ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Όλες μα όλες οι πολιτικές ιδεολογίες ανεξαρτήτως χρώματος και "αρώματος" και οι θρησκείες όπως ο χριστιανισμός και το Ισλάμ με την σημερινή του μορφή....είναι δημιουργήματα των Εβραίων.Το λένε άλλωστε και οι ίδιοι όπως ο ο Εβραίος θεολόγος Arthur A. Cohen όταν γράφει: …»Ο Ιουδαιο-Χριστιανισμός είναι ουσιαστικά μια εφεύρεση της αμερικανικής πολιτικής».
Σίγουρα ο Εβραίος  θεολόγος Arthur A. Cohen βαδίζει στην σταθερή πορεία του εβραϊσμού , που δεν αναγνωρίζει κανένα από τα διεθνή παιδιά του!!
 Εξ’ άλλου όπως δεν υπάρχει κανείς Εβραίος που να ισχυρίζεται ότι ο χριστιανισμός ήταν αρχικά και επί το πλείστον θρησκευτικό κατασκεύασμα του ιουδαϊσμού, έτσι δεν υπάρχει και κανένας Εβραίος  που να ισχυρίζεται ότι αρχικά ο μπολσεβικισμός ήταν ένα από τα διεθνή πολιτικά μούλικα του ιουδαϊσμού!!

 Οπωσδήποτε θα συμφωνήσουμε με τον έτερο «Καππαδόκη» του εβραϊσμού τον συγγραφέα Leon Simon, που λέει ότι όλες οι ιδέες (πνευματικά τέκνα) του ιουδαϊσμού …»συνδέονται με την ύπαρξη του εβραϊκού έθνους»… και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος και η αιτία που δεν τα αναγνωρίζουν!!

Υ.Γ Συνδέονται με την ύπαρξη του εβραϊκού έθνους...καταλάβατε τι ακριβώς "παίζει" η ακόμα;;

1 σχόλιο:

ΑΘΗΝΑ είπε...

Αν σκεφτει κανεις τον κοπο και τους αιωνες ,που χρειαστηκαν για να σχεδιασουν ...να προετοιμασουν .....και τελικα να υλοποιησουν, ολους αυτους τους ανιερους σχεδιασμους...............ειναι γιαυτους θεμα υπαρξης η ανυπαρξιας!

Αλλα μετα απο καθε ηττα τους,στη ροη των αιωνων, ΚΑΤΙ απο αυτους μενει και επανερχονται δρυμιτεροι,πλουσιωτεροι,πιο"ψυλιασμενοι" και σιγουρα πιο εκδικητικοι...

Αυτο το ΚΑΤΙ πρεπει να.... μεταστοιχειωθει η να.... εξωντωθει..;;
Αυτο το ΚΑΤΙ τρεφεται απο εμας...και την εντροπια του συστηματος..;;


Αθηνα