ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ:
ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ( και μια νεκρανάσταση του ...Πάνου Καμμένου)
Η βασική αποστολή οποιουδήποτε Αμερικανού προέδρου από το 71 και μετά δεν είναι η υπεράσπιση του Αμερικανικού Συντάγματος, αλλά της παντοκρατορίας του δολαρίου ως κυρίαρχου αποθετικού νομίσματος για την τον έλεγχο του παγκόσμιου εμπορίου αυτού του πλανήτη.
Πόσο μάλλον σε μια εποχή που είναι τρομερά δύσκολη η επανάληψη ενός νέου κύκλου αποικιοκρατίας στην Αφρική και την Νότια Αμερική, απ' όπου και η προμήθεια όλων των κρίσιμων πρώτων υλών για να κινηθεί η οικονομία του πλανήτη. Τρανό παράδειγμα η δύσκολη θέση και της Γαλλίας, που από προχθές μπήκε σε καθεστώς λιτότητας τύπου δικών μας μνημονίων, χωρίς την ελπίδα να την "βγάλει καθαρή" από την εκμετάλλευση των πόρων των πρώην αποικιών της, κυρίως αυτών στην Αφρική.
Έτσι σχεδόν σε όλη την Δύση "επιδοτούνται" πολιτικά τα αντίστοιχα με το κύριο αφήγημα της διακυβέρνησης του Τραμπ, με το οποίο προσέλκυσε τα πιο καθυστερημένα τμήματα ψηφοφόρων με δεξιές κορώνες, και που στηρίχτηκε σε τρεις κυρίους άξονες:
Έτσι στο τι θα ακολουθήσει μέσα στους επόμενους λίγους μήνες, κρίσιμο ρόλο θα παίξουν οι πρώην ισχυροί υποστηρικτές της Χάρις όπως
Οι ρητορικές περί της υπεράσπισης αξιών, συντάγματος και δικαιωμάτων χρησιμοποιούνται πλέον σε όλον τον πλανήτη μόνο για εσωτερική προεκλογική κατανάλωση, μέσω της προώθησης της προπαγάνδας από "Ομάδες Αλήθειας" φυσικών τρολς ή από αντίστοιχα ψηφιακά που αρχίζουν να κυριαρχούν υπό τον έλεγχο 5-6 τεχνοφεουδαρχών στην Δύση ή άλλων τόσων στην Ανατολή.
Λίγο επηρεάζουν τα κοινά ψηφοφόρων το πως οι πολιτικές και των δύο αυτών "αφηγημάτων" δικαιολογούν την στήριξη σε αυταρχικά καθεστώτα τύπου Ρωσίας, Ιράν, Τουρκίας ή των κάθε λογής ακροδεξιών στο Ισραήλ ή την Ουκρανία, Ουγγαρία κλπ., αφού αυτά τα μέρη είναι παντελώς άγνωστα για τους περισσότερους Αμερικανούς ψηφοφόρους!
Επειδή όμως η ιστορία και οι κύκλοι άνθισης-παρακμής των ηγεμονιών μέχρι σήμερα ΠΟΤΕ δεν απέτρεψαν την παρακμή τους με κάποια επιστροφή του πίσω, πάλι σε ένα κυρίαρχο βιομηχανικό κέντρο, η κυβερνητική πρακτική του Τραμπ (υπο τον ίδιο η τους δελφινους του) "βρωμάει" από μακριά ως ανιστόρητη και στερούμενη ρεαλισμού.
Η διαφαινόμενη διάδοχη κατάστασή υπό την επικυριαρχία κάποιας Blackrock, ως η ναυαρχίδα του σκιώδους παρατραπεζικού συστήματος των funds στην θέση του Τραπεζικού κεφαλαίου, δείχνει και αυτή να είναι και αυτή έτοιμη να σκάσει σαν την φούσκα στην θέση της αστερρόεσας στο μνημείο της Ίβο Τζιμα.
Η μάχη ανάμεσα στον νεοφιλελευθερισμό ver1.0 (υπό μια από της δυο φράξιες της διακυβέρνησης του Τραμπ και τον Πουτιν κλπ) με τον πιο άγριο νεοφιλελευθερισμό ver2.0 που επιδιώκεται από τις υπόλοιπες ελίτ στον μισό πλανήτη για το ποιανού η φούσκα δεν θα σκάσει πρώτη, μόλις ξεκίνησε!
Θα χάνει όποιος αυτά δεν τα καταλαβαίνει! Και εμείς όσο όλα αυτά τα αγνοούμε, βλέποντας τα πάντα ως κάποιο "ματς" ανάμεσα σε σωβρακοφανέλες υποψηφίων προέδρων ή συμβόλων αυτοκρατοριών και υπερδυνάμεων του 20 αιώνα, που ήδη έχουν εκλείψει.
Δυστυχώς για μας, δεν υπάρχει κανένα κυβερνητικό σχέδιο για την επιβίωση μας ως χώρα από τα γεωπολιτικά και οικονομικά τσουνάμι που ακολουθούν λόγω των πιο πάνω καταρρεύσεων, από μια κυβέρνηση χωρίς πλέον κανένα σοβαρό διεθνή της υποστηρικτή και σε πλήρη ανυποληψία λόγω των σκανδάλων που εμπλεχτηκε για να εξυπηρετήσει λίγους ημετέρους της.
Αλλά δεν υπάρχει και ΚΑΝΕΝΑ επαρκές αφήγημα και από την σημερινή αντιπολίτευση, μείζονα και ελάσσονα όλων των αποχρώσεων, για το τι πρέπει να κάνουμε εμείς τώρα, μπας και επιβιώσουμε εντός της ναρκοθετημένης γωνίας του πλανήτη που ζούμε.
Η στροφή μας προς την Κίνα και τους BRICS, που προτείνουν ήδη είτε οι ανιστόρητοι αριστεριστές τύπου Βαρουφάκη ή τα ακροδεξιά ερείσματα των Τραμπ και Πούτιν, προεξαρχοντος του Καμένου, δεν τίθενται καν ως προοπτική, έστω και συζήτησης, μιας αυτό μας οδηγεί πολύ πιο γρήγορα στην "Φιλανδοποίηση" μας από την Τουρκία. Προς τα εκεί δηλαδή που μας έχει ήδη στριμώξει η αποτυχημένη εξωτερική και ενεργειακή πολιτική της Κυβέρνησης του καθεστώτος Μητσοτάκη.
Αναζητείται λύση "out of the box" των εγκεφαλικών συνταγών Ινστιτούτων ή άλλων περίεργων κύκλων illuminati κάθε λογής, αφού ούτε αυτοί καταλαβαίνουν το τι ακολουθεί.
Ο κατ εξοχήν Πουτινικός Πάνος Καμμένος εμφανίζεται τώρα ως ο προνομιακός συνομιλητής του Τραμπ μέσω της νέας του πρέσβειρας.Έτσι
αποδεικνύεται και ο ισχυρισμός ότι πάντα τον οδηγούσε η προοπτική των 2
funds που του είχαν τάξει για να αγοραστούν 40 F35 από το 2018. ΕΔΩ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου