ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ...ΤΕΛΟΣ.!! ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σκέφτηκε ποτέ κανείς, όλα αυτά που γίνονται στον Έβρο και στα Νησιά μας, αν γίνονταν στα σύνορα του Ισραήλ ποια θα ήταν η απάντηση των Ισραηλινών σήμερα;;
Το 1973 το Ισραήλ αποφάσισε να μην χτυπήσει πρώτο τους Άραβες ύστερα από φοβερές πιέσεις των ΗΠΑ...το αποτέλεσμα ήταν :

1. Παραλίγο να χάσει τον πόλεμο με συνέπειες ένα νέο ολοκαύτωμα και διασπορά για αιώνες.
2. Άντεξε χάρη στις αμερικανικές ενισχύσεις υλικού και φυσικά στην αυτοθυσία των στρατιωτών του. 
3. Είχε 3000 νεκρούς και 9000 τραυματίες. Αποδεκατίστηκαν τα τεθωρακισμένα και το πεζικό του. Τεράστια οικονομική καταστροφή. Απόλυτη φτώχεια μέχρι και τα μέσα του 90'.

 Μετά τον πόλεμο έγινε η ξακουστή επιτροπή Agranat. Παρά την νίκη τα συμπεράσματα ήταν τέτοια που έγιναν μαζικές αλλαγές προσωπικού, υλικού, οργάνωσης και νοοτροπίας. ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ
 Ένα από τα πορίσματα της επιτροπής ήταν ότι αν το Ισραήλ έκανε ΠΡΩΤΟ επίθεση: δεν θα είχε φτάσει σε σημείο να χάσει, δεν θα είχε τέτοιες απώλειες και δεν θα χρειαζόταν την Αμερικανική βοήθεια για την οποία υπέστη τελικά 12,000 απώλειες.
 Φυσικά και ΑΠΑΝΤΕΣ θα είχαν άσχημη άποψη για το Ισραήλ αν δεν άκουγε τις ΗΠΑ. Για τρίτη φορά στην μικρή Ιστορία του θα έκανε πρώτο έφοδο σε άλλη χώρα. Από εκείνη την μέρα το Ισραήλ ΕΠΑΨΕ να ασχολείται με την άποψη του κόσμου. Αδιαφόρησε στο Λίβανο, αδιαφόρησε στην επίθεση στην Τυνησία, στον βομβαρδισμό του Ιράκ, στην κατοχή της Γάζας, της Δυτικής όχθης, των επαναλλαμβανόμενων εισβολών σε άλλες χώρες με το ένα ή το άλλο μέσο.

Για το Ισραήλ ένα μετράει: το πόρισμα της επιτροπής Agranat: Ποτέ ξανά 12,000 απώλειες για τα «μάτια του κόσμου».
Το δόγμα Καλού Σαμαρείτη δεν υφίσταται μεταξύ κρατών. Όταν έχουμε πρόβλημα κάνουμε ότι πει η σοφή επιτροπή Agranat. Τα σύνορα πρέπει να μείνουν κλειστά ότι και να γίνει. Τέλος στον εποικισμό. ΤΕΛΟΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτο το αρχιδι στο ετσι εργ βριζη αυστολα ακομα και τωρα δεν μπορει να του κλεισει ο χαρος το στομα ?
εχω αφρισει

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 2 Μαρτίου 2020 - 7:10 μ.μ.

Γιατί σου προξενεί εντύπωση.!!!! Δείχνει τι πάστα άνθρωπος είναι..όταν όλοι οι Έλληνες αυτές τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας, μονιάζουμε και ψάχνουμε να δούμε τι μπορούμε α κάνουμε όλοι μαζί..αυτός μας βρίζει.!! Ως φαίνεται αυτός έχει έρθει απο το Α-Κεντάυρου εδώ...για να μας θαυμάσει.!! χαχαχαχα

Μην δίνεις σημασία σε άτομα που δεν αξίζουν.

ΑΡΡ. είπε...





Πολλά κανάλια όπως ο Alpha έπεσαν στην παγίδα της προπαγάνδας των τούρκων, στην δήθεν είδηση περί διάσπασης των Ελληνικών συνόρων,
...........................................................................

Εσκεμμένως μάλλον, Λύκαστρε ευγενές.

Όπερ εστί μεθερμηνευόμενον την Ελλάδα χρείαν έχειν του ¨πράξον πρώτος και αρχικώς εκ των έσω¨ όπως το Ισραήλ του εκτός.
Το στρατηγείον γαρ της 5ης φάλαγγος του εχθρού κατ' ουδέν ευρίσκεται εις την
αθηναϊκήν Βουλήν. Εκεί απλώ τω λόγω ευρίσκεται η παραπλανητική του θεατρική σκηνή.
Τα πεμπτοφαλαγγίτικα στρατηγεία-βάσεις του εχθρού εν Ελλάδι εισίν τα γερμανοτουρκορατούμενα τηλεοπτικά και δημοσιογραφικά δίκτυα αυτής.
Αυτά ως δείγμα της επαναστατικής βουλήσεως του λαού πρωτευούσης και συμπρωτευούσης ενδείκνυται πολιορκηθήναι κατά πρώτον και επί μονίμου βάσεως υπό αγρίως διαμαρτυρομένων πατριωτών διαδηλωτών δια το επιτελούμενον υπ' αυτών Αντινοϊκόν έργον της πνευματικής δηλητηριάσεως και ευνουχισμού του λαού. Εν περιπτώσει δε του μη αλλάξασθαι και εθνωφελώς συμμορφωθήναι δέον αυτά προσβληθήναι και πυρποληθήναι και ανατιναχθήναι προσέτι παραδειγματικώς, ει δυνατόν και μετά του γερμανοτουρκοδοσιλογικού γραικυλικού εθνοπροδοτικού πληρώματος αυτών!

Διότι μόνο τότε οι εντός και εκτός Ελλάδος εχθροί και φίλοι λήψονται το μήνυμα ότι η χώρα ήλλαξε εθνοπρεπώς σελίδα και η δημοκρατία προστατών-προτεκτοράτου χρεωκόπησε εν τη πράξει - πολίτευμα ούσα παρεκτροπή κατά τον πανεπιστήμονα Αριστοτέλη του ορθού πολιτεύματος ¨πολιτεία,¨ - παραχωρήσσα την θέσιν της εις την αξιοκρατικήν και ισονομικήν εθνοκρατίαν.
Και εννοήσαι αυτούς ότι ημείς οι αρχαίοι ιδρυταί της δημοκρατίας αποκηρύσσομεν και αποτασσόμεθα αυτήν εις υπήκοον όλης της ανθρωπότητος ως ολεθρίαν και εσκεμμένην πολιτικήν πλάνην διότι ως απεδείχθη εν τη πράξει αποτελεί τον υπ' αριθμ. ένα εχθρόν και δούρειον ίππον δια τον λαθρεποικιστικόν αφανισμόν της εθνοφυλής ημών ου μην αλλά και εν γένει του δυτικού κόσμου και πολιτισμού.
Αυτό όπερ και συμβήσεται νομοτελειακώς εις άπαντα τα κράτη εάν δεν αποκηρύξωσι αυτήν την πολιτικήν νόσον παρομοίως.
Οψόμεθα τότε, αποκηρύξαντες οι Έλληνες αυτήν, εις ποίους οι βρωμεροί εξουσιασταί και εθνοκτόνοι εκμεταλλευταί της ανθρωπότητος θα εξακολουθήσωσιν πωλείν ώσπερ μεταξωτάς κορδέλας τα δημοκρατικά των φύκια...









ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡ : Το στρατηγείον γαρ της 5ης φάλαγγος του εχθρού κατ' ουδέν ευρίσκεται εις την αθηναϊκήν Βουλήν.

Όπως τα λες ακριβέ μου φίλε.! Αλλά ακριβώς για αυτόν τον λόγο δεν σου φαίνεται το λιγότερο ύποπτο, που ενώ η κυβέρνηση μέχρι προχθές έστελνε τα ΜΑΤ να δέρνουν τους κατοίκους στα νησιά, γιατί αντιστέκονταν στην βίαιη ισλαμοποίηση της χώρας...σήμερα μας το παίζουν...ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και μιλούνε για "εισβολεις";;;!!!!
Διάβασε το νέο θέμα που ανάρτησα..." ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ".

Αυτή η αλλαγή και στροφή 180 μοιρών από την ανθελληνική και γερμανόδουλη κυβέρνηση...δεν έγινε διότι φοβήθηκε μην πέσει.!! Αν αυτός ήταν ο φόβος τους εξ αρχής ΔΕΝ θα έστελναν τα ΜΑΤ να δέρνουν τους Έλληνες.!!ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...και ελπίζω να μην μας στήνουν καμιά ΠΑΓΙΔΑ.!!

ΑΡΡ. είπε...


Αυτή η αλλαγή και στροφή 180 μοιρών από την ανθελληνική και γερμανόδουλη κυβέρνηση...δεν έγινε διότι φοβήθηκε μην πέσει.!! Αν αυτός ήταν ο φόβος τους εξ αρχής ΔΕΝ θα έστελναν τα ΜΑΤ να δέρνουν τους Έλληνες.!!ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...και ελπίζω να μην μας στήνουν καμιά ΠΑΓΙΔΑ.!!

..........................................................................

Καθόλου ύποπτο κατά την ταπεινήν μου γνώμην, φίλτατε.
Ο εν λόγω αχυράνθρωπος είναι εκπεπαιδευμένον και εμπιστεύσιμον άβουλον ελατήριον και υποχείριον διό άλλωστε και επελέγη υπό των ξένων χειριστών του.
Αλλά υπάρχει διάχυτος φόβος και ανησυχία εις την πολιτικοστρατιωτικήν ηγεσίαν ότι ο Έλλην πλέον αντιδρά ¨εκ συμπαθείας¨ και κινείται παρορμητικώς και ανεξελέγκτως και αυτοβούλως ως πραγματικός αυτοσυντηρητικός Έλλην, πράγμμα λίαν επικίνδυνον για το κρατούν σάπιο σύστημα εξουσίας, και εις πανελλαδικήν πλέον κλίμακα.
Επείσθη γαρ και ο πλέον δύσπιστος Έλλην, πλην των ελαχίστων εμμίσθων αριστεροφιλελέδων δοσιλόγων κονδυλοφόρων, ότι ο κίνδυνος αφανισμού του είναι πλέον απτός η δε ευρωδημοκρατική οικογένεια και αλληλεγγύη αποτελεί δουλείαν και δημοκρατικήν ονείρωξιν μάλλον ή παρέχει την ελαχίστην εθνικήν ασφάλειαν. Τουναντίον. Διό και απελπίσθη παντελώς εξ αυτής. Και η απελπισία εκλύει ενίοτε ενέργειαν απροβλέπτου εντάσεως και διαρκείας πολλώ μάλλον όταν πρόκειται δια ελληνικήν τοιαύτην. Διότι εκεί έφθασαν πλέον τον Έλληνα αι εντός και εκτός διαρκείς εθνικαί μειοδοσίαι, ταπεινώσεις και υποχωρήσεις της δημοκρατικής ευρωκρατίας από την εποχήν του ¨Η Κύπρος κείται μακράν.
Ώστε εάν καταρρεύση εδώ η ευρωδημοκρατική αξιοπιστία και αλληλεγγύη καταλυτικά θα αφυπνίση από τον δημοκρατικόν ισλαμογόνον λήθαργον και θα συμπαρασύρη εθνεγερτικώς όλον τον δυτικόν κόσμον. Η Ελλάς έχει και ασκεί γαρ τεράστιον πολιτιστικόν γόητρον αποτελούσα πυρηνικής εκρηκτικής δυνάμεως ιστορικόν καταλύτην. Αυτό φοβούνται αι σκοτειναί δυνάμεις και έχουν την χώραν αυτήν υπό διαρκή ζυγόν και επιτήρησιν εκατοντάδες χρόνια τώρα. Ελέγχοντες γαρ την Ελλάδα, το ηθικοπνευματικόν και πολιτιστικόν κέντρον και σημείον ιστορικής αναφοράς της οικουμένης ελέγχουν άνετα και όλα τα έθνη.
Όθεν και ο εν λόγω πρωθυπουργός διετάχθη υπό της Γερμανίας εις τον ένα προσωρινόν μάλλον, εκτονωτικόν και καθησυχαστικόν πατριωτικόν ελιγμόν, προς έλεγχον και τυχόν απροβλέπτων αντιδράσεων και κινήσεων εντός του στρατεύματος, κυρίως των ιεραρχικώς χαμηλοτέρων βαθμίδων των οποίων ο στρατιωτικοπολιτικός ρόλος και λαϊκή αποδοχή αναβαθμίζεται εις στιγμάς πολεμικών κρίσεων διότι παίζουν κορώνα γράμματα τας ζωάς των και ως εκ τούτου είναι σκληροί και αποφασισμένοι, της γραμμής δια ¨μη νέα Ίμια...
(Οι γαρ ηγέται των υψηλών στρατιωτκών βαθμίδων όλοι ξέρομεν αυτούς είναι για τα σαλόνια μόνον της υψηλής κοινωνίας του επιδεικνύναι εκεί εις τα ερωτεύσιμα κοράσια τα άκαπνα διο και λαμπρά στρατιωτικά των παράσημα.)
Ουδείς γαρ πολιτικός ή στρατιωτικός θέλει πάντως το γενέσθαι εξιλαστήριον επί της αγχόνης προδοτικόν θύμα εις μιαν μέλλουσαν και πολύ πιθανήν εθνικήν ατίμωσιν και καταστροφήν όπως οδηγούνται μέχρι στιγμής πολιτικώς τα ευρωελληνικά πράγματα μη πράξας τα δέοντα έστω και τυπικώς.
Ήγγικεν γαρ η ώρα της κρίσεως, των μεγάλων και κρισίμων ιστορικών αποφάσεων τας οποίας, και εις τα κομβικά αυτά ιστορικά σημεία, οι ηγέται και τα κράτη καλούνται εις πέρας και υπευθύνως διεκπεραιώσαι τα παρουσιαζόμενα προβλήματα μόνοι των. Οι δε φίλοι και σύμμαχοι νίπτουσι τας χείρας των δια τα εθνικά ολισθήματα των αποτυχόντων εντολοδόχων των αναμένοντες να συγχαρώσι τους νέους λαοπροβλήτους διαδόχους των.
Διότι οι ισχυροί έχουσι και αυτό το προνόμιον, του λαμβάνειν πάντα θέσιν παρά το πλευρόν των νικητών.