ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Εκδιώχθηκε ο διευθυντής της υπηρεσίας προσφύγων επειδή ζήτησε να παρέμβει εισαγγελέας για το πάρτι του 1,6 δισ. ευρώ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Έτσι γουστάρουμε πολύ το ξεκατίνιασμα, που γίνεται ανάμεσα στους άκαπνους στρατηγούς της πλάκας, και στα πολιτικά λαμόγια.Βγάλτε κι άλλα άπλυτα στη φόρα ο ένας για τον άλλον, τσογλάνια....χάρη θα μας κάνετε.Κάτι άκαπνες, τρίλειρες κότες που τυγχάνουν στρατηγοί και αντιστράτηγοι ε.α. και θυμούνται να το παίξουν πατριωτάρες και τουρφκοφάγοι μόλις σιγουράρουν τη συνταξάρα, μου προκαλούν μεγαλύτερη αηδία και από τους κατ' επιλογήν προδότες, πολιτικούς.
Σε μείζον πολιτικό θέμα εξελίσσονται τα όσα αποκάλυψε μέσα από συνέντευξή του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο διευθυντής της υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Ανδρέας Ηλιόπουλος ο οποίος ζήτησε να παρέμβει εισαγγελέας σχετικά με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη χώρα μας για τη διαχείριση του προσφυγικού και αμέσως μετά αποπέμφθηκε από την θέση του.
«Είναι η ώρα να παρέμβουν οι Εισαγγελείς. Εκείνοι είναι που θα δουν, αν υπάρχουν θέματα παραβάσεων των νόμων, και από εκεί και πέρα είναι θέμα των δικαστικών αρχών για το αν θα τα προχωρήσουν. Εγώ λέω ότι έχει χαθεί ο έλεγχος. Επικρατεί ένα χάος αυτή τη στιγμή», αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος στη συνέντευξή του σχετικά με το που έχουν καταλήξει τα 1,6 δισ. ευρώ που έχει δώσει η ΕΕ για το μεταναστευτικό.

Οπως δήλωσε σχετικά ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας στο ΑΠΕ «ο κ. Ηλιόπουλος δεν ασκούσε με επάρκεια τα καθήκοντά του και αυτός είναι ο λόγος που την προηγούμενη Παρασκευή του είχε δώσει τη δυνατότητα να παραιτηθεί».
Χαρακτήρισε επίσης «ψευδή» τα όσα αναφέρει στη συνέντευξή του.

ΠΗΓΗ 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έρχονται εκλογές και ο στρατηγούκος είπε να πιάσει στασίδι...
Σε ποιό κόμμα (εκτός τσύριζα βεβαίως, βεβαίως);
Μάλλον θα του είναι αδιάφορο, όλο και κάποιος θα βρεθεί να μαζέψει έναν "στρατηγούκο" που και καλά ξεμπρόστιασε τους τσυριζαίους...
Α.Α.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έτσι ακριβώς αγαπητή Α.Α όλοι μαζί στο κόλπο είναι....η σύνταξη και ο βαρβάτος μισθός να πέφτει, η είναι πουλημένοι και προλειαίνουν το έδαφος για την μεγάλη προδοσία.