ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ.!! ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;;

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :Μην μας απειλείς διότι σε βλέπω στον εισαγγελέα.!! Και έχεις να απολογηθείς για πολλά όπως για αυτό που είπες...«είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάποιου να καίει τη σημαία».!! Είναι γεγονός ότι στην Ελλάδα,έχουμε πολλούς πράκτορες πρώτου κύματος, της δύσεως και όχι της Ρωσίας. Αν θέλεις μπορείς να τους πάρεις στο σπίτι σου...αλλά μόνο εκεί. Ο Μιλτιάδης... προς το παρόν έχει την προστασία των Η.Π.Α. για το μέλλον βλέπουμε, μιας και η ζωή... είναι κύκλος.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οχι δεν υπαρχει εισαγγελεας,ειναι ολοι πακτωμενοι στα υπογεια της στοας.

ΑΡΡ. είπε...


Οι μεγαλύτεροι τρομοκράται είναι οι φιλελέδες νεογενίτσαροι της κοινοβουλευτικής δεξιάς. Οι πρόγονοι των οποίων, γερμανοτσολιάδες της κατοχής, επροκάλεσαν και τον συμμοριτοπόλεμο (εμφύλιον) ώστε πλαισιωθέντες και ασυλοποιηθέντες πολιτικώς εκατέρωθεν, απέφυγαν το εκτελεστικόν απόσπασμα λόγω εσχάτης προδοσίας όπως συνέβη αμέσως εις όλα τα ευρωπαϊκά απελευθερωθέντα κράτη.
Η ξένη προστασία (προτεκτοράτο αυτό σημαίνει, κράτος υπό προστασίαν, πρβ. αγγλ. protect) από ιδρύσεως του ν.ε. κράτους φροντίζει αναδεικνύειν και προβάλλειν, εν αγνοία φυσικά του εν αφασία εντέχνως, εκπαιδευτικώς και πολιτικώς, διατηρουμένου ελλ. λαού.
Και προ της ιδρύσεως άλλωστε του κράτους ημών Μαυροκρδάτους και Κωλέτηδες, Φαναριώτας τουρκογενιτσάρους, διεφθαρμένους από κούνια, επεστράτευσιν δια την πολιτικήν άλωσιν του ιδρυθησομένου κράτους. Όλων αυτών συν τοίς άλλοις και αμφισβητουμένης ελληνικότητος. Εξ ού και αυτό το ελληνόφωνο τομάρι περιουσίου κρυφής καταγωγής. Έτσι εξηγούνται όλα.

Υ.Γ. Η ελληνική μαλακία, εθνικό προνόμιο, τελικά απεδείχθη είναι το κορυφαίο ίσως ανθρώπινο αμάρτημα. Βλέπουμε ήδη σε τι αριστεροδέξιο δημοκρατικό γκρεμό για το έθνος καταλήγει.