ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ Β' ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ :

Τα έχω γράψει αυτά πριν από αρκετούς μήνες σε κάποιο άλλο ιστολόγιο… συγκεκριμένα στης 9/11/2016 …»Η εξωτερική πολιτική των Η.Π.Α. θα αλλάξει μέσα στο 2017… τουλάχιστον όσο αφορά το Ν.Α.Τ.Ο. και την Ρωσία στην Ευρώπη. Θα δοθεί ρόλος στην Ρωσία… προς δυσμάς (το είδαμε να γίνεται όταν η Τουρκία πέρασε στην σφαίρα επιρροής της Ρωσίας) . Απεναντίας το βάρος της αμερικάνικης εξωτερικής πολιτικής, αλλά και στρατιωτικής μηχανής θα προσανατολιστεί προς Κίνα… μιας και γεωγραφικά, μπορεί κάποιος να πάει στον Καύκασο, εκτός μέσω Ρωσίας και Συρίας, και από την Κίνα!»

Βέβαια τζάμπα καίει η λάμπα στην χώρα των Ελλήνων, και λίγοι κατάλαβαν τι τους έγραφα, οι περισσότεροι χλεύαζαν, ειρωνεύονταν, και λοιδορούσαν.! Από την στιγμή όπου οι Χάζαροι τραπεζίτες έστησαν το 4ο Ράιχ, τότε οι Αγγλοσάξονες θα στήσουν την Τσαρική Ρωσία… και αν συνεχίσουν οι Χάζαροι να θέλουν να στήσουν ένα νέο μουσουλμανικό κράτος μεταξύ Χερσόνησο του Αίμου και Μέσης ανατολής… τότε από κοινού Αγγλοσάξονες και Ρώσοι θα στήσουν ένα Β΄Ανατολικό Ρωμαϊκό κράτος… τόσο απλά. Βεβαίως όλα αυτά γίνονται μέσα από το αίμα. Και κάτι άλλο όταν μιλάμε για «Αμερικανούς», θα πρέπει να διαχωρίζουμε τους Χάζαρους τραπεζίτες των Η.Π.Α. όπου για πατρίδα τους έχουν το μεταφερόμενο κεφάλαιο, από τους Αγγλοσάξονες αποικιοκράτες που μπορεί να έκλεψαν την βόρειο Αμερική κατασφάζοντας τους γηγενείς Ινδιάνους, αλλά αγαπάνε την πατρίδα τους! Οι Χάζαροι δεν έχουν πατρίδα… και αυτό οφείλεται στους Ρώσους.

 Ο άξονας Η.Π.Α. – Ελλάδος – Ισραήλ υπάρχει, για να είμαι ποιο συγκεκριμένος η Ελλάδα είναι ανύπαρκτη, και απλά θα πρέπει να θεωρείται ως ένα ενδιάμεσο δοχείο ανάμεσα στον άξονα Η.Π.Α. – Ισραήλ, και τίποτα άλλο, εξ΄άλλου οι πρόσφατες πτήσεις από τις πολεμικές αεροπορίες τόσο των Η.Π.Α. όσο και του Ισραήλ πάνω από την Αττική, προσδίδουν αυτήν ακριβώς την ανυπαρξίας μας… έστω και αν ο Καμμένος το παίζει Αρχιστράτηγος. Οι διεθνείς σχέσης των κρατών είναι πολυπλοκότατες και αλλάζουν από μήνα σε μήνα! Στον τομέα της Στρατηγικής αυτή χωρίζεται σε άμεση και έμμεση, η Τουρκία δεν πρόκειται να κινηθεί εναντίων των Η.Π.Α. με άμεσο τρόπο. Το γεγονός είναι ότι Η.Π.Α. και Ρωσία έχουν ήδη μοιράσει γεωγραφικά τις 2 ακτές του Αιγαίου, αυτό που μένει είναι ο ορυκτός πλούτος.

  Είναι καιρός να ενεργοποιηθεί το «Αραβικό Ν.Α.Τ.Ο.» και να αναλάβει πρωτοβουλίες… έχω γράψει και στο παρελθόν το τι θα επακολουθήσει, το πως και που θα ηττηθούν. Οπωσδήποτε απόρροια αυτού του γεγονότος θα είναι η διάλυση της Σ. Αραβίας όπως έχει… σε ένα από τα νέα κρατίδια που θα δημιουργηθούν, θα μεταφερθούν οι σουνίτικες μάζες από Χερσόνησο του Αίμου και Μικρά Ασία… αυτό το νέο κρατίδιο που θα φιλοξενήσει αυτόν τον πληθυσμό κατονομάζεται με θεολογικό γεωγραφικό όρο και όχι με εθνολογικό γεωγραφικό όρο, από τον Κοσμά Αιτωλό, ως «κόκκινη μηλιά»… η εξωτερική πολιτική των Η.Π.Α. είναι μια ιδιάζουσα κατάσταση που πάλλεται μεταξύ του Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ! Μιας και άλλοτε φέρεται εκ μέρους συμφερόντων των Χάζαρων τραπεζιτών, και ενίοτε εκ μέρους των συμφερόντων των Αγγλοσαξόνων, ενώ αυτά τα 2 αλληλοσυγκρούονται σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο, αυτή η ιδιάζουσα και καταστρεπτική σχέση, θα διώξει και θα διαλύσει σχεδόν όλα τα συμμαχικά κράτη ως προς τις Η.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: