ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Η ΜΙΚΡΗ ΛΟΥΛΟΥ (ΠΑΛΑΙΟΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ.

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

H γραφική πλέον ανθελληνική κουδουνίστρα και ξεδοντιάρα Τελχινιακή ρόμπα, χτύπησε ρεκόρ ηλιθιότητας.!! Από την μια  έσκουζε και χτυπιόταν γιατί ο "γελαδολαός" και τα "γίδια" δεν κάνουν κάτι, δεν αντιδρούν και όταν όταν επιτέλους είχαμε το πρώτο θετικό δείγμα υγιούς αντίδρασης...το ηλικιωμένο ζόμπι ξαναχτύπησε.!!
" Τι σας έλεγα ;; παραπάνω στο «Οκτ. 24, 2019 @ 08:55:54»

 …αλλά μαλακίες λέει ο Παλαιός … και βρίζει τον Ελληνικό Λαό !!
Αλήθεια ;; … έτσι είναι ;; ΝΑΙ … αντέδρασαν στα Βρασνά !! … χά χά !!
Αλλά γιατί αντέδρασαν … και τι είπαν ;;
Χαρείτε τους !!..."

Δεν το ξέραμε ότι έπρεπε να σε ρωτήσουν κιόλας για το αν θα αντιδράσουν και το γιατί;;;; Μήπως ήσουν εκεί και τους εμψύχωνες;;; Μήπως ήσουν εκεί η έστω στην Χίο η στην Μυτιλήνη να εμψυχώσεις τους κατοίκους για να αντιδράσουν;;; Όχι φυσικά ...ήσουν στο σπιτάκι σου από μακριά και έπαιζες το μικροτσούτσουνο πουλάκι σου...και από τον υπολογιστή σου , και τους έβριζες.!!!

Ξέρεις πόσο θάρρος ήθελε να ξεσηκωθούν γέροι, γυναίκες και παιδιά και να αφήσουν το σπιτάκι τους και να στήσουν μπλόκα....απέναντι σε πάνοπλα ΜΑΤ;; Όχι φυσικά δεν το γνωρίζεις....διότι εσύ το μόνο που γνωρίζεις είναι να κάθεσαι στον καναπέ στου σπιτιού σου και να κατηγορείς όλη μέρα.!! Σημασία δεν έχει για ποιο λόγο αντέδρασαν...αλλά ότι ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ.!! Και αυτό ήταν η αρχή.....βέβαια εσύ ένας μικρόνοος και κακιασμένος Επειός Τελχίνας δεν θα μπορούσες να βρεις τίποτε ΘΕΤΙΚΟ σε όλο αυτό.

Και μην ξανασχοληθείς μαζί μας...διότι θα βγάλουμε στην φόρα το "ποιόν" από τα φιλαράκια σου....το τι είδους άτομα σχολιάζουν μέσα στην ανθελληνική φωλιά που φτιάξατε.

"  Ρε παιδιά … τι βλέπουν τα ομμάτιά μου ;;
Οι φιόγκοι, που μου έσουρναν χίλια δυό, και ότι βρίζω τους Έλληνες, και λοιπά και ρέστα … ξαφνικά ανένηψαν … και βρήκαν το φώς τους … και είδαν ότι ο γελαδολαός, δεν τα κάνει καλά … και πλέον καλούνε τον κουκλοχαιρετάκια να γαμήσει τους μαλάκες, λέει, μέχρι να ξυπνήσουν !!
Σώπα ρεεεεε …. αλήθεια ;; χά χά !! … ρε είστε ανεκδιήγητοι λέμε !!"


Αν ψάχνεις για φιόγκους κοιτάξου στον καθρέπτη..Διότι εκεί μέσα είστε άντρο από ανθέλληνες, βαρεμένους, ψυχάκηδες ,μασώνους,πρακτοράκια και από γκαβλωμένες παλιόγριες. Βέβαια σας ευχαριστώ που συνεχίζεται να γράφεται και να ασχολείστε συνέχεια με μένα...και να μπαίνετε στον κόπο  να διαβάζετε τι γράφω και αναρτώ....Θα συνεχίζω όμως να σας βάζω έστω και ηλεκτρονικά κωλοδάκτυλο, για να συνεχίσετε να με θαυμάζεται, έτσι ώστε κάθε φορά που θα γράφεται, για μένα, θα γνωρίζω ότι τον πήρατε καλά! Θερμή παράκληση… να πλένεστε τακτικά…είμαι εδώ για να σας βγάλω το στριγκάκι, ξέρετε εσείς!

