ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ"....ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ.!!

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Να συνεχίσω τις αποκαλύψεις... για το αριστερό πάρτι που λέγεται "προσφυγικό". Γ. Φλωρίδης στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γ. Τράγκα Εν Αθήναις στον ραδιοφωνικό δίαυλο παραπολιτικά στις 18/9/2018 ..."Η Ελλάδα πήρε από την Ευρώπη 1,6 δις €, για το προσφυγικό πρόβλημα, και ο κόσμος όλος βλέπει τις σκηνές που διαδραματίζονται στην Μόρια της Λέσβου, όπου είναι εκεί 11.000 άνθρωποι, δηλαδή συνθήκες αθλιότητας. Εγώ στην ανακοίνωση μου λέω και το εξής, ότι ο Ερντογάν για 3.000.000 εκ. πρόσφυγες που έχει στην Τουρκία έχει πάρει όλο και όλο 3 δις €, δηλαδή για 3.000.000 εκ. ανθρώπους η Τουρκία πήρε 3 δις €, και εμείς για 65.000 χιλ. έχουμε πάρει 1,6 δις €!"...
  Kαι συνεχίζει τις αποκαλύψεις ..."για να φύγω λίγο από τα δικά μας, να θυμίσω κάτι που ξεχνάμε, τον Σεπτέμβριο του 2016 παραιτήθηκε από την θέση του Γ.Γ. του υπουργείου Μεταναστευτικής πολιτικής ο κος Βουδούρης. Ο κος Βουδούρης κατήγγειλε τότε ότι, ένας πρόσφυγας στην Νορβηγία, που είναι μια πανάκριβη χώρα, και στον οποίο πρόσφυγα διατίθενται τα πάντα από ένα σοβαρό κράτος, κοστίζει 12.000 χιλ. €, ένας πρόσφυγας στην Ελλάδα τον οποίον τον έχουμε σε αυτές τις άθλιες συνθήκες, αυτός κοστίζει παραδόξως 15.000 χιλ. €!".... (που πάνε τα λεφτά οεο;; σε ποιες τσέπες καταλήγουνε;;)
  Και συνεχίζει ..."Μα συγνώμη το σύστημα διοικείται από την κυβέρνηση, υπάρχει υπουργείο, υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής, αυτό το υπουργείο εξακτινώνεται σε διάφορες υπηρεσίες προς τα κάτω και αυτές έχουν στήσει έναν απίστευτο χορό των λεγόμενων Μ.Κ.Ο. όπου για παράδειγμα στην Θεσσαλονίκη, σε έναν καταυλισμό προσφύγων όπου δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα, και τρέχανε οι δήμαρχοι της περιοχής να πάνε οι άνθρωποι γεννήτριες εκεί, για να έχουν ηλεκτρικό, εκεί διάφορες Μ.Κ.Ο. με τα χρήματα των προσφύγων, κάνανε μαθήματα ΓΙΟΓΚΑ στους πρόσφυγες!!!".

Υ.Γ  Ρεεεε  είστε για πολλά σούτια. Είπαμε ότι Ερυθρός Σταυρός... μετανάστες... Μ.Κ.Ο.... αλληλεγγύη..... είναι η μεγαλύτερη μπίζνα στην εποχή μας  ειδικά τα "ανθρώπινα δικαιώματα"! Πολύ χρήμα... τόσο που αγγίζει το εμπόριο όπλων, ναρκωτικών και πορνείας! Η διαφορά σε αυτά είναι ότι η μπίζνα "ανθρώπινα δικαιώματα", έχει καθαρά πολιτικό ένδυμα και ιδεολογία, ντιλάρετε από την διεθνιστική αριστερά της άλλοτε δυτικής Ευρώπης! Η δε εθνικιστική αριστερά της άλλοτε ανατολικής Ευρώπης (ανατολικό μπλοκ), αντιστέκεται όσο μπορεί!

2 σχόλια:

ΑΘΗΝΑ είπε...

Nα μας κανει τη χαρη ο κος Φλωριδης, να μη μας παραμυθιαζει, γιατι οι προσφυγες δεν ειναι φυσικα 65.000 ειναι κατι εκατονταδες χιλαδες παραπανω....

Και βεβαια ουτε ο Τσιπρας αλλα ουτε και ο Ερντογαν εδωσαν ολα τα χρηματα για την ανεση των λαθρο-μεταναστων....καποια μονο κονδυλια χρησιμοποιηθηκαν, δεδομενου οτι καλυφθηκαν τα υπολοιπα απο χωρους που ανηκαν στο Δημοσιο (κατα το πλειστον) και προσωπικο που ηδη πληρωνονταν απο το Δημοσιο(βλ. στρατος , δημοτικοι υπαλληλοι),και εθελοντες...

Αρα ολη αυτη η "παρασταση" ηταν μαλλον για την προωθηση νεων πολιτικων σχεδιασμων...και επειδη οι διαφημιστικες καμπανιες κοστιζουν ....ειπε να κανει μια καταγγελια που ειναι και πιο οικονομικη!!


Αθηνα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Αθηνά μάλλον θα "ξέχασε" να πει ότι οι 65.000 όχι πρόσφυγες αλλά εισβολείς προσωπικά για μένα ήρθαν ίσως μέσα σε έναν χρόνο....σίγουρα δεν είναι μόνο 65.000..αυτή την στιγμή έχουμε συνολικά μέσα στην Ελλάδα περίπου 5-6.000.000 σουνίτες μουσουλμάνους.!!
Μόνο το 1991 που άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία ο Μητσοτάκουλας ήρθαν πάνω από 1.000.000 αλβανοί μουσουλμάνοι.Από τότε μέχρι και τώρα....ήρθαν όλες οι φυλές της Ασίας και της Αφρικής εδώ στην πατρίδα μας.