ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Παραστρατιωτικές μονάδες ιδρύει η Άγκυρα στην Θράκη

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Το ανθελληνικό κράτος των προδοτών πολιτικών και στρατιωτικών ξεπουλημένων δεν καταδικάζει μόνον την Θράκη αλλά και την Αθήνα, ολόκληρη την Ελλάδα σε αποσύνθεση ενώ κάποιοι αποδομητές της Κοινωνίας μας οργιάζουν νομίζοντας ότι δεν γίνονται αντιληπτοί. Την στιγμή αυτή ολόκληρη η ελληνική κρατική οντότητα μεθοδεύεται να ΔΙΑΛΥΘΕΙ, διότι σκοπός των ευφυώς δρώντων εχθρών μας (αυτών που καίνε μέχρι και τα δάση μας...)είναι η πλήρης ηθική ,οικονομική, στρατιωτική, πολιτιστική εξουθένωση της Ελλάδος! Καθήκον μας η εξόντωση των εχθρών και, πρωτίστως, των δεκανικιών τους, ψυχανωμάλων αποδομητών της Ελληνικής Κοινωνίας οι οποίοι οργιάζουν ενθαρρυμένοι από την ασυλία που έχουν μέχρι τώρα.
Προτείνω, οι Πολίτες των περιοχών στις οποίες βρίσκονται εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα να τα αξιοποιήσουν επ' ωφελεία της εθνικής ασφαλείας, οργανώνοντας τοπικές Ομάδες Πολιτοφυλακής οι οποίες θα εκπαιδεύονται μέσα στα εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα, τα οποία και θα συντηρούν! Πιστεύω ότι, τουλάχιστον στις παραμεθόριες περιοχές με δύσβατο έδαφος και για κάποια περίοδο του έτους με σκληρές κλιματολογικές συνθήκες, η οργάνωση του πληθυσμού για αντιμετώπιση κάθε έκτακτου περιστατικού είναι αυτονόητη και η αλληλεγγύη ζήτημα εξομάλυνσης του καθημερινού βίου, η δε επιτήρηση της ασφάλειας των συμπολιτών θέμα μακροχρόνιας επένδυσης στην ειρήνη. Επίσης  υπό τις παρούσες ζοφερές και εθνικώς κρίσιμες στιγμές, θεωρώ ότι οι ένοπλες ομάδες πολιτών κοινωνικής αυτοπροστασίας θα πρέπει να οργανωθούν, κατ΄αρχήν, εκ των μεγάλων αστικών κέντρων (όπου ελλοχεύει ο μέγας αποδομητικός του Έθνους, κίνδυνος) προεκτεινόμενες προς την περιφέρεια! Ειλικρινώς και απροκαλύπτως συντασσόμαι με την αναγκαιότητα της παλλαϊκής ενόπλου εξεγέρσεως εναντίον κατά των αποδομητών του Έθνους μας!
 20.000 όπλα σε κρύπτες ενώ ο ο ψευτομουφτής στρατολογεί ρομά

Πέρασαν τέσσερις ολόκληρες ημέρες από την αποκάλυψη της «Εστίας» ότι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών της γείτονος Τουρκίας σάρωσαν, σκανάρισαν, και έκαναν έλεγχο ασφαλείας στις αίθουσες του δημοτικού συμβουλίου Αρριανών Ροδόπης, όπου θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο συνέδριο αγροτών σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Τουρκικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο.

Ουδείς τόλμησε να αμφισβητήσει την αποκάλυψή μας. Άκρα του τάφου σιωπή. Εκλαμβάνουμε αυτή την σιωπή και των ελληνικών αρχών και των τουρκικών ως επιβεβαίωση και συνεχίζουμε τις αποκαλύψεις.

Εάν κάποιοι στην Ελλάδα παίρνουν αψήφιστα τις απειλές και τους χάρτες του υπουργού Άμυνας της Τουρκίας, κ. Ακάρ, ο οποίος εμφανίζει στον ελληνικό βορρά τουρκικό έδαφος από την Θράκη έως την Μακεδονία, εμείς διαφωνούμε. Τις παίρνουμε στα σοβαρά. Εάν εκχωρείται ο έλεγχος της ασφάλειας σε ελληνικό έδαφος σε τουρκικές υπηρεσίες και αμφισβητείται εμπράκτως η ελληνική κυριαρχία, τότε είμαστε μπροστά σε μια μείζονα μεταβολή.

Οι τούρκοι μετά τη δημιουργία παράλληλου εκπαιδευτικού συστήματος, παράλληλου θρησκευτικού συστήματος, παράλληλου χρηματοπιστωτικού συστήματος, παράλληλου συστήματος υγείας –με δικές τους κλινικές- και παράλληλου συνεταιριστικού κινήματος, τώρα σιωπηρά ετοιμάζουν και παράλληλο σύστημα ασφάλειας, δίκην πολιτοφυλακής.



Στην πραγματικότητα, εντελώς αθόρυβα, έχουν στήσει ένα τουρκικό κράτος μέσα στο έδαφος του ελληνικού κράτους.

Πρόβες για την δημιουργία πολιτοφυλακής έχουν καταγραφεί δύο φορές στο παρελθόν.

Η πρώτη, όταν κυκλοφόρησαν σε πανηγύρεις οι νεαροί μουσουλμάνοι με κίτρινα περιβραχιόνια, σαν και αυτά που φορά η τουρκική στρατοχωροφυλακή.