Υ.Γ  Και πούσαι ανθελληνικό γίδι...μην αναρωτιέστε αν υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ...Για όσους αναρωτιούνται για το αν υπάρχουν Έλληνες. Δεν υπάρχουν Έλληνες στην χώρα των Ελλήνων, ο Έλληνας είναι ιδέα και ως ιδέα είναι αυθύπαρκτος, αμετάβλητος, αέναος, και αθάνατος. Έτσι στον κόσμο των ιδεών κατά Πλάτωνα, όλος ο μεταβλητός αισθητός κόσμος του πονηρού (ο κόσμος μας), γυρίζει γύρω από τους αμετάβλητους Έλληνες, γυρίζει γύρω από τον κόσμου του αγαθού πέραν της φυλακής των απτών αισθήσεων. Βεβαίως το ότι δεν υπάρχουν πλέον Έλληνες στην χώρα των Ελλήνων (μιας και η χώρα των Ελλήνων δεν είναι η χώρα του αγαθού, της δικαιοσύνης κ.λ.π.) δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξουν ανά πάσα στιγμή Έλληνες... φτάνει ο ενδιαφερόμενος ως ενεργούμενο να μοιάσει στους προγόνους του, και να μετουσιωθεί σε ΙΔΕΑ... για αυτό κάποιοι που είναι πολτός (σαν εσένα), να μην χαίρονται!!! Διότι ουσιαστικά οι Έλληνες ζουν ανάμεσα μας, και μόνο προς στιγμήν, στην ανυπαρξία.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα ο παλιοσαβουραρας βρε τον πατασαβουρα πουτσα που θα φαει θα του φυγουν οι τσιμουχες της ντακοτας αστονε θα τον κανουμε οτι και στο φαρ ουεστ πισσα και πουπουλα και πιστολιδι να τρεχει χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ότι θα φάει θα φάει σίγουρα, από εδώ και μετά σηκωτό και πηδημένο θα τον πηγαίνω.! Ψώνισε από σβέρκο. Άμα έχει κωλοφαγούρα, μην ανησυχεί έχουμε καλό "φάρμακο".

Ανώνυμος είπε...

αστον να λεει τον βρωμιαρη,υπαρχουν Ελληνες και μαλιστα σε ολη την γκαμα ηλικιων και κυριως στις ηλικιες απο 20 μεχρι 40 ειναι και οι περισσοτεροι,κατι που διαπιστωσα και εγω ο ιδιος ενω ειχα απελπιστει μεσα στην μοναξια μου (γιατι εχασα και την καλη μου γυναικα πριν τρια χρονια και κλειδωθηκα μεσα χωρις ποολλες επαφες με τον εξω κοσμο καθότι η μοναξια και η απογοητευση εχει κυριευσει παρα πολλους)αλλα πολυ προσφατα μολις χθες βρεθηκα σε μια γιορτη με συγγενικα μου προσωπα και πολλους καλεσμενους απο τον περιβαλλον το συγγενικο και με απαεραντη χαρα διαπιστωσα οτι μπορουσα να μιλαω την ιδια γλωσσα (μετα απο παρα πολυ καιρο)με αλλους ανθρωπους που ειχουν εκεινο το μοναδικο κατι τι που μονο Ελληνες ανθρωποι το εχουν και ηταν αρκετοι τοσο που αυτο για μενα ηταν μια ενεση τονοτικη και πηρα τοσο κουραγιο ωστε να τραβηχτω απο τον γκρεμο που κατρακυλουσα καθημερινα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 27 Οκτωβρίου 2019 - 9:30 π.μ.

Αγαπητέ ανώνυμε αυτός είναι ο σκοπός τους, να τους αφήσουμε να λένε ότι θέλουν, δίχως να αντιδράμε. Με αυτά που λένε και γράφουν έχουν κάνει τον κόσμο να αποχωρεί μαζικά απο όλα τα δήθεν εθνικιστικά και ελληνικά ιστολόγια.Ο κόσμος που τα επισκεπτόταν έχει αποχωρήσει μαζικά. Βέβαια μαζί με τα ξερά καίγονται και τα λίγα χλωρά. Άνθρωποι που πριν μιλούσαν με θέρμη για ελληνικά ιστολόγια τώρα τους έρχεται να θέλουν να ξεράσουν με όλα αυτά που βλέπουν και διαβάζουν.Τελικά αυτά τα καθάρματα πέτυχαν στον σκοπό τους. Γράφοντας συνεχώς ασυναρτησίες και φλυαρίες κατάφεραν τελικά να κάνουν τον υγιή κόσμο να σιχαθεί τα πατριωτικά μπλόγκς και κάθε άνθρωπο που γράφει σε αυτά. Έχει χαθεί παντελώς η αξιοπιστία όλων των πατριωτικών μπλόγκς. Τώρα το πόσο πατριωτικά ήταν/είναι στην πραγματικότητα νομίζω ότι δεν χρειάζεται να στο εξηγήσω εγώ.

Ο σκοπός τους είναι να χαθεί η αξιοπιστία των πατριωτικών και εθνικιστικών μπλόγκ...οπότε ΔΕΝ γίνεται να μην μιλάω. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις. Θα τους γανώσω το σπρεντοκέρατο όλους τους.

ΑΡ.Ρ. είπε...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ

Την οποία ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και την συνεχίζει η ΝΔ.
Σύμφωνα λοιπόν με Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην χώρα δόθηκαν 2,2, δις για το λαθρομεταναστευτικό.
Από αυτά τα χρήματα ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης πήρε 343 εκατομμύρια, ενώ η Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες πήρε 743 εκατομμύρια, τα υπόλοιπα περίπου 1,1 δις ευρώ τα έλαβαν οι λαθρο ΜΚΟ.
Ζαλίζεσαι με τα εκατομμύρια. Μέρος από αυτά ταΐζονται ανθέλληνες πολιτικοί, δημοσιογραφικοί οργανισμοί για να προπαγανδίζουν κάθε μέρα υπέρ των λάθρο….
Κατάλαβες Έλληνα γιατί σε αποκαλούν ρατσιστή, μισάνθρωπο, φασίστα κλπ όταν αντιστέκεσαι στα σχέδια τους…ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!
Ο λαός είναι στα κάγκελα..αλλά δεν το παρουσιάζουν τα βοθροκάναλα..το αποκρύπτουν σκόπιμα και με δόλο για πτώση του ηθικού ότι κανεις δεν αντιδρά.. απογοήτευση..άλλοι να μεταναστεύσουν..άλλοι να αυτοκτονήσουν..και άλλοι να αλλάξουν μυαλά..κατάρα και ανάθεμα..δεν βλέπεις πόσα τρολ έχουν ξεχυθεί τελευταία ως νεοι σχολιαστές και ειδήμονες..τρέμουν στην σκέψη ότι ο κόσμος ξυπνάει και συσπείρωνεται γύρω από πατριωτικές αξίες..
(Μεταφορά ξένων δημοσιευμάτων.)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Ο λαός είναι στα κάγκελα..αλλά δεν το παρουσιάζουν τα βοθροκάναλα..το αποκρύπτουν σκόπιμα και με δόλο για πτώση του ηθικού ότι κανεις δεν αντιδρά.. απογοήτευση..άλλοι να μεταναστεύσουν..άλλοι να αυτοκτονήσουν..και άλλοι να αλλάξουν μυαλά..κατάρα και ανάθεμα..δεν βλέπεις πόσα τρολ έχουν ξεχυθεί τελευταία ως νεοι σχολιαστές και ειδήμονες..τρέμουν στην σκέψη ότι ο κόσμος ξυπνάει και συσπείρωνεται γύρω από πατριωτικές αξίες..

Φίλτατε και ομόθυμε ΑΡΡΙΩΝ συμφωνώ και επαυξάνω σε όλα.! Ειδικά δε θα συμφωνήσω και θα συμπληρώσω στο παραπάνω δικό σου απόσπασμα..ότι όντως έχουνν ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ και πολλά τρόλ έχουν ξεχυθεί σαν νέοι και ΑΝΩΝΥΜΟΙ σχολιαστές...έχω πολλά ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια που δεν έχω δημοσιεύσει. Τα ανώνυμα σχόλια που δημοσιεύω δεν έχουν καμμία σχέση με αυτά τα τρόλια να το ξεκαθαρίσω.
Ο κόσμος όντως είναι ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή...η κρίσιμη μάζα υπάρχει..αυτό που μένει να δημιουργηθεί στα ΞΑΦΝΙΚΑ και μέσα από την μάχη είναι οι Ηγέτες των Ελλήνων...αυτοί που θα καθοδηγήσουν ΣΥΝΕΤΑ και με ΕΞΥΠΝΑΔΑ τον Έλληνα...αυτοί που θα τους δώσουν ΟΡΑΜΑ , ΣΚΟΠΟ και ΕΜΠΝΕΥΣΗ ...αυτοί που θα του δώσουν το έναυσμα και την θέληση για να πράξουν, ότι έπραξαν και οι πρόγονοι τους κατά το παρελθών.

Τα συνεχόμενα και με συγκεκριμένο σκοπό από ινστρούχτορες (τύπου Παλαιού) βρισίδια στον Ελληνικό λαό , αυτόν τον σκοπό έχουν να του ρίξουν το ηθικό, να τον κάνουν να αδρανήσει . Ο ινστρούχτορας παραλύει την κριτική ικανότητα των σχολιαστών-αναγνωστών δημιουργώντας πνευματικό χάος, αβεβαιότητα και σύγχυση με αλληλλοσυγκρουόμενα και αλληλλοαναιρούμενα μηνύματα, τα οποία προβάλλουν ως ισόκυρα. Την μια τους βρίζει διότι είναι ζώα και δεν αντιδρούν και την άλλη αφού αντιδράσουν...ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ την αντίδραση τους.!! Ενσταλάζουν «συνείδηση μικρότητας» σε όλο το κοινωνικό και εθνικό σύνολο, εξαπολύοντας εναντίον του καταιγισμό ενοχών και υποτιμήσεων, ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΣ όλα τα «παλαιά» -κυρίως τα εθνικά, πνευματικά, ιστορικά και θρησκευτικά- δεδομένα του...όπως κάνει ο συγκεκριμένος.!! (θέλει να φτιάξει μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ καταργώντας την παλιά....μόνο που δεν υπάρχει ούτε παλαιά ούτε νέα Ελλάδα παρά μόνο ΕΛΛΑΣ).

" Παλαιός
Φεβ. 03, 2019 @ 12:20:52
Πάμε τώρα στην ΟΥΣΙΑ …
Θέλουμε να στήσουμε και να φτιάξουμε μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ στα πρότυπα της Παλιάς εκείνης ένδοξης Ελλάδας … πώς νομίζεις ότι μπορεί να γίνει αυτό ;; … μήπως με σκάρτα και σάπια υλικά ;; … πάνω σε σαθρά και κούφια θεμέλια ;;"

Την λέξη ινστρούχταρας την "δανείστηκα" από σχόλιο άλλου ατόμου ΔΗΜΟΣΙΑ μέσα στο ιστολόγιο που αρθρογραφεί το συγκεκριμένο άτομο.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ
"Ιαν. 27, 2019 @ 11:35:52
Δεν εκπλήσσομαι με τη νέα ιδέα σου περί «ενεργοποιήσεως πανυδρογείου Κρυπτείας» Παλαιέ, άλλωστε γνωρίζω τις ινστρουχτορο-καταβολές σου…"

Το μόνο που έχει να κάνει κανείς..είναι να πάρει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ και μόνο...και να δει τι κρύβεται εκεί μέσα.

Ανώνυμος είπε...


Αρκεί ο αναγνώστης να διαβάσει προσεχτικά τα σχόλια στο ιστολόγιο που φιλοξενεί τον αρχαίο , θα βρει τις λυκοφιλίες τους,τις αγάπες κατά συνθήκη ,τις διαφωνίες τους για τις θρησκείες που τις ξεχνούν μόλις κάποιος χαριεντιστεί μαζί τους .

Το ευμετάβλητο των θέσεων τους είναι φανερό ,όπως φανερό είναι και το χαμηλό επίπεδο του διαλόγου .

Και ερωτώ ο καημένος μήπως η κοροϊδία προς τα Βρασνά έχει να κάνει με την αναφορά του αριθμού μεταναστών στην Πελοπόννησο ?

Μήπως περιμένει έναν νέο Ιμπραήμ ?

Καλό θα ήταν πάντως μια γενικευμένη άρνηση των λάθρο παντού ?