ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ "ΧΑΡΑ" Η..."ΒΑΣΙΛΩ" (ΛΑΓΟΣ) ΠΡΩΤΗ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Μετά τον Έβρο όπου ακροδεξιά και φασιστικά στοιχεία βρήκαν αφορμή για να ξαναβγούν από τις τρύπες τους, στη Λέσβο έκαναν την εμφάνισή τους νεοναζί από τη Γερμανία. Όπως μεταφέρει η τοπική ιστοσελίδα stonisi μαζί με αποκλειστικές φωτογραφίες, το παρών στο κέντρο του νησιού δίνουν από το πρωί της Παρασκευής τουλάχιστον πέντε νεοναζί από τη Γερμανία καθώς και το κίνημα «Identitäre Bewegung», το οποίο προηγουμένως είχε βρεθεί και στον Έβρο. TYXAIO;; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ.!!

Ότι είναι πηγαίο γνήσιο και ειλικρινές, πρέπει να λερώνεται η να αποπειράται να λερωθεί από το βρώμικο, η την εκμετάλλευση του βρώμικου από τρίτους, για να ταμπελιαστεί η βρωμιά στο γνήσιο και ειλικρινές που ανθίσταται. Αυτές οι εφαρμογές αφορούν ΟΛΑ τα επίπεδα και των γεγονότων και των πληροφοριών αλλά και των κοινωνικών συζητήσεων.
Το διεθνιστικό, αντεθνικό κατεστημένο, μέσω των ελεγχόμενων από αυτό μέσων ενημέρωσης και των κινούμενων σε όλο το εύρος του φάσματος πολιτικών του υποχειρίων, έχει εξαπολύσει μια κεντρικά κατευθυνόμενη και προσεκτικά συντονισμένη προπαγανδιστική εκστρατεία.
Σκοπός της, η ανάκτηση του εδάφους που χάθηκε στο επίπεδο των επικοινωνίας, από την θετική ανταπόκριση του συνόλου του ελληνικού λαού, στην αναπάντεχα δυναμική αντίδραση της Κυβέρνησης.
Που οδήγησε ακούσια και απρογραμμάτιστα, σε απρόσμενη αναπτέρωση του εθνικού φρονήματος, εμπέδωση αισθήματος αυτοπεποίθησης στις πλατιές λαϊκές μάζες και φυσικά ανανέωση και επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης στις Ε.Δ., τα Σ.Α. και συγκεκριμένους κρατικούς θεσμούς, εμπιστοσύνης που δεν αφορά αναγκαστικά και τα κόμματα η τα στελέχη και τους επικεφαλής τους.

Η δυναμική αυτή αντίδραση πάντως, ήταν αποτέλεσμα αιφνιδιασμού και αντανακλαστικής αντίδρασης στο σοκ και όχι προϊόν σχεδιασμού η διάθεσης αλλαγής γραμμής, στο υπαρξιακό για την πατρίδα πρόβλημα, της ανάσχεσης της εποικιστικής πλημμυρίδας.
Έτσι ήδη από χθες, ο ελληνικός λαός δέχεται και πάλι έναν καταιγισμό παραπληροφόρησης, για τάγματα εφόδου με καραμπίνες, πλαστά βίντεο από την πλευρά της Ελλάδος και αυτόκλητους σερίφηδες, ταυτόχρονα με τις μόνιμες και χιλιοειπωμένες επωδούς περί κακόμοιρων προσφύγων, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κανόνων διεθνούς δικαίου και χρήσης βίας κατά μωρομάνων.
Και ω του θαύματος, την στιγμή που η συκοφαντική λαίλαπα μαίνεται και κορυφώνεται, εμφανίζονται στην Λέσβο Νεοναζί και στον Έβρο ο Λαγός. Πλέον είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποιοι είναι ελεγχόμενοι από ξένα μυστικά κέντρα...για να ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΘΕΙ ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ και ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ (σε κόμματα ) ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.!!

Υ.Γ  Αυτήν την στιγμή, τα ηνία της καθεστωτικής προπαγάνδας τα έχουν αναλάβει το Κόντρα και το Όπεν, ενώ στο παιχνίδι μπαίνει σιγά σιγά και το Μέγκα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κούκος

Από τα λίγα πουλιά που ζουν παρασιτικά στον κόσμο των πτηνών
Πολύ κωλοπαιδο.Παει και γεννά τα αυγά του σε φωλιές άλλων πουλιών
ξεγελώντας τα, αφού πρώτα πετάξει τα αυγά του πραγματικού ιδιοκτήτη από την φωλιά μέσα σε
δευτερόλεπτα.Οσα αυγά αφήνει μέσα , τόσα πετάει έξω και το μέλημα του είναι να παραπλανήσει
τους κατοίκους της φωλιάςγια να τα ξεπουλιασει.Τα καταφέρνει άριστα.Και όχι μόνο αυτό.Σε λίγο καιρό βλέπεις ένα μικρό πουλί να ανατρέφει τα πουλιά του Κούκου, πολύ μεγαλύτερου μεγέθους.Και δεν σταματά εδώ.Εχει περάσει και στο dna του μικρού Κούκου,και εκτοπίζει από την φωλιά,γκρεμιζοντας τους πραγματικούς νεοσσούς,αν έχουν την τύχη να εκκολαφθούν,και απολαμβάνουν όλο το φαγητό που η χαζή μάννα τους φέρνει.
Αποτέλεσμα.
Οι πληθυσμοί των πτηνών που δεν
μπορούν να διακρίνουν τα πραγματικά παιδιά τους φθίνουν
σε αντίθεση με τους κούκους..
Τώρα την Άνοιξη να προσέχουμε τους κούκους παιδιά.

Πολύ κωλοπαιδο ο κούκος.

Μπαμπης

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όλοι οι κούκοι...βρίσκονται στο στόχαστρο της διόπτρας μου φίλε Μπάμπη. Θα τους κυνηγάω όπου τους βρώ και όπου τους πετυχαίνω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μπάμπη...απόψε σου έχω καλή μαντινάδα.

Άντρες απου 'χουνε ψυχή και στην τιμή είναι ντρέτοι
τα κόκκαλά ντος τα κρεμούν στση λευτεριάς τον μπέτη...!!!

Μπαμπης είπε...

Κόντρα,στη μπόρα του καιρού
Κόντρα στη κάθε μπόρα
βάλε το μπετη σου μπροστά
Κι όλο μπροστά προχωρα



Μπαμπης είπε...

Πάλι θα καπελωσουνε
τσ'αγωνες του λαού μας
ξανά θα τσι καπηλευτουν
ας έχουμε τό νου μας