ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Παραιτήθηκε ο Νίκος Κοτζιάς

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αυτή η είδηση πρέπει να γιορταστεί κατάλληλα.Το λέγαμε και εδώ " ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ..ΟΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΥΡΟΥΣ..ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ..ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΓΕΙΡΕΙ Η ΟΨΗ.. ΔΙΑΜΑΧΕΣ.." ...Σίγουρα για να παραιτηθεί, κάτι παίχτηκε , κάτι βγήκε στην επιφάνεια.Και επειδή αυτά τα πολιτικά τομάρια ΔΕΝ παραιτούνται απο μόνα τους....ο Τράμπ τον ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ. Η Ελλάδα δεν θα πρέπει να πάει  με κανέναν, μέχρι να ξακαμπίσουν οι λαγοί και να διαμορφωθούν ξεκάθαρα τα στρατόπεδα.Μετά κόβουμε κίνηση και ράβουμε "κουστούμι"... στα δικά μας μέτρα όμως, και όχι σε αυτά που θέλουν άλλοι.
 Για να καταλάβουμε όλοι πως παίζεται η παρτίδα:
 Αυτοί που γουστάρουν να βάλουν τους Γυφτοσκοπιανούς στο ΝΑΤΟ και υποστήριξαν το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, είναι τα αφεντικά του Ψευταλέξι, του Βοϊδοκοτζιά, του Ζάεβ.Δηλαδή οι εβραιοχαζάροι τραπεζίτες και οι πολυεθνικές του πετρελαίου.Εφόσον το ΝΑΤΟ ελέγχεται από αυτές, μέσω του NAC και του αχυράνθρωπού τους του νεοεποχίτη Γ.Γ.
Με την κίνηση αυτή, επιδιώκουν να φράξουν τον διάδρομο υποστήριξης και ανεφοδιασμού του Ισραήλ, που εκκινεί από την Πολωνία και καταλήγει στην Κύπρο.Ο διάδρομος αυτός είναι ζωτικής σημασίας για τους ανεξάρτητους Τεξανούς πετρελαιάδες, των οποίων το Ισραήλ αποτελεί τον σιδηρού βραχίονα ελέγχου και προβολής ισχύος στη Μ. Ανατολή και την Πρόσω Ασία.Οι Τεξανοί και Αγγλοσάξονες έβγαλαν Πρόεδρο τον Τράμπ, ο οποίος σε συνεργασία με τον Πούτιν, επιδιώκουν να συνεχίσει η περιοχή να βρίσκεται σε αναταραχή, για να μην καταστεί δυνατή η τροφοδοσία της Ευρώπης με φτηνό σαουδαραβικό και ιρανικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο.(όλο αυτό με την δολοφονία του δημοσιογράφου απο την Σ.Αραβία δεν είναι τυχαίο γεγονός)

Υ.Γ   Η Ντοράκλα η κόρη του Μητσοτάκουλα, πήρε το μέρος του Κοτζιά! Τα αρχιπροδοτάρια υποστηρίζονται μεταξύ τους εναντίον του άλλου απατεώνα!

Την παραίτησή του υπέβαλε ο υπουργός Εξωτερικών στον Αλέξη Τσίπρα. Αιτία η μη κάλυψή του από τον Έλληνα πρωθυπουργό στην αντιπαράθεσή του από τον Πάνο Καμμένο στο χθεσινό υπουργικό Συμβούλιο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του News 24/7 στους 88,6 και του Βασίλη Σκουρή, ο υπουργός Εξωτερικών εκτεθειμένος από την μη κάλυψη του Αλέξη Τσίπρα.
Περισσότερα σε λίγο

ΠΗΓΗ 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έφυγε η μαϊμού από το you tube και από το ΥΠ ΕΣ και συνεχίζεται η κανονική ροή του προγράμματος!
Η φαγωμάρα ήταν κατά Χατζάρα για τον έλεγχο των μυστικών κονδυλίων... είναι πολλά τα άτιμα...
Όσο για την ντοράκλα, ότι και να πεις ή να γράψεις λίγα θα είναι, είναι πιό κουμουνίστρια (με δεξιά φυσικά τσέπη) από τους κουμουνιστές! Απλά είναι πιό "διπλωματική"από τον τσίπα και δεν θα έλεγε δυνατά ότι η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική (θα το έλεγε μόνον στους κύκλους που πιστεύουν τα ίδια και όχι στο "πόπολο").
Βρέθηκε κι ό άθλιος γυρολόγος γιατρός να δηλώσει ότι ψηφίζει την συμφωνία, οπότε η μόνη ελπίδα είναι να μην περάσει από τα σκόπια, γιατί οι εδώ προτιμούν την μυστική διπλωματία με τα αντίστοιχα μυστικά κονδύλια...
Α.Α.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Α.Α

Ο καυγάς έγινε γιατί ο Βοιδοκοτζιάς και ο Συγκαμμένος έχουν διαφορετικούς αφέντες. Μετά το ταξίδι απο τις Η.Π.Α ο Συγκαμμένος ήρθε "διαβασμένος" και με το τι θα πει γραμμένα σε χαρτί.Άλλοι τον έβαλαν...ναι μεν είναι στην μέση και τα λεφτά, αλλά αυτό δεν είναι ο πραγματικός λόγος.

Τώρα σε αυτό που λες..." Όσο για την ντοράκλα, ότι και να πεις ή να γράψεις λίγα θα είναι, είναι πιό κουμουνίστρια (με δεξιά φυσικά τσέπη) από τους κουμουνιστές! Απλά είναι πιό "διπλωματική"από τον τσίπα και δεν θα έλεγε δυνατά ότι η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική (θα το έλεγε μόνον στους κύκλους που πιστεύουν τα ίδια και όχι στο "πόπολο")."

Τόσο η Ντοράκλα όσο και όλοι οι άλλοι είναι ΕΒΡΑΙΟΙ.!!
Για έναν Εβραίο ΔΕΝ υπάρχει ούτε κομμουνισμός όυτε φασισμός...υπάρχει μόνο ο ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ. Τίποτε άλλο.
Για και για μενα ΔΕΝ υπάρχουν αριστεροί η δεξιοί η βασιλικοί η Πασόκια η Χ.Αυγήτες κ.λ.π
Υπάρχουν ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ....όποιος δεν το καταλάβει αυτό..πέφτει στην παγίδα διότι όλες οι ιδεολογίες και οι θρησκείες είναι δημιουργήματα της επανιδρυμένης Ατλαντίδος.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ο Φασισμός δημιουργήθηκε από τον Μουσολίνι ο οποίος άνηκε στην αριστερότερη πτέρυγα του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ιταλίας!Το ίδιο ισχύει και για τον Χίτλερ ο οποίος άνηκε στο Εργατικό Κόμμα Γερμανίας...Δηλαδή ο Κομμουνισμός ήταν η μήτρα του Φασισμού και Ναζισμού.!!!
Τόσο ο ναζισμός και ο φασισμός δεν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ θεωρίες δια την επιβίωση και την πρόοδο του πολιτισμού της λευκής φυλής, αλλά είναι ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ /ΑΤΛΑΝΤΙΕΣ θεωρίες.
Αν ρωτούσαμε έναν Ηράκλειτο η έναν Σωκράτη η έστω έναν Πίνδαρο...αν είναι Φασίστες η Κομμουνιστές...θα μας έφτυναν και θα μας έπαιρναν με τις πέτρες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Θυμάσαι τι έγραψα ως σχόλιο στον αγαπητό Ρένο;;;

" Τα αποτελέσματα όμως θα φανούν λίγο αργότερα....να σου το πω με ένα παράδειγμα, κάποιος κλέβει σήμερα...τα αποτελέσματα αυτής της κλοπής θα φανούν σε λίγο χρονικό διάστημα, όταν θα τον ανακαλύψουν. "

Περίμενε θα βγουν και άλλες βρομιές στην φόρα.Παίζεται χοντρό παιχνίδι.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



ΤΙ ΒΑΒΥΛΩΝ, ΤΙ ΒΕΡΟΛΙΝΏΝ!

Πρώτος εβραιοατλάντιος κομμουνισμός (ελληνοκτόνος, θεοκρατικός, διεθνιστικός, ολοκληρωτικός και μισαλλόδοξος) ο μεσαιωνικός χριστιανικός.

Δεύτερος κομμουνισμός, ώσπερ δευτέρα λεπίς του Gilette,
(και επειδή o μεσαίων κατέπεσε και η λευκή φυλή ανέλαβε δια των ελληνοπνεύστων κινημάτων του ανθρωπισμού, της αναγεννήσεως και της δημιουργίας των υγιών εθνικών κρατών της πεφωτισμένης βασιλικής δεσποτείας εις την Ευρώπην... αναβίωσις κατ' ουσίαν των ελληνικών ηθικοπνευματικών, πολιτισμικών και πολιτικών αξιών)
δεύτερος ούν κομμουνισμός ο αθεοκρατικός (εξίσου ολοκληρωτικός, αντεθνικός, διεθνιστικός) γερμανοσοβιετικός, μετά των εκτονωτικών βαλβίδων αυτού, του φασισμού-ναζισμού, δίκην του απαραιτήτου ιουδαιοχριστιανικού διαβόλου-συμπαιγνιακού διπόλου δια την κατατρομοκράτησιν και συσπείρωσιν του ποιμνίου, όπως και του ιουδαιοχριστιανικού, εντός της σωτηρίου κομμουνιστικής στάνης του πατερούλη.

Το γερμανικόν γαρ Βερολίνον (ανατολικόν αλλά και ενοποιημένον σήμερον) ήτο και επί σοβιετικού κομμουνισμού η αφανής σκληροπυρηνική πρωτεύουσα του παγκοσμίου κομμουνισμού διότι εκεί μετηνάστευσεν και εγκατεστάθη το εβραιοχαζαρικόν τραπεζικόν κεφάλαιον (βλ. Ρότσιλδ, Λένιν, Έγκελς, Μαρξ, Ρόζεμπεργκ, Σχολή της φρανκφούρτης, Στάζι κ.λ.π.) αφ' ότου εγκατέλειψε την Μεσόγειον και τους Ενετούς οίτινες έκτοτε παρήκμασαν. Εις την ορθόδοξον Ρωσίαν δεν είχον οι Χαζάροι εμπιστοσύνην, Σάξονες και Γότθοι όντες πιο κτηνώδεις, διεστραμμένοι και αδίστακτοι όπως και οι ξαδερφοί των Τούρκοι άρα και πιο έμπιστοι, ενώ οι Σλάβοι μαλθακοί και αυτοκαταστροφικοί.

Διο και σήμερον το κομμουνιστικόν χαζαροΒερολίνον της τραπεζοκομμουνιστικής μαφίας της Ε.Ο.Κ. (μετά την πολιτικήν ¨καύσιν¨ του ρωσικού χαρτιού) εξακολουθεί τραπεζοκομμουνιστικώς διαλύειν την υπνώττουσαν Ευρώπην ήτις νομίζει ότι ο κομμουνιστικός κίνδυνος εξέλιπε, το Βερολίνον της Στάζι και της Μέρκελ, Βερολίνον τρισχειρότερον εκείνου του Χίτλερ και του Στάλιν καθ' ότι αυτοί είχον τουλάχιστον τα εθνικά των σύνορα κλειστά...
Βερολίνον βοηθούμενον υπό των εβραιοσαξόνων βορείων συνεταίρων του ομού μετά των νοτίων εβραιοκοινοβουλευτικών εθνοπροδοτών συνεργατών του εις εφαρμογήν της σατανικώς σχεδιασθείσης διπλής ειρηνικής γενοκτονίας των εθνών αρχικώς της νοτίου Ευρώπης (προκλητή οικονομική χρεωκοπία, προκλητή λαθροεισβολή και κατοχή δια της εν καταλλήλω χρόνω επαναστατικής και βιαίας, - όρα αρχαιοελληνικό ολοκαύτωμα υπό το πρόσχημα της επικρατήσεως δήθεν της χριστιανικής πίστεως - αντικαταστάσεως του γηγενούς πληθυσμού.)

Ξυπνάτε, Έλληνες.
Οι καιροί ου μενετοί!
Οι Τούρκοι αλωνίζουν εις Αιγαίον και εδώ συμφωνική κοινοβουλευτική αφωνία κομμουνιστικών παχυδέρμων.

Τι άλλο περιμένετε ιδείν;
Την Ντόρα και τον Κούλης;
Μα αυτοί μόνο για τον επικήδειον του έθνους είναι ικανοί εκφωνείν!