ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: To τάγμα Skull and Bones είχε δραστηριοποιηθεί και στην Κίνα,βοηθώντας το κουμμουνιστικό κόμμα να καταλάβει την εξουσία.

Διάβασα τις προηγούμενες μέρες δύο ειδήσεις την μια την έκανα και ανάρτηση, αυτή
https://www.nextbigfuture.com/2018/02/china-shows-stealth-drone-that-appears-to-copy-the-us-x47b-drone.html
Και η άλλη αυτή:
https://www.nextbigfuture.com/2018/02/china-reveals-military-exoskeletons-which-are-behind-current-us-exoskeletons.html

Tι καταλαβαίνουμε από αυτό που διαβάζουμε...ότι κάποιο Ιερατείο έχει αποφασίσει η Κίνα να παίξει τον ρόλο μπαμπούλα.Για να γίνει αυτό πρέπει να διαθέτει Ισχυρή Στρατιωτική και Τεχνολογική Υπεροχή....Καθώς και Στρατό αντάξιο.Σήμερα η Κίνα εάν επιλέξει πόλεμο με την Δύση Δεν έχει ούτε την Ισχύ της Ρωσίας.Αρα σαφώς και δεν είναι έτοιμη για τον ρολό που τις ετοιμάζουν.....Ερώτηση... ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΧΥ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΞΕΛΗΓΜΕΝΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ;;;;
Απάντηση  οι Η.Π.Α ....ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ.;;;;ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΚΟΛΛΟΣΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΙΝΑ.;;;

Γιατί οι  Η.Π.Α. τρομπάρουν τον Κινέζικο Δράκο, για να τον φουσκώσουν και να δείχνει τρομακτικός. Με σκοπό να παίξει στην Ασία, το ρόλο του μπαμπούλα που παίζει σήμερα η Ρωσσία στην Ευρώπη. Και σε δεύτερο χρόνο, να αλληλοεξοντωθεί με τη Ρωσσική Αρκούδα.
Για να γίνει αυτό, μετέφεραν παραγωγικές μονάδες από την Αμερική στην επικράτειά της. Και αφήνουν τους Κινέζους να τους κλέβουν κανένα μυστικό, όπως έκαναν παλαιότερα με τους Ρώσσους. Στους οποίους έδωσαν οι ίδιοι την τεχνολογία για την ατομική βόμβα, κάνοντας ότι δεν ήξεραν πως τους κατασκόπευαν.
Η μεταφορά της παραγωγής στην Κίνα, ήταν ο μόνος τρόπος να την αναστήσουν. Και ταυτόχρονα, εξυπηρετούσε την εφαρμογή της θεωρίας του ορνιθοτροφείου του Όργουελ. Πως όσες και να γίνουν οι κότες, από το ίδιο καλαμπόκι θα φάνε.
Άρα ένα μέρος έπρεπε να αφαιρεθεί από τις Αμερικάνικες κότες και να δοθεί στις Κινεζικές.

 Επειδή όμως ο κόσμος μας είναι τελικά χαοτικός και όχι όσο γραμμικός θα ήθελαν, οι εγκέφαλοι που απεργάζονται αυτά τα σενάρια, ισχύει συνήθως η ετερογονία των σκοπών.
Οπότε οι σχεδιασμοί των Αμερικανών να ντοπάρουν και τους δύο μονομάχους, για να τους βάλουν στην αρένα, να κατακρεουργήσει ο ένας τον άλλον, έχοντας κρατήσει για τον εαυτό τους το ρόλο του Καίσαρα, που θα ανυψώσει η θα κατεβάσει τον αντίχειρα, για να καταδικάσει σε θάνατο η να χαρίσει τη ζωή στον έναν η τον άλλον, σκουντουφλάνε σε αρκετά σημεία.
Την εξέλιξη μπορούμε να την εικάσουμε, αλλά σίγουρα όχι να την προβλέψουμε.Βέβαια οι Κινέζοι τρέφουν αβυσσαλέο μίσος για ολόκληρο τον Δυτικό κόσμο...κατά οτιδήποτε Δυτικού. Δεν έχουν ξεχάσει την Αγγλική καταπίεση και τους πολέμους του οπίου.Η Κίνα είναι τελείως διαφορετική περίπτωση από την ΕΣΣΔ. Υπάρχουν εδώ και 50 χρόνια προβλέψεις, που λένε ότι.." κάποια στιγμή, ο κόσμος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Κίτρινο Κίνδυνο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: