ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ.!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Στην άνωθεν φωτογραφία βλέπουμε με το κόκκινο χρώμα την περιοχή της Λομβαρδίας, την περιοχή που χτυπήθηκε απο τον "κορωνοιό" περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη περιοχή στην Ιταλία.!!
Όλο αυτό που ζούμε με τον Κορωνοιό είναι ένα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ βιολογικό χτύπημα με πολλές παραμέτρους. Και φυσικά με ένα χτύπημα θα έχουν πολλαπλά οφέλη. Δεν είναι τυχαίο που χτυπήσαν τόσο αλύπητα την Ιταλία. Η περιοχή της Λομβαρδίας είναι η έδρα του καθολικογεννούς, βιομηχανικού κεφαλαίου της Ιταλίας και της ιταλικής μεγαλοαστικής τάξης, που ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ στην παγκοσμιοποίηση της Νέας Εποχής.Και φυσικά είναι το άντρο της Λέγκας η οποία εκπροσωπεί αυτό το κεφάλαιο και αυτήν την τάξη. Όμως ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ λόγος βρίσκεται αλλού.!!


Ο πραγματικός λόγος είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ και κολοσσιαία συμφωνία που υπογράφτηκε μεταξύ Ιταλίας και Κίνας.!!Μια συμφωνία «Παγκόσμιας στρατηγικής σημασίας εταιρική σχέση» όπως την χαρακτήρισε ο Κινέζος πρόεδρος, Σι Τζινπίνγκ . Η Ιταλία παραχώρησε 4 ζωτικής σημασίας λιμάνια στην Κίνα (Γένοβα-Παλέρμο-Trieste και Ravenna.) , γεγονός που θα έπρεπε να προβληματίσει και εμάς -διότι δεχόμαστε ΕΠΙΘΕΣΗ και εμείς με βιολογικά όπλα- μιας και εμείς με την σειρά μας έχουμε παραχωρήσει το λιμάνι του Πειραιά στην COSCO , δηλαδή στους Κινέζους. Με αποτέλεσμα το αντίπαλο στρατόπεδο, να μην είναι καθόλου ευχαριστημένο, και να μην θέλουν την υπεροχή και την οικονομική κατάκτηση της Ευρώπης από την Κίνα.!! Διότι αυτά τα γεωστρατηγικής σημασίας λιμάνια, μαζί με το λιμάνι του Πειραιά....είναι ο "Δούρειος Ίππος" της Κίνας για την άλωση των Βαλκανίων και της Ευρώπης.
Δείτε την πρώτη εικόνα, με το κόκκινο χρώμα που βρίσκεται η Λομβαρδία, και στην συνέχεια κοιτάξτε την άνωθεν φώτο....θα προσέξετε ότι η Λομβαρδία βρίσκεται ακριβώς ΑΝΑΜΕΣΑ στο ΚΕΝΤΡΟ δηλαδή από τα 3 λιμάνια που παραχώρησε η Ιταλική κυβέρνηση στην Κίνα.!! Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο ο Μακρόν όσο και ο Μητσοτάκης μίλησαν και είπαν ακριβώς και οι δύο...«Είμαστε σε πόλεμο». Και φυσικά δεν εννοούσαν ότι βρίσκονται σε πόλεμο με ένα...μικρόβιο. Οι Αμερικάνοι και μάλιστα το κέντρο εξουσίας που θα χτυπηθεί με την Κίνα, δεν έχουν σκοπό να παραχωρήσουν στην Κίνα την Μεσόγειο , ούτε την μισή Ευρώπη.!! Η Ελλάδα και η Ιταλία με τα λιμάνια της είναι το "κλειδί" ελέγχου της Ευρώπης . 

Η Ευρώπη είναι ουσιαστικά το προγεφύρωμα της Αμερικής στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Η διατήρηση αυτού του προγεφυρώματος και η επέκταση του ως εφαλτηρίου για τον έλεγχο όλης της Ευρασίας, βρίσκεται σε άμμεση συνάφεια με την ΑΣΦΑΛΕΙΑ  της Αμερικής .!!!

Υ.Γ  Σας "βλέπω" ναι σε εσάς το λέω που παίζετε με τέτοια βιολογικά όπλα...φροντίστε να τελειώσετε γρήγορα το θέμα με τον κορωνοιό στην Ελλάδα, διότι δεν θα βρείτε στο τέλος πατρίδα να γυρίσετε.

10 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Λύκαστρε,απ'ό,τι φαίνεται και η Ισπανία έχει ξεπουλήσει λιμάνια στην COSCO.

https://www.competitionpolicyinternational.com/spain-cosco-from-china-takes-control-of-ports-in-spain/

Δε θα έπρεπε όμως και πολλές Αφρικανικές χώρες να έχουν τα ίδια ποσοστά; https://www.dw.com/image/49282072_7.png

Πόσο πιθανό πιστεύεις πως είναι η Κίνα να ψεύδεται και για τον αριθμό των πραγματικών φορέων αλλά και για τον αριθμό των νεκρών;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Δημήτρη...σαφέστατα χτυπιέται και η Ισπανία για τον ίδιο λόγο. Η γεωπολιτική αντίληψη των Η.Π.Α για την Ευρώπη είναι ότι είναι τσιφλίκι τους...και προσπαθούν την αποφυγή μιας ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ στην Ευρασία.
Η ανάπτυξη μια πραγματικά ενωμένης Ευρώπης, και όχι αυτό το κατασκευασμένο Δ'ΡΑΙΧ , με αυτόνομη υπόσταση, εκτός του ελέγχου των Η.Π.Α ακόμα και αν περιοριζόταν στο δυτικό τμήμα της ευρωπαϊκής ηπείρου, θα αποτελούσε ένα σοβαρότατο πλήγμα για την μακροπρόθεσμη αμερικάνικη στρατηγική, η τουλάχιστον έτσι θα το αντιλαμβάνονταν οι Αμερικανοί.

Κατά συνέπεια εάν μια Ευρώπη ενωμένη κάτω απο μια δυνατή ηγεσία, και με αυτόνομη γεωπολιτική υπόσταση, ιδιαίτερα εαν σε αυτή εντασσόταν με κάποιον τρόπο και η Ρωσία, θα ήταν ένας τεράστιος αντίπαλος τόσο για Κίνα όσο και για Η.Π.Α. Πράγματι αν η Ευρώπη πετύχαινε την πραγματικη ενοποιησή της, και πρόσθετε στο δυναμικό της της περισσότερες χώρες της Αν.Ευρώπης , και εάν σε όλο αυτό βρισκόταν και μια φόρμουλα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ με την Ρωσία....τότε θα είχε δημιουργηθεί για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ανθρώπινη ιστορία, μια δύναμη που θα κυριαρχούσε τόσο στην "ΚΑΡΔΙΑ" (Heartland) της Ευρασίας, όσο και στον δακτύλιο πέριξ αυτής. Και η δύναμη αυτή θα ήταν κατά συνέπεια ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Και οι Η.Π.Α και η Κίνα θα μεταβάλλονταν σε ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ.

Η Αφρική δεν είναι τόσο σημαντική όσο η ΕΥΡΩΠΗ για τους Αμερικάνους. Υπάρχουν κύκλοι εξουσίας στις Η.Π.Α που θεωρούν ότι αυτή μια ΔΥΝΑΤΗ ΕΥΡΩΠΗ θα ήταν δύναμη εχθρική έναντι των Η.Π.Α , και σίγουρα θα ήταν ανταγωνιστική ως ένας άλλος πόλος εξουσίας....και ότι όχι μόνο θα έχαναν το ευρωπαϊκό τους προγεφύρωμα , αλλά και ότι θα βρίσκονταν ενώπιον μιας νέας δύναμης η οποία με βάση τα μεγέθη ισχύος και την γεωγραφική θέση , θα αποτελούσε τον ΦΥΣΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Με αποτέλεσμα οι Η.Π.Α θα συρρικνώνονταν σε ένα περιφερειακό μέγεθος, αφήνοντας κατά μέρος τα όνειρα για παγκόσμια κυριαρχία η έστω για παγκόσμια πρωτοκαθεδρία.Ήταν λοιπόν φυσικό να μην θέλουν και να επιδιώξουν να μην υπάρχει αυτή η ένωση και αντίθετα η ευρωπαϊκή ήπειρος να διατηρηθεί υπό την αμερικάνικη "προστασία.".

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και όπως θα έχεις διαπιστώσει αγαπητέ Δημήτρη ο κορωνοιός χτυπάει κυρίως τους Ασιάτες, κατά δεύτερον λόγο τους Λευκούς και καθόλου τους Μαύρους.!!(άρα η Αφρική δεν τους ενδιαφέρει).
Πιθανώς να οφείλεται σε ένα ένζυμο στα κύτταρα, που απαντάται σε πολύ μεγαλύτερα ποσοστά στους ασιατικούς πληθυσμούς.

Πάντως στην Αφρική με 1,5 δις πληθυσμό, μέχρι προχθές, είχανε μόνο 3 επιβεβαιωμένα κρούσματα.
Βέβαια σε αυτό μπορεί να παίζει ρόλο και το κλίμα, η μπορεί τα κρούσματα να μην γίνονται αντιληπτά, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, ότι η τεράστια διαφορά οφείλεται μόνο σε αυτούς τους λόγους.

Ανώνυμος είπε...

κ η εξαρση του κορονοιου στις ΗΠΑ πως ερμηνευεται Λυκαστρε?
I.W.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ I.W.

Όπως γνωρίζεις η Αμερική είναι σε προεκλογική περίοδο...και ο Τράμπ θα είχε σίγουρη την επανεκλογή του εάν δεν του έσκαγαν την υπόθεση με τον Κορωνοιό. Αν καθίσει να μελετήσει κανείς ποιοι πρόεδροι έχουν εκλεγεί και και επανεκλέγει..σε σε ποιες χρονικές περιόδους, θα βγάλει πολύ σημαντικά συμπεράσματα. Δεν υπήρξε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ πρόεδρος στην Αμερική να επανεκλέχθηκε ξανά σε περίοδο ΥΦΕΣΗΣ.!! Αν παρακολουθήσεις τι είχαμε γράψει εδώ..θα καταλάβεις τι γίνεται ΚΑΙ στην Αμερική.

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/02/blog-post_5.html

Έγραφα τότε σε σχόλιο :

Οι αισχροί Καρχηδόνιοι αντίπαλοι του δηλαδή οι Δημοκρατικοί Γάιδαροι γνωρίζουν ότι ο Φράτζας είναι όντως ένοχος στην υπόθεση με τον Ουκρανό.
Αυτό είναι κάτι που το ξέρουν όλοι και φυσικά οι Ρεπουμπλικανοί, οι οποίοι όμως δεν υπήρχε περίπτωση να τον καθαιρέσουν,διαλύοντας το κόμμα και εκθέτοντας τους εαυτούς τους. Κίνδυνος καθαίρεσης για τον Πρόεδρο μπορεί ουσιαστικά να μην υπήρξε ποτέ, υπήρξε όμως και υπάρχει, κίνδυνος να τον πάρει μπάλλα η οικονομία, αν τα κέντρα που τον πολεμούν, αποφασίσουν να ακολουθήσουν την οικονομική εκδοχή της «επιλογής του Σαμψών».

Φυσικά, σε αυτήν την περίπτωση, τα κέντρα αυτά θα πρέπει να είναι αποφασισμένα, να θυσιάσουν και κάποια από τα δικά τους μαγαζιά, τράπεζες και οίκους αξιολόγησης, που θεωρούνται «too big to fail».Ήδη, με την FED να συνεχίζει να εκδίδει 60 δις το μήνα για ρέπος, η Γουώλ Στρητ μπορεί να κάνει πάρτυ, αλλά τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της, για να περιορίσει τις επιπτώσεις μιας νομοτελειακά επερχόμενης οικονομικής κρίσης είναι ανύπαρκτα, αφού αυτή την φορά δεν μπορεί να παίξει ούτε με τα επιτόκια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δηλαδή για να το κάνουμε πιο λιανά.. μπορεί να του κάτσουν και καμμιά FEMA...στόχος είναι ο Φράντζας και δι' αυτού η ανάκτηση του ελέγχου πάνω στον πλανήτη, τον οποίο το διεθνιστικό, πολυεθνικό κεφάλαιο κινδύνευε να απωλέσει οριστικά.

