ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΩΛΟΓΡΑΙΚΥΛΑ

Μου γράφει το κωλογραίκυλο με το όνομα ΑΣΠΡΟΣ ΓΛΑΡΟΣ  σε σχόλιο .." που ησε καραγκιωζάκω; Μου αικανες κε μπλογκ βραι σαχλωκουδουνω; μωνω αισει κε οι μανα σου θα τω βλαιπεται, χαχχαχαχαχαχα!!!!!! ".
Η απάντηση μου προς όλα τα κωλογραίκυλα του είδους του, που έχουν μάθει να αλληλοσπαράσσονται,και να  αλληλοεμπτύονται μεταξύ τους σπαρασσόμενοι μέσα στα διάφορα μπλόγκς και να τα καταστρέφουν είναι αυτή:


Όσο εσύ και οι όμοιοι σου, τα υπόλοιπα κωλογραίκυλα θα είστε σαν τα λύματα μέσα στις διάφορες παραταξιακές πολύχρωμες κομματικές στρούγκες ,υποταγμένοι σε κάθε είδους αφεντικά.. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Όσο τα κωλογραίκυλα σαν του λόγου σου, θα αναρωτιέστε και θα σέρνεστε μέσα στο αδιέξοδο της ανοησίας σας, τόσο οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Φυσικά και σαν κωλογραίκυλο που είσαι μπορείς να συνεχίσεις αυτήν σου την συμπεριφορά, ώστε να την βλέπουν τα μικρά Ελληνόπουλα και να την έχουν ως παράδειγμα προς αποφυγή.

1 σχόλιο:

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ είπε...

.
ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ……
.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΡΘΡΟ ,
.
ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ …………..
.
.
Η δημιουργία του Ελληνικού χρέους από το 1821 έως σήμερα
.
.
Όταν ομιλούμε για τη μακρόχρονη δημιουργία του Ελληνικού χρέους ουσιαστικά έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ απλό αλλά και περίεργο συνάμα ερώτημα:
Είναι δυνατόν μία τέτοια «φυσική» επιχείρηση με τέτοιο ουρανό και γή και θάλασσα να έχει ανάγκη δανεισμού ο οποίος τελικά θα την καταχρεώσει
αντί να προχωρήσει σε μία τέτοια ανάπτυξη η οποία κυριολεκτικά
θα την απογειώσει οικονομικά και όχι μόνο.
Η φυσική επιχείρηση είναι η Ελλάδα η οποία καταχρεωμένη
βαδίζει το δικό της Γολγοθά ο οποίος βέβαια εδώ και πολλά χρόνια έχει αποτυπωθεί ως σχέδιο στο μυαλό συγκεκριμένων ανθρώπων
διότι τέτοια πορεία μιάς χώρας μόνο τυχαία δεν είναι.
.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………….
.
Η μεγαλύτερη επιχείρηση του Ελληνικού κράτους μετά τους Παγκοσμίους πολέμους ήταν το δημόσιο
εκεί όπου οι Έλληνες δούλεψαν συστηματικά
και στο τέλος τον πλούτο τους τον έκλεψε η ενωμένη Ευρώπη.
.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……….
.
http://www.antibaro.gr/article/3742
.
.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
.
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
.