ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Βουλγαρία: «Όχι» σε είσοδο των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και ΕΕ - Να σταματήσουν να κλέβουν την ιστορία γειτονικών χωρών!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μην αυταπατάστε οι Βούλγαροι είναι άτιμη ράτσα.! Ότι λένε , το λένε όχι διότι σκέφτονται εμάς, αλλά διότι θέλουν να αρπάξουν την Μακεδονία για λογαριασμό τους.! Δύο προηγούμενοι Βαλκανικοί Πόλεμοι το αποδεικνύουν περίτρανα. Η Βουλγαρία θέλει να επεκταθεί πρώτα προς Δυσμάς, να βρίσκεται κοντά στην Θεσσαλονίκη και ύστερα προς Νότον. Το όνειρό τους είναι η "Σαλούν". Όποιος Σκοπιανός ζητήσει Βουλγαρικό διαβατήριο του το δίνουν αμέσως. Ακόμη και ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων Γκεοργκιέφσκι είχε Βουλγαρικό διαβατήριο και δεν δεχόταν ότι οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες, αλλά Βούλγαροι. Ας μην ξεχνούμε πως κατά το παρελθόν, επί Σαμουήλ, η Βουλγαρία είχε καταλάβει όλην την Μακεδονία μέχρι την Φλώρινα και πως πράγματι οι Σλαβοσκοπιανοί είναι απόγονοί τους, το δε γλωσσικό τους μόρφωμα είναι Βουλγαρική διάλεκτος, εμπλουτισμένη με Σέρβικα.
 Η Βουλγαρική γλώσσα δεν είναι καθαρά Νοτιοσλαυική, όπως τα Σέρβικα και τα Κροατικά, αλλά Βορειοσλαυική με Ταταρικές και Νοτιοσλαυικές προσθήκες, δεδομένου ότι οι Βούλγαροι δεν είναι Σλαύοι αλλά Μογγολοτατάροι στην καταγωγή, συγγενείς των Τούρκων (πολύ σπάνια να δεις ξανθό και γαλανομάτη Βούλγαρο ειδικά στην Ν.Βουλγαρία ), που ερχόμενοι από τις Αλταϊκές στέππες στην Ευρώπη, αρχικά εγκατεστάθησαν Ανατολικά του Βόλγα (μεταξύ των σημερινών πόλεων Καζάν και Σαμάρας), εκσλαυΐσθησαν θέλοντας να εξευμενίσουν τους Ρώς για να μην τους διώξουν και η Μογγολική γλώσσα τους εφθάρθη, με αντικατάστασή της από τα Αρχαία Ρωσικά. Και σήμερα ακόμη, ύστερα από τόσες επιμειξίες, η γλώσσα τους έχει πολλά κοινά με την Ρωσική γλώσσα, κάτι που δεν έχει η Σερβική των Νοτιοσλαύων.
 Σαφή και ευθύ προειδοποίηση προς τα Σκόπια, με άγνωστες ακόμη επιπτώσεις για την περιοχή, έκανε η υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας λέγοντας πως εάν δεν ικανοποιηθούν οι όροι που θέτει η Σόφια η χώρα της θα μπλοκάρει την είσοδο του κρατιδίου σε ΝΑΤΟ και ΕΕ.
Ταυτόχρονα η Βουλγάρα υπουργός είπε ότι το κρατίδιο των Σκοπίων πρέπει να σταματήσει να κλέβει την ιστορία γειτονικών κρατών.
Όπως σημείωσε η Ekaterina Zaharieva, η Βουλγαρία δεν προτίθεται και δεν θα κάνει συμβιβασμούς με τις συνθήκες που θα πρέπει να συνυπογράψει η πΓΔΜ για να ανοίξει τις ενταξιακές συνομιλίες της με την ΕΕ.
Η Ζαχάριεβα δήλωσε ότι η Βουλγαρία βρίσκεται σε σκέψεις για την ένταξη των Σκοπίων σε ΕΕ και ΝΑΤΟ και αν αυτό πραγματοποιηθεί, θα γίνει με βάση το βουλγαρικό εθνικό συμφέρον και η πΓΔΜ θα πρέπει να ανταποκριθεί στα βουλγαρικά αιτήματα.

Μία από αυτές τις συνθήκες είναι να υπάρχουν σχέσεις καλής γειτονίας κατά τη διάρκεια των ενταξιακών συνομιλιών, να μην ακολουθούνται «απομονωτικές και εθνικιστικές πολιτικές» και να μην υποκλέπτεται  η ιστορία γειτόνων χωρών την ώρα που τα Σκόπια αρνούνται την δική τους πραγματική ιστορία!
Η Βουλγαρία θα επιβάλει αυτές τις απαιτήσεις με μεγάλη σαφήνεια, δήλωσε η Ζαχαρίεβα.
Η Βουλγάρα υπουργός είπε ακόμη  πως θα συγκροτηθεί μια επιτροπή μέσω της οποίας θα μπορεί να ζητήσει αναθεωρήσεις στα βιβλία ιστορίας της πΓΔΜ.
Οι Βούλγαροι πολιτικοί θεωρούν σε μεγάλο βαθμό ότι οι κάτοικοι της ΠΓΔΜ είναι Βούλγαροι στην καταγωγή, που μιλούν μια διάλεκτο της βουλγαρικής γλώσσας, και απαιτούν αυτό να αντικατοπτρίζεται στα ιστορικά βιβλία της πΓΔΜ αλλά και στην καθημερινή ζωή.

ΠΗΓΗ 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας μιλήσουμε λίγο γιά ιστορία και συγκεκριμένα για τις βλακείες που μαθαίνουν τα παιδιά στα σχολεία. Όλα τα βιβλία ιστορίας δημοτικού - γυμνασίου - λυκείου έχουν συνεχώς ότι το αλφάβητο το έφτιαξαν οι φοίνικες και οι Έλληνες προέρχονται από τους ινδοευρωπαίους....
Αναζητώντας βοηθήματα για παιδιά γυμνασίου βρήκα του "βολονάκη" που μπορεί να τα κατεβάσεις δωρεάν (γιατί είναι ένα σωρό λεφτά να τα αγοράζει κανείς) και είδα τα εξής "γραφικά:
"Τέλη της 2ης χιλιετίας – αρχές 1ης χιλιετίας π.Χ.: Ιδρύεται ισχυρό εβραϊκό κράτος" [αλήθεια τόσο ισχυρό και τι έκαναν - εκτός από το να χάνονται στην έρημο 40 χρόνια!!!!]
Μινωική Κρήτη: Η Κρήτη γνώρισε απαράμιλλη ακμή κατά τη 2η χιλιετία π.Χ. Οι Μινωίτες δεν ήταν ελληνικό φύλο [τι ήταν δηλαδή;], ωστόσο επηρέασαν σημαντικά τους Κυκλαδίτες και τους Έλληνες της ηπειρωτικής Ελλάδας. Ήταν σπουδαίοι ναυτικοί και καλλιτέχνες.
Α.Α.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Το κράτος ετούτο ούτε κράτος είναι ούτε ελληνικόν.
Όλοι οι πρωτόγονοι γείτονες, ου μόνον οι Τούρκοι, έχουσι διαχρονικήν εθνικήν (επεκτατικήν) πολιτικήν. Οι Έλληνες μόνον πολιτικήν διαχρονικώς εθνομειοδοτικήν. Τι γίνεται εδώ πέρα; Μιλάμε δια φανερώς κρυπροεβραϊκόν και κρυπτοανθελληνικόν κρατικόν μόρφωμα.
Μεγάλη προς τούτο και η ευθύνη της θρησκοληπτικώς αποβλακωμένης ελληνοΟρθοδοξίας (σχήμα γραμματικώς οξύμωρον).
Βλακωδώς άξιοι της μοίρας ημών και ανάξιοι της βαρείας προγονικής ημών πολιτιστικής κληρονομίας.
Διεσπαρμένοι Παλαιστίνιοι και Κούρδοι συντόμως θα καταντήσωμεν.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!


ΚΑΤΩ Η ΕΥΡΩΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΦΕΙΟΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΟΠΡΟΔΟΤΟΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.


Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο Σ Υ Ν Τ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Ο Σ ΑΓΩΝ.

ΕΛΈYΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όπως πάντα αγαπητέ μας ΑΡΡΙΩΝ βάζεις μπουρλότο με τα λόγια σου στις ψυχές και στις καρδιές μας.!!

Δεν θα τους περάσει...η Μακεδονία θα παραμείνει Ελληνική όσο και αν θέλουν να την ξεπουλήσουν τα ανθελληνικά λαμόγια.Αλλά για να λέμε όμως και αλήθειες...Ας μας πει κάποιος από τους κομματόσκυλους, ζητοπατριώτες, τι αποτέλεσμα είχανε τα δεκάδες συλλαλητήρια μέχρι τώρα και ποιό προσδοκούν να είναι το αποτέλεσμα από αυτό.

Εγώ περιμένω ακόμα, έστω έναν μόνο από τους χιλιάδες μυαλοπώληδες ήρωες, που θα έδιναν τη ζωή τους για τη Μακεδονία, να αυτοπυρποληθεί μπροστά στη Βουλή, για να το δείξουν όλα τα μέσα στον πλανήτη και να μάθει όλος ο ντουνιάς, ότι η συμφωνία αντίκειται στη συλλογική βούληση του ελληνικού Έθνους.
Επίσης περιμένω να πέσουν αυγά, σε όποιον ομιλητή δε διακηρύξει, ότι ο ελληνικός λαός θα ακυρώσει τη συμφωνία έστω και δια της βίας και δεν καλέσει το Κούλι και τη Φωφώκα, να δηλώσουν δημοσίως, ότι αν κυβερνήσουν θα αποχωρήσουν μονομερώς από αυτήν.
Και ακόμα, περιμένω να ακούσω το σύνθημα " ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ - ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ " και όχι το ευκταιοποθικό και χιλιαστικό "η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική".