Κάπως έτσι...πρέπει να σταθεί τυχερός ο Τράμπ για να ξαναπάρει τις εκλογές. Είναι και οι στημένη οικονομική κρίση στη μέση, είναι και η αντιμετώπιση του ιού, είναι και η στάση του με τον Ερντογάν, οι δυσκολίες στον δρόμο του μαζεύονται...Άσε που και στο μεταναστευτικό απ' ότι λένε δεν έκανε και τίποτα σπουδαίο. 5.000.000 μετανάστες λένε ότι μπήκαν στις ΗΠΑ το 2019 !
Και αν προσθέσεις την οικονομική κατακρήμνιση που υφίστανται οι μεγαλύτεροι οπαδοί και χρηματοδότες του, οι ιδιοκτήτες των ανεξάρτητων τεξανικών πετρελαϊκών, οι οποίοι το '16 είχανε ανοίξε τα μπλοκ των επιταγών τους για πάρτη του και ήτανε διατεθειμένοι να το κάνουνε ξανά, αφού μέχρι τώρα τους είχε βγάλει στον αφρό, δεν είναι και τόσο αισιόδοξα τα πράγματα γι' αυτόν.

Όλο αυτό που γίνεται μέσα στην Αμερική, εναντίων του Τράμπ...γίνεται από το διεθνές, παγκοσμιοποιητικό, πολυεθνικό κεφάλαιο. Γιατί όποιος ελέγχει τις Η.Π.Α., ελέγχει σε μεγάλο ποσοστό τον πλανήτη. Και αυτός που θα ελέγχει την Αμερική...θέλει να ελέγχει και τον...Πρόεδρο της Αμερικής (όποιος και να είναι αυτός) γιατί το αξίωμα του Προέδρου είναι φορέας υπερεξουσιών.!!

Ανώνυμος είπε...

Ησουν πολυ κατατοπιστικος.ευχαριστω πολυ!
I.W.

Δημήτρης είπε...

Λύκαστρε,ευχαριστώ για την απάντηση.Σήμερα ξαναβρήκα ίντερνετ και πήγα μια βόλτα στις γνωστές διαδικτυακές πλατείες.Προσωπικά πάντα πίστευα πως δεν υπάρχουν αντιπαλότητες στους "υψηλά ιστάμενους".Τα δίπολα,τρίπολα και τετράπολα εξουσίας είναι για αποπροσανατολισμό.Πίσω από κλειστές πόρτες τα πάντα είναι συμφωνημένα με χαμόγελα.

Ήθελα να ρωτήσω αυτό που ρώτησε και ο I.W.Εφόσον ο ιός φαίνεται να χτυπά εχθρούς των αμερικανών γιατί πληρώνουν τη νύφη και οι αμερικανοί;Το ρίξανε ίσως οι ίδιοι στον εαυτό τους για ξεκάρφωμα ή τους το ρίξανε οι θιγμένοι για αντίποινα;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Ήθελα να ρωτήσω αυτό που ρώτησε και ο I.W.Εφόσον ο ιός φαίνεται να χτυπά εχθρούς των αμερικανών γιατί πληρώνουν τη νύφη και οι αμερικανοί;Το ρίξανε ίσως οι ίδιοι στον εαυτό τους για ξεκάρφωμα ή τους το ρίξανε οι θιγμένοι για αντίποινα;

Φίλε Δημήτρη..είναι απλά τα πράγματα. Η Αμερική δεν είναι κάτι το ΕΝΙΑΙΟ...είναι χωρισμένη στα δύο. Όλο αυτό που γίνεται στην Αμερική γίνεται για να φάνε να ρίξουνε τον Τράμπ. Θέλουν βέβαια να επιβάλλουν και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ...αλλά είναι όλα συνδεδεμένα με τον Τραμπ. Όταν λέμε Τραμπ, λέμε για έλεγχο της Αμερικής κι όταν λέμε έλεγχο της Αμερικής, λέμε για έλεγχο του πλανήτη.

Δημήτρης είπε...

Χαχα Λύκαστρε ή είμαι βλάκας ή κάτι δε λέμε καλά.Το ότι στην αμερική χτυπάνε τον τραμπ δείχνει ως ενόχους τους αντιπάλους του,δηλαδή το διεθνιστικό κεφάλαιο.Από την άλλη έχουμε το νέο δρόμο του μεταξιού να πλήττεται επίσης αλύπητα.Αυτά τα δύο πως συμβιβάζονται;

Δηλαδή και τα δύο κέντρα πλήττονται εξίσου.Γιατί;