ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Αφήστε τα λόγια και μπλοκάρετε την παράδοση των υποβρυχίων της Τουρκίας. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Εδώ τινάξατε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση στον αέρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Γερμανία αυτή τη στιγμή που μιλάμε περιμένει ένα συμβόλαιο 3,5 δις για την αναβάθμιση των leopard 2A4, την μερική αναβάθμιση των leopard 1A5 και την αγορά 200+ IFV Lynx. Επίσης σκέψεις υπάρχουν και στον τομέα της αεράμυνας. Η αγορά αντιαεροπορικών Iris-T SLS, SLM δεν είναι απίθανη. Την ίδια στιγμή υπάρχουν σκέψεις για αγορά νέων υποβρυχίων Type 214. 

Μιλάμε για προγράμματα που θα αποφέρουν στις αμυντικές εταιρίες της Γερμανίας πάνω από 5 δις. Η συμπαράσταση της δεν πρέπει να περιοριστεί μόνο στο λεκτικό επίπεδο, αλλά να εφαρμοστεί εμπράκτως με την καθυστέρηση έως και ακύρωση των 7 τουρκικών υποβρυχίων Type 214, που θα παραβιάζουν τα ύδατα μας. 

Αφήστε λοιπόν τα λόγια και μπλοκάρετε την παράδοση των υποβρυχίων της Τουρκίας. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Εδώ τινάξατε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση στον αέρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να κάνω και ένα ειρωνικό σχόλιο με τα μιάσματα της ανθρωπότητος. Θα σταμάταγαν την παράδοση, αλλά μαζεύουν λεφτά για την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου και τις υπόλοιπες αποζημιώσεις που μας χρωστάνε από τους 2 παγκόσμιους πολέμους