Η δεύτερη, όταν το 2014 επιχείρησαν με αίτησή τους στο πρωτοδικείου Ροδόπης να ιδρύσουν παρακυνηγετικό σύλλογο μόνο για μουσουλμάνους. Ενέργεια ύποπτη, αρχής εξαρχής, γιατί άνετα ένας τέτοιος σύλλογος μπορούσε να εξελιχτεί σε ισλαμική πολιτοφυλακή.

Λέγεται ότι τώρα αρκετοί μουσουλμάνοι παρακολουθούν με έξωθεν παρότρυνση μαθήματα πολεμικών τεχνών, ενώ δεν θα αργήσει ο καιρός για την επαναφορά του αιτήματος για αμιγώς μουσουλμανικό κυνηγετικό σύλλογο.

Σύμφωνα με απόρρητες εκτιμήσεις τα όπλα που είναι κρυμμένα στην περιοχή 15 έως 20 χιλιάδες συνολικώς. Δηλωμένα, όμως, στους τοπικούς κυνηγετικούς συλλόγους μόνο τα 2.500.

Την ίδια ώρα η Άγκυρα θέτει σε εφαρμογή ένα ακόμη σχέδιο αμφισβήτησης ελληνικής κυριαρχίας. Ο ψευτομουφτής Ξάνθης έστειλε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας ιμάμη για να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα οι ρομά της περιοχής. Δείγμα ότι οι τούρκοι εργάζονται σε όλη την επικράτεια, αθόρυβα, στρατολογώντας μέσω του Ισλάμ νέους φανατικούς και δημιουργώντας μουσουλμανικές μειονότητες εκτός Θράκης.

Εμείς, δυστυχώς, δικαιωνόμαστε τις εκτιμήσεις μας για τα σχέδια της Άγκυρας. Θα προτιμούσαμε όμως να μην δικαιωνόμαστε, αλλά να μας προλάβαινε ο κοιμώμενος κρατικός μηχανισμός στη Θράκη, επιφανή στελέχη του οποίου –όπως μαθαίνουμε- δεν ξέρουν ούτε τουρκικά.

 Εφημερίδα «Εστία»

4 σχόλια:

ΜΕΙΔΙΑΣ είπε...


ΑΕΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ

Ελπίζομε τουλάχιστον ότι υπάρχουν κάποια κρυφά εθνικόφρονα στοιχεία στον Ε.Σ., (εκεί καταντήσαμε, κρυφαί εταιρίαι επί Τουρκοκρατίας τότε, κρυφαί εθελοντικαί δράσεις σήμερα, με τον ξενόδουλο και χρεωκοπημένο, όπως ο σοβιετικός, μεταπολιτευτικό ευρωδημοκρατοκομμουνισμό που μάς επεβλήθη)
στοιχεία έξω από το σεσηπός σύστημα,
πατριωτικαί πρωτοβουλίαι υγιών Ελλήνων στρατιωτικών
που στέλνουν αρκετούς λαθροκανθάρους, μυστικά και εκτός ¨πρακτορικών¨ φώτων δημοσιότητος, στον αγύριστο διάολο που τούς έστειλε κατά δω, και στην διαολομάνα τους την Μέρκελ.
Γιατί δεν γίνεται όλος αυτός ο ένδοξος Ε.Σ. ν' αποτελείται μόνο από μίσθαρνα και ασυνείδητα νεοταξικά καθάρματα των ¨διαταγάς εκτελώ¨.
Κάπου πρέπει να κυκλοφορεί και το ελληνικό αίμα και η εθνική συνείδησι που να πάροι!
Είπαμε η Ελλάς δεν πεθαίνει. Ούτε ο διάολος δεν το θέλει.
Κάπου θα εμφιλοχωρούν και αι ευχάρισται πατριωτικαί εκπλήξεις,
Ας στείλωσι λοιπόν ένα προσεκτικό σήμα, έτσι για να αναθαρρήση ο κόσμος που έπηξε στην υβριδική ανθελληνική πληροφόρησι, και για να πυροδοτηθή η επωαζομένη εθνική ανάφλεξις και έκρηξις, η νέα ελληνική καθαρτική κοσμογονία!

ΝΥΝ ΓΑΡ Ο ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝ.

πετρος είπε...

καλησπερα λυκαστρε..ειναι πραγματι μια λυση γιατι πρεπει να περασουμε σε ενα βημα σαν αυτοαλλα πιστευεις κατι τετοιο μπορει να σταθει με το προδωτικο συφερτο..που μας περιβαλει?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Πέτρο...είναι μια πολύ καλή λύση την οποία την έχουμε δοκιμάσει εδώ πάνω και λειτουργεί.!! Αλλά και στην Ουγγαρία, αυτό έχει γίνει πράξη και η εθνική εσωτερική ασφάλεια έχει ραγδαία βελτιωθεί! Με αυτή την πρόταση-ιδέα έχουμε και εθνική ασφάλεια και διάσωση της εθνικής περιουσίας και άσκηση Πολιτών!

πετρος είπε...

εφοσον εχει γινει εντος ελλαδος δεν υπαρχει καποιο θεμα.ναι ειναι μια πολυ καλη λυση οντως γιατι εχει ξεφυγει η κατατασταση εντελως..