ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 10 Απριλίου 2022

ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ. Ο ΤΖΟΝΣΟΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ. Ο ΤΖΟΝΣΟΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ.

Θα μας τρελάνουν;; Το Κίεβο είναι στην καρδιά της εμπόλεμης ζώνης. Λογικά ο εναέριος χώρος είναι κλειστός και απαγορευμένη ζώνη πτήσεων. Και όμως ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας δηλώνει ότι επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Ουρανίας εκεί λες και δεν γίνεται πόλεμος.
 
Κάποιος μας παραμυθιάζει άγρια. Είναι δυνατόν οι Ρώσοι να είχαν τέτοιο στόχο και να μην έριχναν πύραυλο ή να επέτρεπαν τέτοιες επισκέψεις ;; Και είπανε πως έφτασε και οδικός. Λέτε να σταμάτησε και για κατούρημα στον δρόμο;; Για να δείτε πόσο χαζοί είναι η θερμοκρασία στο Κίεβο ας πούμε στις 14:00 ήταν από 2 βαθμούς το ελάχιστο έως 8 βαθμούς η υψηλότερη, και δείτε ντύσιμο.
Μιλάμε οι τύποι είναι στόκοι. Φυσικά ο Ζελενσκι μόνο στο Κιέβο δεν βρίσκεται εφόσον συναντήθηκε με τον Τζόνσον. Και ούτε θα μπορούσε να είναι και να κάνει από εκεί δορυφορικές συνδέσεις με όλο τον κόσμο live και να μην τρώει jam από ρώσικες παρεμβολές.
 
Εδώ ο Μπόρις φοράει μαύρο σακάκι :
 
Kαι εδώ φοράει μπλέ.!!!!
 
Και ΕΔΩ το βίντεο του BBC . O φίλος μας ο Μπόρις όμως στο τουίτερ μας δείχνει το όμορφο μπλε σακάκι του . Οι τύποι είναι μιλάμε ερασιτέχνες. Προσέξτε στο βίντεο επάνω ΠΩΣ το σακάκι από μπλε γίνεται μαύρο.!! Από το 0.12 στο 0.16 και μετά...have you been in Kiev ? - Yes I have - No you have not.
 
Θα δέχονταν οι Ρώσοι τέτοια επίσκεψη στο Κίεβο αυτή την χρονική μάλιστα στιγμή και για λόγους προπαγάνδας;; Να δεχθούν διεθνείς παρατηρητές στην Μπούχα το καταλαβαίνω γιατί εκεί έχουν συμφέρον. Ποια όρια να σεβαστούν; ; Και τι νόημα έχει;; Αν βρείτε το συμφέρον του Ρώσου να το πείτε και σε μένα να το καταλάβω. Δεν κολλάει στο μοτίβο σκέψης και τακτικής των Ρώσων όλο αυτό. Είδατε πουθενά κάποια ανακοίνωση εκεχειρίας γι αυτό τον λόγο;; Σιγά μην αφήνουν υπόνοιες ότι δεν ελέγχουν το πεδίο μάχης και ο καθένας μπορεί να κάνει βόλτα στο Κίεβο.
 
Εάν ο Τζόνσον ζητούσε την άδεια των Ρώσων για να πάει στο Κίεβο , γιατί εκεί κανείς δεν κάνει βόλτα χωρίς την άδεια τους, αυτό θα ήταν το πρώτο που θα δημοσιοποιούσαν ο Ρώσοι.  Ότι παραχώρησαν άδεια.!!

2 σχόλια:

Μμ. είπε...



Δοκιμάζουν-ελέγχουν έτσι την δεκτικότητα-αντίληψι του όχλου. Αν δεν γίνει δηλαδή, ευρέως αντιληπτή η απάτη, καλώς έχει, πάμε παρακάτω και ¨στο έτσι¨
(ομοιοτρόπως.) Αν όμως γίνει, μια διάψευσις και όλα καλά, φταίει η παραπληροφόρησις. Κάπως έτσι στήνεται το παιχνίδι. Κάτι ανάλογο δηλαδή με τα ¨στημένα¨ ιερά θαύματα. Τα μεν αποδεκτά και χρυσοφόρα αγιοποιούμεν, τα δε χονδροειδή και γελοία (π.χ. κάτι όπως άγιες παντόφλες και εδώδιμα) αποκηρύσσσμεν.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Hey UK PM 🇬🇧
They only common you do share with Kiev ….is just 🐔 !
Do the math …
Chicken 🐓 Kiev served with UK varvatila ….

Guess not enough Kiev for all anymore??!!!

Poustiko pali to fai….