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Μια Ιφιγένεια ίνα πνεύση ούριος άνεμος.
Μια Ιφιγένεια (θεία δυναμική του γένους)
ίνα εκκινήσωσι τα νεναρκωμένα πλοία της
ελληνικής χρυσής μνήμης
και συνειδήσεως της ανθρωπότητος.

" Λίγο ακόμα, να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα...¨ (ποιητής Γ.Σεφέρης.)

Τα δάκρυα των Ελλήνων, αδάμαντες των Ηλυσίων
Αι πίκραι των Ελλήνων, άρματα των αστερισμών.

Υπερούσια όργανα της αχρόνου απτέρου Νίκης.




Ανώνυμος είπε...

χωρις νεκρους η λευτερια ζαλο ομπρος δεν κανει
γιαντα απο παντα βρισκεται στου τουφεκιου την κανη

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 17 Ιανουαρίου 2019 - 8:31 μ.μ

Η λευτεριά 'ναι 'να δεντρό που με νερό δεν πιάνει,
με αίμα οντέ ποτίζεται ρίζες και φύλλα βγάνει.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Οι υπογραφες θα μπουν και μαλιστα περισσοτερες απο 151.
Απλα το κρατιδιο μορφωμα συντομα θα διαλυθει απο ρωσικο δακτυλο και τους γυρω λαους, ισως και με αιματοχυσιες.. Οι νατοϊκοι θα τον ρουφιξουν.

Ανώνυμος είπε...

agapiti fili ellines den eine ikani na kanoyn tipota ola ayta tha katastrefoyn kai oi politikoi poy kanoyn ayta tha pane filaki kai poli tha ektelestoyn


James O'Hara

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε Κώστα, δεν αντιλέγω και ξέρεις γιατί θα μπουν οι υπογραφές και μάλιστα με πλειοψηφία;;;
Διότι όλοι ανεξαιρέτως οι κλόουν του κοινοβουλευτικού τσίρκου, δε δίνουν σέντσι για τη Μακεδονία η την Ελλάδα.
Και όλοι ανεξαιρέτως, έχουν συμφωνήσει στο ξεπούλημα και το αβαντάρουν παντοιοτρόπως.
Το μόνο που τους κόφτει, είναι ποιός θα παραμυθιάσει καλύτερα το πόπολο, για να μην φορτωθούν τη λέζα της προδοσίας.

προδοσίας.
Και για να μην καταλήξουν, να διακοσμούν κανέναν φανοστάτη στην πλατεία Συντάγματος, έτσι και πάρει ανάποδη βόλτα το πράμα.Που θα έρθει και αυτή η ώρα....όπως είπε και ο φίλος James O'Hara οι πολιτικοί που τα κάνουν αυτά θα πάνε και φυλακή, αλλά και θα εκτελεστούν.

Ξέρεις τι σκέφτονται οι βουλευτές από τα κόμματα της Βουλής τώρα;;;

ΣΥΡΙΖΑ: Τέλεια, ακόμα μερικοί μήνες στην εξουσία (ποιος ξέρει αν θα ξαναμπώ ποτέ στη Βουλή), αν περάσει και η συμφωνία των Πρεσπών, θα έχω και καλά τυχερά!

ΝΔ: Τέλεια, μακάρι να περάσει η συμφωνία μην μας σκάσει εμάς η καυτή πατάτα.

ΑΝΕΛ: Καλά περάσαμε αυτά τα χρόνια, ποιος το περίμενε ότι θα έβγαινα ποτέ βουλευτής!

Ποτάμι: Άραγε θα χρειαστεί να πάρω και εγώ μεταγραφή;; Μακάρι, μπας και τσιμπήσω κάτι παραπάνω!

Ένωση Κεντρώων: Αισχροί και οι δύο, κυρίες και κύριοι, όλη η μούργα και τα καθιζήματα στον Σύριζα και την ΝΔ (λες να μπούμε ποτέ σε οικουμενική κυβέρνηση;;)

ΚΚΕ: Στα @@ μας όλα, εμείς το 5% το έχουμε καβατζωμένο.

Χρυσή Αυγή: Τώρα πως κατάφερα να μπω στη βουλή με απολυτήριο δημοτικού, ακόμα δεν έχω καταλάβει. Πάντα είχα πίστη στον Αρχηγό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ James O'Hara

Dear friend James O'Hara

I agree with what you said, the Hellenes ( this is our constitutional name not Greek ) we are the generators of the white race on the planet.For this ...we will be and its defenders.

Some of us they will be the new leaders of the great army,which will be created in the future.Only us we can defeat the Chinese....because we've done it again in the past.