ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗ

Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Η αλήθεια είναι ότι ένας μεγάλος διακρατικός πόλεμος στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, μετά την εκλογή Τραμπ αποσοβείται προς το παρόν… βεβαίως με την κατά ουσία εισβολή (δράση) των παράνομων, η λαθραίων σουνιτών μουσουλμάνων με τα  προβλήματα που αυτοί δημιουργούν στις κατά τόπους κοινωνίες, και χωρίς την οποιαδήποτε έγκριση των λαών που καλούνται στο όνομα αξιών και ιδανικών να τους φάνε στην μάπα, με το έτσι θέλω… σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις.

 Όσο αφορά τις πατριωτικές αντιδράσεις που θα υπάρξουν, θα γίνει μεγάλη προπαγανδιστική προσπάθεια από τους ιουδαιοχάζαρους και τα κατά τόπους τσιράκια τους, να τους κατατάξουν σε ακροδεξιές πλατφόρμες, σύμφωνα με τα στερεότυπα και αρχέτυπα του Γ΄Ράιχ…. στην Ελλάδα αυτή η προπαγάνδα θα παιχτεί στον μέγιστο βαθμό, και ειδικά κάτω από το βάρος της αποδοχής μεγάλου μέρους των λαθραίων, η παράνομων μεταναστών, που σύντομα (αναλόγως την ταχύτητα των πολιτικών πλέον εξελίξεων στην Ευρώπη), θα εισέρχονται από τρεις ηπείρους στην μητροπολιτική χώρα των Ελλήνων.

 Αυτούς είναι που ο Κοσμάς Αιτωλός αποκαλεί «Τούρκους»… και όχι τον τούρκικο στρατό. Επί των ημερών μας υπάρχουν 2 μεγάλες πατριωτικές κινήσεις σε δύση και ανατολή, που ΔΕΝ έχουν σχέση με ακροδεξιά πολιτικά κινήματα τύπου Βαυαρικού εθνικισμού.. μαύρου ήλιου κ.λ.π. και τα 2 αυτά κινήματα έχουν κοινό λόγο στην αρχαία Ελλάδα και ειδικά στην Σπάρτη… το πρώτο είναι το κίνημα «Μολών Λαβέ» στις Η.Π.Α. μιας και οι Αμερικάνοι πατριώτες δεν θέλουν επιβολή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, κάτι που περνούσε μέσα από τον αφοπλισμό τους

  και το δεύτερο κίνημα – ομάδα, είναι η «Σπάρτη» στην Νέα Ρωσία.


Αυτά  τα 2 πατριωτικά κινήματα έχουν σχέσις και επαφές μεταξύ τους! Δεν ήταν τυχαίες οι δηλώσεις του Πρόεδρου της Ρωσία Β. Πούτιν πριν 2 χρόνια περίπου , όπου σε μήνυμα του παρακίνησε τους Αμερικανούς πολίτες να μην παραδώσουν τα όπλα τους. Αυτό είναι ένα στοιχείο, ότι αυτό που γίνεται και στην δική μας εποχή, δεν είναι τωρινό αλλά πολύ παλαιό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και πως ειμαι σιγουρος οτι κι αυτες οι ομαδες δεν ειναι υποκινουμενες απο το συστημα για να γνωρισει και τους τελευταιους πατριωτες που θα μεινουν στο μελλον;
Το οτι αναφερθει το ονομα πουτιν δε μ' αρεσει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σίγουρος δεν θα είσαι ποτέ, στο σύστημα ανήκουν σχεδόν τα πάντα.!!
Απλά πλησιάζει η στιγμή που το σύστημα θα ανατραπεί...και θα έρθουν τα πάνω κάτω.Όχι μόνο ο Πουτιν...αλλά όλοι οι μεγάλοι τα τελευταία 2000 χρόνια ήταν όλοι απόλυτα ελεγχόμενοι η μάλλον ανήκαν στο σύστημα.