ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Τα σημερινά Κωλογραίκυλα.

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Ενώ η πατρίδα μας περνάει τις δυσκολότερες ώρες από την στιγμή δημιουργίας του Νεότερου Ελληνικού Κρατιδίου, κάποια κωλογραίκυλα, που δεν έχουν ακόμα καταλάβει ότι ζούνε τις τελευταίες μέρες τις Πομπηίας τους, ειρωνεύονται και χλευάζουν  και γελάνε με τα ιερά και όσια των Ελλήνων. Ένα παράδειγμα τέτοιου κωλογραίκυλου είναι αυτό που υπογράφει ως " 12 G" σε διάφορα ιστολόγια, ένας χρυσαυγίτικος κουραμπιές, που γράφει :

" Διάβασε κανείς τις δηλώσεις του Γιτζίτ Μπουλούτ? Χαχαχχ η πλάκα μας κάνουν ή που πραγματικά δεν γνωρίζουν την κατάσταση των Ελληνικών ενόπλων (λέμε τώρα) δυνάμεων! 
 Χαχαχ ρε δώστε μου ένας το τηλέφωνο του να του πω ότι μέσα σε τρεις με τέσσερις ώρες θα έχουμε αλληλοσκοτωθεί, οι μισή από παντελής έλλειψη εκπαιδεύσεως και οι υπόλοιποι στην προσπάθεια τους να την κοπανήσουν! χαχαχαχ ρε το μαλάκα, προβοκάτσια πάει να στήσει! "
 12G 

 Το σχόλιο του είναι γραμμένο στις   26/10/18 20:12  εδώ θα πρέπει να του πούμε ότι ΔΕΝ είμαστε όλοι δίχως παντελή έλλειψη εκπαίδευσης όπως αυτός , ούτε την κοπανάνε όλοι όπως θα την κοπανήσει αυτός η τα λαμόγια οι φίλοι και γνωστοί του, που πάνε και ψηφίζουν Χρυσή Αυγή δίχως να γνωρίζουν ,σε ποια πρεσβεία έχει συσταθεί η Χ.Α., μαζί με όλα τα άλλα κόμματα.O Αριστοτέλης είχε γράψει ένα βιβλίο το "φυσιογνωμικόν" το οποίο δυστυχώς χάθηκε. Εκεί ανέφερε τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται τα χαρακτηριστικά της ψυχής στο πρόσωπο έκαστου ανθρώπου.
Ερευνητές απέδειξαν και την αντιστοιχία που υπάρχει μεταξύ των σωματικών χαρακτηριστικών και της ψυχικής δομής, θέμα με το οποίο είχε ασχοληθεί ο Αριστοτέλης στο χαμένο βιβλίο του.
Αν έβλεπε κανείς την φάτσα του συγκεκριμένου, θα καταλάβαινε ότι ΔΕΝ είναι Έλληνας.Διότι ΔΕΝ προέρχεται από εμάς (τους Έλληνες)  ....Ψάχνετε/ψάχνεις  δικαιολογίες για να καλύψετε/εις την ανικανότητα και τη δειλία σας Χρυσαυγούλες.Ούτε που ξέρεις τι είσαι....και σίγουρα ΔΕΝ είσαι Εθνικιστής , γιατί Εθνικιστής που να μισεί το Έθνος του, δεν υπάρχει.!!
 Η απάντηση μου προς όλα τα κωλογραίκυλα του είδους σου, που έχουν μάθει να αλληλοσπαράσσονται,και να  αλληλοεμπτύονται μεταξύ τους σπαρασσόμενοι μέσα στα διάφορα μπλόγκς και να τα καταστρέφουν είναι αυτή:

 Όσο εσύ και οι όμοιοι σου, τα υπόλοιπα κωλογραίκυλα θα είστε σαν τα λύματα μέσα στις διάφορες παραταξιακές πολύχρωμες κομματικές στρούγκες ,υποταγμένοι σε κάθε είδους αφεντικά.. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Υ.Γ  Επιτέλους ξαναβρίσκω τον παλιό κακό μου εαυτό..............

