ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Two Steps From Hell - Victory



18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

This song. That picture.The lady warrior. Elegant, graceful, beautiful-the color of her hair unique.She's so beautiful,but she's an angel made of steel.

V.B

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Και επειδή η σπαρτιατική μουσική και αγωγή ποιεί ημάς ανδρειοτέρους, ενθεοτέρους και ελληνικοτέρους ιδού κατωτέρω και το απαράμιλλον μουσικόν έπος του αειμνήστου και προώρως απωλεσθέντος Β.Πολυδούρη, μιας μουσικής μεγαλοφυίας, ολυμπίας ελληνικής ψυχής, όστις επενέδυσε μουσικώς το εξίσου απαράμιλλον και πολλών εθνεγερτικών μηνυμάτων κινηματογραφικόν έπος ¨Κόναν ο βάρβαρος.¨ Δημοκρατικώς αποσιωπημένα πράγματα φυσικά όλα αυτά εν τη κιναιδο-ξενο-κρατουμένη Ελλάδι της σήμερον.


https://www.youtube.com/watch?v=EAFtiUoq6TE

Απολαύσατε!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


A Masterpiece., here the actual lyrics and the best possible translation I could find, if you care to learn them:
Enses, enses requirimus, requirimus saevos nos
(Swords, we seek swords, savage ones.)
Nos ferri reges, servi Fati
(We, iron kings, servants of Doom.)
Vale caelum, vale terra, vale nivis, morimur!
(Farewell, heaven; farewell, earth; farewell snow; we die)
Vale, morimur servis Fati!
(Farewell; as servants of Doom, we die!)

Enses requirimus saevos nos
(We seek savage swords,)
Nos ferri reges servi fati
(We, iron kings, servants of fate,)
Morta ex terra mortiferra tela
(bringing deadly weapons, sprung from the earth)
In hostes bello ad moventes
(against the enemy in war.)
Equos frenamus furentes
(We control high-spirited horses,)
Capita superba quatientes
(shaking their proud heads)
Mortem hostibus et luctem date
(Spirits of the dead, give death and bitter grief)
Acrem di manes sternadis
(to the enemy who must laid low.)
Ave Nevis, ave ferrum
(Hail Nevis, hail iron)
Ave tela, ave cruor
(Hail weapons, hail gore,)
Ave pugna, ave moritur!
(Hail the fight, hail those who are about to die!)
Skylon!
(Skylon!)

43


ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Και έν διαχρονικόν μήνυμα του εν λόγω κ.έργου (Κόναν ο βάρβαρος) δι' όλας τας εποχάς, απόηχος της χρυσής εποχής των ηρώων και των ολυμπίων θεαμάτων άτινα μεταθανατίως απολαύουσι και αι ψυχαί προ πάντων των εν τη ήβη των θυσιασθέντων δια τα ιερά και όσια πάτρια της φυλής
ως ο Κ.Κατσίφας-αθάνατος.

Διότι αι ψυχαί και το τίμιον αίμα των ηρώων ως του ήρωος αυτού κρινούσι
και τας ψυχάς θανόντων ημών δια το εάν ήμεθα άξιοι του εισχωρήσαι και καταλύσαι ως ισότιμοι θεών εις τα ηλύσια άδυτα της υπερουρανίας μακαριότητος ή ού.
Εστέ βέβαιοι, βεαβαιότατοι, δια τούτο
είτε κομμουνισταί και χριστιανοί είτε εθνικόφρονες υμείς δια τούτο.


" Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, or why we died. All that matters is that two stood against many. That's what's important! Valor pleases you, Crom... so grant me one request. Grant me revenge! And if you do not listen, then to HELL with you!"

Ουτωσί γαρ προσεύχονται οι απανταχού ήρωες
και οι καθαροί Έλληνες,
ποτέ μεν φιλόθεοι ποτέ δε θεομάχοι,
αείποτε δε γενναίοι, φιλοδίκαιοι και φιλάνθρωποι.

ΑΘΗΝΑ είπε...

Αγαπητε Aρριωνα ,τι υπεροχη εκτελεση!
Σ'ευχαριστουμε για την μεταφραση των στιχων...δεν ετυχε να το ψαξω, ειναι τοσο αρμονικοι με την μουσικη..επικο και μελωδικο ταυτοχρονα,νους και καρδια σε συντονισμο.!


