ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :  
 
Ήδη από το 1955 και τα «Σεπτεμβριανά» ξεκίνησε το ξήλωμα της Συνθήκης της Λωζάνης εκ μέρους της Τουρκίας. Ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδος, βούβα.. ησυχία γιατί κοιμόμαστε! Αργότερα το 1997 ήρθε η σειρά για την Συνθήκη της Μαδρίτης απόρροια της νύκτας των Ιμίων… αναγνωρίστηκαν ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο, κάτι που αναιρεί την Συνθήκη της Λωζάνης!… 2009 ο τότε υπ. Εσωτερικών και νυν Πρόεδρος Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλος, στο τότε ραμαζάνι στον νομό Αττικής, πήγε ως επισκέπτης… και κάλεσε όλους τους μουσουλμάνους που κατοικούν στην Ελλάδα, να φέρουν και τις οικογένειες τους!!! Τον άκουσαν και τις έφεραν!… Το 2016 ο σημερινός Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας δήλωσε απερίφραστα ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ… και τώρα ξαφνιάζει κάποιους, ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας, δηλώνει περί αναθεώρησις της Συνθήκης της Λωζάνης!

 Οι λαθρομετανάστες που αποτελούν τον πολιτικό μοχλό πίεσης και συνάμα την βασική εμπροσθοφυλακή του τούρκικου στρατού, θα γαμήσουν στην τελική τους περισσότερους από εσάς και αυτό είναι κάτι που σας το είχα γράψει ήδη από το 2012-2013 σε διάφορες ιστοσελίδες… αλλά που τότε δεν το καταλάβατε!… και πέρασε χωρίς να γίνει καν αντιληπτό. Και ενώ θα σας γαμάνε θα περιμένετε εν αγωνίως να εισβάλει ο τούρκικος στρατός, μιας και οποιαδήποτε πολεμική πράξει θα σημάνει διαγραφή του χρέους των δανειστών μας, κάτι που δεν το θέλουν οι ιουδαιοχάζαροι τραπεζίτες και άπαντες οι «σύμμαχοι» μας!

 Υ.Γ 1 .Μετά την έξοδο μας από το € να περιμένετε κάποιο στημένο στρατιωτικό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας και αυτό τυπικά μόνο και μόνο για να οδηγηθούμε στο τραπέζι του επίσημου διαμελισμού της νεότερης Ελλάδας… μέχρι τότε 2018 – 2021… σας εύχομαι ολόψυχα καλά γαμήσια με τους λαθραίους!

Υ.Γ 2.  Η καριόλα η κ. Τασία που είναι; Μην νομίζεται ότι σας έχουμε ξεχάσει… σας θυμόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: