ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Υπόσχεση Κ.Μητσοτάκη στους Εβραίους ότι θα συντρίψει τους Αυτόχθονες Έλληνες

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μπράβο Κυριάκο! Γάμα τον μαλάκα που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων, μέχρι να ξυπνήσει. Εάν δεν ξυπνήσει μην αγχώνεσαι... έχεις μπροστά σου 4 χρόνια να γαμάς! Μετά θα έρθει η σειρά κάποιου άλλου... δεν είναι και για χόρταση! Κανονικά όμως θα πρέπει να ξεκινήσεις να γαμάς  πρώτα αυτούς που σε ψήφισαν...και συνεχίζουν να σε ψηφίζουν.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπααα τωρα διαβαζω οτι ψηφηζει και ο κοσμος στην Ελλαδα νομιζα οτι ψηφηζε η Σινιουλαρ Βγενοπουλοτζικ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 22 Οκτωβρίου 2019 - 5:34 μ.μ

" μπααα.."

Μπαμπάακια

Ναι είναι και η Σίγκιουλαρ που βάζει το "χεράκι" της , αλλά έχει και κάτι γαμημένα κομματόσκυλα...κάτι γλοιώδη υποκείμενα που τρέχουν να πάνε να ψηφίσουν τον Κυριάκο...διότι είχε το κωλόσογο τους και κολιτιλίκια με το Μητσοτακέικο...που ακόμα ψηφίζουν αυτό το αλλογενή παράσιτο.

Ανώνυμος είπε...

εδω οτι και να ψηφησεις η Σινιουλαρ με τα αθεατα λαμογια θα βγαλουν οποιον γουσταρουν δεν πα να χτυπιοσαστε κατω ολημερις και ολονυχτις

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" εδω οτι και να ψηφησεις η Σινιουλαρ με τα αθεατα λαμογια θα βγαλουν οποιον γουσταρουν δεν πα να χτυπιοσαστε κατω ολημερις και ολονυχτις "

Οπότε ποιος ο λόγος να πάει κανείς να ψηφίσει τον οποιονδήποτε;;;
Αφού όχι μόνο χάσιμο χρόνου και ενέργειας θα είναι...αλλά και γιατί με την ψήφο σου ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ το όποιο αποτέλεσμα.!!

Ανώνυμος είπε...

εγω εχω κοψει το αθλημα πριν το 2000, εννοω οτι αυτοι που πανε ακομα για ψωφο και νομιζουν οτι κατι θα κανουν δηλαδη οι βλακες οι πολλοι, οχι τα κομματοσκυλα.

ΜΕΙΔΙΑΣ Β΄ είπε...


Νέο υψηλό αξίωμα ώφθη στην στατεσσεράδικη πολιτική: Ο πρωθυπουνατιβομαλάκας.
Και χαρές το γερμανοτσολιάδικο συμμοριτόμουτρο, ο Βερύκιος!

Ανώνυμος είπε...

O νετανιαχου λέει στον βλα-κουλη χαμογελώντας, μπροστά στον χαρτη, ότι η Ελλάδα με το Ισραήλ είναι κοντά και ότι θα έρθουν πιο κοντά ακόμα....
Δεν είπε το πώς...
Μήπως γυαλίζει το μάτι του για την Κύπρο, ή την Κύπρο που θέλουν διακαώς ώστε να φτιάξουν το μεγάλο Ισραήλ μαζί με κομμάτια της Συρίας, Λιβάνου κλπ....??????
Έτσι θα έρθουμε πολύ κοντά?????