Κι αυτο απο μενα, κατι στα γυρισματα του με κανει να γυρνω πισω παλια..πολυ παλια...

https://youtu.be/6qTghUgMOeY

Αθηνα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Αθηνά....πραγματικά υπέροχη η μουσική που έστειλες.
Σε ευχαριστούμε πολύ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ...θα ήμουν υπερβολικός ίσως εάν έκανα σύνδεση της ταινίας Κόναν Ο Βάρβαρος ...με την ονομασία Κέκρωψ ;;

https://tinyurl.com/ybu5kw8h

Στην φωτογραφία βλέπουμε το Κυκλικό Σύμβολο με τα δύο αντικριστά φίδια....και να υπάρχουν φλόγες-Πυρ...γύρω απο ένα κυκλικό πάλι σύμβολο ....που συμβολίζει έναν Ναό του Πυρός...ο οποίος έχει στρόγγυλο σχήμα.
Το όνομα Κέκρωψ δεν έχει Ελληνική καταγωγή...η ονομασία Κέκρωψ πιθανώτατα να υιοθετήθηκε από τους Ελληνες ποιητές επειδή έβλεπαν το κυκλικό φιδόμορφο σύμβολο, σφραγίδα της εξουσίας, που σίγουρα έφεραν οι ναοί των Καδμείων Σκυθόφωνων Ατλάντων, που είχαν εισβάλει σύμφωνα με τον Λυκόφρονα στον Ελλαδικό χώρο τρείς γενιές μετά την πτώση της Ατλαντίδος.

ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ.

Ο Μακρόβιος -[Saturnalia 1.1.c.10.p.162] μας πληροφορεί ότι "η λατρεία του Όφεως εισήχθη στους αρχαιότερους Έλληνες υπό του Κέκρωπος".
Σύμφωνα με τον Στράβωνα το όνομα αυτό δεν έχει Ελληνική καταγωγή και αυτό με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο διότι αλλού ο Ευστάθιος αναφέρει ότι ο Κέκρωψ "τον βάρβαρον Αιγυπτιασμόν αφείς" Μία φράση κλειδί που μας επιτρέπει να υποστηρίξουμε την άποψη ότι ο Κέκρωψ αλληγορεί την μετανάστευση των Ατλαντογενών κατοίκων της πολυεθνικής Αιγύπτου και της Σκυθοκρατούμενης Αραβίας από τις Ανατολικές αποικίες προς την Ελλάδα σε κάποια μακρινή εποχή.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Αγαπητή Αθηνά.

Επικό και το παρατεθέν κομμάτι σου. Ενθουσιώδες και εκστατικόν. Παιάν. ώστε προσήκει μας θεωρείν την τοιαύτην μουσικήν ως την της ψυχής δομικήν ουσίαν. Αποκαλύπτει γαρ δια του μαγικού της ερεθίσματος τας βεβυθισμένας Ατλαντίδας αυτής, την θείαν μνήμην απωλεσθέντων παραδείσων, τους συνειρμούς της αιωνιότητος και τας πηγάς της αθανασίας.
Ουκ αν άτοπον είη δε ειπείν ότι δια παρομοίων παιάνων και δια μιας ηρακλείας πνοής τα ατρατεύματά μας είησαν αν ικανά επανακατακτήσαι και την Βασιλεύουσαν!


φίλτατε Μ.Α.

Η εν λόγω ταινία-σενάριο(σκηνάριο) είνε μυθικοηρωική (saga), σαφώς αντιθεοκρατική και έμμεσα (δια τον φόβον των αιωνίων Ιουδαίων) αντιοφιολατρική άρα και αντιατλάντειος. Δια τούτο και έκτοτε ¨ετάφη¨, αν και μνημειώδης και ανεπανάληπτος.
Είπαμε, σσσσστ! η λευκή φυλή κοιμάται εν κομμουνιστική κλίνη και βλέπει αλλεπάλληλα αντιφασιστικά όνειρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Είπαμε, σσσσστ! η λευκή φυλή κοιμάται"

Εμείς οι Έλληνες είμαστε οι ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ της Λευκής Φυλής, φίλτατε ΑΡΡΙΩΝ.Πριν έρθουμε εδώ σε αυτόν τον πλανήτη, δεν υπήρχε λευκή φυλή.Αλήθεια αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ πιστεύεις ότι οι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη, είναι η Δαρβινική εξέλιξη ενός είδους πιθήκου;;; Προσωπικά δεν το πιστεύω.

Άκουσε και αυτό.
https://tinyurl.com/ybbrqkl7

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Και άλλη μια ελληνική μουσική μεγαλοφυία.

https://www.youtube.com/watch?v=94dY-QxjDiE

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ αφού σου αρέσουν οι Έλληνες συνθέτες, άκουσε και αυτό.Όσο θα το ακούς και θα βλέπεις το Μακεδονικό Σύμβολο τον Ήλιο της Βεργίνας....σκέψου ότι ο βασιλικός οίκος των Αιακιδών (Αχιλλέας) είχε ως σύμβολο το 8κτινο αστέρι...και στην πορεία ο Μακεδονικός Οίκος είχε το 18ακτινο αστέρι (Αλέξανδρος).

Έχουμε λοιπόν 8+8=16
ΑΧΙΛΛΕΑΣ =8
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ=8
;;;;;;; = 8 Δηλ 888

Το οκτάκτινο αστέρι του Αχιλλέα και το δεκαεξάκτινο του Αλέξανδρου είναι το ίδιο αστρικό σύστημα με τον ΤΡΙΠΛΟ ΗΛΙΟ...δηλαδή το αστρικό σύστημα του Σείριου.
Οχτάρι σχηματίζει η τροχιά του Σειρίου Γ εναλλάξ γύρω από τον Σείριο Α και τον Σείριο Β, για όσους ενδιαφέρονται.
Ένα " 8" για κάθε 'Ήλιο....Μένει να κάνει την εμφάνιση του...ο ΤΡΙΤΟΣ...οι ΔΥΟ πρώτοι έχουν έρθει (Αχιλλέας και Αλέξανδρος).

https://tinyurl.com/yczjs9s9

ΑΘΗΝΑ είπε...

Aγαπητε Αρριωνα,

Γραφεις......".την θείαν μνήμην απωλεσθέντων παραδείσων, τους συνειρμούς της αιωνιότητος και τας πηγάς της αθανασίας..."

Αυτες οι καταδυσεις στο αχρονο... σε φερνουν μπροστα στους παραδεισους αλλα και στις κολασεις (που καθε ψυχη βιωσε).... που διαδεχονται με νομοτελειακο ρυθμο, η μια την αλλη μεχρι την ολοκληρωτικη μετα-στροφη η την κατα-στροφη!

Ο Ρυθμος και η Αρμονια/Μελωδια....αναποσπαστο κομματι της Δημιουργιας μας ελκει και μας απωθει ...μεχρι την Συν-τελεια.....εως τη στιγμη που.."δια μιας ηρακλείας πνοης.." θα εν-αρμονιστουμε μαζι της!

Αθηνα



ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Φίλτατε Μ.Α.

Ορθώς αναγιγνώσκεις το ελληνικόν ακατατεδάφιστον αλφάβητον των άστρων.
Έλλην γαρ ουράνιον φυτόν και αιθέριον άνθος, θεοπρόπος σηματωρός του αιωνίου οργαστικού κάλλους.


Αγαπητή Αθηνά.

Κόσμος, διάκοσμος, κόσμημα, αχρόνων σπορά θαυμάτων και μακαρίων ευδαιμόνων θεατών θεαμάτων.
και Απόλλων ενορχηστρωτής εκστατικός της μουσικής των ουρανίων σφαιρών,
η χρυσαφής θεομορφωτική ομφή των ηλυσίων λουτρών της αθανασίας.




ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ και ουράνιε συνταξιδευτή ΑΡΡΙΩΝ γράφεις :

" Ορθώς αναγιγνώσκεις το ελληνικόν ακατατεδάφιστον αλφάβητον των άστρων."

Το Ελληνικό ΑΛΦΑ-ΒΗΤΟ των άστρων είναι στην κυριολεξία ένας χάρτης.!! Ένας χάρτης ουράνιος, που δείχνει την σπορά των Ουράνιων Ελλήνων μέσα στο Σύμπαν.Ξεκινάει από το ΆΛΦΑ και καταλήγει στο "Ω". Η διαφορά του Ο (όμικρον) με του Ω (ωμέγα) είναι ότι στο Ο έχουμε κλειστό Σύμπαν και στο Ω έχουμε ανοικτή την ΠΥΛΗ.
Οι ναοί του Άλφα σε ποιούς ανήκαν;; Μήπως από εκεί βγήκε και το Αλφάβητο.

