ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Ο ΓΓ του NATO Γενς Στόλτενμπεργκ χαιρετίζει μια «ιστορική ευκαιρία»

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :  Ο Γενς Στόλτενμπεργκ  είναι μαριονέτα και υπαλληλάκος άλλου, το ίδιο και ο Ρότσιλντ ο οποίος δεν είναι παρά μόνο ο θησαυροφύλακας στο Ναό-Τράπεζα του Τυφώνειου Ιερατείου.Το Ν.Α.Τ.Ο δεν ελέγχεται από τον εκάστοτε Αμερικανό πρόεδρο....να θυμίσω εδώ κάτι που είχε γίνει παλαιότερα, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος Κάρτερ αποφάσισε να στείλει ειδικούς κομμάντος για να απελευθερώσουν τους έγκλειστους Αμερικανούς στην Τεχεράνη.Τότε ο Σάυρους Βανς (το καθίκι), ειδοποίησε τον Ντ.Ροκφέλλερ για το σχέδιο του Αμερικανού προέδρου.Ο Ντ.Ροκφέλλερ εκνευρίστηκε και πήρε τηλέφωνο και ειδοποίησε τον Διοικητή της Βάσης Νόρφολκ (εκεί που βρισκόταν η έδρα της Δύναμης Δέλτα) και ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΕ να "τυφλωθούν" τα αεροπλάνα στην έρημο για ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.!!Το εγχείρημα έγινε και τα αμερικάνικα αεροπλάνα ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΝ στον αέρα και έπεσαν στην έρημο.Δηλαδή ο Αμερικανός Πρόεδρος έδωσε μια εντολή.....και κάποιοι άλλοι ΔΙΕΤΑΞΑΝ να μην γίνει αυτό.!! Τι σημαίνει όμως η λέξη Ν.Α.Τ.Ο.....η ονομασία προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων North Atlantic Treaty Organization δηλαδή Οργανισμός Βόρειου Ατλαντικού Συμφώνου....δημιουργήθηκε από τους Άτλαντες και για τα συμφέροντα των Ατλάντων και όχι των Αμερικάνων η κάποιων άλλων χωρών.

Ο Γενικός Γραμματέας του NATO Γενς Στόλτενμπεργκ χαιρέτισε την υποστήριξη που εκφράστηκε την Κυριακή στην αλλαγή του ονόματος της πΓΔΜ στο δημοψήφισμα το οποίο διεξήχθη στη χώρα των Βαλκανίων, διαβλέποντας μια «ιστορική ευκαιρία» να δοθεί τέλος στη διαφορά της με την Ελλάδα για το ζήτημα αυτό.
«Προτρέπω όλους τους πολιτικούς ηγέτες και τα κόμματα να αδράξουν αυτή την ιστορική ευκαιρία με εποικοδομητικό τρόπο και με υπευθυνότητα», ανέφερε ο Στόλτενμπεργκ μέσω Twitter. «Η πόρτα του NATO είναι ανοικτή», συνέχισε, όμως πρώτα «όλες οι εθνικές διαδικασίες πρέπει να ολοκληρωθούν», τόνισε.
Οι πολίτες που πήραν μέρος στο δημοψήφισμα της Κυριακής ενέκριναν τη συμφωνία, αλλά η διαδικασία σημαδεύτηκε από μεγάλη αποχή.

3 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Η γνώμη μου:

Κανονικά έδει αποκαλείσθαι: ¨βόρειοδιαταλντικόν σύμφωνον¨ όπου δι-ατλαντικός ο εκείθεν και εντεύθεν του Ατλαντικού ωκεανού, αμερικανικός και ευρωπαϊκός Βορράς των συγγενών γερμανοαγγλοσαξωνικών λαών, των νυν γενοκτόνων πλανητικών κυριάρχων, εβραιοατλαντοκρονείας μισελληνικής θρησκευτικής και ηθικοπνευματικής κατευθύνσεως.
Οπότε γλώσσα λανθάνουσα τάληθή λέγει, κατά το αρχαίον ημών ρητόν...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολύ σωστά αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ...χαίρομαι για τα στοιχεία που μας προσκομίζεις, να συμπληρώσω και εγώ με την σειρά μου για τους γερμανοαγγλοσαξωνικούς λαούς κάτι που είχε ειπωθεί από τον Ζουράρι (παρόλο που δεν τον χωνεύω)
Έχει δίκιο ο Ζουράρις όπου κατονόμασε τους Αλεμανούς ως τον "Αρχέκακο Όφι"... αυτό δείχνει ότι γνωρίζει κάποια πράγματα παραπάνω από τους συνήθεις αποβλακωμένους παροικούντες των κοινοβουλευτικών εδράνων.Και να εξηγήσω....

Όταν λέμε Νέα Τάξη και "αγορές", εννοούμε τα κράτη που είναι κάτω από την τραπεζική επίβλεψη της οικογένειας Ρότσιλντ. Η οικογένεια Ρότσιλντ είναι οι θησαυροφύλακες του Κοινόβιου της Σιών.
Για παράδειγμα η Συρία, το Ιράν και η Ρωσία δεν ανήκουν στο τραπεζικό κλαμπ της οικογένειας.... έστω και αν μετέχουν στα αρχαία μυστήρια μιας και ανήκουν στην λευκή φυλή.
Είναι αλήθεια ότι η Ε.Σ.Σ.Δ ήταν ένα άθεο καθεστώς... αλλά οι Η.Π.Α. από ανέκαθεν ήταν σατανιστές! Το γιατί η ελληνική ελίτ αποφάσισε να ακολουθήσει τους σατανιστές και όχι τους άθεους είναι ένα ερώτημα που ακόμα ταλανίζει το πρόσφατο Ναι!!
Όταν λέμε περί του χριστιανικού Σατανά κ.λ.π. εννοούμε τον Αιγυπτιακό θεό Σετ, και στα ελληνικά μυθολογικά τεκταινόμενα, τον μυθολογικό Τυφώνα με την Έχιδνα και τα τέκνα τους.

https://tinyurl.com/y9plkrsp

Ο Πλούταρχος στο έργο του Περί Ίσιδος και Οσίριδος, αναφέρει τα συμπτώματα όσων υπόκεινται στο πολίτευμα του Σετ... είναι όμοια με τα σημερινά! Το χάραγμα που είναι το €... το σφράγισμα που είναι αρχικά η κάρτα του πολίτη κ.λ.π. ο βιασμός της προσωπικότητας, της θέλησης... ο απόλυτος έλεγχος των λίγων απέναντι των πολλών κ.λ.π.
Στην ελληνική μυθολογία ανάλογες καταστάσεις απαντώνται στην Μινωική Κρήτη κατά ιερατική αναλογία και ισορροπία, με τον Μινώταυρο, ως Μαύρο Ήλιο (Σετ).Και τον Τάλω ως αντίπολο Φωτεινό Ήλιο (Ώρο).

Το "Θηρίο" κατά της χιλιετηρίδες παρουσιάζεται είτε έχοντας μορφή ενσαρκωμένο σε άνθρωπο, είτε επιβάλλεται ως σύστημα από τους υψηλά ιστάμενα οπαδούς του. Στις μέρες μας έχει επιβληθεί ως σύστημα. Συνήθως η μορφή του "Θηρίου" έχει την μορφή του "Δράκου", της Μέδουσας (αγριόχοιρο) η του Ταύρου.... υπάρχουν και άλλα μυθολογικά θηρία όπως ο Λέοντας, όχι όμως τόσο εδραιωμένα όσο αυτά.
Κατ' ουσίαν τα αρχαία μυστήρια ζουν ανάμεσα μας, υπό άλλες συνθήκες... κατά βάση η Ρωσία ιδρύθηκε κατά διαταγή του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Μέγα η Άγιο Φώτιο, από τους Κύριλλο και Μεθόδιο τον 9ο μ.Χ. αιώνα.

https://tinyurl.com/yc722hsn

Η εξ αρχής ίδρυση της Ρωσίας ως κρατικής οντότητας αποσκοπούσε σε 2 τάσεις, α) ως φύλακες στον Καύκασο, Ασιατική πλευρά β) ως φύλακες των Γερμανικών φυλών στην Ευρωπαϊκή πλευρά, έτσι παραμένουν ακόμα και σήμερα. Ο πασίγνωστος μύθος των βόρειων λαών "Λίμνη των Κύκνων" παρουσιάζει μαι εκδοχή της αέναης αντιπαλότητας του Λευκού Ήλιου - Κύκνου, και του Μαύρου Ήλιου - Κύκνου.
Ο Ά. Κρόουλι κ.λ.π. δεν είναι απλά τυχαία άτομα που βρέθηκαν σε τυχαία πόστα... και οπωσδήποτε υπάρχουν και στις μέρες μας ανάλογοι σατανιστές οπαδοί του Σετ, η του Τυφώνα, όπως Α. Κρόουλι, Μάδερς, Ρ. Ες... στην δυτική ελίτ.

Το Κοινόβιο της Σιών, σε όλα αυτά... απλά δίνει την εξουσία σε αυτά τα ιερατεία ειδικά της λευκής φυλής, ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν τα αρχαία μυστήρια τόσο του φωτός όσο και το σκότους... είναι θέμα καθαρά λειτουργίας του ιδιάζων πλανήτη που ζούμε.
Το βίντεο δεν το δίνω τυχαία με αγγλικούς υπότιτλους.

https://tinyurl.com/y9dtyy7v

Η Δύση δηλαδή αυτό που γράφεις.." όπου δι-ατλαντικός ο εκείθεν και εντεύθεν του Ατλαντικού ωκεανού, αμερικανικός και ευρωπαϊκός Βορράς των συγγενών γερμανοαγγλοσαξωνικών λαών,".. είναι ατά βάση η έδρα "των σκοτεινών δυνάμεων".... ποτέ δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όπως και να έχει αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ..αν βρουν πατρίδα να γυρίσουν όλοι αυτοί μετά την λήξη του Γ.Π.Π...εμένα να με φτύσεις.!!!