειναι το φυλλο που καθοριζει την σκληροτητα της ανθρωπινης Καρδιας...ειναι τα γονιδια και η Παιδεια!

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Δεν θα ήθελα με τίποτα να υπονομεύσω τις όμορφες ευαίσθητες χορδές που παίζουν αρμονικά εδώ στη γη και ακούγονται μέχρι το σύμπαν......
Συμφωνώ και επαυξάνω λοιπόν,αυτό που διευκρινίζω είναι ότι υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία από (γυναίκες;%€$) να πάρουν αποφάσεις σκληρές αν αφορά την καριέρα τους,πάνω στο γραφειοκρατικό κομμάτι.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Έχετε πέσει όλοι έξω. Απλά ετοιμάζεται νέο μπαλάκι- δίπολο, εμφύλιος- για να ασχολείται η μάζα. Άνδρες εναντίον γυναικών, τουτέστιν έξαρση μισογυνισμού και μισανδρισμού, έξαρση γυναικείας και ανδρικής ομοφυλοφιλίας κ.ά.. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ. Το γιατί.. μην τα ξαναλέμε...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" τουτέστιν έξαρση μισογυνισμού και μισανδρισμού, έξαρση γυναικείας και ανδρικής ομοφυλοφιλίας κ.ά.. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ. Το γιατί.. μην τα ξαναλέμε... "

Φίλε Κώστα νομίζω ότι όλοι με την σειρά τους , έχουν δίκιο σε κάποιο σημείο...και η Αθηνά και ο ΑΡΡΙΩΝ και ο Ρένος και η Α.Α αλλά και εσύ.....όλοι σας έχετε δει ένα κομμάτι από το πάζλ.!! Επάνω στον πλανήτη ζούνε πολλά...είδη και όχι μόνο άνθρωποι. Είτε επάνω είτε και κάτω από την γη...διότι όταν ο Κρόνος/Κρόνειοι έχασαν την εξουσία τότε τον/τους βάλανε ... «γαίης νέρθε και ἀτρυγέτοιο θαλάσσης» (Ομ. Ιλ. Ξ 203).

Κάτω από την γη...στην υπόγεια άβυσσο.!! Την ύπαρξη υπο-γήινων όντων μας την έχει πει και ο Όμηρος στον Ύμνο του προς την Δήμητρα..εκεί στον στίχο 352-353 γράφει...

" φθῖσαι φῦλ' ἀμενηνὰ χαμαιγενέων ἀνθρώπων,
σπέρμ' ὑπὸ γῆς κρύπτουσα, "

Δηλαδή αδύναμη φυλή χοικών ανθρώπων(;) και " ενερείς" δηλαδή υπο-γήινους....κρυμμένοι κάτω από την γη.Το ιερατείο αυτών είναι απόκρυφο...και συγκροτείται Μ Ο Ν Ο απο βιολογικά δικά τους άτομα.Όλα αυτά τα υπανθρωποειδη προαγουν(κατοπιν διαταγων) την χορτοφαγια,ομοφυλοφιλια και "αλληλεγγυη".Όλα αυτά προάγουν την μείωση της βιολογικής αντοχής, ειδικά του αντρικού πληθυσμού.Και σταδιακά, την μετάπτωση στον βιολογικό ερμαφροδιτισμό.Με σκοπό τον ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ επάνω στην ανθρωπότητα.

Τα δύο Παγκόσμια Κέντρα που συγκρούονται...σε αυτούς ανήκουν....όλα επάνω στον πλανήτη τους ανήκουν , εκτός από τους....ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.