Τώρα για την τροχιά του Σείριου που σχηματίζει οχτάρι...Ο Διόδωρος μας αναφέρει ότι στις μέρες του υπήρχε μια στήλη στην Νύσα που έλεγε :

„Ἐγὼ Ἶσίς εἰμι ἡ βασίλισσα πάσης χώρας, ἡ παιδευθεῖσα ὑπὸ Ἑρμοῦ, καὶ ὅσα ἐγὼ ἐνομοθέτησα, οὐδεὶς αὐτὰ δύναται λῦσαι.
ἐγώ εἰμι γυνὴ καὶ ἀδελφὴ Ὀσίριδος βασιλέως· ἐγώ εἰμι ἡ πρώτη καρπὸν ἀνθρέποις εὑροῦσα· ἐγώ εἰμι μήτηρ Ὥρου τοῦ βασιλέως· ἐγώ εἰμι ἡ ἐν τῷ AΣΤΡΟ τῷ ἐν τῷ ΚΥΝΙ ἐπιτέλλουσα·"

Βλέπουμε λοιπόν απο τον Διόδωρο ότι η ΙΣΙΣ/Αθηνά θεωρούσε τον Σείριο (άστρο του κυνός) τον τόπο καταγωγής της.
Η ΑΚΕΝΑ των Αττωνικών Ιερατείων δεν είναι άλλη από την ΙΣΙΣ (Ίσιδα).

Ακενα-χ-Ατών

Πράγματι το "χ" στην αρχαία Αιγυπτιακή σήμαινε 8.
Η λέξη Ατον ή Aton σημαίνει αγνή Σου θυμίζω το Atonment που σημαίνει εξαγνισμός...Πάμε τώρα στο AGNI που σημαίνει ουράνιο πυρ..Ακένα είναι Αθηνά που είναι ο Συμπαντικός αιθέρας, και μάλιστα το καθαρότερο μέρος του, Άτων είναι ουράνια σφαίρα....που περιστρέφεται...ΧΙΑΣΤΊ η "χ" η τροχιά δηλαδή αυτού του σώματος (Σείριος) που διαγράφεται μέσα στον συμπαντικό αιθέρα.
Χιαστί η σαν οκτώ ξαπλωμένο.Άρα ξέρουμε την ΑΦΕΤΗΡΙΑ μας....το ΑΛΦΑ το "σχολικό" μας.....τώρα το Βήτα είναι ο Οίκος που κατοικούμε σήμερα δηλαδή η Γη.....μέχρι το ΩΜΕΓΑ όμως που είναι κάποιο άλλο σημείο (όχι σε αυτό το Σύμπαν) έχουμε ακόμα "γράμματα" τα οποία κατοικούνται απο άλλους Έλληνες.Έχουμε δηλαδή έναν ΟΥΡΑΝΙΟ ΧΑΡΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ της Φυλής μας.
Άλλωστε ο Αριστοτέλης δεν έλεγε .." Δεν προήρχοντο (οι Έλληνες) από το σπέρμα, αλλά αντιθέτως το σπέρμα προήλθε από αυτούς" ;;;

(Αριστοτέλης: Μετά τα Φυσικά, 7,30)

ΑΘΗΝΑ είπε...

ΓΝΩΡΙΖΕ.. λοιπον ο Γκατσος οταν εγραφε τους στιχους...




https://youtu.be/oVyBdVetz9c

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Προς Μ.Α.

Εκεί ένθα τ' ανάκτορα των αγνώστων θεών και αι αυτόματοι πύλαι των αοράτων, αι επιτολαί των θαυμάτων και τα άρρητα μητρώα της δημιουργίας.

Ελληνική, η υπερουρανία, πανγαλαξιακή γλώσσα των κορυφαίων-ολυμπίων κοσμικών διαστάσεων των πανγαλαξιακών Ελλήνων. Η διασώζουσα την ηχώ των χρυσών αιώνων της ισοθέου ανθρωπότητος.
Το ελληνικόν αλφάβητον εστί και γράμματα και αριθμοί και μουσικαί νόται. Τρία εις έν!

Ελευθερία η ταυτότης, αλήθεια η ποιότης των Ελλήνων.
Έλλην άνθρωπος, θεοειδής θνητός, ουρανίων πατρικών εδρών χρυσής αθανασίας νοσταλγός.

Υ.Γ.
Η Λατ.λέξις ignis (Πρβ. ουσ. σινιάλο, αγλ. signature= υπογραφή κ.λ.π. ετυμολογεί την λέξι ¨αγνός¨. Ως γνωστόν η λατινική υπήρξε διάλεκτος (έκπτωσις) της παναρχαίας ελληνικής όπως και αι νεώτεραι λατινογενείς γλώσσαι έκπτωσις της λατινικής ως αποτέλεσμα της προϊούσης πολιτισμικής παρακμής και υποβιβασμού της πνευματικής ποιότητος της ανθρωπότητος του σιδηρού γένους.







ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Το ελληνικόν αλφάβητον εστί και γράμματα και αριθμοί και μουσικαί νόται. Τρία εις έν! "

Σαφέστατα και είναι τρία εις έν.... Έχω ξανά γράψει, ότι ο Λόγος έχει βαρυτική… φτάνει να μην είναι ο άλλος εντελώς καθίκι τότε ότι επικαλείται γίνεται.Όποιος έχει ασχοληθεί με την ραδιοτεχνολογία σε μοντέλα ανθρώπινης βιολογίας που πάλλονται μεταξύ λειτουργίας νευρικού συστήματος και πέραν του d.n.a. καταλαβαίνει τι σημαίνουν οι λέξεις μεταβολισμός, μετασχηματισμός, εκμηδένιση, μετάλλαξη, κρυσταλοποίησει κ.λ.π…. γιατί οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τι έχουν μέσα τους και κατά επέκταση τι είναι. Ο απλός Έλλην άνθρωπος έχει την δύναμη να μετουσιώσει την ύλη μέσω του Λόγου, φτάνει να μην είναι εντελώς καθίκι…

Ο έλεγχος του Έλληνα λόγου είναι η ριζική μεταστοιχείωση της ύλης, και της διαρρήξεως του χρόνου…. αυτός ελέγχει το κουτί/Μάτριξ....το κλειδί είναι η ψυχή…Οι απελευθερωμένες λέξεις ήταν εκείνες που έδωσαν συγκεκριμένες μορφές στο Κενό...οι λέξεις απαρτίζονται από γράμματα…και τα γράμματα είναι στοιχεία που υλοποιούν τον Λόγο, και όποιος ελέγχει τον Λόγο, ελέγχει τον χρόνο… αλλά για το πως ελέγχεται ο χρόνος, δεν μπορώ να γράψω
Αλλά ακόμα ΔΕΝ μπορούν να ελέγξουν τον χρόνο...το μόνο που μπορούν είναι διαστρέβλωση της πραγματική ιστορίας, φτιάχνοντας μια παράλληλη ψευτοϊστορία – ψευτοπραγματικότητα… προσπαθώντας να διεμβολίσουν σε μέλλοντα χρόνο… την τότε ιστορική πραγματικότητα. Άλλο όμως διεμβολίζω, η παρεμβάλλω και άλλο ελέγχω τον χρόνο.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Η Λατ.λέξις ignis (Πρβ. ουσ. σινιάλο, αγλ. signature= υπογραφή κ.λ.π. ετυμολογεί την λέξι ¨αγνός¨. Ως γνωστόν η λατινική υπήρξε διάλεκτος (έκπτωσις) της παναρχαίας ελληνικής όπως και αι νεώτεραι λατινογενείς γλώσσαι έκπτωσις της λατινικής ως αποτέλεσμα της προϊούσης πολιτισμικής παρακμής και υποβιβασμού της πνευματικής ποιότητος της ανθρωπότητος του σιδηρού γένους. "

Αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ ακριβώς όλες οι άλλες γλώσσες στηρίζονται πάνω στην Ελληνική Συμπαντική γλώσσα....η Ελληνική είναι η μητρική γλώσσα για όλες τις άλλες γλώσσες όπως και για την λατινική.
Τώρα η λέξη ignis που γράφεις εσύ και η λέξη AGNI που γράφω εγώ έχουν την ίδια έννοια...του ΑΓΝΟΥ ΠΥΡΟΣ.

https://el.glosbe.com/la/el/ignis

" The Sanskrit word Agni means "fire" " ΕΔΩ:
https://en.wikipedia.org/wiki/Agni

Agnus Dei και ο Αμνός....Του ΑΜΝΟΥ, του Αρνού, Του Αγνού Πυρός, του ΝΙΚΗΤΟΥ.
Ο Αρνός εκτός από Νικητής σημαίνει και Αμνός.
Στο Άργος όμως γιόρταζαν την Αρνίδα (Αρνίς) προς τιμή του ΚΥΝΟΣ !!!!

ΑΡΝΟΣ=ΝΙΚΗΤΗΣ=ΖΕΥΣ