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Αετέ πιστεύεις πραγματικά πως οι Έλληνες έχουμε συγκεκριμένα ανθρωπολογικά γνωρίσματα ; Αν και αυτό που θέλουμε και γυρεύουμε είναι "ελληνόψυχους,-ες "!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή για να το γράψει ο Αριστοτέλης αυτό το βιβλίο κάτι ήξερε. Αλλά με το πέρασμα των αιώνων επήλθε αλλοίωση με το μπαστάρδεμα των Ελληνικών γονιδίων με ξένο dna. Η ευγονική έπαιζε πολύ μεγάλο ρόλο στους προγόνους μας, κάτι που έχουμε ξεχάσει στις μέρες μας.Μια Ελληνική για να ενσαρκωθεί θέλει και το κατάλληλο "δοχείο" σώμα....όταν αυτά τα δύο εναρμονίζονται δηλαδή όταν σε ένα ελληνικά βιολογικό σώμα μπει/ενσαρκωθεί μια ελληνική ψυχή...τότε έχουμε το ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Δες μόνος σου πως ήταν οι προγονοί μας παλαιότερα, και κάνε μια σύγκριση με τα πρόσωπα που βλέπεις γύρω σου σήμερα.
https://tinyurl.com/yaut3jjd
https://tinyurl.com/y7eluwa9
https://tinyurl.com/ya5dvsaq
https://tinyurl.com/y9zmahwf
https://tinyurl.com/y7qhkuxn
https://tinyurl.com/yd73xnuf
https://tinyurl.com/y9kk4rsf

Οι " Όσιοι των Δελφών" οι 5 ΑΝΩΤΑΤΟΙ Ιερείς έπρεπε να πληρούν τις ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ των Ελλήνων.Αλλιώς ΔΕΝ μπορούσαν να λάβουν αυτήν την θέση.Και εδώ θα πρέπει να αναρωτηθούμε ΠΟΙΕΣ ήταν αυτές οι Γενετικές Προυποθέσεις;;


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μια Ελληνική Ψυχή για να ενσαρκωθεί θέλει και το κατάλληλο "δοχείο" σώμα..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Παίζει μεγάλο ρόλο....ποιος είναι ο " Δημιουργός" σου, απο ΤΙ έχεις γεννηθεί ως ψυχή....δεν έχουμε όλοι των ίδιο δημιουργό.
Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο Ισοκράτης υποστήριζε οτι Ε
Έλλην είναι "ο μετέχων της ημετέρας παιδείας"..
ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ το ακριβές κείμενο είναι αυτό...

" και το των Ελλήνων ό ν ο μ α πεποίηκεν μηκέτι του γένους, αλλά της διανοίας δ ο κ ε ί ν είναι, και μ ά λ λ ο ν 'Ελληνας κ α λ ε ί σ θ ε τους της παιδεύσεως της ημετέρας ή τους της κοινής φύσεως μετέχοντας"

Πολλοί το μεταφράζουν όπως τους βολεύει και αρέσει, αλλά η μετάφραση λέει..

"Όνομα" δεν δείχνει γένος και φυλή (είναι σαν να λεμε σήμερα: "Αυτός στο ραντεβού είναι "Αγγλος"...)
"Δοκειν" σημαίνει "ΝΟΜΙΖΩ"
"Μάλλον" γνωστό
"Καλείσθε" σημαίνει "αποκαλώ"

Δηλαδή πολλοί ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι Έλληνας είναι κάποιος ο οποίος έχει την ημετέρα παιδεία, και όχι λόγο γένους η φυλής.Η Ελληνικότητα δεν είναι θέμα απλά πολιτιστικής επιλογής ( και μάλιστα χθόνιας...), αλλά θέμα φυλετικής επιλογής με σάρκα και οστά.Μπορεί ένας Γάλλος να αγαπά την Ελληνική Παιδεία και να την κατέχει καλά, αλλά αυτό ΔΕΝ τον κάνει Έλληνα....αλλά φιλέλληνα.Το ΟΜΑΙΜΟΝ....αυτό σε κάνει Έλληνα η προέκταση της φυλετικής Πολιτείας του Πλάτωνα.

