ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

ΠΕΡΙ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ.

Είναι γεγονός ότι επί το πλείστον, ΜΟΝΟ με ένα πόλεμο διαγράφονται χρέη… υπό αυτό το πρίσμα το μοναδικό κράτος όπου αυτή την στιγμή θέλει ένα πόλεμο είναι η Ελλάδα , αλλά δεν τον θέλουν οι δανειστές μας διότι έτσι θα χάσουν τα χρηματά τους!! Και όχι μόνο θέλει εν αγωνίως ένα πόλεμο… ώστε να διαφύγει τρόπον τινά από την αδιέξοδη οικονομική πολιτική, αλλά επειδή δεν μπορεί να τον προκαλέσει μιας και με ειρηνικό τρόπο (παγκόσμιο φαινόμενο) έχει χάσει την εθνική κυριαρχία του… τον παρακαλάει κιόλας με έμμεσο τρόπο. Εάν και εφόσον κάποιος δει τις ημερήσιες δήθεν είδησης στα τοπικά Μ.Μ.Ε. τηλεοπτικούς δέκτες, ραδιοφωνικούς δέκτες, έντυπο τύπο και διαδίκτυο, που περιστρέφονται διαρκώς σε καθημερινή βάση γύρω από το ενδεχόμενο «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο κ.λ.π. υπάρχει μια συνεχείς έμμεση τρομοκράτηση ότι μας επιτίθενται!!

 Τέτοια προπαγανδιστική πλύση εγκεφάλου αυτή την στιγμή ΔΕΝ υπάρχει σε κανένα άλλο κράτος του πλανήτη. Ούτε τις παραμονές του Β΄Π.Π. δεν υπήρχε τέτοια «ποιοτική» πληροφόρηση για την αναμενόμενη επίθεση της τότε φασιστικής Ιταλίας! Βεβαίως αυτές οι δήθεν ειδήσεις, δεν αφορούν κανέναν άλλο στον πλανήτη… για αυτό και δεν παρουσιάζονται σε κανένα από τα ξένα Μ.Μ.Ε. αυτές οι δήθεν ειδήσεις (ουσιαστικά φήμες) διασπείρονται μέσω της προπαγάνδας, προς εσωτερική κατανάλωση του ντόπιου πληθυσμού, χωρίς να σημαίνει ότι δεν ελοχεύει κίνδυνος, αλλά από την άλλη, που ήταν όλοι αυτοί οι «κονδυλοφόροι» να μας ενημερώσουν πριν από 17 χρόνια για τον κίνδυνο του €, του επερχόμενου 4ου Ράιχ, και την οικονομικής κατοχής μας;;;

 Βεβαίως μπορεί η πολιτική και όχι μόνο ελίτ της νεότερης Ελλάδας να θέλει διακαώς με έμμεσο τρόπο ένα θερμό επεισόδιο ειδικά στο Αιγαίο… για να διαγραφεί το εξωτερικό χρέος, αλλά κάπου εκεί μέσα στο ψυχιατρείο, βρισκόμαστε προ της Αίθουσας του Πόνου, διότι αυτό συνεπάγεται μοιρασιά του Αιγαίου στον 25 μεσημβρινό!… Όλο αυτό το οποίο ζούμε το έχουν περιγράψει αρκετά σοβαρά άτομα από το 1970 ακόμα....και μάλιστα σε βιβλία τους.Θεωρό ότι είναι γελοίο κάποιοι να πιστεύουν ότι μια διένεξη μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας αποτελεί ζήτημα των 2 χωρών… μιας τόσο η Ελλάδα, όσο και η Τουρκία ούτε ήταν αλλά ούτε είναι ανεξάρτητες… ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Ερντογάν λειτουργούν από μόνοι τους, ωστόσο δεν διδασκόμαστε και από την ιστορία! και για αυτό είναι βαρετό κάποιος με ιστορικά στοιχεία να προσπαθεί να αποδείξει την γνώμη του σε ανθρώπους που θέλουν μετά μανίας να εξαπατηθούν… τα έχω ζήσει στο παρελθών, όταν ο άλλος θέλει να εξαπατηθεί, δεν μπορείς να του αλλάξεις γνώμη!… με την ορμή του θα εξαπατηθεί ότι και να γίνει, και μετά θα του φταίνε όλοι οι άλλοι!

Υ.Γ  Εάν τα πράγματα ήταν έτσι όπως τα παρουσιάζεται τότε όλες οι άδειες των μόνιμων στελεχών του Ε.Σ. θα είχαν ανακληθεί, χωρίς κανείς να μάθει τίποτα… από ότι γνωρίζω οι άδειες δίνονται κανονικά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: