ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Γράφει ο ΑΡΡΙΩΝ :

Αφιππεύσαμεν εις τους πρόποδας του φανταστικού.
(Εκδρομικοί νομάδες. Πεζοπόροι κολυμβηταί.
Νάρκισσοι εν αποστρατία, δορυφόροι του θαυμασμού!)
Εκεί κατεθέσαμεν την πανοπλίαν ημών. Γονυπετείς ηνάψαμεν
εν τωι της σελήνης βωμώι την νυκτερινήν πυράν του ενθουσιασμού.

Οι ακαριαίοι έρωτες ατελέσφοροι μανίαι,
αι δε των σωφρόνων φιλίαι πεζή μακαριότης.
Παθών ριπαί, συγκινήσεις αναίτιοι, ματαιότητος
άβυσσοι, αγχιθέοις προστασίας ανεπίτρεπττα.
Μόνον αι της ευτυχίας ηνθισμέναι αναπνοαί.
το τε της αθανασίας εκστατικόν ρίγος.

Ουκ έστι μείζον κακόν του έχειν δια τα χείρω την
καλυτέραν άποψιν δια δε τα καλλίτερα την χειροτέραν.
Απολώλεκας όλας τας πυξίδας και τας αγκύρας των άστρων.
Gli amici dove essere come I soldi. Non falsi.
Έλλην, το καλύτερο είδος ανθρώπου. Χατζηέλλην το χειρότερο.

Τις και τι αν είποι! Σκιάς εξάρτημα ο άνθρωπος.
Ειμαρμένης αναλώσιμον άθυρμα.
Εν πολλοίς απλήστως πάσχων, εν ολίγοις στερητικώς υποφέρων
Αγνώτις των πρώην, έρμαιον των παρόντων, χρεώστις των επομένων.

Αλλά όταν στρέφη άνω το βλέμμα και ουρανίας υψών χείρας
ο ούτος άθλιος οδίτης, όλος διάπυρος ικεσίας,
όλος το πλάτος της υπομονής, ευχάς αναπέμπων,
ουχί γυφτοεπαιτικώς βέβαια αλλά δια καθαράς καρδίας
και ακμαίου συνειδότος , τοις αθανάτοις και αωνίοις….
τότε ουκ ανωφελώς επιστρέφει ούτος οίκαδε
ουδέ άνευ δώρων αφανών και μουσικών, θείας γαλήνης
οράμασιν εμπεπλουτισμένος, ανθοστεφής θαυμάτων
τε και ως έμπλεως χαρίτων θεός απαυγάζων.

30 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Cammino attraverso le notti d'estate
il juke-box suona piano
ieri tutto andava troppo veloce
oggi si muove troppo piano


https://www.youtube.com/watch?v=WtDS--A9q-I

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Αυτό μάλιστα!

Αιθεροβασίη...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα αγαπητέ μου φίλε χα χα επιτέλους βρήκα κάτι που σου αρέσει όσο και μένα.!!

Πιάνο και βιολί...το τέλειο "πάντρεμα".

https://www.youtube.com/watch?v=mZapeCW_QPY

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



https://www.youtube.com/watch?v=zOvsyamoEDg


Και ω, τι ωραίος κόσμος, ο (προ αβρααμικής επιδημικής πνευματικής λέπρας)
βορειοδυτικός φυσιόρρυθμος και φυσιολατρικός κόσμος, μπαμπά!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Νομίζω αυτό το τραγούδι(σουηδική μπαλάντα της μεσαιωνικής εποχής) θα σου αρέσει...μιλάει για την ιστορία μιας μάγισσας...που την λένε bergatrollet (από τη δανέζικη λέξη trylle, ‘μαγεία’).Εξιστορεί την απεγνωσμένη προσπάθεια μιας μάγισσας να λύσει την κατάρα που την έπληξε, μέσω του γάμου με ένα νεαρό άνδρα, που ονομάζεται Herr Mannelig.

https://www.youtube.com/watch?v=4bDD-CaUkk8

Υπήρξε μια εποχή που οι άνθρωποι ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Προκατακλυσμιαία αυτό.

ΑΘΗΝΑ είπε...

Και το πιανο και το βιολι αλλα και το φλαουτο ειναι υπεροχα ....αλλα οπως ελεγε και ο Καρουζο ..το πιο τελειο οργανο ειναι η ανθρωπινη φωνη !!

Ενα δειγμα ...ντυμενο με τα κελτικα χρωματα της μητερας Γης!


https://youtu.be/8PSFN2r6bXY


Αθηνα

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Ήξεραν πολύ καλά οι αρχαίοι λαοί και μύθοι τοποθετούντες τον παράδεισον αυτών ουχί εις το αόριστον και νεφελώδες μέλλον όπως διεστραμμένως οι της σήμερον αλλά εις το πραγματοποιηθέν και μημονευόμενον χρυσούν παρελθόν της ανθρωπότητος ότε οι θνητοί ήσαν μαθηταί (μα-θητεύς- Θησεύς), συνομιληταί και ομοτράπεζοι των ουρανίων αθανάτων πατέρων αυτών. Οι δε ουρανοί ήσαν ανοικτοί και βατοί τοις πάσιν αν-ελθείν βουλομένοις.

Τώρα σιωπή,λήθη, αυτομαστίγωσις και μαρτυρική αναμονή.

Ει και προφανώς και τούτο δει εμπεριέχεσθαι εις το του αποθανατισμού μάθημα της Δίκης, εν τούτοις ου δει είναι ημίν απαραιτήτως και το πλέον ηγαπημένον.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αυτόν τον Παράδεισο τον βρόμισαν τον μόλυναν, με ψευτιές θρησκείες και με εσωτερισμούς οι οποίοι, κατά την γνώμη μου, είναι το ισχυρότερο εργαλείο των πονηρών ιερατείων για να κρατούν τους, αβασάνιστα σκεπτόμενους ανθρώπους, ναρκωμένους με ασυνάρτητες φλυαρίες, με πράσινα άλογα και με ενοχλητικές αερολογίες μακριά από την αλήθεια.

Η μέθοδος αυτή δεν είναι σημερινή αλλά πάει πολύ πίσω. Ο εσωτερισμός η θρησκείες , ήταν το όπλο μιας υποδεέστερης νοημοσύνης αλλά αρκετά πονηρής, έντυσε την άγνοια του με παραμύθια και έτσι κατάφερε και παγίδεψε τα καλύτερα μυαλά των ανθρώπων σαν μια κακιά μάγισσα για να τα ελέγχει.Το αποτέλεσμα το βλέπεις παντού γύρω σου αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ .

Σήμερα φαίνεται να κυβερνά η «Ηλιθιοκρατία» σ’ όλο της το μεγαλείο και δεν ενοχλεί κανένα. Μυαλά γεμάτα δεισιδαιμονίες, φοβίες, και εξαρτώμενα από προφητείες είναι ό,τι χρειάζεται σήμερα το πονηρό ιερατείο.Προφητεύει κανείς μόνο όταν γνωρίζει, ποτέ όμως μέσα από την άγνοιά του.

Οι Έλληνες δεν προφήτευαν. Προφήτευαν μόνο οι εισαγόμενες ιέρειες που μας κουβάλησε ο Καδμειακός συρφετός που εισέβαλε στην Ελλάδα και μέσα από αυτές φρόντιζε ο Πύθωνας να κόβει και να ράβει στα μέτρα του...μέσα απο τα διάφορα μαντεία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αφήνω όμως ένα "παράθυρο" ανοιχτό για όποιον θέλει να «δει» και να «ακούσει» και να ελπίζει για την συνέχεια μέχρι την εμφάνιση των Ηλιακών Ελλήνων, αυτών που θα δώσουν τέλος στην σήψη και στην πνευματική κατάπτωση που επικρατεί σήμερα.

Ένα παράθυρο, μια "Πόρτα" ανοικτή στην ελπίδα και στο φως...που μόνο οι Ηλιακοί Έλληνες μπορούν να δώσουν στον Κόσμο ,άλλωστε το όνομα ΕΛΛΗΝ δηλώνει κάποιον με συγκεκριμένες ικανότητες-ιδιότητες.
Όσοι είναι εθελόδουλοι μπορεί να βολεύονται με όποια αλλαγή αφέντη...οι Έλληνες όμως θέλουμε να είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
Δεν γουστάρουμε ούτε παπάδες ούτε ραβίνους ούτε μουλάδες ούτε κανέναν που θέλει να βάλει σε καλούπια/κουτάκια το ΠΝΕΥΜΑ μας.Είμαστε άλλωστε και οι μόνοι (οι Έλληνες) που φέρουμε γονιαδιακά την Γνώση....και Γνώση= Γόνου Ώση.." το γόνο ωραϊζω, τον ορό αγνίζω."

Και η γονιδιακή Γνώση είναι πολύ πιο δυνατή και καλύτερη από την επίκτητη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Αθηνά...αυτό το τέλειο ανθρώπινο μέσο επικοινωνίας η φωνή η αλλιώς Αυδή=ανθρώπινη φωνή, ομιλία...και αυδάς=οι φωνές το πρώτο συνθετικό της λέξης είναι το Αυε που όταν είναι με ψιλή σημαίνει φωνάζω αλλά΄με δασεία σημαίνει ανάπτω πυρ.!!

Και είναι απόλυτα ορθό γιατί για να αποκτήσει ομιλία ο άνθρωπος έπρεπε πρώτα να πάρουν ¨φωτιά" κάποιες εγκεφαλικές του συνάψεις στο αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου του, το οποίο είναι υπεύθυνο για την αντίληψη του χρόνου, την ΟΜΙΛΙΑ , τη γραφή, την αντίληψη του λόγου, τον συμβολισμό, τη λεκτική μνήμη, την αναλυτική σκέψη.

" φωνῇ ὁμηρεῦσαι· τῶν δ᾽ ἀκάματος ῥέει αὐδὴ
ἐκ στομάτων ἡδεῖα· γελᾷ δέ τε δώματα πατρὸς 40
Ζηνὸς ἐριγδούποιο θεᾶν ὀπὶ λειριοέσσῃ "

Ησίοδος Θεογονία.

ΑΘΗΝΑ είπε...

"...το Αυε που όταν είναι με ψιλή σημαίνει φωνάζω αλλά΄με δασεία σημαίνει ανάπτω πυρ.!!...."

Eντυπωσιακο!!, Οπως και με την " ΑΦΗ " που σημαινει ειτε αγγιζω ,οταν αναφερομαστε στην αισθηση, ειτε στο αναμμα της φλογας ,δηλ πυρ...

Ειναι τυχαιο οτι εμπλεκεται το πυρ ,σε δυο διαφορετικες οψεις της ανθρωπινης εκφρασης,οπως το αγγιγμα και η φωνη ; Και τα δυο δονουν τον περιβαλοντα χωρο και οτι βρισκεται μεσα σ'αυτον..

Αθηνα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Θυμάσαι τι έγραφα αγαπητή Αθηνά στο θέμα με τίτλο " ΗΛΙΟΣ/ΖΕΥΣ" για την αφή ;;; Όχι δεν είναι ΤΥΧΑΙΟ που το ΠΥΡ εμπλέκεται σε δυο διαφορετικές όψεις της ανθρώπινης έκφρασης,όπως το άγγιγμα και η φωνή...η ΔΟΝΗΣΗ επίσης παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.


" Η έτεροι έννοια της λέξεως «αφή», προδίδει την…. αφή φωτός! Διά της ωλενίνης αίγας, εκ του άπτω, ανάπτω, συνάπτω (ενώνω, η γεφυρώνω), βάζω φωτιά, εκ πυρώνω τι, κ.λ.π. τα κέντρα της φυτοψυχής (έσχατος εγκέφαλος) με τα κέντρα της θυμοψυχής (μέσος εγκέφαλος). "

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η υπερλειτουργία του εγκεφάλου σου/μας αναπτύσσει γύρω σου/μας έντονο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Ανώνυμος είπε...

οι πονηροι ειναι οργανικες πυλες η επιτυχημενοι ψυχοπαθεις,απο την μεση και πανω δεν εχουν τσακρας ειναι φυλες που εκαναν καπιοι αληταραδες αρχοντες καποτε για να μολυνουν την γαια με σκατανθρωπους,καποιος ομως πρεπει να τους κανει αλοιφη για τους καλους χωρις αισθηματισμους και αλλες μπουρδες,αλλοιως την εχουμε βαμενη αυτοι ειναι ακομα και δικοι μας ανθρωποι που μας γαμανε την ζωη.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Πρβ. και αυ-γή και αυ-λή λατ. albus, -a, -um, = ο φωτεινός, -ή, -ον
και Άβ-ελ όνομα αλληγορούν την λευκήν φυλήν, την εν τω απωτάτω μυθικόν ιστορικόν παρελθόν εν πάση Ασία γενοκτονηθείσαν υπό του Κάιν (αναγραμματιζόμενον δίδει Κίνα, Σίνα, Σίνις ο πιτυοκάμπτης, ο οιονεί μάστιξ του θεού.)
Η Π.Δ. είναι ασιατικής θρησκευτικής καταγωγής, της κιτρίνης ερπετοειδούς φυλής (κακέκτυπον της δίας φυλής), της υπό των ανθρωποκτόνων Κρονίων και των ερπετικών ουρανίων κατασκευαστών της προγραμματισμένης γονιδιακώς δια το ¨αυξάνεσθαι και πληθύνεσθαι και κατακυριεύσασθαι (= κατασφάξατε ) την γην και ουχί φυσικά, ελληνοπρεπώς και θεοπρεπώς, ¨εκπολιτίσατε, εξευγενίσατε, αποθανατίσατε...¨

Απόγονοι αυτών οι μογγολοεβραιογερμανότουρκοι κ.λ.π. κ.λ.π.

ΑΘΗΝΑ είπε...

"......Διά της ωλενίνης αίγας,..."

Eιμαι σιγουρη οτι αυτο ειναι σημαντικο κλειδι....μπορεις να εξηγησεις περαιτερω;;



@ Aνωνυμον

Μπορει ..και να μην ειναι ετσι ακριβως ,οπως τα περιγραφει ο Ι.Μαγγος .


Αθηνα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Aγαπητή Αθηνά

Η μυθολογική Ωλένη, η άλλως Αμάλθεια (τροφός του Διός), είναι στην ιατρική μέλος οστούν του βραχίονα, που αυτός με την σειρά του αποτελεί ένα πολύπλοκο αισθησιοκινητήριο όργανο νευρώνων όπου μετέχει στην γλώσσα του σώματος, κυρίως δια της αφής.

Ο αριστερός βραχίονας έχει σχέση με την Καρδία...αλλά και με την Αιγίδα της θεάς.!!! Δες εδώ :

http://www.hellinon.net/AthensGod.files/image006.jpg

Aπο τι αποτελείται το μυαλό;; Από νευρικές-ηλεκτρικές παλμικές δονήσεις (παλλάδα δεν την λένε την θεά;;)που διαχέονται παντού. Όμως η μεγαλύτερη ενέργεια που εκβάλλεται στον χώρο γύρω μας, προέρχεται από την Καρδία.!!! Σε μια ακτίνα περίπου γύρω στα 2-3 μέτρα γύρρω μας μπορεί να ενωθεί με την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που δημιουργείται και από τον εγκέφαλο μας ώστε να πολλαπλασιαστεί αυτή η ΔΥΝΑΜΗ με αποτέλεσμα την ΕΚΠ-ΠΥΡΩΣΗ.!!

Μέχρι να μάθω να ελέγχω την εκπύρωση μου έκαψα πολλές ηλεκτρικές συσκευές στο σπίτι και όχι μόνο....άφησα ένα οικοδομικό τετράγωνο δίχως ηλεκτρικό ρεύμα, στο Νότιο Ημισφαίριο (Αυστραλία) εκεί που βρίσκεται ο δάσκαλος μου...όταν τον είχα επισκεφθεί νοητικά.!! Την άλλη μέρα μου είπε ότι πρέπει να μάθω να ελέγχω αυτή την δύναμη...διότι θα θα είχα ΤΙΜΩΡΙΑ .!! χα χα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...


Ο εγκέφαλος δεν είναι κάτι το μηχανικό αλλά σχετίζεται , όπως και όλο το σώμα (dna) με τα ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.
Μέσα στο μπλόγκ του εργάκια ο αγαπητός ΑΡΡΙΩΝ με αποκάλεσε " Υπέρθυμο" πόσο δίκιο έχει...Θυμός Αδένας....

Θυμαίνει= Οργίζεται
Θυμαλγία= την Ψυχήν αλγείν ποιούντα (την κάνει να πονάει)

Δηλαδή πυρακτώνει την ψυχή....με την δημιουργία σπινθήρων.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ γράφεις :

" Απόγονοι αυτών οι μογγολοεβραιογερμανότουρκοι κ.λ.π. κ.λ.π. "

Oι χαζάροι η αλλιώς HAN-AZIR ανήκουν στην ουρολοαλταική φυλή της περιοχής Μογγολίας....δηλαδή πρόκειται για Μογγόλους που είχαν και αίμα της κίτρινης φυλής....όπως μας πληροφορεί και ο ιστορικός L.DINDORT (HISTORIA GRAECI MINORES.R.1,1870 LEIPZING)....

Εκτός αυτού δεν ανήκουν όλοι οι Γερμανοί στην λευκή πελασγική φυλή είναι Τεύτονες.!!
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82_(%CE%BB%CE%B1%CF%8C%CF%82)

Και άλλο Γερμανικοί Λαοί και άλλο Γερμανοί....μέσα σε αυτούς τους γερμανικούς λαούς οι εθνολόγοι βάζουν και τους Γότθους και Βησιγότθους (μην ξεχνάμε τον Αλάριχο τι καταστροφές και σφαγές έκανε στην Ελλάδα) ακόμα και το όνομα Germanus είναι λατινικό και χαρακτηρίζονταν με αυτό όλα τα βαρβαρικά φύλα που πέρασαν τον Ρήνο και πέρασαν έτσι σε περιοχές της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας . Οι Γερμανοί δεν κατοικούσαν από πάντα σε αυτές τις περιοχές που κατοικούνε τώρα....ήρθαν σε αυτές , από τα εδάφη που σήμερα βρίσκονται η Πολωνία και η Λευκορωσία, σπρωγμένοι από τους Σλάβους ....στον νέο τόπο κατοικία τους ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΕΛΤΕΣ , τους οποίους με την σειρά τους θα ΑΠΩΘΗΣΟΥΝ προς τις περιοχές της Γαλλίας (αυτοί ήταν οι πελαασγική καταγωγής πληθυσμοί) αλλά αυτοί οι Κέλτες πάλι ΔΕΝ ήταν ΓΗΓΕΝΟΙΣ ΕΚΕΙ (στην σημερινή Γερμανία)....όταν είχαν πάει να κατοικίσουν την περιοχή της σημερινής Γερμανίας συνάντησαν εκεί ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΦΥΛΑ, τα οποία διασκόρπισαν προς Εσθονία, Φιλανδία, και Ουγγαρία.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Οι Χαζάροι ΔΕΝ ανήκουν στην λευκή Φυλή, μπορεί να έχουν τώρα λευκό δέρμα αλλά στην πορεία ΑΣΠΡΙΣΑΝ με προσμίξεις με άλλες φυλές. Δες αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ λίγο ξανά τον μύθο του Ηρακλή και των Κερκοπιθήκων ...ακόμα και σήμερα οι απόγονοι αυτών οι χαζάροι Λόρδοι Άγγλοι Σερ έχουν ουρά.!!!

Χαρακτηριστικό δείγμα Χαζάρου ο παρακάτω :

https://4.bp.blogspot.com/-MqVs_7b7UJs/VOTsh_GwKLI/AAAAAAADbnw/2ufiw5BhMQQ/w1200-h630-p-nu/unnamed.jpg

Πρόσεξε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τα μάτια του, τα αυτιά του, τα φρύδια του (αν βέβαια τα ξεχωρίσεις) μπορεί να έχει λευκό δέρμα....αλλά ΔΕΝ ανήκει στην λευκή φυλή , είναι καθαρόαιμος χαζάρος.....είναι αυτοί που τους ξέραμε παλαιότερα ως Χαλδαίους. Ο Όμηρος τους ονομάζει "Άλυβες" μεταπεσόντων σε " Χάλυβες" και μετά σε " Χαλδαίους" από παραφθορά και μεταποίηση της λέξεως. Στην Ιλιάδα αναφέρονται ως σύμμαχοι των Τρώων ...ο Στράβων αναφέρεται σε αυτούς και τους ονομάζει Χαλδαίους ...που απο τα αρχαία χρόνια σήμαινε τον αγύρτη, τον περιπλανώμενο (θυμίζει μήπως κάτι;;), τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ...σύμφωνα με τον Ηρόδοτο οι Άλυβες κατοικούσαν στα σημερινά σύνορα Γεωργίας-Τουρκίας...ακριβώς εκεί όπου βρίσκονταν το βασίλειο των Χαζάρων....πριν τους το διαλύσουν οι Ρώς η Ρώσσοι....για αυτό και τους μισούν τους Ρώσσους.

https://books.google.gr/books?id=rbJfAAAAcAAJ&pg=PA245&lpg=PA245&dq=%CE%A7%CE%91%CE%9B%CE%94%CE%91%CE%99%CE%9F%CE%99&source=bl&ots=2ogYtLdqNd&sig=TYfpLMfGisuYU9IQFUSzU8UbAV0&hl=el&sa=X&ved=0ahUKEwjujJKB_fzLAhWIESwKHV_JBlE4FBDoAQgeMAI#v=onepage&q&f=true

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Από κιτρίνης φυλής άρξασθαι: Σίνες, (πρβ. Σίνυς ο πιτυοκάμπτης, χερσόνηος του Σινά, Σιών, σιωνισμός,) Κορεάται (Πρβ. Κοραής, Εβρ.ονομα Κορρές, συγγενές Κορεατικόν και Εβραϊκόν αλφάβητον.)
Μετά την γενοκτονίαν των ειρηνικών λευκών της Ασίας αλλά και των Αιθιόπων (=νέγρων) αί όσαι επιζήσασαι λόγω κάλλους γυναίκες αυτών προσμιγείσαι τοις κιτρίνοις εδημιούργησαν τας μελανομογγολικάς (π.χ. Ινδονήσιοι) και λευκομμογγολικάς φυλάς αίτινες μετά την σταδιακήν τήξιν των παγετώνων εξετράπησαν δυτικώς προβάντες εις σφαγάς, δηώσεις, κατάκτησιν και εγκατάστασιν επί των πεπολιτιμένων πόλεων της Μεσογείου και της Ευρώπης.

Η εισβολή αύτη λαμβάνει την ¨Αποκαλυπτικήν¨ ολοκληρωτικήν μορφήν αυτής σήμερον βάσει Κρονοατλαντείου προελετημένου σχεδίου δια πλήρη πλανητικήν γενοκτονίαν των δίων και μη αμιγώς κιτρίνων φυλών. (Οι Μογγόλοι κάνουσι απλά την βρώμικην δουλειά των αοράτων και υπούλων υποκινητών αυτών κιτρίνων. )

Η Κίνα εστί η κρυφή μήτηρ του διεθνούς κομμουνισμού διό και παραμένει εκεί
ακμαίος παντού αλλού καταρρεύσαντος.
Το κόκκινον, το ηγαπημένον χρώμα του φοινικικής καταβολής κομμουνισμού αλλά και του αίματος των προσφερομένων εις τον βωμόν του Φοινικού θεού Μολώχ ανθρωποθυσιών (μακρινός αυτού απόηχος η διονυσιακή μυστηριακή ωμοφαγία αλλά και η εκλεπτισμένη, μαυρομαγική κατ' ουσίαν, συμβολική μυστηριακή πόσις σώματος και αίματος του χριστιανισμού (χριστιανισμός-κομμουνισμός, εβραϊκής εμπνεύσεως αμφότεροι.)

Κοχλίας (το όστρακον εξαγωγής του πορφυρού χρώματος όπερ εμπορεύοντο και δι΄αυτού εθησαύριζον οι φοίνικες), (πρβ. κόκκινο < κόχ-κινο) Κολχίς, Χαλ-κός <Καλκός (= κόκκινος) Χαλδαίος (= ο κόκκινος), Χαζάρος < Χακ-ζάρος (ο κόκκινος), Χαλκούν Ησιόδειον γένος όπερ εξολώθρευσεν ο Δίας δια την εγκληματικήν και πολεμοχαρή φύσιν αυτού. Άρης, ο κόκκινος πλανήτης κ.λ.π.




,


ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Ίνα μη λάθω: Η δία λευκή, ελληνική φυλή έχει τον λωβόν του ωτός κρεμάμενον και μη εφαπτόμενον της παρειάς. Ο Χαζάρος είνε γέννημα χονδρειδούς και μοχθηρού ουρανίου αντιθέου γενετιστού. Κακέκτυπον του δίου αρχετυπικού ανθρώπου.
Διό και ελύσσαξαν του αφανίσαι την ελληνικήν φυλήν. Ίνα μη φαίνηται η ανατομική κατωτερότης και ασχημία των...
Και ου μόνον κατά των ζώντων ελυσσάξασι αλλά και κατά των αψύχων πλην περικαλλών ανδριάντων των αναπαριστώντων αυτούς και τους ουρανίους και αθανάτους πανευμόρφους θεούς πατέρας αυτών. (Εις έδαφος τεμαχισμένα φέρειν. Είδωλα δαιμονικά τάχα μου, τάχα μου!)
Αλλά και οι πρόγονοι ημών σοφαί κεφαλαί. Γυμνολάτραι, ολόγυμνοι και απερίτμητοι. δεκάδες χιλιάδες ανδριάντων και προτομών και παραστάσεων ανθρώπων και θεών.
Ως μη έχοντες κρύψαι ουδέν γενετικόν ελάττωμα και ωσεί λέγοντες τοις επομένοις:
Ιδού ο γνήσιος ανθρωπότυπος Προσοχή εις τας απομιμήσεις. Υπάρχει κίνδυνος θάνατος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ γράφεις :

" Ο Χαζάρος είνε γέννημα χονδρειδούς και μοχθηρού ουρανίου αντιθέου γενετιστού. Κακέκτυπον του δίου αρχετυπικού ανθρώπου."

Όλοι αυτοί είναι υβρίδια (Σίνες-Χαζάροι και άλλοι)...και δημιουργήθηκαν μέσα στο γενετικό εργαστήριο του δημιουργού τους.Το αίμα του δημιουργού τους τους έκανε υβρίδια ...για αυτό και υπάρχει εντολή ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ τους εκεί μέσα απο τον ίδιο τον δημιουργό τους.
Μέσα εκεί κρύβονται οι "προγονικές του μνήμες" αλλά και οι προγονικές ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥΣ.....Καθώς επίσης και η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ του δημιουργού τους επί των υβριδίων του.

Υ.Γ Για εμάς τους Έλληνες οι Σίνες είναι υπόθεσις λίγων ωρών μόνο.!! Και ας είναι όσα δις πληθυσμός.



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Από κιτρίνης φυλής άρξασθαι: Σίνες, (πρβ. Σίνυς ο πιτυοκάμπτης,"

Εδώ αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ φαίνεται ΠΟΙΟΣ είναι ο δημιουργός τους.!!

Τόσο ο Σίνης όσο και ο Κερκύων όσο και άλλοι ληστές και κακαούργοι που αντιμετώπισε ο Θησέας...είχαν τον ΙΔΙΟ ΠΑΤΕΡΑ....τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.Ήταν όλοι τους "παιδια" ενός ΑΤΛΑΝΤΙΟΥ ΘΕΣΜΟΥ και δικά του ΥΒΡΙΔΙΑ.
Πολλειδών (πολλά είδη μέσα από γενετικά πειράματα) γνωστός αργότερα και ως Ποσειδών .Οι Άτλαντες ήταν απόγονοι του Κρόνου/Πολλειδώνα, δεν ήλθαν στην γη αλλά αναπτύχθηκαν στην Σελήνη.

Και ναι μεν οι Σίνες ανήκουν στην κίτρινη φυλή...ο Ατλαντας όμως και δημιουργός τους ΟΧΙ. Δεν τους δημιούργησε στην Γη...αλλά στην Σελήνη.Το διαστημικό τους πρόγραμμα (των Κινέζων) έχει την ονομασία Chango. και με αυτό το όνομα εννούν την Σελήνη.Η παλαιότερη ονομασία ήταν Ha Ango που βγαίνει με την σειρά του από την ελληνική λέξη Αγγο.
Ξυπνάνε βλέπεις οι αναμνήσεις και αυτών και αναζητάνε την τελευταία τους κατοικία.

ΑΘΗΝΑ είπε...

Ποια ειναι η πατριδα των Ατλαντων;
Εχουν ξεκινησει το ουρανιο ταξειδι απο την ιδια Πηγη;

Εχουν δηλαδη, τον ιδιο Δημιουργο με τους Ελληνες;

Αναρωτιεμαι...θα πρεπει να υπηρχαν και "καλοι" Ατλαντες...αυτοι που διεφυγαν προς ανατολας και δυσμας σωζοντας τους ιστορικους και πνευματικους θησαυρους της φυλης...

Στη παρουσα χρονικη στιγμη το RH και η ομαδα αιματος δειχνει κατι απο την γραμμη καταγωγης;;

Τι σχεση εχει ο Ουρανος μαζι τους; Οι ιδιαιτεροτητες του πλανητη εχουν σχεση με τους Ατλαντες και τη δραση τους ;

http://www.tovima.gr/science/article/?aid=891998

Μηπως και τα... ξεμπερδεψω λιγο!


Αθηνα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Αθηνά με ρωτάς ποια είναι η πατρίδα των Ατλάντων...από ότι γνωρίζω , χωρίς να μπορώ να σου το αποδείξω, αν και την απάντηση όμως την γνωρίζουν όλα τα μεγάλα ιερατεία πολύ καλά αφού όλα ανεξαιρέτως είναι διαχρονικά θεσμικά παρακλάδια της....λοιπόν η πραγματική τους πατρίδα ήταν ένας πλανήτης που βρίσκεται κοντά στο αστρικό σύστημα του Σειρίου.

Τώρα για τους Άτλαντες την απάντηση μας την δίνει ο Πλάτωνας....δεν ήταν όλοι οι Άτλαντες το ίδιο η τουλάχιστον στην αρχή ήσαν καλοί και δίκαιοι με το πέρασμα του χρόνου έγιναν άπληστοι και μοχθηροί.Έχασαν το "θείο" στοιχείο...με την παραμονή τους πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, κάτι που ΔΕΝ έχασαν οι Έλληνες.

Στην Φοινικική ιστορία όμως λέει άλλα. Υποστηρίζει ότι οι Κρόνιοι ήταν εκείνοι που κατέστρεψαν με δόλο τους Άτλαντες και τους παγίδεψαν μέσα στην γη.

Όταν αγαπητή Αθηνά μια συγκεκριμένη φυλή δημιουργείται σε έναν πλανήτη για να ζήσει εκεί, με βάση τα εκεί χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου πλανήτη και μεταβεί για εγκατάσταση σε κάποιον άλλο ..τότε αλλάζουν όλα στην βιοχημεία τους για αυτούς.Ας σου δώσω ένα παράδειγμα...την ταινία Σούπερμαν την έχεις δει...στον πλανήτη του ο ΚΑ-ΕΛ (Σούπερμαν) είναι ένας απλός κάτοικος χωρίς ιδιαίτερες δυνάμεις...εδώ όμως στην Γη έχει απίστευτη δύναμη...είναι κάτι σαν "άτρωτος θεός"...με τους Άτλαντες έγινε ακριβώς το ΑΝΤΙΘΕΤΟ.Ακόμα ψάχνουν μέσα στα γενετικά εργαστήρια τους να βρουν το "χαμένο στοιχείο" τους.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



ΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΑΓΡΥΠΝΙΑΙ

Κέρδος μέγα τε και αίσιον ύμνους τε και ευφροσύνας αναλύειν των ευτυχούντων. Αναβαθμίζοντες παρ’ αυτών τας αρετάς ημών. Αιθεροβασίη.

Ω λίμναι της Αιτωλίας, πνεύματα νησσοειδή των υγρών ρευμάτων, λύτρα του συνειδότος, έσοδα των γηγενών! Εγγίσαμεν χαριέντως την οροφήν των τετελεσμένων.

Δεύρο από Λιβάνου νύμφη. Δεύρο από Λιβάνου και Κυπαρισσίας. Οι καιροί μενετοί. Τας καλυτέρας εμπειρίας αποσυνάγουσιν οι στερούμενοι υπομονής. Άθροισμα, απάνθισμα απαύγασμα των αιθερίων αποσπασμάτων.

Τω καιρώ εκείνω υπερίσχυον λαμπρά ονόματα, κυνόδοντες της ιστορίας, όπως πεντακοσιομέδιμνοι, παρασάγκας, καρηκομόωντες και Αιγός ποταμοί, απόρθητα κείμενα της μυθικής Τίρυνθος.

Εκατόμβαι αρωμάτων τηι καλλίστηι. Ο αλέκτωρ και λέκτωρ της παραχελωίτιδος. Ο μήστωρ των πυραμίδων. Ο Αχιλλεύς του Αχελώου και του υιού Νείλου. Αγέλαι ιεραί της φαιδράς Νουβίας.

Εσύ, αρμονίας λάλον ήτορ. Φαινομηρίς Άρτεμις, τανύπεπλος Αφροδίτη, τα λάφυρα της λαθραίας νυκτός. Ο χρυσόρραπτις Ερμής επί των χρησμοδοτούντων ερειπίων.

Πρέπει ‘μας εμπιστεύεσθαι τον χρόνον ώσπερ αγαθόν τινα θεόν όστις ουκ εμπορεύεται τας αληθείας του.

Φρουροί του συνειδότος, Ηρακλιδείς του γεγονότος. Χαλκοί τιτάνες των αναμετρήσεων. Οθωμανικαί τηλεσειραί φθείρουσιν ήθη μεσογειακά. Πριονίζοντες τα νέφη. Γεωμετρία του αυθεντικού. Θεοί εν νεφέλαις εν τούτοις προς το αποφεύγειν τα αδιάκριτα βλέμματα και α- ψίκορα πνεύματα των αεροπόρων.

Οι εωθινοί διδάκαλοι φυλλορροούσιν την πανταχού παρούσαν απουσίαν. Η ουσία εκτός διδακτέας ύλης. Η γνώσις είτε ου διδακτή είτε απαγορεύεται. Και αλλάζουσι αναιδώς σελίδα. Προθάλαμοι του τίποτα. Ακροαταί του ουδέποτε. Εσπευσμένοι του μίσους.

Αι νήες, οι των δημιουργών ναοί, πτερυριγίζουσιν δημοσίως ορατοί, αόρατοι. Έστωσαν.

Εις πολλάς πανακρίβους θρησκευτικάς δόσεις πωλείται η αφασία. Ο φόβος δωρεάν. Τιμή υπερβατικής ευκαιρίας. Όσοι αφελείς άπιστοι.

Μέγα το κράτος των της τύχης ανεγνωρισμένων προστατών. Καίπερ κωφήν γαίαν προφητικώς αναδεύουσιν.

Ενθυμού ότε είχομεν προτεταμένα τα ξίφη του ανεπαρκούς διανύοντες τας παιδικάς νόσους του πνεύματος; Μεγάλαι εποχαί του αμφιβόλου αντιπεπονθότος.