https://tinyurl.com/yargksh5

Γωνία Camper - για έναν Λευκό είναι 80 μοίρες. Το ιδανικό δε του Λευκού Ανθρώπου είναι το άγαλμα του Θεού Απόλλωνα, όπου η γωνία Camper είναι 90 μοίρες!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

H Γωνία Camper εδώ ανοίγει ο σύνδεσμος.

https://tinyurl.com/y8ydjx8a

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Α.Α ξαναστείλε αν έχεις την καλοσύνη το σχόλιό σου...ώρες ώρες είμαι ηλίθιος αντί να πατήσω δημοσίευση πάτησα διαγραφή.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Συμφωνώ πάντως σε αυτό που έγραψες...«Οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή» έτσι ακριβώς η ψυχή δίνει τα δικά της χαρακτηριστικά τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα.
Ακόμα και μετά τον θάνατο η ψυχή κρατάει για κάποιο διάστημα την μορφή που είχε το σώμα της στην τελευταία της ενσάρκωση.

Ανώνυμος είπε...

"Οἷα ἡ μορφή τοιάδε καί ἡ ψυχή"
Καλησπέρα, δεν είχα γράψει κάτι άλλο. Μου είχε κάνει εντύπωση όταν ήμουν πολύ μικρή το έλεγε συχνά ο πατέρας μου όταν έβλεπε κάποιον "περίεργο" (όπως γράφεις παραπάνω) και έλεγε ότι αποκλείεται να είναι καλός άνθρωπος, κάποιο κουσούρι θα έχει...
Α.Α.

Γιάννης είπε...

Καλησπέρα φίλε,αν μου επιτρέπεις να σε αποκαλώ έτσι. Βρήκα το σαιτ σου μεσω του Διοδοτου σε μια ανάρτηση. Να μην πολυλογώ όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, εγω πιστεύω οτι η ψυχή είναι αλληλενδετη με το σώμα. Όμως θα ήθελα αν μπορεις να μου εξηγήσεις πως γίνεται ο γνωστός περιούσιος λαος ο οποίος είναι συνυφασμένος με τους Κρονιους να έχει εμφανώς πλέον άρτια χαρακτηριστικά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φυσικά και μπορείς να με αποκαλείς έτσι φίλε Γιάννη.
Εξωτερικά ο φαινότυπος είναι παρόμοιος...βέβαια με την πάροδο του χρόνου και τις συνεχείς επιμιξείες τους με άλλες φυλές απέκτησαν διαφορετικά χαρακτηριστικά.Αλλά ενώ ο φαινότυπος είναι ίδιος , ο γονότυπος είναι διαφορετικός απο τον δικό μας. Ακόμα και η ομάδα αίματος είναι διαφορετική....τα γονίδια προσδίδουν στους ανθρώπους κάποια χαρακτηριστικά και κάποια απο αυτά δίνουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικα, παράδειγμα οι Μόγγολοι..έχουν τον τυπικό επίκανθο, τα εκπεταγμένα ζυγωματικά, και την πεπλατυσμένη γρυπή μύτη...σήμερα με τις διαρκείς επιμιξείες με άλλες φυλές οι τούρκοι έχουν αλλάξει χαρακτηριστικά σε μεγάλο ποσοστό του συνολικού τους πληθυσμού.

Γιάννης είπε...

Σε ευχαριστώ που μου απάντησες. Ίσως είναι αφελής η ερώτηση που έκανα απλώς η ουσιαστική μου αφύπνιση δεν εχει πάνω απο δύο χρόνια που άρχισε να διενεργείται. Ψάχνομαι και έχω κατεβάσει τοσες πληροφορίες που φοβάμαι μην κρασαρω αν και ειμαι κατω των τριαντα ακομη. Απλως θεώρησα οτι αν έχεις ωραίο σώμα αυτομάτως θα έχεις και φωτεινή ψυχή, κάτι που δεν συνάδει με ρισμενα ατομακαι γι'αυτό έκανα την παραπάνω ερώτηση