ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Κίνα: Σύντομα η πρώτη πτήση του “αόρατου” βομβαρδιστικού Hong-20

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όχι μόνο έχουν αντιγράψει τα αεροπλάνα των Αμερικάνων, αλλά έχουν αντιγράψει ακόμα και το ρυμουλκούμενο για το βομβαρδιστικό των Η.Π.Α B-21.!! Ακριβώς όπως οι Εβραίοι αντέγραψαν τα σχέδια για το Β-2 από το Horton 229. 
Η δοκιμαστική πτήση του κινεζικού νέας γενιάς “αοράτου” βομβαρδιστικού Hong-20 ίσως πραγματοποιηθεί σύντομα, όπως ανέφεραν την Τρίτη αμυντικοί αναλυτές μετά την ανακοίνωση της ονομασίας του βομβαρδιστικού από τον επίσημο τηλεοπτικό σταθμό της Κίνας.
Η αποκάλυψη του νέου βομβαρδιστικού αποτελεί μια ενδεχόμενη αποτροπή δήλωσε ο Σονγκ Ζονγκπινγκ, ένας αμυντικός αναλυτής και τηλεοπτικός σχολιαστής, την Τρίτη, στο Global Times.
“Συνήθως η εξέλιξη εξοπλισμού και οπλισμού του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού ειναι άκρως απόρρητη,” δήλωσε.
Η αποκάλυψη του ονόματος του βομβαρδιστικού πριν από τις δόκιμες δείχνει οτι η Κινεζική αεροπορική βιομηχανία κερδίζει περισσότερη αυτοπεποίθηση, δήλωσε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Thepaper.cn με έδρα την Σαγκάη.

Η Κινεζική Κεντρική Τηλεόραση (CCTV) επιβεβαίωσε με ένα ντοκιμαντέρ, τον Αύγουστο, ότι η “εξέλιξη του νέου στρατηγικού βομβαρδιστικού μεγάλου βεληνεκούς, Hong-20, έχει κάνει μεγάλη πρόοδο.”

Ήταν η πρώτη φορά που το “Hong-20” εμφανίστηκε επισήμως. “Hong” ειναι ο πρώτος χαρακτήρας του χονγκζάγι, “βομβαρδιστικού αεροσκάφους” στα Κινεζικά.
Ο Σονγκ δήλωσε ότι η δημόσια εμφάνιση του βομβαρδιστικού υποδηλώνει οτι ίσως έχει ολοκληρώσει τις δοκιμές των συστημάτων υδραυλικής πιέσεως, ηλεκτρικής παρχοής και αεροηλεκτρονικών.
“Η δοκιμαστική πτήση θα πραγματοποιηθεί σύντομα,” δήλωσε.
Το Κινεζικό βομβαρδιστικό Hong-20 ήταν υπό εξέλιξη στο Ινστιτούτο Έρευνας και Αεροπορικών Μελετών Σανγκάη απο το 2008, όπως μετέδωσε νωρίτερα η ρωσική εφημερίδα Ροσίσκαγια Γκαζέτα.
“Τα βομβαρδιστικά νέας γενιάς μπορουν να μεταφέρουν περισσότερες βόμβες από τα προηγούμενα βομβαρδιστικά H-6K, έχουν το πλεονέκτημα των ‘αοράτων’ χαρακτηριστικών και μπορουν να προσβάλουν στόχους σε απομακρυσμένες περιοχές,” δήλωσε ο Σονγκ σε προηγούμενη συνέντευξη τον Απρίλιο.
Το Hong-20 μπορεί να βελτιώσει τόσο τις αμυντικές οσο και επιθετικές ικανότητες της Κινεζικής Πολεμικής Αεροπορίας και να “επιτρέψει στον στρατό να διαθέτει ισχυρότερη πυρηνική αποτροπή,” δήλωσε ο Σονγκ.




ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αν ειναι σαν τα μηχανακια που βγαζουν θα γινει αορατο πριν πεταξει