ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Κομοτηνή: Φωτογραφίες σοκ του αστυνομικού που μαχαιρώθηκε από μετανάστη

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Φανταστείτε, για να μαχαιρώνει ένοπλο αστυνομικό ο λαθρέποικος του Μητσοτάκη, πόσο εύκολο είναι να μαχαιρώσει τον καθέναν από εσάς, που είστε άοπλοι και απροστάτευτοι! Είναι να απορεί κανείς με την κατάντια μας.!! Να κάθονται οι αστυνομικοί να τους μαχαιρώνουν τα λαθροόρκς και να μην έχουν το δικαίωμα να τους πυροβολήσουν έστω στα πόδια.!!



Πέντε μαχαιριές κατάφερε ο αλλοδαπός στον 25χρονο αστυνομικό το απόγευμα της Κυριακής, σε επεισόδιο που ξεκίνησε έπειτα από απόπειρα ελέγχου του

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τα τραύματα του 25χρονου αστυνομικού, που την Κυριακή δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από μετανάστη, που στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην Εγνατία Οδό, μεταξύ των χωριών Πολυάνθου και Σώστη, όταν δύο αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης για έλεγχο σε νεαρό αλλοδαπό, πράττοντας αρμοδίως όσα όφειλαν. Ο αλλοδαπός, παράνομος μετανάστης, απώθησε τον νεαρό αστυνομικό και τράπηκε πεζός σε φυγή.



Όταν ο αστυνομικός τον ακινητοποίησε, ο αλλοδαπός εμφάνισε το επαγγελματικό του μαχαίρι και άρχισε να επιτίθεται στον αστυνομικό καταφέροντάς του πέντε μαχαιριές. Ο αστυνομικός διακομίστηκε άμεσα από τον συνάδελφό του στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», με σοβαρά τραύματα, χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Η τοπική εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής δημοσίευσε φωτογραφίες από τα τραύματα του αστυνομικού, από τις οποίες προκύπτει πόσο σοβαρά κινδύνεψε η ζωή του. Ο 25χρονος αστυνομικός φέρει δύο μαχαιριές στην παλάμη του, μία μαχαιριά στον αριστερό του ώμο και δύο μαχαιριές στο κεφάλι του, από το πίσω μέρος. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένη πληροφορία της εφημερίδας, ο αλλοδαπός δράστης επιτέθηκε στον αστυνομικό με μαχαίρι πριονωτό με λαβή, που θεωρείται επαγγελματικό μαχαίρι.

Το θύμα θα παραμείνει στο νοσοκομείο Κομοτηνής προληπτικά για τα επόμενα εικοσιτετράωρα, ενώ για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό.


Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αστους καλα να παθουν,εγω θελω να σκοτωσουν μαλιστα και κανεναν αστυνομικο να δω τελος παντων τι θα καταλαβουν οι αστνομικαρες μας που οι περισσοτεροι ειναι κομματοσκυλα.

ΜΕΙΔΙΑΣ Β΄ είπε...


Αυτά είναι τα αποτελέσματα 50 σχεδόν συναπτών ετών δημοκρατικής αντιπαιδείας και πολυτεχνίλας.
Λαπάδες, κιμάδες, κομμουνοπουσταλοιφές.
Και τα μπατσόνια εκπαιδεύονται στους εχθρούς να λουφάζουν και στους Έλληνες πατριώτες και συνταξιούχους μόνο να ξεσπάνε τον απωθημένο θρασύδειλο ανδρισμό τους.
Έτσι δικαιολογείται και το πρωτοφανές παγκοσμίως ελληνικό φαινόμενο του στρατού-λαθροπαραδουλεύτρας και λαθροταξιτζή.
Αυτά βλέπει ο Μογγόλος Τούρκος και τού πέφτουν τα σάλια, δεν βλέπει την ώρα να τού δώσουν το ελεύθερο να ορμήσει.
Αυτά βλέπουν και οι μεγάλες δυνάμεις και σε δίνουν, ξένο πράμα είναι, αντιπαροχή στον Ασιάτη Τούρκο για να τον φέρουν στα δυτικά νερά τους.
Αλλά και οι μεγάλοι υγιείς οικονομικοί επενδυταί τα βλέπουν και λένε ¨Δεν θα πάρω, να λείπει το βύσσινο!¨ Τι να επενδύσωμε σε ανάπτυξι εδώ λένε, εδώ μόνιμο καθίζησι έχει, η Μέκκα των δοσιλόγων, του δημοκρατικού σουρρεαλισμού και εκφυλισμού με τις αριστερές κορώνες και τις δεξιές τσέπες.
Α, θα χάσωμε τα λεφτά μας μετά βεβαιότητος.
Όλες οι επιχειρήσεις κλείνουν ατάκτως.
Μπανανία, ευρωλαθροχωματερή.
Και μόνο ο Σόρρος επενδύει με τις ΜΚΟύδες του και οι κεφαλαιακοί οίκοι-γύπες. Προς τα κάτω πάντα, την διάλυσι...
Εκτός και εμφανισθή ο θεός και τα γυρίσει όλα ανάποδα!
Ποιός θεός;
Μα της σοφίας, αυτός που θα κατορθώσει να ενώσει τους Έλληνες -το πιο δύσκολο - όπως και άλλους λαούς και να τους σώσει από το παγκοσμιοποημένο απόλυτο κακό.
Αυτός ίσως και μόνο αξίζει να λατρευτή για τα επόμενα 1ο.οοο χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

https://www.newsit.gr/ellada/monastiraki-astynomikos-arpakse-to-mikrofono-kai-afise-afono-ton-kosmo-i-ekpliktiki-foni-tou-kai-i-apotheosi-8/2916163/


να μονο για τετοιες μαλακιες ειναι οι αστυνομικαρες μας, για τιποτα χρησιμο οχι.