Όσοι ακολουθούσι την ορθήν οδόν ευδαίμονες κατέληξαν μετά ευδαιμονούντων. Εθαύμασαν οι ιππευταί των αλόγων. Νυκτιπόροι, αστροπόλοι του διηνεκούς...

Θεέ των ανέργων και των ανενεργών, σκόρπισον την προ ημών αιθάλην των αδρανών! Τρομάζουσιν αι σκιαί των πεινόντων. Αι σκηναί των ναυαγών. Η αντεπίθεσις του λυκόφωτος.

Αοιδέ των εσχάτων καιρών, τι προσωδείς; Ιδού οι κάθιδροι ίπποι των πανηδσνιστών. Σάκχαρις και κονιορτός. Πρόσω η αλμυρά έρημος της προδοσίας. Ο Σαγγάριος του δρομέως σενηνόφωτος.

Όταν η λογική ασθμαίνει αναλαμβάνει τότε δράσιν τα γονιδιακά αντισώματα. Η χρυσή εφεδρεία των θεών. Αλλά εσύ γέγονας βορά των αθέων αποικιών. Κακοί αγωγοί του ευθυτενούς.

Αβρόχοις ποσίν άχυρα ανίας μεμετρημένα. Πανικός των χρηματιστηρίων. Υπέρβαροι θεοί, υπερβατικά αντίγραφα της χαώδους εσωτερικής νομοθεσίας των πελανημένων.

Ασελγείς ιπποπόταμοι, βδέλυγμα και όνειδος των Νηρηίδων του Νείλου. Κήρυγμα των θολών συμπερασμάτων.

Σεπτέμβριος, ο ηγαπημένος στρατηγός των φοροκυνηγών. Τυπολάτραι άνευ αναισθητικού.

Ο Θαλής επιπεσών επί τινος οδοσημαντικής πινακίδος διερωτάτο εί αυτός επέπεσεν επ’ αυτής ή η αυτή επ’ αυτού; Κατά τον αυτόν λόγον, Αδάμ απεβλήθη του παραδείσου ή αυτός απέβαλε τον παράδεισον οικειοθελώς και ηρωικώς, κρίνων δια τον άνθρωπον την αθεόφοβον θνητήν ελευθερίαν πολλά προτιμητέαν και πρέπουσαν είναι έναντι αθανάτου τινος, θεοφόβου και κτηνώδους δουλείας;

Τα μεγαλύτερα κατ’ Ελλήνων και ανθρωπότητος, εν γένει, εγκλήματα της ιστορίας εποίησαν οι σφετερισταί πραξικοπηματίαι της χριστιανικής Αγάπης. Ό,τι επερίσσευσεν εξ αυτών οι αντιτοκογλύφοι πολεμισταί του Ισλάμ και ό,τι και εξ αυτών το εφεδρικόν ιππικόν του τοκογλυφικού τραπεζικού κεφαλαίου, ο σύγχρονος τυχοδιωκτικός ευρωκομμουνισμός.

ΑΘΗΝΑ είπε...

"..λοιπόν η πραγματική τους πατρίδα ήταν ένας πλανήτης που βρίσκεται κοντά στο αστρικό σύστημα του Σειρίου."
Nομιζω οτι αναφερεσαι στον Ωριωνα....εννοω σε καποιο απο τα αστερια του....

Οσο για τον Κλαρκ ...πολυ καλο το παραδειγμα..

Επαναλαμβανω και τις αλλες δυο ερωτησεις ..με την ελπιδα οτι δεν θα κουραστεις να γραφεις ...


Στη παρουσα χρονικη στιγμη το RH και η ομαδα αιματος δειχνει κατι απο την γραμμη καταγωγης;;

Τι σχεση εχει ο Ουρανος μαζι τους; Οι ιδιαιτεροτητες του πλανητη εχουν σχεση με τους Ατλαντες και τη δραση τους ;

Αθηνα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Αθηνά με ρωτάς...." Τι σχεση εχει ο Ουρανος μαζι τους; Οι ιδιαιτεροτητες του πλανητη εχουν σχεση με τους Ατλαντες και τη δραση τους ;"

Αν με ρωτάς διότι έχεις στο μυαλό σου το συγκεκριμένο σημείο που λέει ότι ο Άτλας σήκωνε τον Ουρανό στους ώμους του, θα σου πω ότι οι Άτλαντες δεν έχουν καμία σχέση με τον Ουρανό (βέβαια ήταν και είναι πολύ καλοί αστρονόμοι)...πρέπει να γνωρίζεις ότι ή ονομασία ΑΤΛΑΣ σημαίνει αποκλειστικά ΑΞΩΝ. Ο Άτλας δεν ήταν φυσικό πρόσωπο....αλλά ο ουράνιος θόλος.
Έχει σχέση με τον ΑΞΟΝΑ της Γης και την Τροπή των Πόλων της.Πάντα για την τροπή των πόλων της Γης υπεύθυνος είναι ο Ήλιος.

Για το RH και τις ομάδες αίματος θα σου γράψω αργότερα, μόλις βρω λίγο χρόνο.

ΑΘΗΝΑ είπε...

https://youtu.be/oohFGOmcxuo?list=RDBUMLfjrIO9o


Aθηνα