ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

ΟΗΕ: Η Μόσχα «μπλόκαρε» το αμερικανικό ψήφισμα για τον τερματισμό της τουρκικής εισβολής στη Συρία

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Έχουμε ξαναγράψει ότι ο Ερντογάν δεν είναι παρά ένας Γεωργιανός πράκτορας της K.G.B. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι όλο αυτό είναι ένα quid pro quo= ανταπόδοση, αντιπαροχή, δούναι και λαβείν,δώσε για να πάρεις...μεταξύ του Ερνογάν και αυτών που ελέγχουν την  Ρωσσία. Μερικοί θα έλεγαν του Πούτιν....αλλά ποιου Πούτιν;; Αυτός που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια δεν είναι παρά ένας "κλώνος"  μια φθηνή απομίμηση, ένα αντίγραφο.
Η Μόσχα μπλόκαρε σήμερα στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το προσχέδιο, που συνέταξαν οι ΗΠΑ, μιας κοινής δήλωσης του Συμβουλίου Ασφαλείας, με την οποία αξιωνόταν από την Τουρκία να τερματίσει τη στρατιωτική επιχείρησή της στη βόρεια Συρία, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο διπλωματικές πηγές.
Η Μόσχα εμπόδισε τη διαδικασία για την έγκριση του κειμένου, που επρόκειτο να ξεκινήσει στις 22.30 ώρα Ελλάδας, αναφέρει μία από τις πηγές.


Το προσχέδιο ψηφίσματος, το οποίο, στην αρχική εκδοχή του, ζητούσε από την Άγκυρα μονάχα να επιστρέψει στον δρόμο της διπλωματίας, παρά στα στρατιωτικά μέσα, τροποποιήθηκε, υιοθετώντας αυστηρότερο τόνο, έπεται από τις παρατηρήσεις κρατών μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: