ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΞΕΚΙΝΗΜΑ Γ' ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Κείμενο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ : Όπως η πολιτική, έτσι και ο πόλεμος είναι τέχνη… ποιο συγκεκριμένα ο πόλεμος είναι με άλλο τρόπο πολιτική. Ο Ερντογάν μας λέει ότι μπορούμε με πολιτικό τρόπο να βρούμε λύση στα θέματα που αφορούν την Ελλάδα και την Τουρκία. Βεβαίως αυτά τα θέματα αμυντικής υφής αποτελούν αγκάθι για τα ελληνικά συμφέροντα, και αυτό είναι το αποτέλεσμα μακροχρόνιας πολιτικής εκ μέρους του πολιτικού κόσμου της νεότερης Ελλάδος. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπήρχε ούτε υπάρχει ένας νουνεχής λαός, που να εκλέγει πολιτικούς για το συμφέρον της πατρίδας, αλλά για το συμφέρον της πάρτης του… έτσι έχουμε δημαγωγούς και δημοσιοσχεσίτες ως κρατικούς εκπροσώπους που χρησιμοποιούν την πολιτική κατά το προσωπικό τους, δοκούν.

 Μετά την Συνθήκη της Μαδρίτης το 1997, και την αναγνώριση εκ μέρους της Ελλάδος περί ζωτικών συμφερόντων της Τουρκίας στο Αιγαίο… εάν και εφόσον δεν δεχθούμε να κάτσουμε στο τραπέζι της πολιτικής για να συνομιλήσουμε για το καθεστώς του Αιγαίου και μέχρι που φτάνουν τα ανεγνωρισμένα από την Ελλάδα ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας… τότε από το 2018 – 2020, θα φύγει από το πλάνο η πολιτική… και θα μπει η έμμεση στρατηγική! Βλέπε Κύπρο 1974 και Κόσοβο 1999…θα χρησιμοποιηθούν οι μάζες των λαθροεισβολέων  μουσουλμάνων (Τούρκων) που βρίσκονται στο εσωτερικό της Ελλάδος, όπου καλέστηκαν εδώ, με προτροπή του πολιτικού προσωπικού (και όχι μόνο) της χώρας… θα στηθούν εξεγέρσεις περί ελευθεριών και ανθρώπινων δικαιωμάτων, τουλάχιστον σε όλα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αλλά γιατί όχι και τις ενδοχώρας… θα υπάρξουν λεηλασίες δημόσιων κτιρίων, θα υπάρξουν νεκροί κ.λ.π. ότι βλέπουμε στην Συρία, θα τα δούμε και εδώ.

Εκεί  θα επέμβει ο ελληνικός στρατός, όπου θα διαταχθεί να αφήσει την κουτάλα σίτισης των λαθραίων και θα πιάσει το τουφέκι… και αυτό θα είναι η θρυαλλίδα για να ξεκινήσει μια άμεση διεθνή προπαγάνδα περί του ότι είμαστε ξενόφοβοι…. ρατσιστές… και φασίστες! Εξ΄άλλου κάτι ανάλογο δεν έγινε πριν από 6 χρόνια που μας έλεγαν κλέφτες… απατεώνες… λωποδύτες και μας διέσυραν διεθνώς κ.λ.π. επειδή οι δημοσιοσχεσίτες που το παίζουν πολιτικό προσωπικό με σχέδιο πρόδωσαν την πατρίδα χωρίς να πέσει τουφεκιά; Αυτή η επερχόμενη προπαγάνδα (το ίδιο είχε γίνει χρησιμοποιώντας κάποιοι τον Μακάριο, το 1974 από το βήμα του Ο.Η.Ε. αλλά και στο Κόσοβο το 1999 όταν το Ν.Α.Τ.Ο. βομβάρδιζε την Σερβία) θα είναι το σήμα για την έλευση του τούρκικου στρατού σε κάποιο νησί του Β. Αιγαίου (το νησί είναι γνωστό), στο όνομα της συνύπαρξης των 2 λαών… της αυτοδιάθεσης της ελευθερίας… και της εγγύησης στην ειρήνη!!!

 Θα υπάρξουν αψιμαχίες 36 η 72 ωρών… και μετά θα πάμε όλοι μαζί σε ένα κοινό τραπέζι, ώστε να βρεθεί πολιτική λύση… ακριβώς την πολιτική λύση που λέει τώρα ο Ερντογάν. Εκεί υπό το βάρος της πραγματικότητας τόσο των μνημονίων, των λαθραίων, της διεθνούς κατακραυγής και του τούρκικου στρατού, θα δώσουνε (ο πολιτικός, στρατιωτικός, εκκλησιαστικός και δικαστικός κόσμος) τουλάχιστον το μισό Αιγαίο… και τα Αλβανά θα πάρουν για αντίδωρο την ένωση με το Κόσοβο… μετά θα ξεκινήσει ο Γ΄Βαλκανικός πόλεμος και η αναθεώρηση της Συνθήκης του Βουκουρεστίου.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: