ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΕΦΗΒΟΥ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας τον καφέ μου συνοδεία μουσικής, σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να σας γράψω....που δεν το έχουμε πει ήδη. Και άξαφνα μου ήρθαν στο μυαλό κάποιες απορίες που είχα όταν ήμουν μικρότερος. 

Αναρωτιόμουν π.χ γιατί εκείνοι οι Voyager, κάτι παμπάλαια διαστημόπλοια που έστειλαν πριν 40-50 χρόνια για εξερεύνηση του ηλιακού συστήματος, τώρα που συνεχίζουν να ταξιδεύουν εκτός των ορίων του ηλιακού μας συστήματος επιταχύνουν αντί να επιβραδύνουν;; Αντίθετα από ότι λένε οι ισχύουσες θεωρίες και φυσικοί νόμοι;; Τι τους έλκει εκεί παραέξω και δεν το βλέπουν τα τηλεσκόπια;;


Τέτοιες, χαζές ερωτήσεις έκανα στον εαυτό μου, καταλαβαίνετε τι πέρασα στην εφηβεία και κάντε το και δική σας εικόνα. Άλλη απορία μου ήταν γιατί το διάστημα που βλέπουμε μέσα από τα τηλεσκόπια και τις εικόνες που μας στέλνουν οι δορυφόροι είναι σκοτεινό ;; Γιατί είναι πάντα νύχτα εκεί και όχι μέρα;;; Μήπως εκτός από αυτό το σκοτεινό σύμπαν στο οποίο μέσα ζούμε υπάρχει και κάποιο άλλο φωτεινό;; 

Τέτοιες απορίες είχα και πολλές φορές είχα φτάσει στα όρια μου, οπότε συνέχισα την αναζήτηση/θεωρητική διατύπωση/μαθηματική και κοσμολογική επιβεβαίωση μοναχός. Έπρεπε να βρω απαντήσεις.! Σήμερα είδα μια σχετική επιστημονική ανακοίνωση που λέει ότι άδικα ψάχνουμε για  "σκοτεινή ύλη" 50-60 χρόνια τώρα, και σωστά δεν την βρίσκουμε. Η αλληλεπίδραση των υποατομικών σωματιδίων εκπέμπει νέο "χώρο" που συγκεντρώνονται κάπου ως halo. Ότι ακριβώς ανακάλυπτα σε μια ερευνητική  μου εργασία εγώ ο τεμπέλαρος, όταν ακόμα ήμουν 4ετης φοιτητής.

 Εξ ου και η αφορμή γι αυτήν την ανάρτηση σήμερα. Πολλοί λένε ότι ζούμε μέσα σε ένα ΜΑΤΡΙΧ κανείς όμως δεν σας λέει ότι αυτό το ΜΑΤΡΙΧ είναι ένας σφαιρικός κόσμος μέσα σε σκιά. Στον ίδιο σκοτεινό χώρο υπάρχουν αμέτρητα** παράλληλα και ταυτόχρονα υπάρχοντα σύμπαντα, με σφαιρικό σχήμα και που το κάθε ένα καταλαμβάνει χώρο μέσα στο ΜΑΤΡΙΧ ταυτόχρονα* με τα υπόλοιπα. Για να υπάρχει όμως σκιά...θα πρέπει να υπάρχει ένα μεγάλο σημείο/σώμα/πλανήτης συμπαγές* που να εκπέμπει ΦΩΣ (ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΛΙΟΣ)  και ένα εμπόδιο μπροστά από αυτό το...ΦΩΣ που να ανακόπτει την πορεία του φωτός.

* Τα διαφανές σώματα/πλανήτες δεν δημιουργούν σκιά.

* Φανταστείτε τώρα το διπλό μέρος της κάθε ψυχής (+ και -) να μπορεί να συνδέεται με μια ζεύξη (λινκ) - οι αρχαίοι Έλληνος είχαν την λέξη Ολκός (ΟΛΚΟΣ ΨΥΧΗΣ*** ) για το "εργαλείο" σύνδεσης της ψυχής με το σώμα και το σύμπαν- με ένα ανθρώπινο σώμα και μέσω των αισθήσεων να αντιλαμβάνεται αυτόν τον εικονικό κόσμο. Όπως ακριβώς κάνει κάποιος όταν συνδέεται στο ίντερνετ και μέσω ενός λινκ πάει εκεί που θέλει. Εκεί ο καθένας αντιμετωπίζει τις "προκλήσεις" της ζωής και συμπεριφέρεται ανάλογα.

** Σε  αυτά τα αμέτρητα και παράλληλα σύμπαντα ή πίστες δοκιμασίας , θα μπορούσε ο καθένας να ζει αμέτρητες φορές και μάλιστα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε πολλούς διαφορετικούς κόσμους, με μοναδικό περιορισμό να μην συναντήσει κανείς τον εαυτό του, ευρισκόμενος σε άλλο σώμα , οπότε θα υπήρχε περίπτωση να δημιουργηθεί αδικία σε βάρος της δοκιμαζόμενης ψυχής.

*** ΟΛΚΟΣ ΨΥΧΗΣ= είναι το "πνευματικό καλώδιο" που συνδέει την ψυχή με το σώμα....αποτελείται από Αιθέρα ο οποίος παίρνει εντολή από αυτούς που βρίσκονται εκτός πίστας/μάτριξ για να διαμορφώσει την ζεύξη της ψυχής με το σώμα. Οπότε καταλήγουμε σε κάτι πολύ σημαντικό. ΠΟΥ βρίσκεται η ύπαρξη αυτού του λίνκ;; ΠΟΙΑ είναι η τεχνολογία που την διαμορφώνει;;; Αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο σεντόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: