ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Το σύνορο τώρα Ανατολής-Δύσης μετατοπίζεται μέχρι τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (σας το λέγαμε ότι θα γίνει εδώ και καιρό).

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

H Tουρκία σύμφωνα με το  Bloomberg κατέθεσε επισήμως αίτημα για να ενταχθεί στην ομάδα χωρών BRICS. Ήταν κάτι που το περιμέναμε και σας είχαμε προειδοποιήσει πολλές φορές ότι θα γίνει.

Μάλιστα ΕΔΩ, λέγαμε..." Υπό τον ισλαμιστη Ερντογάν η Τουρκία θα ενταχθεί στους BRICS μέσα στο καλοκαίρι του 2024....Υπό τον Κεμαλικό Κιλιτσντάρογλου αυτό μάλλον θα γίνει 12-14 μήνες αργότερα, μαζί με την προίκα που θα λάβει για κατευνασμό από την Δύση για να μην το κάνει (γκριζαρισμένη μας ΑΟΖ, συνεκμετάλλευση κοιτασμάτων Αν. Μεσογείου, ομηρία της Κύπρου, θέσεις στην Συρία, Λιβύη και Δυτικά Βαλκάνια, πρόσβαση σε αμυντικές τεχνολογίες κλπ)."

 Πέσαμε μέσα ακόμα μια φορά.

Το σύνορο τώρα Ανατολής-Δύσης μετατοπίζεται μέχρι τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (σας το λέγαμε ότι θα γίνει εδώ και καιρό). Γιατί νομίζεται πήγε ο γράφων εκεί τυχαία;; Ο Λύκος οριοθετούσε την περιοχή του , και ετοιμάζεται για την κάθοδο του Εριχθόνιου στο Αιγαίο.
 

Οι οικονομικοί και γεωπολιτικοι λόγοι που στρέφουν την Τουρκία προς την Ανατολή, ΕΔΩ.

ΕΔΩ early warning επί αυτού

Έρχονται αναταράξεις. Προσδεθείτε και μην καπνίζετε. Ευχαριστώ.

6 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ειμαι ετοιμος.
Εχω κοψει και το καπνισμα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το ξέρω φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...ότι είσαι έτοιμος. Πειράζει όμως που εγώ ακόμα δεν το έχω κόψει...το κάπνισμα...το βρισίδι...το ξύλο και άλλα καλά;; Είμαι αλητάμπουρας το παραδέχομαι χα χα χα ...ευτυχώς δεν παρασέρνω τον Φώντα.!!! Βράχος ηθικής και αντικαπνιστής αυτό το παιδί.

kakos04 είπε...

Καλό βράδυ, τα έλεγες καιρό, χαίρομαι που επαληθεύεται η κατάρρευση των μυστικών συμφωνιών, θα τραβηχτουν πολλά αυτιά. Όσο για το κάπνισμα ποτέ δεν το ήθελα, είχα την μάνα μου και καπνίζει για όλο το σόι, δουλειές κάνει με ένα χέρι, στο άλλο είναι το τσιγάρο και μικρός μυρίζε το σπίτι το αυτοκίνητο το ασανσέρ κτλ. Επιτέλους να ξεκινήσουν τα σκαμπιλια στους απέναντι. Ήδη με τον πληθωρισμό έχουν λαλήσει.

Kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Α...έχω ένα καλό φίλε Κακέ...δεν καπνίζω ποτέ μέσα στο σπίτι.!!!! χα χα χα Καλό βράδυ φίλε μου...όλα θα γίνουν με τους απέναντι όπως τα σχεδιάζουμε εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Κ.Λύκαστρε καλημέρα....Έχετε γράψει αρκετές φορές ότι οι τυφώνιοι γα'ι'δάρων-ελεφάντων έχουν αποφασίσει να μπουμπουνίσουν τη Δύση, και να μεταφέρουν -ότι υπόλοιπα- στην Κίνα.Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν γιατί να μην πάει η Τουρκία στους μπρικς ΜΕ την προίκα που της έταξαν για να μην πάει.Ακόμα σιγή ιχθύος απ'όλους , όπως και παλαιότερα για τους Σ300,το ρώσσικο πετρέλαιο/ΦΑ,και οι διαπραγματεύσεις για Φ16,ένταξη στην €υρωπε'ι'κή €νεση συνεχίζονται, εμπλουτισμένες από φήμες για επανένταξη στο πρόγραμμα για τα ιπτάμενα μπιφτέκια..Εν ολίγοις, καμμία αντίδραση από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-€.€.,κοιτάνε αλλού, και προχωράνε..Αντιθέτως διαβάζω για επαναπροσέγγιση με Αίγυπτο, γέφυρες με την Α.Λιβύη, και προβλήματα Μπίμπι που θα επαναφέρουν τους φιλότουρκους που ήταν πριν 2 χρόνια κυβέρνηση στο Ισραήλ....Όσο και να το εξετάζω, δεν βλέπω πως θα την πατήσει η Τουρκία-ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Εξ ανατολών... Υπάρχει και το εκ δυσμών όριο: το Ιόνιο. Και ενδιάμεσα η μπούφερ ζων, η ζώνη των μπούφων που κάθονται στη μέση του σάντουιτς και την τρώνε από αμφότερους. Σαν την Ουκρανία.